Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 15.10.2008 15:43:33
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Putuj... I ne naginji se kroz prozor! Selma Misek, daj budi drug i okreni jedan krug..do Mb (Ako te Baki smori, uvek možeš da svratiš kod mene, tu sam ja..odmah preko puta njega)
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 15.10.2008 15:58:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Putuj... I ne naginji se kroz prozor! Selma Misek, daj budi drug i okreni jedan krug..do Mb (Ako te Baki smori, uvek možeš da svratiš kod mene, tu sam ja..odmah preko puta njega) Ljubi te Baki... Da nisi malo previše nametljiva?
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 15.10.2008 18:25:18
|
|
|
|
srki
|
Majku milu....
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 15.10.2008 21:24:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Majku milu.... Sta ima ?
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 16.10.2008 20:48:14
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Putuj... I ne naginji se kroz prozor! Selma Misek, daj budi drug i okreni jedan krug..do Mb (Ako te Baki smori, uvek možeš da svratiš kod mene, tu sam ja..odmah preko puta njega) Bice, bice.... nego ti njega znas licno i personalno? Jel on neka piletina ili ozbiljan coek?
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 16.10.2008 20:48:57
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Majku milu.... Sta ima ? Ima pivo, vino i ostali alkoholi... Cevape smo pojeli!
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 16.10.2008 20:50:01
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Ljubi te Baki... Da nisi malo previše nametljiva? Joj fokice, pa nemoj da si takav, cura brine za mene i moj duh
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 16.10.2008 22:19:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Misek IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Majku milu.... Sta ima ? Ima pivo, vino i ostali alkoholi... Triba mi samo pivo...ili dva .
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 17.10.2008 20:22:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Jel on neka piletina ili ozbiljan coek? Foka nemož`da bude ni jedno ni drugo.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 18.10.2008 10:06:04
|
|
|
|
Marogica
|
Vidim, da vam ni ratalo pripeljati Miska v Maribor..še ne... .....dajmo, malo več energije in entuziazma, da končno pride...
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 18.10.2008 18:41:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Vidim, da vam ni ratalo pripeljati Miska v Maribor..še ne... .....dajmo, malo več energije in entuziazma, da končno pride... Propustila sam ovaj dio. O cemu se radi? Ili sam bila persona non grata ? A ja bi samo pivo.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 18.10.2008 19:20:37
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica Vidim, da vam ni ratalo pripeljati Miska v Maribor..še ne... .....dajmo, malo več energije in entuziazma, da končno pride... Ovo je provokacija! Nasela sam, ubacila moje muskarce u mode on:/sutra idemo na izlet i na pizzu u Mb jer - mama tako kaze/... nazovem pizzeriju (Maroga izvini ali izgubila sam tel br ) i saznam da je nedeljom ujesen ZATVORENO !!!! Dobro da me onaj ljubazan coek sto se javio nije cuo kako sam opsovala... To ti je sudbina....
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 18.10.2008 19:21:29
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Vidim, da vam ni ratalo pripeljati Miska v Maribor..še ne... .....dajmo, malo več energije in entuziazma, da končno pride... Propustila sam ovaj dio. O cemu se radi? Ili sam bila persona non grata ? A ja bi samo pivo. Ma već neko vreme se spremam da odem u Mb na pizzu i uvek kada odlucim da idem - nesto mi se poremeti i ne odem.... ma svasta....
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 18.10.2008 19:30:25
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Misek IZVIRNO SPOROČILO: Marogica Vidim, da vam ni ratalo pripeljati Miska v Maribor..še ne... .....dajmo, malo več energije in entuziazma, da končno pride... Ovo je provokacija! Nasela sam, ubacila moje muskarce u mode on:/sutra idemo na izlet i na pizzu u Mb jer - mama tako kaze/... nazovem pizzeriju (Maroga izvini ali izgubila sam tel br ) i saznam da je nedeljom ujesen ZATVORENO !!!! Dobro da me onaj ljubazan coek sto se javio nije cuo kako sam opsovala... To ti je sudbina.... Ja, res je....od prejšnje nedelje imamo v zimskih mesecih zaprto ob nedeljah....Res je usoda.... Vendar pa, draga Misek, tedene ima še preostalih 6 dni...
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 18.10.2008 19:39:30
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica Ja, res je....od prejšnje nedelje imamo v zimskih mesecih zaprto ob nedeljah....Res je usoda.... Vendar pa, draga Misek, tedene ima še preostalih 6 dni... Bice, obavezno !
