|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009
17.10.2008 12:36:40   
matt
Hojla!

Včeraj zvečer ko sem lepo ležala, me je za trenutek spreletel tak lep občutek - metuljčki v trebuhu... pa sem pomislila moje bitjece se nekaj kobaca... Sicer je zgodaj ,ker sem prvič noseča in jutri prehajam v 16 t., ampak  komaj čakam tiste ta prave brce!

sicer pa me še vedno mučijo krvave dlesni, ko si umivam zobe, pa tisti nagravžni kovinski okus v ustih... Tu pa tam ima še kak slab dan, ko sem čisto hin, ampak moči se vračajo...

lp,

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
17.10.2008 13:02:46   
sonček85
je mogoče je pa to to ,kaj pa veš.
a pa si bila kaj pri zobozdravniku ,ker baje je priporočljivo ko si noseč da greš .Tako sem jaz čula

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu matt)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
17.10.2008 13:03:04   
frutolina
Ojla nosečkice!
Toliko ste napisale da sem komaj komaj prebrala... sem iemla toliko dela ta teden pa nisem uspela sproti sledit user posted image  
No, moj RD je 10.2 , morem pa vam še povedat da je moja bebica v sredo,  pri 13t3 dni,  diplomirala user posted image  user posted image

Se javim ko bo kaj več časa!
Pa lep dan vsem!

(odgovor članu matt)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
17.10.2008 13:04:34   
anchika
Jaz se počutim zjutraj in čez dan super, zvečer pa katastrofa. Sem začela ugibati da najbrš le zaradi utrujenosti. Pri prvi nosečnosti sem več počivala. Po službi sem za kakšno urco šla spat zdaj pa tega ne morem in sem skozu v laufu.

(odgovor članu matt)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
17.10.2008 13:12:19   
klavdyk
Pozdravljene sonosečke,
no js imam pa rok okoli 17.04.2009, doma pa že imamo fanta Gregorja, starega 1,7 mesecev. drugače je vse ok, no ta teden sem bila v bolniški zaradi rjavega izcedka, zdaj pa je bolje in gre v pon v službo. A slučajno ikatero tudi špika tako v trebuhu pa križu? mene je sedaj mal začelo. upam, da je to samo od nosečnosti. drugače je moj rd 27.06.1982, naslednji pregled imam 30.10 in ne vemo kaj bo

lp
Klavdy

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
17.10.2008 13:13:12   
april09
sicer pa me še vedno mučijo krvave dlesni, ko si umivam zobe, pa tisti nagravžni kovinski okus v ustih...

matt - kar v shopping in kupi paradontaks. Pa mehko zobno scetko in pogosto umivanje. To naj bi bilo v takih primerih ok, pravi mmoja mami, ki je zobozdravnica.

punce, jaz sem skoooz lacna.. kg gredo kot kot da bi kvas jesla v kilah user posted image  sploh ne vem, kaj naj. ce ne jem 3 ure, mi je pa tok slabo, da mi gre spet na bruhanje user posted image user posted image

(odgovor članu matt)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
17.10.2008 13:24:20   
sonček85
frutolina:zakaj je dete diplomiralo.user posted image

klavdyk:dobrodošla in vse si tako lepo podrobno napisala.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sedaj pa čuvaj na bebico
april09:TUDI jaz sem kar naprej lačna ,sam se čim bolj probam izogibat kruhu,žemljam in podobno ,saj to najbolj kg nabija.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
17.10.2008 13:27:47   
sonček85
user posted image   APRILSKI SRČKI 2009 user posted image
user posted image  

PDP    IME(starost)        (št. ,št. )        PREGLEDI            SPOL

01.04.
user posted image  metuljčica27             (št.user posted image 3 ,št. user posted image 1)                           
user posted image srečka82(26)            (št.user posted image 1, št . user posted image 0)           11.11.      user posted image CE     
02.04.
user posted image supermiška(28)         (št. user posted image 3, št.user posted image 1)          08.10.       LJ
user posted image malcekvita                  (št. user posted image 1,št. user posted image 0)           07.11.       LJ/PO
user posted image  ladybird01(30)         (št. user posted image  2 ,št.user posted image 0)          13.11.     
user posted image _malina_  (30)           ( št.user posted image 1,št.user posted image 0 )                          
03.04.
user posted image mojamalapikica(28)    (št. user posted image ?, št.user posted image ?)                          
user posted image PIruri(30)                    (št. user posted image 3 ,št. user posted image 1)                           user posted image PO
user posted image bibona   (29)                (št.user posted image 2, št. user posted image 1)                            user posted image
user posted image SuzyB                            (št.user posted image ?, št. user posted image ?)                            
04.04.
user posted image mojcaprvič                    (št.user posted image ?, št. user posted image ?)                          
user posted image janja*                           (št.user posted image ? ,št.user posted image ?)       11.11.           PO    

