|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI
18.10.2008 9:31:30   
mismis
Joj Kajšica, samo da je s tvojim dragim vse ok, si te kar predstavljam, kako grozno ti je moralo biti.user posted image user posted image

Saj zdajle novembra enkrat pa pride tvoj domov na dopust, kajne

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
18.10.2008 9:33:04   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: sabsa

Ravno sem lulala in rezultat je .... +. Nosečka sem. Saj ne morem verjeti. Saj je test relevanten 12. dan, ne? Uporabila sem cb test, kjer piše, da testno konico v urinu pomoliš samo 5 sekund, jaz pa sem jo kakšno sekundo več. A lahko zaradi tega pokaže drugačen rezultat? Utrogestan tudi ne vpliva na rezultat, ne? Sem čisto zmedena. Kar ne morem verjeti.

Ne me zafrkavat....
To punca. user posted image
Ja, čestitam.
Pa saj boš itak čez kak dan ponovila test ali pa šla na krvnega. Pa boš potem prepričana, če že ta trenutek nisi.

(odgovor članu sabsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
18.10.2008 9:34:17   
ledenka
kajši, samo, da je on ok user posted image  in da nobenemu ni nič hudega! za belino pa itak navijamo, tokrat ima, da ostane!

mišmiš, včeraj je bil pri nas rahel potres... sigurno sta bila vidva kriva user posted image  

< Sporočilo je popravil ledenka -- 18.10.2008 9:35:01 >

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4128
18.10.2008 9:34:19   
sonček33
Jutri bo pa spet pestro, kar 6 akterk trepeta. Dejmo punce!!!!

Joj, kajsica- prav smiliš se mi, jaz imma glede tega tudi slabe živce. DRžimo pesti!!!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
18.10.2008 9:36:41   
miska73
oooo, horny teddy zarjica, kako si danes, si se naspala?

user posted image user posted image user posted image Kaj, zarja, si nov nadiimek dobila...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
18.10.2008 9:39:04   
kajsica
Ja Mišmiš, okoli 7.11 pride na dopust za 14 dni! Komaj čakam!!!!! Se mi zdi kot da ga že skoraj celo leto ni!!!!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4131
18.10.2008 9:39:20   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

jeeeeeeeee sem rekla da boš bebe nesla s seboj domov in potem nosila 9 m in imela celo življenje zraven sebe. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sonček moj...hvala za vse!!!user posted image user posted image  Zdaj se skoz božam po trebuščku....oči jih da pa spatuser posted image user posted image
iiiiiii kak lepouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

miška:kaj jaz berem ,delaj test,hitro
sabsa:bravo nosečka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
18.10.2008 9:39:43   
miska73
Kajšica, verjamem da je kar stisnilo. Samo, da je vse OK z njim. Kot so že druge rekle, seveda tudi vse me navijamo za brezmadežno belino.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4133
18.10.2008 9:41:05   
želvica99
Joj kakšnega lepega lupčka sem od Zarje dobilauser posted image user posted image

Kajsica upam, da ti srček že normalno bije in da se strah ne ponovi. Verjemi, da ga angelčki čuvajo saj ima doma pomembno opravilouser posted image

Kaj boste počele danes dečve? Sem prebrala, da jih bo pol v šoping odbrzelo, jest bi tuduser posted image , pa sem v zadnjem mesecu preveč zapravljalauser posted image takle mamo

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4134
18.10.2008 9:42:55   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

user posted image user posted image user posted image Kaj, zarja, si nov nadiimek dobila...

ah ne, miška, tole je omenila v včerajšnji debati user posted image  kako kaže pri tebi, si že vzela odvajalo ali boš najprej pozajtrkovala? itak rabi ene 3 ure, da začne delovat, vsaj pri meni je tako user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4135
18.10.2008 9:43:18   
Kalina
kajsica, sklepam, da si tudi ti soldiers wifeuser posted image Moj mozek je prisel 1.9. nazaj z misije. In upam, da se dolgo ne gre vec nikamor, ampak nikoli ne vemo. Kaj je tvoj v A? Ker nas najboljsi prijatelj je tudi. Pride pa na dopust decembra.

Aja punce, danes sem ze boljse, me ne boli vec tolko, vceraj sem sla spat pred 21h in se lepo spocila. Moja dva sta sla mal pohajat, da lahko se malo pocivam, ampak do zdej sm, posesala pa pomila po tleh. Se prah pobrisem pa se res ulezem.user posted image

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4136
18.10.2008 9:48:09   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

ah ne, miška, tole je omenila v včerajšnji debati user posted image  kako kaže pri tebi, si že vzela odvajalo ali boš najprej pozajtrkovala? itak rabi ene 3 ure, da začne delovat, vsaj pri meni je tako user posted image  

Saj vem, saj sem vaju včeraj brala...
Zato sem se pa danes režala tvojemu pozdravčku...

