|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 07
17.10.2008 14:45:13   
Freycha
pojma nimam, kje si Rumba napisala za Julijine korake.... ampak vseeno: iskrene čestitke Juliji za prve samostojne korake user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
17.10.2008 14:59:59   
corfu
freycha, jutri pride nazaj vajina princeska? user posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
17.10.2008 15:06:20   
Freycha
jutri greva midva v LJ, ker imamo neko praznovanje r.d., potem pa gremo skupaj s tamalo domov.... joj, že komaj čakam res user posted image user posted image user posted image  no, potem gre pa še k ta drugi babici za en teden user posted image user posted image user posted image  sej ne, se hecam user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
17.10.2008 15:43:17   
corfu
Humoristka user posted image user posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
17.10.2008 15:43:49   
corfu
Tako bi jih jaz lahko imela 10 user posted image user posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
17.10.2008 15:50:47   
Freycha
eh, jaz tudi to ne.....

je pa res, da poznam eno, ki ima servis babic 24/7, pa se full čudi, kak so druge neprespane, pa zmatrane, pa tečne in zoprne, kak si ne vzamejo čas za jest, itd..... ko je take in podobne stvari govorila, so mi šli kar lasje po konci in pena se mi je na ustih delala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
17.10.2008 16:42:23   
rumba
Ajvy, kot so ti punce že napisale, poskusi s kakim probiotičnim jogurtom, lanena semena, namočene slive (jaz bi ji dala potlej slive za pojest, vodo pa popit), pa čimveč svežega sadja. A pije pa zadosti?
Pa uni avtobus je hud.user posted image user posted image user posted image
pupi, na zs mi pošlji tvoj email, pa ti pošljem vabilo za blog.user posted image  Julija ni nikoli pila mleka po flaški. Nekje do enega leta se je še pridno dojila, zdaj pa poje kak jogurt, skuto, mlečno kašo, čokolino, sir... Je čisto zadosti. Ne skrbi, da bo dobila premalo mleka.
Freycha, jaz tudi rada pošljem moje na kake počitnice k babici ali noni, jih je pa vedno tako lepo dobiti nazaj.user posted image  Pa fajn se je odpočiti, valda.user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
17.10.2008 20:16:15   
siskamiska
Čer!

Tako, mi smo se poslovili od pradedka od fantov. Na sam pogreb jih nisem vozila, šli smo pa pol v gostilno. Je pa tam zgledalo k da se kak vrtec odpira. ne vem če je blo že kdaj tolk majhnih otrok na kupu.

Fanta spita, jaz pa spet valda sama.

Ajvy kaj pa če bi ji dala sveže slive?

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
17.10.2008 20:17:22   
siskamiska
Aja punce kje je pa Kapica?
Freycha mal poglej v telefon da nisi že kakega sms-ja dobila

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
17.10.2008 20:34:13   
siskamiska
hmm  a mam jst slučajno monologe??

No pa dejmo:

siskamiska: "ej a veš da bo tvoj sin dobil drug teden očala?"
siskamiska: "a bejž no?"
siskamiska: "ja res. Samo ne vem kako ga bomo prepričali da jih bo nosiluser posted image "
siskamiska: "joj jst tud neuser posted image ."

A je cool?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2135
17.10.2008 20:39:14   
madejka
Siskamiska iz ust si mi vzela!user posted image
Sijajen dialog!user posted image user posted image

Pa sožalje za pradedka!user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

Neposredna povezava do sporočila: 2136
17.10.2008 20:41:26   
madejka
Babike jaz grem Greys anatomy pogledat... pridem čez 3/4 ure nazaj.... ne brez mene začet čvekat!user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
17.10.2008 20:42:05   
pupi
IZVIRNO SPOROČILO: siskamiska

hmm  a mam jst slučajno monologe??

No pa dejmo:

siskamiska: "ej a veš da bo tvoj sin dobil drug teden očala?"
siskamiska: "a bejž no?"
siskamiska: "ja res. Samo ne vem kako ga bomo prepričali da jih bo nosiluser posted image "
siskamiska: "joj jst tud neuser posted image ."