05.04.
user posted image april09                         (št.user posted image 3, št.user posted image 1)       21.10.,03.11user posted image LJ
user posted image mala čebelica(27)      (št. user posted image 1, št.user posted image 0)         26.10.        
user posted image Mici7                            (št.  user posted image ?,št.user posted image ? )                              

user posted image Adelina                         (št. user posted image 3,št.user posted image 2)          06.11.        
06.04.

07.04.
user posted image Anonimna.                   (št.  user posted image 2, št.user posted image 1)                           
user posted image jernejav                      (št. user posted image 1, št.user posted image   0)          11.11.      user posted image SG-JU       
user posted image urnebes(36)               (št.user posted image 2, št. user posted image 1)                                Trst
user posted image Artičoka                       (št. user posted image 2 ,št. user posted image 1)          12.11.         KR        
 08.04.
user posted image katkica007                  (št. user posted image ?, št.user posted image ?)                             
user posted image bineti                            (št. user posted image ?, št. user posted image ?)                               
09.04.
user posted image Nalini                           (št. user posted image 1, št.user posted image 0)          28.10          MS
10.04.
user posted image Cveta28 (28)             (št. user posted image 1,št. user posted image 0)          05.11, 04.12 LJ
user posted image detelja                         (št. user posted image 2, št. user posted image 0)          04.11.           
user posted image linči 312                      (št. user posted image ?, št.user posted image ?)                                 

11.04.              
user posted image angelito (28)              (št.user posted image 1,št.user posted image 0 )                              LJ
user posted image aljab                            (št. user posted image 2 ,št.user posted image 1)                                   
user posted image matt                             (št. user posted image 1, št.user posted image 0)            
19.11            
user posted image kimmii (31)                 (št. user posted image 1, št.user posted image 0)                                   
user posted image aprilcica09                   (št. user posted image 1, št.user posted image 0)           13.10.       LJ                          
12.04.
user posted image poka1                          (št. user posted image 2 ,št.user posted image 1 )                                  
user posted image baltazarka                   (št. user posted image ? , št.user posted image ?)                                  
user posted image Bojana 29                    (št. user posted image 4 ,št.user posted image 1)            06.11       MB
13.04.
user posted image tink@                            (št. user posted image 1 ,št.user posted image 0 )            03.11    NM         
14.04.
user posted image  vud                              (št. user posted image 2, št. user posted image 1)           29.10.      SG
user posted image zanchy                          (št.user posted image 3, št.user posted image 2)                                   
user posted image KaTkA24                       (št.user posted image ?, št.user posted image ?)                            user posted image
15.04.
user posted image mavika                         (št.user posted image 1 ,št.user posted image 0 )                                 
user posted image pat                                (št.user posted image 2,št.user posted image 1 )                                
user posted image  sobra(27)                   (št. user posted image 2, št.user posted image 0)           20.10.                                   
16.04.
user posted image krfjolca(25)                 (št. user posted image 2, št.user posted image 1)                                
user posted image lily32                            (št. user posted image 1 ,št. user posted image 0)                                 

17.04.

user posted image L & L(29)                     (št. user posted image 3,št.user posted image 2)          11.11.,user posted image   KR
user posted image MAJLANA                      (št. user posted image ?, št. user posted image ?)                      
user posted image  nmag  (38)                  (št. user posted image 5, št.user posted image 4)          12.11     LJ
user posted image *nana*                          (št. user posted image 3 ,št.user posted image 1 )         23.10.   SG
user posted image klavdyk                          (št. user posted image 2,št. user posted image 1 )          30.10

