|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 07
17.10.2008 23:14:28   
kapica
O Freycha,bravo za test, si res frajerkauser posted image .  Drzim pesti za jutriuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
17.10.2008 23:16:17   
rumba
Fryecha, šolarka, ti se pa tako odkrito prisrčno veseliš tega faksa.user posted image user posted image user posted image
kapica, naj ti ne bo hudo. Če bi ga kaj bolelo, bi že pojamral. user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
17.10.2008 23:18:05   
kapica
Rumba, a mislis da bi res? Sicer ce se kam vdari, ze zna rect aua, ampak za cevlje pa ni nic kaj nasprotoval al pa kaj. Saj pravim, nic mi ni padlo v oci. Hodla sva pa res velik, skoraj vsak dan po 2krat dnevno sva bila zunaj.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
17.10.2008 23:21:04   
Freycha
rumba sam škoda, da se nisem učenja tako odkrito prisrčno veselila že prej, ker bi bilo marsikaj precej lažje user posted image  ampak eni morajo pač po težji poti

kapica zagotovo bi cvilil, če bi mu bilo neprijetno. Predstavljaj si sebe, ko te kaki čevlji tiščijo, kako to boliuser posted image  vprašanje, če ni tvoj možek malo prevelike kupiluser posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
17.10.2008 23:21:39   
kapica
Danes se mi zdi da sem spet nekaj sitnauser posted image , me zgleda hormoni fejst dajejouser posted image , pa se dete me tako ruka, da je jooj. Grem mogoce kr vodoravno, ceprav se glih nisem posebej zaspana.

Nocko punceuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
17.10.2008 23:23:05   
kapica
Freycha, upam da res no. Sicer so se mi cevlji zdelo zeloo veliki ko sem jih videla, ampak nisem podrobneje pogledala, kako mu stojijo na nogi. Bom jutri, ker, saj pravim, sem bila kr v solzah.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
17.10.2008 23:23:49   
Freycha
jaz grem pa vodoravno, ker sem precej zaspanauser posted image user posted image

nočko babike!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
17.10.2008 23:25:13   
rumba
Oj, babike, glihkar sem gledala Pedipedovo stran in zdaj imajo tudi Flex varianto (ta pravi, z normalnim podplatom) s števiklami od 20 dalje!user posted image user posted image user posted image  Sem čisto navdušena, ker to so pa res najboljši čevlji, kar sem jih našla.user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
17.10.2008 23:26:10   
rumba
Freycha, nočko!
No, saj jaz bom tudi odpeketala. Nočko vsem!
user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
17.10.2008 23:52:50   
madejka
Rumba a zdaj so pa že dovoljeni normalni podplati?user posted image

Midva z možekom sva imela debato glede hiške, tak da sem vas kar preskočila...
Kapica pridna, da si se javila!user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
18.10.2008 11:15:23   
bačko
Dan!
Češnca včasih se počutim obupno včasih pa uredu.Hvala za vprašanje.
Pupi jaz dam Žani zvečer mleko in zjutraj.Ima rada mleko.Midva ji bova samo namesto Novalaca dala navadno mleko.
Zvesta bogi Izak!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Madejka po mojih izačunih pa imam jaz rok 6.6.Bom vidla kaj bo rekel G!
Jaz danes kuham govejo juhico.Samo juhe mi pašejo in riž.Kar vsak dan bi jedla rižoto ali pa kaj z rižom.
Aja včeraj sva kupila nov voziček od Chiccota.Zraven je košara, lupina in šprtni del pa torba s previjalno podlogo in dežno prevleko.Jaz pa sva dala 400 eurov.Prav vesela sem bila. Ko mali otrok!user posted image user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
18.10.2008 11:21:03   
madejka
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Julijke 2007 srečke nosečke…. Spet!user posted image  

user posted image Kapica - PDP: 25.10.2008
 user posted image Ulla80 - PDP: 31.01.2009
user posted image Ajvy - PDP: 05.02.2009
user posted image SANEK1 - PDP: 05.2009
user posted image Madejka - PDP: 23.05.2009
user posted image Bačko - PDP: 06.06.2009

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
18.10.2008 11:22:38   
zvesta
Tako... smo že dve uri nazaj iz bolnice. Kri smo dali in ravno sme klicala za izvide. Levkociti so še vedno nenormalno visoki in čakamo, da se zdravnica vrne iz vizite, da pove spet kaj in kako in mogoče zakaj.

Spet ena napeta ura....

Kapica, nič se mi niste zamerile. Brez skrbi. Le svet se mi je postavil v zadnjem mesecu na glavo in ga zdaj počasi obračam. Enostavno sem preutrujena in še doma ne nardim vsega kar bi morala. Pa sem vas dala malo na stranski tir...
Ampak zdaj sem počasi nazaj. :)

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
18.10.2008 11:26:05   
Češnca
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Oj, babike, glihkar sem gledala Pedipedovo stran in zdaj imajo tudi Flex varianto (ta pravi, z normalnim podplatom) s števiklami od 20 dalje!user posted image user posted image user posted image  Sem čisto navdušena, ker to so pa res najboljši čevlji, kar sem jih našla.user posted image

rumba dobiš ji tudi pri nas - sicer imajo manjšo izbiro, pa vendar: http://www.malamasa.si/si/

madejka user posted image  za lep seznamček!