Odvajalo bom tam okoli 11h. Zajtrk je že bil, zdaj si bom pa še kafe privoščila.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4137
18.10.2008 9:48:22   
ledenka
želvica, po počasnem zajtrku grem na trg, to mi je sobotni ritual user posted image  morda bom koga srečala za čvek ali pijačko, to bomo še videli. potem pa kuhanje kosila, kakšni špageti bodo danes na vrsti, pa po hrano morava... potem bomo pa še videli, kaj se bo dogajalo user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4138
18.10.2008 9:49:56   
ledenka
Kalina, a tvoj tudi hodi na misije? joj, imamo pa vojsko kar zastopano user posted image  

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4139
18.10.2008 9:59:10   
gospodarica
no da vem poročam...
še vedno imam krvav izcedek,malo ga je več kot včeraj ampak še zmeraj to ni podobno mojih menstruacijam.joške mam še zmeraj napihnjene in boleče
danes zjutraj sem naredila test in je bil negativen....mislim da je konecuser posted image
ampak kot mi je naročil moj osebni ginekolog,v ponedeljek grem k njemu...da me da na krvnega.a se mi sploh še splača kaj upat?

sabsa čestitam za plusek,mirno nosečnost ti želim

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4140
18.10.2008 10:00:31   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica
okoli 7.11 pride na dopust za 14 dni! Komaj čakam!!!!! Se mi zdi kot da ga že skoraj celo leto ni!!!!

Kajsica samo, da je user posted image  ok. Me je kr zaekalo. Ti zdaj samo študiraj kolk bo fino, ko bo doma....Čaki kdaj pa pade test?

Horny Teddy

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4141
18.10.2008 10:02:27   
DaisyE
Guten morgen. Nisem vsega prebrala, upam, da bom nadoknadila.

Zarjica, če obstaja še vsaj miljoninka možnosti, da je test narobe pokazal, ti želim, da je to to. V nasprotnem primeru pa naj solze s sabo odpeljejo tudi žalost. Čim prej se poberi, 6 krasnih otročkov čaka nate. Rabijo optimistično mamico. user posted image  Objemčka.

Larica, tolk si lepo opisala tisti pregled, da jih kar vidim tvoje male srčke. Naj se tvoja nosečnost tako lepo nadaljuje, kot se je začela.

Noki, ti si tud tako lepo napisala, da bi se definitivno začela kar jokat, če bi bla na hormonih.

Folikarke mlinčka, gigi, WP in miška user posted image user posted image user posted image  Bravo za folikle.

Kalina čestitke za vse oplojene, jazzzz ti pa lepo grej svoje otročke.

Jaz se pa soočam s problemom. V lekarni na Fernetičih so mi zrihtali Menogon, ampak zgolj eno škatlo. Rabim še dve. Klicala tudi v Bazovico, mi je Reško dal številko, tam je še slabše. Pravi, da moram poklicat konec naslednjega tedna, če bodo kaj dobili. Dajte predloge, kam se še naj obrnem. Ledenka ti si mojster. No, če ima kera Menogon viška (optimizem do konca user posted image ), ga pa z veseljem odkupim.

Druga stvar. V Mladini berem od tega bioenergetika Duška Praštala, pa je kar všečen članek. Kakšne izkušnje z uporabo?

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4142
18.10.2008 10:02:34   
ledenka
gospodarica, krvni je kljub vsemu najbolj zanesljiv. ti želim, da se končno izteče  če se ma za vlit, naj se vlije, če ne, pa naj neha kapljat. verjamem, da te ta negotovost ubija user posted image

(odgovor članu gospodarica)
Neposredna povezava do sporočila: 4143
18.10.2008 10:03:34   
DaisyE
Miš, se mi zdi, da smo tud na našmu koncu včeraj neke tresljaje začutili!? user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4144
18.10.2008 10:04:43   
zarja1
Gospodarica jaz sem bolj direkten človek, zato ne zamerit. Samo v Mb niti krvnih testov ne delajo, če je izcedek krvav na datum predvidenega testa. Mene je Abra včeraj tolk pozitivno presenetla. Res, glej kaj si hočem delat neke utvare in upat.....če mi je pokazalo minus. Ampak to sem jaz in moje razmišljanje. Upam, da nisi zamerla. Te pa čisto razumem, meni je bil včerajšnji dan eden izmed najtežjih v življenju.user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gospodarica)
Neposredna povezava do sporočila: 4145
18.10.2008 10:06:27   
ledenka
Daisy, tam zgoraj med napotki imaš link z lekarnami na ita strani, tako da ti drugega kot telefon v roke ne vem svetovat. pa kaj imajo letos s tem menogonom, mislim, konec avgusta se je z njim dilalo, kot da je kokain user posted image  ti lahko rečem, da spremljaj še na Monu. sicer pa so menda dobili včeraj pošiljko, sem zasledila tam?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4146
18.10.2008 10:06:48   
dajamaja
Jutro!
Moram izkoristit, ko mi povezava dela user posted image . Grme zdej brat ... kakšno stran al dve...

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4147
18.10.2008 10:07:44   
ledenka
oooo, dajamaja user posted image  kako si kaj ti?

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4148
18.10.2008 10:08:23   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE
Guten morgen.
Zarjica, če obstaja še vsaj miljoninka možnosti, da je test narobe pokazal, ti želim, da je to to. V nasprotnem primeru pa naj solze s sabo odpeljejo tudi žalost. Čim prej se poberi, 6 krasnih otročkov čaka nate. Rabijo optimistično mamico. user posted image  Objemčka.

Guten morgen tud tebi. Ljubica jaz sem se sprijaznila, kaj čem drugega. Tolk hitro kot sem padla, tolk hitro se bom tud pobrala. No, mislim da se že pobiram. Včeraj sma se celo že smejala v postelji. Ni mi druge. Ne maram se dolgo sama sebi smilit.

Ti pa u potragi za medicamentima? Pa kak je to mogoče, da jih ni nikol dovolj??????

Objemčka tud tebi srčica moja...user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4149
18.10.2008 10:10:06   
zarja1

Zdaj počasi ga bom končno začela tud uresničevat...nisem že tolk dolgo, da verjetno več ne znam....user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?