|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI
18.10.2008 10:11:45   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: želvica99
Joj kakšnega lepega lupčka sem od Zarje dobilauser posted image user posted image

pa na še engauser posted image .....saj veš eden ni nobeden....user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu želvica99)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
18.10.2008 10:13:30   
zarja1
No jaz bom pa danes delala pečeno polento, brusnično omakco in divjačinski golaž. Za solato še študiram, sladica pa bo češnjeva krostata.

Shuki a sem te priklicala al ti to ne diši?user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4152
18.10.2008 10:13:37   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: miska73

oooo, horny teddy zarjica, kako si danes, si se naspala?

user posted image user posted image user posted image Kaj, zarja, si nov nadiimek dobila...

Zdaj počasi ga bom končno začela tud uresničevat...nisem že tolk dolgo, da verjetno več ne znam....user posted image user posted image user posted image

ah, to je ko vožnja z biciklom, tega ne pozabiš user posted image  samo dobro je treba podmazat in se tega lotit v tapravem momentu user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4153
18.10.2008 10:14:32   
ledenka

No jaz bom pa danes delala pečeno polento, brusnično omakco in divjačinski golaž. Za solato še študiram, sladica pa bo češnjeva krostata.

razmišljam, da bi šla na izlet v MB user posted image  
pri nas bodo kar špageti in velika skleda solate user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4154
18.10.2008 10:18:19   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

razmišljam, da bi šla na izlet v MB user posted image  
pri nas bodo kar špageti in velika skleda solate user posted image  

ti samo pridi....mi boš pomagala 1,5 kg čebule olupit...user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4155
18.10.2008 10:18:54   
gospodarica

Gospodarica jaz sem bolj direkten človek, zato ne zamerit. Samo v Mb niti krvnih testov ne delajo, če je izcedek krvav na datum predvidenega testa. Mene je Abra včeraj tolk pozitivno presenetla. Res, glej kaj si hočem delat neke utvare in upat.....če mi je pokazalo minus. Ampak to sem jaz in moje razmišljanje. Upam, da nisi zamerla. Te pa čisto razumem, meni je bil včerajšnji dan eden izmed najtežjih v življenju.user posted image user posted image user posted image

imam rada direktne ljudi...ne vem zakaj bi si metala pesek v oči,če vem kakšna je situacija.
ampak malo me pi...prejšnji teden sem bila pri svojem ginekologu pa mi je rekel da je možno da bi cb ne bo pokazal pravega rezultata in da moram v vsakem primeru prit v ponedeljek k njemu.hvala bogu da imam takega G...
šla bom....ampak itak vem da je rezultat isti,se bom mogla sprijaznit in it v nove boje.
kdaj greš v naslednji postopek?ti še maš neki zamrzjenčkov a ne?

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4156
18.10.2008 10:19:19   
dajamaja
Sabsa user posted image user posted image user posted image  Super, krasno!!! Naj bo mirno in srečno!

Kajsi, kaj to berem!? No, sicer bolje, da si to prebrala v mejlu od njega, kot pa zvedla naokoli, če piše, je OK. Boga sirotica!!! Imaš pa dobre znakce. Držim pesti za nebeško belino user posted image user posted image

Ledenka, jaz sem OK. Čakam na naslednji torek, no vmes pač delam. Kako si ti? Trebušček že viden?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4157
18.10.2008 10:21:03   
zarja1
Gospodarica jaz imam še 6 pingvinčkov. Me pa veseli, da si realna punca. Saj bo verjemi, jaz sem bla včeraj totalno adijo, dans pa kot bi se novo poglavje začelo.

Horny Teddy

(odgovor članu gospodarica)
Neposredna povezava do sporočila: 4158
18.10.2008 10:21:24   
sonček33
Ma dejete povedat kva bomo kuhale. jaz sem čist brez ideje. pa na izi.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4159
18.10.2008 10:23:57   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Ma dejete povedat kva bomo kuhale. jaz sem čist brez ideje. pa na izi.

jaz sem izbrala ubijalsko kombinacijo. So me moje babe  klicale in baje je zunaj prehladno za kavice, pa pridejo na kosilce. Golaž je edino kar pride prav za več ljudi......

Sonček pri nas tolk lepo siješ!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4160
18.10.2008 10:23:58   
Kalina
ledenka, moj je bil ze na 4 misijah. Kr obolevam, ampak se da prezivet, potem ko se vrne, me pa vse moti, prvo noc me je motilo njegovo dihanjeuser posted image Sm zleht a ne?user posted image   Ja takle nam dela SV. 

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4161
18.10.2008 10:25:10   
DaisyE

Ti pa u potragi za medicamentima? Pa kak je to mogoče, da jih ni nikol dovolj??????