Mi bomo šli zdele za kakšno pelerino pogledat, ker sicer bolj težko po dežju hodmo. user posted image  Anžej namreč mora vsak dan mal vn - tolče po vratih in vpije pa-pa. user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
18.10.2008 11:27:33   
Češnca
zvesta držim pesti in mislim na vas!!! Pa še cel kamjon user posted image  za zdravje in srečo!

bačko super za voziček in tvoje veselje! A ni to nekaj najboljšega! user posted image

< Sporočilo je popravil Češnca -- 18.10.2008 11:29:12 >

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
18.10.2008 11:43:46   
bačko
Zvesta držim pesti da bo vse uredu z Izakom!user posted image user posted image user posted image In verjamem da si utrujena.user posted image user posted image user posted image user posted image Upam, da bo kmalu bolje.

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
18.10.2008 11:45:31   
madejka
Pedipedke imajo tu tud : http://www.minisvet.si/pediped-c-251_315.php

Samo kot gledam nimajo dost izbire pa številk za naše male še ne...user posted image

< Sporočilo je popravil madejka -- 18.10.2008 11:46:50 >

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
18.10.2008 11:49:11   
Češnca
madejka na oni strani pa so številke.

aja, še to... Anžej ma že 16 zob!!! user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
18.10.2008 11:49:59   
Ajvy
Dan...

Pupi...TArja tudi dobi flaško zvečer...zboma tam nekja 260 ml mleka..

Kapica...Niasu je pa res prelepo v tvojem trebuščkuuser posted image user posted image
NI se sekirat glede čeveljčkov..sva midva isto naredilauser posted image

Freycha...vav..piflarka...user posted image

Bačko...to paj je super nakup!!!A boš kako slikico nalimala....
MAh jst sem tudi čist neumna na te juhe..jst bi samo govejo jedla...vsak dan če bi bilo treba.....

Zvesta...držim pesti....

Tako...zdje mam pa glavobol...mislim že prej sem ga imelaa...sem danes tečna za znoret....adijo pamet.....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
18.10.2008 11:50:38   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Češnca

madejka na oni strani pa so številke.

aja, še to... Anžej ma že 16 zob!!! user posted image

o hudo.....to pa je ...naša jih ima šele 8..pa še za te smo se čist namatrali

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
18.10.2008 13:03:37   
zvesta
naš jih ima pa 6. user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
18.10.2008 14:02:38   
Češnca
zvesta je kaj novega???
Kar se zob tiče, se pa itak nikamor ne mudi. Meni se zdi čist noro, da jih ma naš mali že tolk! Na srečo jih dobiva skoraj brez problemov - razen da mu slina teče v potokih.

Kaj počnete? A se "skrivate" za štedilniki? user posted image  

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
18.10.2008 15:07:05   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: Češnca

zvesta je kaj novega???

Češnca, še zmeraj smo v negotovosti. Zdravnica je po telefonu rekla, da so sicer levkociti malenkost nižji kot včeraj, a še zmeraj grozljivo visoki. Se jim ne sanja, od česa bi to bilo, ker CRP pa ni povišan. Ponavadi sta oba. user posted image

kakorkoli, v primeru poslabšanja, moramo nazaj, če ne pa imamo v ponedeljek kontrolo pri svoji pediatrinji in ponoven laboratorijski pregled.

Drugače pa ima še kar temperaturo... med 37 in 37,7. In razpoloženjska nihanja. Nekaj časa je divji in vesel, potem pa v minuti postane jokav in samo poležava.

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
18.10.2008 19:42:54   
Freycha
zvesta danes ponoč sem vas sanjala...... da smo bili nekje skupaj na ulici, pa je toča začela padat,pa si ti po Izaka zalaufala, G. je bil pa full blizu Dite, pa sta ju popokala po hitrem postopku in pod streho..... To je bilo to. Potem sem se zbudila.......full čudne sanje user posted image user posted image

evo, mi smo nazaj iz LJ. Je bil kar naporen dan. Mala zdej že spi, jaz bom šla pa kmalu v posteljo. Smo pa danes dobili v dar spletno kamero, da bomo lahko tudi s sliko v stiku, ne samo preko chata in foruma user posted image  user posted image kull poteza. Zdej si morm sam še skipe dol zloadat.

Kapica, a si še v enem kosu?user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
18.10.2008 19:55:51   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

zvesta danes ponoč sem vas sanjala...... da smo bili nekje skupaj na ulici, pa je toča začela padat,pa si ti po Izaka zalaufala, G. je bil pa full blizu Dite, pa sta ju popokala po hitrem postopku in pod streho..... To je bilo to. Potem sem se zbudila.......full čudne sanje user posted image user posted image

Jah, za otroke človek vse naredi. user posted image

A da te še v sanjah morim? user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?