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 18.10.2008 19:40:30
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Misek IZVIRNO SPOROČILO: Marogica Ja, res je....od prejšnje nedelje imamo v zimskih mesecih zaprto ob nedeljah....Res je usoda.... Vendar pa, draga Misek, tedene ima še preostalih 6 dni... Bice, obavezno ! Super, provokacija je uspela
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 18.10.2008 19:41:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Misek IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Vidim, da vam ni ratalo pripeljati Miska v Maribor..še ne... .....dajmo, malo več energije in entuziazma, da končno pride... Propustila sam ovaj dio. O cemu se radi? Ili sam bila persona non grata ? A ja bi samo pivo. Ma već neko vreme se spremam da odem u Mb na pizzu i uvek kada odlucim da idem - nesto mi se poremeti i ne odem.... ma svasta.... Svaki izgovor je dobar. Nego Miču, da ti odgovorim na pitanje. Radi se naime o skrivenoj operaciji "Miseka u MB", glavni i odgovorni organizator je Marogica, kao svoje agente koji bi trebalo da omekšaju i namame Miseka u mišolovku zadužila je mene i Ssevina, ova druga kao njezina lijeva, ja kao desna ruka - s obzirom da je Marogica desnjak, pa joj ponekad u nekim situacijama dođem kao zamjena za njezinu vlastitu - i to sve u cilju dovesti je u Marogičinu pizzeriju i turiti joj pod nos pizzu od strihnina... Malo neodgovorno i naivno od strane Marogice, ja sam ipak bio za drugačije riješenje, da je se odvede na neki neutralan teren, kako kasnije nadležni organi pokušaj atentata nikako ne bi mogli da povežu sa njom... Kaže da je plan razradila u nulu i da joj se ne miješam u posao... Ssevin je u međuvremenu zaglavila negdje između Stand upa i pitaj bog kog kafića u kom se vrti turbo folk i tako potpuno zanemarila svoju ulogu u tome. S obzirom ne njezinu neozbiljnost i neodgovornost to je bilo i za pretpostaviti... Eto, ukratko...
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 18.10.2008 19:44:13
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Nego Miču, da ti odgovorim na pitanje. Radi se naime o skrivenoj operaciji "Miseka u MB", glavni i odgovorni organizator je Marogica, kao svoje agente koji bi trebalo da omekšaju i namame Miseka u mišolovku zadužila je mene i Ssevina, ova druga kao njezina lijeva, ja kao desna ruka - s obzirom da je Marogica desnjak, pa joj ponekad u nekim situacijama dođem kao zamjena za njezinu vlastitu - i to sve u cilju dovesti je u Marogičinu pizzeriju i turiti joj pod nos pizzu od strihnina... Malo neodgovorno i naivno od strane Marogice, ja sam ipak bio za drugačije riješenje, da je se odvede na neki neutralan teren, kako kasnije nadležni organi pokušaj atentata nikako ne bi mogli da povežu sa njom... Kaže da je plan razradila u nulu i da joj se ne miješam u posao... Ssevin je u međuvremenu zaglavila negdje između Stand upa i pitaj bog kog kafića u kom se vrti turbo folk i tako potpuno zanemarila svoju ulogu u tome. S obzirom ne njezinu neozbiljnost i neodgovornost to je bilo i za pretpostaviti... Eto, ukratko...
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 18.10.2008 20:06:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Eto, ukratko... Jeeee .
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 18.10.2008 20:07:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Umalo da zaboravim... Kao srednja ruka bila je planirana Cvjetić I iliti Rožica I 007 ali je odustala u posljednjem momentu. Naime, nije se složila sa načinom likvidacije. S obzirom na njezin žešće zajeban karakter insistirala je na kratkom postupku "metak u čelo" ali je Marogica kao idejni vođa čitave operacije bila nepokolebljiva i beskompromisna.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 18.10.2008 20:21:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Kao srednja ruka bila je planirana Cvjetić I iliti Rožica I 007 ali je odustala u posljednjem momentu Ne razumim nista vise.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 18.10.2008 20:48:34
|
|
|
|
Anonimen
|
E ****... A ja bio siguran samo Bosancima teško ulazi u vugla.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 18.10.2008 21:17:15
|
|
|
|
ssevin
|
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 18.10.2008 21:18:44
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark IZVIRNO SPOROČILO: Misek IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Vidim, da vam ni ratalo pripeljati Miska v Maribor..še ne... .....dajmo, malo več energije in entuziazma, da končno pride... Propustila sam ovaj dio. O cemu se radi? Ili sam bila persona non grata ? A ja bi samo pivo. Ma već neko vreme se spremam da odem u Mb na pizzu i uvek kada odlucim da idem - nesto mi se poremeti i ne odem.... ma svasta.... Svaki izgovor je dobar. Nego Miču, da ti odgovorim na pitanje. Radi se naime o skrivenoj operaciji "Miseka u MB", glavni i odgovorni organizator je Marogica, kao svoje agente koji bi trebalo da omekšaju i namame Miseka u mišolovku zadužila je mene i Ssevina, ova druga kao njezina lijeva, ja kao desna ruka - s obzirom da je Marogica desnjak, pa joj ponekad u nekim situacijama dođem kao zamjena za njezinu vlastitu - i to sve u cilju dovesti je u Marogičinu pizzeriju i turiti joj pod nos pizzu od strihnina... Malo neodgovorno i naivno od strane Marogice, ja sam ipak bio za drugačije riješenje, da je se odvede na neki neutralan teren, kako kasnije nadležni organi pokušaj atentata nikako ne bi mogli da povežu sa njom... Kaže da je plan razradila u nulu i da joj se ne miješam u posao... Ssevin je u međuvremenu zaglavila negdje između Stand upa i pitaj bog kog kafića u kom se vrti turbo folk i tako potpuno zanemarila svoju ulogu u tome. S obzirom ne njezinu neozbiljnost i neodgovornost to je bilo i za pretpostaviti... Eto, ukratko... E baš sam te sad malkice zavolela.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?