18.04.
user posted image neučakana                    (št. user posted image 1, št.user posted image 0)                                 
user posted image blancica (34)               (št. user posted image 1, št.user posted image 0 )         13.10.,    PO  
user posted image malapikica(36)            (št.  user posted image 3 ,št.user posted image 1)         30.10     MS

user posted image čokoladica1                  (št. user posted image ? ,št. user posted image ?)            13.10               
19.04.
user posted image uka7 (29)                     (št. user posted image 1, št.user posted image 0)                           LJ                          
user posted image zupancdam (26)           (št. user posted image 5,št.user posted image 1)            22.10., user posted image TRB
20.04.
user posted image lilica  (31)                    (št.user posted image 2, št.user posted image 1)           06.10                 
user posted image BrinaBA(32)                 (št. user posted image 3, št. user posted image 2)           28.10.,   LJ
user posted image Akina (25)                    (št. user posted image 1,št. user posted image 0)                   
user posted image tani22                           ( št. user posted image ?, št. user posted image ?)                                       
user posted image  frutolina                        (št. user posted image 1, št.user posted image 0)          05.11.             
21.04. 
user posted image tojeto1(30)                   (št.user posted image 3, št. user posted image 2)                                   
22.04.
user posted image m.. tina (24)                 (št. user posted image 2, št.user posted image 0)               
23.04.
user posted image mlavla (25)                  (št.user posted image 2, št. user posted image 1)                                    
user posted image NenaLena                     (št. user posted image 1 , št. user posted image 0 )         03.11.  user posted image LJ             
user posted image RDEČA VRTNICA           (št. user posted image 2 , št.user posted image 0)          13.11.,
24.04.
user posted image Sonček 85 user posted image (23)        (št. user posted image 1 ,št.user posted image 0)           28.10.,  CE
user posted image kunda  (29)                  (št. user posted image 1, št. user posted image )              10.11.        

25.04.
user posted image pikaro                           (
št.user posted image 1 , št. user posted image 0)                          MS
user posted image   Pat74  (34)                 (št. user posted image 3,št.  user posted image 2)          03.11.,  PO
26.04.
user posted image  anca(27)                     (št.  user posted image
1,št. user posted image 0)          27.10     LJ         
user posted image zoja B                            ( št.user posted image 4 , št.user posted image 1)                         LJ
user posted image olea                                (št.user posted image ?,št. user posted image ?)
27.04.
user posted image  štorkljica                      (št.  user posted image 2,št. user posted image  1)                                        
user posted image  barboom                       (št. user posted image  ?,št.  user posted image ? )                                  
user posted image zaspanka84(24)           (št.user posted image 2, št.user posted image 1)                                                                           
user posted image anchika                           (št.user posted image 2 ,št. user posted image 1)             13.11                                           

28.04.

29.04..
user posted image mišk (26)                       (št. user posted image 2, št.user posted image 1)             21.10., BREŽ
30.04.
user posted image *junona* (24)               (št. user posted image 3,št.user posted image 0 )            24.11., 21.10.  CE
 1.5.                     
user posted image copka(28)                      (št.user posted image 2,št. user posted image ?)             12.11.     
xx.04.
user posted image ančula                             (št. user posted image ?, št. user posted image  ?)                                    

Trenutno imamo:

user posted image :5
user posted image :4
user posted image : 70                     

TRENUTNO NAS JE: 79 nosečk 

OBJEMČKOMETER:
   8
* avelina user posted image user posted image
* Lupinca user posted image user posted image
* malaMravljica user posted image user posted image
* joob user posted image user posted image
*MALINČICA user posted image user posted image
* Nogavica user posted image user posted image
* Nea_Teja user posted image user posted image
* Tassika user posted image user posted image
**Mišika* sedaj marčevska user posted image

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
user posted image PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
user posted image PREGLEDI                 user posted image    DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image   NUHALNA SVETLINA     user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST               user posted image   ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.      user posted image   VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
user posted image  LINK                          user posted image     VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo
user posted image  TUKAJ                         user posted image    TUKAJ

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
17.10.2008 13:29:19   
sonček85

user posted image

user posted image
mišk :29.1

user posted image
anchika :24.2
Urnebes :12.2
frutolina :10.2

user posted image
Anca :12.3
kunda :5.3.

user posted image
Sonček85 :2.4.1985
Artičoka :2.4.1979

user posted image
jernejav :19.5

user posted image
malcekvita :12.6.1977
copka :24.6
klavdyk :27.6.

user posted image  
Pat74 :23.7
olea :12.7.1983

user posted image
NenaLena :30.8.

user posted image

user posted image
junona :15.10.1984

user posted image  
BrinaBa:1.11
nmag :15.11.
zupancdam :19.11

user posted image
janja* :3.12.

user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
17.10.2008 13:30:23   
urnebes
Zdravo čvekice. Jaz sem pa ravno kar imela sestanek z eno mojo poslovno partnerko, ki je zakorakala v mojo pisarno kar s trebuhom! Ko sva si obe čestitali, sva celo ugotovili da sva obe v 16 tednu, rok imava samo par dni razlike. A ni to hecn???

