|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI
18.10.2008 14:06:45   
Pija76
Sabsa user posted image ! Srečno vseh 9 mesecev!!!

Pozdravček vsem!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
18.10.2008 14:16:29   
womanpolice
SAPI... kajneda... res ti nenormalno dvigne optimizem... Vsaj men ga je...

PUNCE-... mi smo se najedli... sicer nism skuhala tist kar sm rekla, ker se je mojmu mudilo iti po tamalo. TKo da, je blo tkole:
moj: pečene piščančje zrezke, restan krompir z baziliko in zelnjata solata
jaz: žitni polpet, restan krompir z baziliko in zelnjata solata

Ne, nism vegi, ampak zadnje čase mi meso ne sede... NČ, grem mal pred tv, potem pa tko tamala pride in bomo "morali" gledati WIngsice, pa z mucki se igrat, pa barvat, risat, itd. user posted image

ŽELIM VAM LEP DAN. Tko je lep, da bi se res sprehod prilegel (ampak tamali se ne da). TKo da se bomo žrtvovali in ta lep dan prebeli v hiši, ob 17.00 pa itak grem v službo (še prej pa morm letet v BTC po pesek za muce).

Uživajte!

Pa se jutri tipakmo, ko vam poročam kakšna diagnoza bo padla... Tko na hitr, saj potem bom pa sam smuknila v posteljo spat in bom spala do popoldneva, jutri pa ponovno v nočno...

Jutrijšnje akterke... upam, da se vidimo. Jst ne bom tko zgodnja kot sm ponavadi (ponavadi sm 6.45 že tam), ker imam službo do 7.00 ih, pa da se še preoblečem pa prihitim v LJ, parkiram, itd. TKo, da mislim, da bom tam okrog 8.00 ali malo prej (7.45)...
Komaj čakam, da spet malce počvekamo...

MIŠKA73... ob kteri uri pa imaš ti? prosm, pošlji mi sms, ker v službi nimam neta.

LEP DAN IN SE TIPKAMO...

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
18.10.2008 15:05:11   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Shuka, kako si kaj danes? Jaz se še sedaj malo nasmejim najini dogodivščini na kavi. user posted image

Tudi jaz user posted image in ravno, ko sem opoldne šla po časopis v trgovino sem mislila iti tja na njihovo famozno kavo, pa se pogret na sončka in v miru prebrat novičke, sem se spomnila, da se zna zgodit, da spet kak dripec stari uleti pa sem šla raj kar domov in si doma naredila kakav, pojedla zraven krof in prebirala novičke, čez okno pa me je sonček grel.

A si se že spomnila kam bi starega dala?user posted image user posted image user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4228
18.10.2008 15:39:58   
Abra
Sabsa user posted image user posted image user posted image čestitke in lepo nosečnost

Kajši, user posted image si kar mislim, kako te mora skrbet. Za take stvari je včasih bolje, da jih sploh ne veš. Dragi pa mora tudi komu potožit in komu bo, če ne tebi... samo, da je vse ok, saj bo kmalu nazaj user posted image

Gospodarica user posted image user posted image žal mi je, se bojim, da ti test kar prav kaže. Kateri dan pa je bil ET? Če je bil drugi, je mogoče še kaka šansa ...

Daisy, sem ti najprej že ful napisala, kam in kako kliči, pa je bla z vsakim postom že skor nova škatla user posted image če boš še klicala in hotela govoriti slovensko, bo to v vsaki kraški lekarni, jih je cel kup. Najboljš, da kar na zemljevid gledaš user posted image
Evo, še link za spletno nakupovanje https://secure.ivfmeds.com/store/index.cfm je pa to potrebno malo preverit, tu namreč američani naročajo iz evrope in zato so cene v dolarjih.

Se zdaj že vse po kosilu sončku nastavljate. user posted image Jaz sem bla malo v šopingu, bolj ogledovanju ... otroške sobice, vozički .... počasi se bo treba res odločit. Vse, česar ni zalogi, je potrebno čakat ok.8 tednov ... kake probleme imamo nekateri, kajne user posted image user posted image boste vidle, tudi voziček je težko izbrat user posted image
Vsem lep dan še naprej!

(odgovor članu sabsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4229
18.10.2008 16:00:25   
gospodarica
Gospodarica žal mi je, se bojim, da ti test kar prav kaže. Kateri dan pa je bil ET? Če je bil drugi, je mogoče še kaka šansa ...

