|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke, 2008, II. del
18.10.2008 19:34:28   
Blacky30
Metuljcek, nisi zadela....o meni poje skupina Babilon. Samo dokaj neznana pesem, tam nekje iz leta 1995. Sem ti dala delo, kaj?user posted image

Sicer pa mi se nismo nič potepali, mož je zdaj prišel domov iz službe, mi pa smo bili cel dan sami. Sem kar izmozgana, ker sta ga oba sračkala s spanjem. user posted image  Smo pa bili malo na dvorišču, eni 2 urci, da sem jo uspavala v vozičku in v miru spila kavico.user posted image

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
18.10.2008 19:36:22   
Blacky30
Glede komentarjev sem jih zdaj napisala kar tam spodaj, ko jih tudi ostale lahko daste.

Sem naredila 2 nova albuma Nejc 3-4 leta in Druga nosečnost, izvolite pogledat.user posted image

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
18.10.2008 19:45:19   
dzanika
metuljcek bravo magistrica!  user posted image  user posted image   Ti bi mene lahko angleščino učila ker men pa nikakor ni šla. user posted image
Kilogrami so moji na -1 brez vsakršnega dojenja. user posted image   Sem bla pa na dieti. Zdej mam pa mal pavze.

zimska nebi vedla glede bolečine dojke... Zato tudi nisem komentirala.

inigo kar smučarske skoke si trenirala. user posted image   Dobra si ti. Jaz se nikoli nebi upala tam dol spustit.

blacky kopije slikic naredi! TAKOJ!!!  To res ni hec če se ti comp podere. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80

se katera prepozna

user posted image

Ej kje si pa ti mojo sliko dobila??

sasi mene pa zanima a tvojedva v isti pojstlci spita?? Čist tko iz firbca me zanima kako je res to pri dvojčkih. user posted image

vsi vaši julijčki so fuuuul luškani. user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4028
18.10.2008 20:02:39   
Blacky30
HD, čestitkeeeeeeeeeeee za zmagoooooooo!!!!!!!!!! Vidiš, da je navijanje pomagalo, pa gledala sem tudi!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Si bila na tekmi?

Zdaj pa čagaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
18.10.2008 20:09:02   
glugluglu
HD me je prej moj dragi spomnil na rokomet, pa mu prenesi čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , to pa bo žur!

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4030
   [Brisano sporočilo]
18.10.2008 20:27:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 4031
18.10.2008 20:34:36   
neboglasnica
zimska: ubožica ... user posted image user posted image samo zate, saj vem, kako je, če imaš mastitis

kostanj: jaz sem ga jedla, posledice: grozno smrdeč prdec pri Stašu user posted image

blacky30. zaapeči si slike na CD-eje. Se spomniš, ko smo bile user posted image , ko se je eni sesul comp?? Hitro na delo!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4032
18.10.2008 20:35:12   
recelj
Ojla vsem skupaj!

Še ena julijka, ki vas pridno bere pa nič ne napiše (do sedaj).
Najprej najpomembnejše:
Gašper, 9.7.2008
3350g 51 cm
1. mesec: 4620g 54cm
2. mesec: 5370g 57 cm
3. mesec: 6110g 60 cm

Led prebit.
Gašper kliče, se vrnem kasneje.

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 4033
18.10.2008 20:35:32   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

mene pa ne bo na zuru....

bo soseda prisla bova kak pir spile...user posted image

ati zlo mal spilu...mal je poškodvan ampak nic hudga...bo pa na drugih tekmah vec....sam da so zmagali...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Za vsakim uspešnim moškim stoji še uspešnejša ženska. Pika.

Neposredna povezava do sporočila: 4034
18.10.2008 20:36:57   
neboglasnica
recelj: dobrodošla....

Sem pa danes čekirala nekaj na junijkah 2009 in vidim, da jih je pozdravila ena julijka 2008, ki pa je ni na našem seznamu. Ne vem pa, zakaj se je tam javila, pri nas pa ne. Čakajte, bom poskusila jo poiskat in jo podrezat.

(odgovor članu recelj)
Neposredna povezava do sporočila: 4035
18.10.2008 20:44:45   
neboglasnica
Evo, sem jo našla in jo povabila. Ima pa nick: bračko, baje je julijka 2008 in bo junijka 2009. user posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4036
18.10.2008 21:05:47   
liju
Pozdravljene!
Malo da se javim.user posted image  Mat*** toliko načvekate da vas enostavno ne dohajamuser posted image . No, bom kar sproti brala in pisalauser posted image .
Tinky:user posted image user posted image user posted image  full lepo poročno potovanje, ali imaš še kakšen album z temi slikicami, bi si ga z veseljem pogledala? user posted image user posted image  za tvojega šoferjauser posted image

Morem it Žana uspavat,žal ima samo mami zizo user posted image , bom pol dalje, če ne zaspim poleguser posted image

< Sporočilo je popravil liju -- 18.10.2008 21:06:20 >

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

Neposredna povezava do sporočila: 4037
   [Brisano sporočilo]
18.10.2008 21:10:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu liju)
  Neposredna povezava do sporočila: 4038
18.10.2008 21:15:16   
neboglasnica
HD user posted image za tvojo taščico, lepo od nje

Neposredna povezava do sporočila: 4039
18.10.2008 21:20:32   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Glede komentarjev sem jih zdaj napisala kar tam spodaj, ko jih tudi ostale lahko daste.

