Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: bi šle na Družinski dvoboj?? 17.10.2008 13:07:17
|
|
|
|
doroteja23
|
Tudi mene to zanima! Ali so te mamice iz RR?
|
|
|
|
RE: bi šle na Družinski dvoboj?? 17.10.2008 13:07:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Ena naša, da jo jaz poznam je bila Pa tudi danes je ena Jaz imam pa preveliko tremo da bi šla pred kamere Pomoje še vedla ne bi kako mi je ime
|
|
|
|
RE: bi šle na Družinski dvoboj?? 17.10.2008 13:15:17
|
|
|
|
Šarki
|
Jaz imam pa preveliko tremo da bi šla pred kamere Pomoje še vedla ne bi kako mi je ime enako
|
|
RE: bi šle na Družinski dvoboj?? 17.10.2008 13:24:22
|
|
|
|
Pupsika
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Ena naša, da jo jaz poznam je bila Pa tudi danes je ena Jaz imam pa preveliko tremo da bi šla pred kamere Pomoje še vedla ne bi kako mi je ime Res je, dve naši mamici iz RR sta že bili tako kot je **** rekla, ena prav danes oz. včeraj, danes je bila ponovitev . In tudi mene ne spraviš več pred kamero ...je bila ena izkušnja dovolj .
< Sporočilo je popravil Lacey -- 17.10.2008 13:25:05 >
|
|
RE: bi šle na Družinski dvoboj?? 17.10.2008 15:43:57
|
|
|
|
Freycha
|
jaz bi pa šla... men je ta oddaja full všeč
|
|
|
|
RE: bi šle na Družinski dvoboj?? 17.10.2008 15:47:20
|
|
|
|
hmm...
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha jaz bi pa šla... men je ta oddaja full všeč Enako.
|
|
RE: bi šle na Družinski dvoboj?? 17.10.2008 15:53:04
|
|
|
|
Volga
|
Na katerem programu pa to vrtijo in kdaj? Ker to Vesno jaz poznam, sva bili enkrat skupaj na enem šolanju. Prijazna punca. Če je to to.
|
|
|
|
RE: bi šle na Družinski dvoboj?? 17.10.2008 15:54:21
|
|
|
|
Maxica
|
Volga, na TV3. Meni je tudi taka luštna oddaja, sam ne vem, če imam dovolj poguma, da bi šla tja.
|
|
|
|
RE: bi šle na Družinski dvoboj?? 17.10.2008 15:56:45
|
|
|
|
purple
|
Na TV3, okrog 18.50. Zanimiva oddaja, jo rada gledam.
|
|
RE: bi šle na Družinski dvoboj?? 17.10.2008 16:01:31
|
|
|
|
Freycha
|
jah, jaz sem že iskala kandidate, sam kar nekako ni navdušenja...... kaj pa vem, men je pa oddaja luštna, zabavna, pa še zaslužiš lahko kaj
|
|
|
|
RE: bi šle na Družinski dvoboj?? 17.10.2008 16:06:44
|
|
|
|
Shorty_
|
jz bi šla
|
|
|
|
RE: bi šle na Družinski dvoboj?? 17.10.2008 16:09:30
|
|
|
|
Šarki
|
evo, tri ste že - če sm prou preštela zdej pa me morte omenit v oddaji - bom zasluge pobrala ker sem vas skup spravla
|
|
RE: bi šle na Družinski dvoboj?? 17.10.2008 16:15:52
|
|
|
|
benika
|
Evo, jaz se javim za 4. kandidatko
|
|
|
|
RE: bi šle na Družinski dvoboj?? 17.10.2008 16:18:02
|
|
|
|
Volga
|
No, pejte, pa povejte kdaj boste, da vas bom doma gledala.
|
|
|
|
RE: bi šle na Družinski dvoboj?? 17.10.2008 16:23:47
|
|
|
|
Pupsika
|
Oddaja je res luštna, pa Vesna je takoo simpatična . Sem pa jst kakšnih 10 let nazaj gledala na RTL-u, mislm, da je bilo naslov Familien Duel...ista zadeva. Ja, dejte se zbrat, da bomo navijale
|
|
RE: bi šle na Družinski dvoboj?? 17.10.2008 16:43:12
|
|
|
|
Shorty_
|
Benika Freycha Hmmm Shorty na a se zmenimo pa se najprej dobimo na eni kavici pol se pa prijavimo
|
|
|
|
RE: bi šle na Družinski dvoboj?? 17.10.2008 16:51:02
|
|
|
|
Pikapolonica_
|
Meni je oddaja všeč in tudi voditeljica je krasna. Veliko sreče vam želim punce
|
|
|
|
RE: bi šle na Družinski dvoboj?? 17.10.2008 16:52:44
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: shorty Benika Freycha Hmmm Shorty na a se zmenimo pa se najprej dobimo na eni kavici pol se pa prijavimo se bojim, da smo raztepene po celi SLO
|
|
|
|
RE: bi šle na Družinski dvoboj?? 17.10.2008 16:53:42
|
|
|
|
M_mojca
|
Sicer še nisem mami (naš zamuja - sm 7dni čez rok), bi pa šla na oddajo! Tud meni je všeč!!! Zdaj pa kakor vem, je Vesna (voditeljica) na porodniški, saj je imela oz. ima oktobra rok (ne vem datuma - pozabila )! Oddaje so posnete vnaprej. To pa vem, saj sem prebrala članek oz. intervju z njo. Osebno je ne poznam.
|
|
RE: bi šle na Družinski dvoboj?? 17.10.2008 16:54:15
|
|
|
|
alenkica
|
Ja, tudi jaz gledam to oddajo, ponavadi lih dojim malega Voditeljica je zelo simpatična in lepo vodi oddajo. Super če se boste prijavile, pa dajte kaj sporočit, da vas bomo gledali. A je voditeljica že rodila, ker baje je to posneto vnaprej.
|
|
|
|
RE: bi šle na Družinski dvoboj?? 17.10.2008 17:32:47
|
|
|
|
helloKitty
|
Ja, voditeljica je rodila v ponedeljek. Tako da ne vem kdaj bodo spet naslednja snemanja.
|
|
RE: bi šle na Družinski dvoboj?? 17.10.2008 17:51:26
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: helloKitty Ja, voditeljica je rodila v ponedeljek. Tako da ne vem kdaj bodo spet naslednja snemanja. čestitke celi družinici
|
|
|
|
RE: bi šle na Družinski dvoboj?? 17.10.2008 18:36:26
|
|
|
|
benika
|
Oddaje se bodo še snemale, saj naj bi se Vesna prav lmalu vrnila pred ksmere. Čestitke družinici
|
|
|
|
RE: bi šle na Družinski dvoboj?? 17.10.2008 18:47:51
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha IZVIRNO SPOROČILO: shorty Benika Freycha Hmmm Shorty na a se zmenimo pa se najprej dobimo na eni kavici pol se pa prijavimo se bojim, da smo raztepene po celi SLO pol se pa sam prijavimo on tam prvič vidimo zabavnobi bilo sigurno
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?