ET je bil tretji dan....ma jaz itak vem da ni kaj,da je test res prav pokazal.
sam zakaj imam še vedno napihnjene in boleče joške,pa nobenih krčev,razn v spodnjem delu trebuha mi tko tiši dol...mam občutek kot da bi blo vse skup vn padlo...res ful neprijeten občutek....
aja pa moj ginekolog mi je zadnjič rekel da mi mogoče še 14 dan po ET test pokaže negativno.ampak zdej mislim da je 100% negativno ker mam  menstruacijo,če lahk temu sploh tako rečem.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 4230
18.10.2008 16:58:22   
Abra
Gospodarica, a ti mogoče jemlješ tudi estrofem? Od tega bi te lahko joške bolele. Prometrium pa lahko za par dni tudi zavleče M, lahko pa da nate tudi tko vpliva, da te joški bolijo ... nekatere tudi pred M user posted image Mene npr. niso čisto nič, pa je bil pozitiven. Če je bil et 3. dan in je danes 13. dan po ET je 17 dni od ovulacije. Test bi danes (razen, če je pokvarjen) pokazal prav. Ginekolog je navajen spontanih ciklusov in puncam včasih po zaostanku test še ne pokaže prav, ker so tisti cikel mogoče imele kasneje ovulacijo. Pri nas je pa žal to tko natančno ... user posted image Škodit ti krvni test tko ne more. Če bo vsaj malo hormona prisotnega, boš vsaj vedela, ali se je kaj dogajalo.

(odgovor članu gospodarica)
Neposredna povezava do sporočila: 4231
18.10.2008 18:27:08   
mlinček
Sabsa čestitam in želim mirnih 9 mesecev user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse ostale lepo pozdravljam in držim pesti za superca rezultate, da bi le vse zmagale, če ne zdaj pa v povratni tekmi user posted image . Skratka držim pesti za vse, sem nekoliko živčen in tečen (kot veste se bliža S), vendar sej veste, da z vami mi je lažje, tako kot moji user posted image .
Deisy, hm glede "bio i neki doktar", jaz ga osebno poznam je namreč bivši mož od moje šefice in ima zelo znanega sina (glej priimek in tole  user posted image ) in mislim, da če že želiš obiskovati nekega takega doktorja, si ga izberi naključno, časopisi so včasil dobra reklama preko poznanstva, sej veš "roka roko umije" al pa "tvoj dolžnik sem", itd. Pravijo, vsaka reklama je dobra reklama.

No zdej pa Deisy samo zate za spomin na Planino user posted image

Vse se lepo imejte kajšica, lučka, gigi, mišmiš, miška, WP in še pa še pa še,.....

user posted image

Pupki, pupkici, mali moji,
očka vaju čaka in z mamico
se veselita srečnega dne.
Ta srečni dan prišel je že,
pupike domov odpeljala sva,
presrečna z mamico oba.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 4232
18.10.2008 19:01:52   
miska73
Mlinček user posted image
A slučajno prideš jutri z mlinčko na UZ?

(odgovor članu mlinček)
Neposredna povezava do sporočila: 4233
18.10.2008 19:15:11   
jazzz27
Čer!!

Punce jaz imam eno vprašanje. Mene vse dol tako tišči in boli, a je to normalno???????? Pa full se me glavobol loteva....včeraj je bil transfer....a lahko šeen aspirin vzamem ali je bolje, da kar mal potrpim?

Hvala....

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4234
18.10.2008 19:16:00   
jazzz27
user posted image Držim pesti za jutrišne akterke!!user posted image
Nedelja, 19.10.
Lana08- ET 
Anci Banci - UZ
Gigi1 - UZ
Mlinčka - UZ
Miška73 - punkcija
womanpolice - UZ

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4235
18.10.2008 19:34:45   
zarja1
Jazzz mene je kr pošteno mantralo tretji dan, sem spila lekadol C v prašku raje. Ne vem, če ti bo kaj pomagalo, meni ni kaj prida. Edino pomaga počitek, pri tebi pa še veliko tekočine. Če lahk potrpiš probaj še malo zdržat.user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4236
18.10.2008 19:48:31   
mlinčka
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Ti bom kar jaz napisala, k sem glih pri kišti. V bistvu ni imel namena jutri z mano. A si mislila, da bi tvojmu družbo delal user posted image ? user posted image

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4237
18.10.2008 19:52:16   
bbpikica
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

user posted image Držim pesti za jutrišne akterke!!user posted image
Nedelja, 19.10.
Lana08- ET 
Anci Banci - UZ
Gigi1 - UZ
Mlinčka - UZ
Miška73 - punkcija
womanpolice - UZ

Pod tole se kar podpišem user posted image user posted image user posted image
Gospodarica žal mi je da se ni izšlo kot smo ti želeli drži se user posted image user posted image user posted image
Sabsa čestitke in mirno in srečno naprej user posted image user posted image user posted image
Vsem ostalim pa en lep pozdravček in lep sobotni večer

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4238
18.10.2008 19:52:20   
sonček33
Jazzz aspirina raje ne, vzemi lekadol....a vam niso dali nič proti krčem?????