Sem naredila 2 nova albuma Nejc 3-4 leta in Druga nosečnost, izvolite pogledat.user posted image

Saj vem, da želiš zadeti avto, ti bomo pomagali. Je pa to dobro še za nekaj: če se ti b o sesul comp, boš imela nekaj slikic vsaj v albumu na RR. Slaba tolažba, zato se spravi k delu in CD-eji v akcijo!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4040
18.10.2008 21:22:10   
Blacky30
Vauuu, julijka, ki bo že junijka 2009???? Ne morem verjet!!!!user posted image user posted image user posted image  Škoda, da se nič ne oglasi tukaj. Si ji poslala zs in jo povabila?

Neposredna povezava do sporočila: 4041
18.10.2008 21:23:46   
Blacky30
user posted image user posted image user posted image  GR, ja, saj vem, bom v naslednjih dneh začela kopirat slike. Obljubim!!! Avto pa je že itak moj!user posted image  Ne, bistvo tega je, da sem zadnjič dobila zs od one Erne in me je spodbudila, da sem začela ustvarjat albume in zdaj, ko vidim, kak enostavno je, ne znam nehat. Ker prej nisem mogla naložit nič, mi je skoz javljalo napako.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4042
18.10.2008 21:24:16   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Vauuu, julijka, ki bo že junijka 2009???? Ne morem verjet!!!!user posted image user posted image user posted image  Škoda, da se nič ne oglasi tukaj. Si ji poslala zs in jo povabila?

Da, draga, sem jo že povabila, preko foruma in preko zs. Pa počakajmo...

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4043
18.10.2008 21:26:12   
Blacky30
Pridna, pridna...user posted image user posted image  Zdaj pa čičimo in čakimo!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4044
18.10.2008 21:28:51   
neboglasnica
A bova sami čvekali?

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4045
18.10.2008 21:30:01   
neboglasnica
No ja, saj jaz ne bom dolgo, me hoče noga bolet. Porkaš *x#%$/&/(Y

Nočka, lepo pančkite! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4046
18.10.2008 21:30:31   
sasi13
dzanika vsak spi v svoji postelji. od začetka sta pa bla skupoi, zdej sta pa že prevelka.

JaN & AnŽeJ 12.6.2008

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 4047
18.10.2008 21:31:00   
dzanika
metuljcek jaz sem v porodnišnici vprašala katero mleko so mu dodajali in sem tut sama potem tega kupila. Zato torej Novalac.

Tinky za sobico se splača v ikei pogledati... Majo luštne pa ne predrage.
Hm pa res huda postavca...

quote]dzanika...vazno da ves geslo od rr [/quote]

imaš prav. Sam sem tut mal študirala najprej. user posted image

tims nič hudega če kdaj pozabiš AD3 kapljice dati... Mi smo jih šele sedaj začeli devati sam je pa res da veliko tega vitamina dobi z AM.

mirjam naš tut ful roko v usta tišči in slina mu kar teče iz ust. Prov v potokih mu teče. Nimam pojma a se slučajno na zobke prpravlja? Sam tut še nisem videla kakšne spremembe zaenkrat...

Tinky teo pa že avto vozi? user posted image user posted image   Lepa slikica.

zimska user posted image   zate da bo čimprej tale mastitis za tabo!

metuljcek vidva pa kar v avstralijo?  Joj tja si jaz fuuuul želim it.

recelj dobrodošla. user posted image user posted image

Jaz sem čisto slučajno prešaltala tv sredi drugega polčasa in videla da je tekma. In sem gledala pol do konca. Pol so pa Koprčani izenačili sem pa tolk zaploskala Jan je pa zraven v ležalniku tolk skoču. Sem ga prov ustrašla. user posted image   Sem pa ful vesela da so zmagal. Bravo Kalin oči!!  user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4048
18.10.2008 21:32:08   
dzanika
a vam povem še neki?  Do konca sem pršla!  user posted image   Gremo zdej čvekat! user posted image   user posted image  user posted image   Še dobro da dones niste veliko načvekale.

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 4049
18.10.2008 21:33:00   
dzanika
dzanika vsak spi v svoji postelji. od začetka sta pa bla skupoi, zdej sta pa že prevelka.

Ja saj se mi je zdelo da sta zdaj že prevelika... Je pa super da sta vsaj na začetku se skupaj cartala. user posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?