A je cool?user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image    user posted image user posted image user posted image user posted image
Me res zanima kako bote to izvedli z očaliuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2138
17.10.2008 20:47:23   
pupi
No in naš otrok tudi za večerjo ni dobil flaške, sem se kar tak na hitrco odločla, spi še ne samo mislim, da zato, ker je spala popoldan dolgo, zdaj pa ma ona samodialoge tak kot šiškamiškauser posted image user posted image , za večerjo je dobila keksolino na žlico, a ji ni preveč dišalo, ampak mama bo vztrajala, saj pa te ne more do šole flaše cuzlatuser posted image user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
17.10.2008 20:50:44   
siskamiska
joj men tud to ni jasno. Že ko smo jih samo probavali so leteli dol še predenj smo jih sploh pomerili user posted image .
Tolažim se s tem da potem ko bo dioptrija da bo dojel da bolje vidi z njimi in mu bo ok, samo potem pa pride drug problem ki mu je ime Domen. Če si jih ne bo sam dol spulil mu jih bo pa Domen 100%

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
17.10.2008 21:01:35   
pupi
To pa bojo "komedije". Saj pri tak malih otročkih, so očala nekak pritrjena od zadi, neuser posted image   Kaj pa okulist pravi na to? Kak se naj tega lotite? Res si tega ne znam predstavljat, naša Naja niti minuto s kapo ne zdrži, kaj šele očala user posted image !!

Neposredna povezava do sporočila: 2141
17.10.2008 21:09:34   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Punce...kako naj pomagam TArji ,d  bo lažje kakala---kaj ji naj dam takega da jo bo pognalo...se mi pra v smili, ko čepi iN JOka....prosim, če katera kaj ve.....

Ajvy ... sladke reči na stran. Poskusi s kamilicami, sladkanimi z laktozo. Pa kak probiotičen jogurt, pa kakšno žličko lanenih semen noter. Pa čimveč hrane z vlakninami.

Če pa vidiš, da je zelo hudo, pa ji le daj kakšno glicerinsko svečko.

super...ona itak ne je sladkih stvari....tak da to smo....lanena semena...sej res...full hvala..bomo probali.....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
17.10.2008 21:13:17   
Ajvy
Punce..hvala za nasvete....to se nam je zgodilo prvič in sem se kar ustrašila....zdej vam moram pa povedat , da moram kupit kahlico...ker TArja obstane in reše mami lulam....in me gleda.....tak da vidim, kako ji bo šlo pa tam....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
17.10.2008 21:20:34   
zvesta
Ćer...

Nor petek.

OD 16.30 do sedaj smo skakali po pediatrični bolnici in otologiji. Za las smo se izognili hospitalizaciji. Jutri zjutraj pa spet nazaj na kontrolo.

Zmatrana...

Pupi... na ZS mi pusti email, pa dobiš vabilo.

Zdaj pa spat...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
17.10.2008 21:26:53   
Češnca
Ćer!
Ajvy user posted image  za Tarjo! Ful dobr, da že kar pove!!!

siskamiska joj, upam, da bo šlo z očalci. Sigurno se boste znašli, si pa kar predstavljam, kaj vse bosta fanta pogruntala!

Sej res, kapica a se kaj dogaja?

Naše dete spi, njegov očka se igra z aviončkom... A, ti modelarji! user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
17.10.2008 21:27:35   
siskamiska
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Ćer...

Nor petek.

OD 16.30 do sedaj smo skakali po pediatrični bolnici in otologiji. Za las smo se izognili hospitalizaciji. Jutri zjutraj pa spet nazaj na kontrolo.

Zmatrana...

Pupi... na ZS mi pusti email, pa dobiš vabilo.

Zdaj pa spat...

kaj pa je z Izakom?

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
17.10.2008 21:27:48   
madejka
Zvesta kaj se pa dogaja pri vas???

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
17.10.2008 21:28:16   
Češnca
zvesta kaj pa je z Izakom??? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
17.10.2008 21:31:07   
pupi
user posted image user posted image user posted image  Tarja, pa kaj si nor, ve mate same super otroke!!!

user posted image user posted image user posted image za Izaka. Upam, da res ne bo treba po kakih bolnicah plazituser posted image !!! 

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
17.10.2008 21:34:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Punce..hvala za nasvete....to se nam je zgodilo prvič in sem se kar ustrašila....zdej vam moram pa povedat , da moram kupit kahlico...ker TArja obstane in reše mami lulam....in me gleda.....tak da vidim, kako ji bo šlo pa tam....

kupi v lekarni oni sirup, mislim da je portalak. ni odvajalo, pač pa mehča blato, u bistvu je laktoza (mlečni sladkor), veže nase tekočino in s tem mehča. super zadeva,sem mela z Ulo podobne težave, je bla že cela štala, ker se je že prov bala kakat in je zadrževala, kar pa je seveda še poslabšalo vse skupuser posted image   s tem se je pa uredilo, pa da mine nekaj časa, da otrok pozabi une bolečine, pol pa probaš kako gre brez. pa kako suho marelico in slivo ji probaj dat, tudi dela čudeže.

dete pa tolk nori dons, da kr ne morem verjetuser posted image očitno ga norc grabi...pa ne se na GA usest zdejuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Ko je otroka strah pustnih mask ...
Kaj storiti, ko se otrok boji pustnih šem, se tudi sam noče našemiti ter mu je vse okrog pusta nekako strašno in preveč?

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?