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
17.10.2008 13:42:29   
mišk
Klavdyk: Dobrodošla!user posted image user posted image  A si se zatipkala, al maš res user posted image  starega komaj 1,7 meseca?!

(odgovor članu urnebes)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
17.10.2008 13:51:58   
krfjolca

user posted image

user posted image
mišk :29.1

user posted image
anchika :24.2
Urnebes :12.2
frutolina :10.2

user posted image
Anca :12.3
kunda :5.3.

user posted image
Sonček85 :2.4.1985
Artičoka :2.4.1979

user posted image
jernejav :19.5

user posted image
malcekvita :12.6.1977
copka :24.6
klavdyk :27.6.

user posted image  
Pat74 :23.7
olea :12.7.1983

user posted image
NenaLena :30.8.

user posted image

user posted image
junona :15.10.1984

user posted image  
BrinaBa:1.11
nmag :15.11.
zupancdam :19.11

user posted image
janja* :3.12.
krfjolca: 6.12.

user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
17.10.2008 13:54:23   
krfjolca
IZVIRNO SPOROČILO: mišk

Klavdyk: Dobrodošla!user posted image user posted image  A si se zatipkala, al maš res user posted image  starega komaj 1,7 meseca?!

No, če je aprilčica, pol bi bilo to malce nemogoče, ne? user posted image  

Evo, jaz se tudi pofočkam k tistim, ki že čutijo otročka. V prvo sem ga pa v 17. tednu. Pa končno se mi malce pozna trebušček :)

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
17.10.2008 13:57:33   
mišk
Joooj punce, glih neki študiram, če ga nisem mal posrala...user posted image
No, ko ste ve na prvem pregledu dobile vse napotnice za labarotorij (kri, voda), ste pač šle dat kri in vodo v naslednjih dneh (po vsej verjetnosti že nasledni dan). No, kdaj ste potem izvide nesle nazaj h ginekologu?
Jst vem, da sem jih v prvi nosečnosti takoj. Tokrat pa jeh prec nisem, tako da mu jih bom dala šele na naslednjem pregledu (imam ga v torek).
A me bo nazjal? Joj, sem smotana, ker mu jih nisem takoj odnesla, zdej se pa kr neki sekiram!user posted image  Razsvetlite me!!!

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
17.10.2008 13:59:23   
mišk
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

IZVIRNO SPOROČILO: mišk

No, če je aprilčica, pol bi bilo to malce nemogoče, ne? user posted image   

Maš čist prav!user posted image  Sem se takoj, ko sem stisnila ""potrdi" poštudirala, kake neumnosti sprašujem...user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3190
17.10.2008 14:01:36   
urnebes
mišk, n'č b't. Jaz sem mu tudi nesla na drugi pregled. 

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
17.10.2008 14:04:38   
mišk
IZVIRNO SPOROČILO: urnebes

mišk, n'č b't. Jaz sem mu tudi nesla na drugi pregled. 

Ti ne veš kako lepo je blo to prebrat!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu urnebes)
Neposredna povezava do sporočila: 3192
17.10.2008 14:07:52   
krfjolca
Pri nas ni nobenih napotnic, kar v porodnišnici takoj vse opravimo. Najprej greš na oddelek na vago, pa lulat in takoj vzame kri, potem pa v čakalnico za G-ja. Pa izvidov tudi ne dobimo, gredo direkt v roke ginekologu. Jaz za tokrat sploh ne vem, kako je z izvidi, ker mi ni bilo treba nič čakat, je pa rekla, da pokličejo, če je kaj posebnega. Bom verjetno naslednjo rundo izvedela.

Mi je pa fino pri tem ginekologu, ker nič vaginalno ne pregleduje, rekel je, da le v določenih tednih, sicer pa ni potrebe. To mi je super, ker pri prejšnjem je vedno pregledal, in to ful boleče, pa vsakič sem imela potem vse vneto, nekajkrat sem pa celo zakrvavela, ko imam pač vse bolj občutljivo tam dol.