Navalila Slovenija. user posted image user posted image user posted image

Torej druge kot user posted image  ni? Kako pa kaj komunicirajo tile Italjani. Slo, anj? Jaz italijansko žal ne znam. Bon giorno in due Menogon znam povedat, pol se pa neha. Razumem pa itak nič. user posted image user posted image user posted image

Jutro dajamaja. Kaj dela tvoja čebelica?

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4162
18.10.2008 10:25:57   
Kalina
Mi bomo jedli, juho, krompir, kremenadle, pa solatko, mnjami, no jst jem samo meso pa solato. Ostalo clani pa vse skupuser posted image

Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 4163
18.10.2008 10:26:58   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Ti pa u potragi za medicamentima? Pa kak je to mogoče, da jih ni nikol dovolj??????

a pol to tak zgleda???user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4164
18.10.2008 10:28:15   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Kalina

Mi bomo jedli, juho, krompir, kremenadle, pa solatko, mnjami, no jst jem samo meso pa solato. Ostalo clani pa vse skupuser posted image

kaj je to KREMENADLE???????user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 4165
18.10.2008 10:29:33   
Kalina
Hm, zdej sm pa bosanka izpadla a ne?user posted image Sm misnla, da se tko rece, hahaha, meso no, tisto z kostjo...a ves noooo?user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4166
18.10.2008 10:29:52   
DaisyE
Ledenka a grem kar po vrsti s temi lekarnami?

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4167
18.10.2008 10:30:44   
miska73

Men se že sline cedijo.
Pa ti ponavadi tko nobel kuhaš, ali je kaka posebna priložnost?
Pri nas bo pa glavna jed zelenjavna juha. user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4168
18.10.2008 10:31:18   
DaisyE

a pol to tak zgleda???user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  Na koncu pa jaz pridem in poberem vse Menogone, potem pa besno služim. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4169
18.10.2008 10:34:39   
kajsica

ledenka, moj je bil ze na 4 misijah. Kr obolevam, ampak se da prezivet, potem ko se vrne, me pa vse moti, prvo noc me je motilo njegovo dihanjeuser posted image Sm zleht a ne?user posted image   Ja takle nam dela SV. 

Kalina a ti tudi???user posted image user posted image , No ja potem sem jaz na boljšem, moj je šele na drugi user posted image user posted image user posted image , sam če pa prištejem vsa tista izobraževanja ko ga tud 2 ali pa 3 mesece ni in je po možnosti preko luže, pa šola, ko je celo leto moral med tednom biti v PO.....

Se pa popolnoma strinjam s teboj, ko ga ni doma ga pogrešam na fertih...ko pa pride domov, se morem prav navadit nanj in na smrčanje in na brcanje....je kar težka v začetku. Drugače pa, ko je že ena 2 ali pa 3 mesece konstantno doma, si prav želim da gre kam ampak 1 teden mi je dovolj, pol pa imam res čas za vse kofetkeuser posted image .....Sem tud jaz žleht, a ne user posted image user posted image user posted image . Se pa navadiš takega tempa življenja.

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 4170
18.10.2008 10:36:25   
kajsica

Da prevedem v slovenščino user posted image user posted image ....kremenadle so kareji!!!!

Kalina iz kod pa si ti, da poznaš ta izraz????? To je pa blj za naše konce značilno!!!!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4171
18.10.2008 10:37:13   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Men se že sline cedijo.
Pa ti ponavadi tko nobel kuhaš, ali je kaka posebna priložnost?
Pri nas bo pa glavna jed zelenjavna juha. user posted image

ENA RR-JEVKA IMA V PODPISU TOLE:
Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Horny Teddy

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4172
18.10.2008 10:38:41   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica

Da prevedem v slovenščino user posted image user posted image ....kremenadle so kareji!!!!

Kalina iz kod pa si ti, da poznaš ta izraz????? To je pa blj za naše konce značilno!!!!

Aha........Kalina jaz sem balkansko dete, no mal apeninskega je tud v meni, pa peloponezerkega tud...mater sem mešanec....user posted image samo to pa res nisem vedla....

Horny Teddy

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4173
18.10.2008 10:38:48   
kajsica

Ledenka a grem kar po vrsti s temi lekarnami?

Dejzi, sedaj ne vem ali je Ajsika ali pa Abra, enkrat nalepla link za spletno naročevanje....Ne vem ali je zgoraj slučajno prilepljen. V kolikor smo se takrat o tem pogovarjale, je bilo tako, da so bila ta zdravila malenkost sicer dražja, ampak v skrajnem primeru.....Upam da jih dobiš!!!! V AVT jih nimajo, to ti jaz povem!!!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4174
18.10.2008 10:40:07   
DaisyE
E v drugi rundi klicarjenja sem naletela na ene optimiste. Kličem čez 10 minut navijajte.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?