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 4239
18.10.2008 19:54:43   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka

Ti bom kar jaz napisala, k sem glih pri kišti. V bistvu ni imel namena jutri z mano. A si mislila, da bi tvojmu družbo delal user posted image ? user posted image

Ne, ne, samo sem prej ravno pomislila, da bo mogoče s tabo prišel.
Moj mora biti pa itak jutri meni na popolno razpolago...
Tko, da po moje glih nujno ne rabi družbe.

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 4240
18.10.2008 19:55:27   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

nam so po punkciji dali analgin...za po ET pa res ne vem..

Horny Teddy

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4241
18.10.2008 19:57:15   
jazzz27

Reš mi je priporočil aspirin 100...baje za boljšo prekrvavitev maternice.....kaj pa bi lahko vzela za krče?
A so še katero rame tako bolele?

sovražim trenutno mojega, ker je za vročo žarnico prijel in se mu človk mora smejat!!!user posted image  

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4242
18.10.2008 20:02:18   
sonček33
nam na gk so dali buscopan za krče

jazzz- smeh pa nikoli ne škoduje!!!!
rame me niso bolele, mogoče si kaj poležala

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4243
18.10.2008 20:05:58   
Abra
Jazz, aspirin 100 kar jemlji do testa, a le en na dan!! Kaj pa te pravzaprav boli? Sem že pozabila koliko celic si imela? Je mogoče kaka blaga hiperca?

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4244
18.10.2008 20:10:10   
miska73
Jazzi, kaj pa če to ni od punkcije in/ali ET. Ampak si ti kak prehlad ali pa gripo fasala.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 4245
18.10.2008 20:17:00   
Pija76
Jazz mogoče se te pa kaj loteva, kakšna gripa, prehlad. Postelja, C-vitamin in čajčki pa nič drugega jaz ne bi.

Sonček se vidi da je že daleč od kar so ti dali Buscopan user posted image , tega so ti dali po pozitivnem krvnem testu!

Abra hello, danes je bil lep dan in si mi bila na misel ko sem se šetkala - v smislu da bi lahk to skupaj počeli user posted image , pol pa en sladoledek.

Gigi kako si?

Jutrišnje aktertke: DOBRO OPRAVITE, vsaka pri svojem opravilu. Navijam!!!!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4246
18.10.2008 20:29:01   
bbpikica
Se opravičujem , ampak jaz rabim mal pomoči.user posted image Sicer sem prebrala tisti link o prehrani in dopolnilih i.td.. Za pred punkcijo in po ET mi je vse jasno ampak ni mi pa jasno kaj priporočate zdaj te tri mesece do začetka naslednjega postopkauser posted image  Kakšno prehrano, kaj naj opustim in kaj naj jem v večjem obsegu? Trenutno od dopolnil prehrani jem pivski kvas in kapsule navadne konopljike.Katera dopolnila mi še svetujete? Jaz imam malo celic in pa tudi starost že malo vpliva na maternično sluznico ki se tanjša, moj pa ima malo spermijev. Hvala že vnaprej za nasvete in priporočila. Aja pa od koga je tisti čaj ingver z cimetom?user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 4247
18.10.2008 20:29:23   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Jazz, aspirin 100 kar jemlji do testa, a le en na dan!! Kaj pa te pravzaprav boli? Sem že pozabila koliko celic si imela? Je mogoče kaka blaga hiperca?

Uh, potem ne smem več nič vzet danes...zjutraj sem ga že vzela (aspirin)....fulll me boli v spodnjem delu trebuha...predvsem me levi jajčnik grozno špika. Imela sem 9 jajčec...in še kar nekaj foliklov, ki so bili prazni..na žalost...6 se jih je oplodilo, dva imam pri sebi...danes je drugi dan po transferju (včeraj je bil ET)

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 4248
18.10.2008 20:32:38   
jazzz27

Jazzi, kaj pa če to ni od punkcije in/ali ET. Ampak si ti kak prehlad ali pa gripo fasala.

joj, ne veramem....mislim...mal me boli glava, sam bi vedla, če bi bil prehlad ali gripa. Ramena so me začela bolet drug dan po punkciji...kaj pa vem, mogoče so bile mišice zategnjene!! Ne vem....

kaj je to blaga hiperca? (pač vem, da je nekaj z povezavo velik celic...ampak saj jih je ven pobral)user posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4249
18.10.2008 20:34:45   
jazzz27

nam na gk so dali buscopan za krče

jazzz- smeh pa nikoli ne škoduje!!!!
rame me niso bolele, mogoče si kaj poležala

sonček...pa še kako škodi, me vse tako boli, da tudi pomislit ne smem na smeh.user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?