(odgovor članu urnebes)
Neposredna povezava do sporočila: 3193
17.10.2008 14:13:39   
mišk
O shit! Vsakič vaginalno!user posted image  Mene tudi moj samo na prvem pregledu pogleda vaginalno, potem pa vsakič samo ultrazvočno. Razen na NS me je pogledala vaginalno, ker je bil plod še premajhen, da bi lahko skozi trebuh natančno izmerila debelino NS.
Ja, pa potem, ko sem bila že čez rok, so me v porodnišnici vsak drugi dan pregledali vaginalno. Ampak je res blo neprijetno...

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3194
17.10.2008 14:26:16   
zojaB
se javljam, da vas pozdravim, in zaželim lep vikend.

Dans zjutraj, ko sem se basala v kavbojke sem znorela, saj ne morem res nobenih več zapet in sem se lepo direktno odpravila v trgovino in si kupla troje nosečniške hlače v H&M v supernovi na Rudniku, ko sem jih potem v službi oblekla sem se počutla, kot prerojeno, nč ne veže, nč ne tišči, fantastično. Mal me je vezalo sam v denarnici, saj sem se skor za 100 Evrčkov olajšala za 3 hlače. Ene kavbojke, ene športne in ene črne elegantne na rob. V glavnem zdej mam mir, za hud mraz mam pa itak še od prejšnje nosečnosti dvoje žametne in ene bolj tople športne, tko da mislim, da ne bom rabla več v šoping hodit.

aljab in zupancdam, imam isti problem z malim, kot vedve. Shodil je pred dobrimi štirimi meseci ampak gospod bi se najrajš še vedno skos nosil in crkljal, tko da mam že kar velike bolečine v križu, pa tud v spodnjem delu trebuha me zna kar fajn špiknit in bolet, če ga nahitro dvignem. Ne vem, kako bom to spelala, ker midva sva med tednom v glavnem sama, ker moj dela v tujini.

No punce, uživajte, crkljajte se, pazite na male pikice, jest šibam domov...danes se mi ekstra mudi, ker mi je mami štrudel spekla mmmm njami...user posted image

Pa pa

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 3195
17.10.2008 14:28:25   
sonček85
urnebes:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to je pa telepatsko
mišk:nč sekirat ,mu pa zdaj daj.

zoja:to še tako nisi dala veliko za 3 hlač 100e

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 17.10.2008 14:30:58 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu urnebes)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
17.10.2008 14:39:47   
pikaro
pozdravljene vse nosečke!
komaj vse preberem in ne folgam nič napisat, tako ste pridne.

jaz sem imela včeraj NS pri dr. Pelkič v MB in sem bila pri njej eno uro in pol. saj je blo super,ampak me je zdaj zelo zelo strah, ker moram naslednji teden prit še enkrat. moja pikica je en teden premajhna in je rekla, da ni mogla točno izračunat tveganja. na izvidu mi piše 1:4838. Kaj je to dobro?
Pulz ploda je bil normalen, ampak se nič gibal ne glede na to kaj sem delala user posted image
posnet imam dvd, pa slikice, sicer je rekla da je vse ok, ampak da naj še vseeno pridem na pregled. je to normalono?
po velikosti ploda imam PDP 1.5.2009 (ampak zaenkrat naj še ostane tak kot je), aja jaz imam pa rojstni dan 2.5. user posted image !

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
17.10.2008 14:52:57   
urnebes

Pulz ploda je bil normalen, ampak se nič gibal ne glede na to kaj sem delala [/quote]ro...verjetno je plod pančkal.

(odgovor članu pikaro)
Neposredna povezava do sporočila: 3198
17.10.2008 15:20:32   
pikaro
ja, verjetno je pančkal user posted image .  ampak je rekla, da je popkovina nekam čudno? in ni mogla videt in izmerit NS. user posted image
bom mogla zdržat do naslednjega tedna in it še enkrat na pregled. upam, da se brezveze sekiram.

(odgovor članu urnebes)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
17.10.2008 15:25:18   
*Junona*
Zdravo pupike!

Glavobol je minil.
Sem pa imela ponoči lepe sanje - rodila sem prelepo punčko. Zadnjič enkrat pa se mi je sanjalo, da fantkauser posted image user posted image user posted image user posted image Joj, kak je bla lepa nočuser posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu urnebes)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.