|
RE: Tai, Taj, Tay, Ty 29.9.2008 22:08:13
|
|
|
|
Gia77
|
Joj, kakšna nestrpnost. Saj tudi Nik po arabsko pomeni hmmmmm, kako naj zdaj čim bolj lepo napišem...lulček, pa je v Slo ogromno Nikov in punc z imenom Nika. Pa kaj potem, če nimajo ravno vsega sorodstva od tam, je to ime čisto lepo. In ja, meni sta obe varianti, tako TAJ kovat tudi TAI všeč, tudi pomen imena je odličen!!! Sama sem prav zaradi takšnih negativnih mnenj o bolj nenavadnih imenih, se premislila in dala otroku običajno ime.... Sedaj, ko je otrok večji, pa mu je žal in mi ves čas govori, zakaj sem se pustila prepričati, da to je pa tako lepo ime..... In ja, pomembna je osebnost, človek.....in glede na to, kakšen je nekdo, ti je všeč tudi ime.... Pri nas v sorodstvu pa imamo kar tri pse z imenom Sara, pa še vseeno ne pljuvam po bodočih starših, ki tako želijo poimenovati svojo potomko. Pasjih imen pa je res malo (npr. Floki), zato dajejo večinoma človeška imena. Res da je to forum, in lahko vsak pove svoje mnenje, vendar je potrebno biti pozitiven.....če nimaš za povedat kaj pozitivnega, potem mislim, da je bolje, da si tiho....s slabimi mislimi in toliko slabe energije si boste še kakšne bolezni nakopale... Mislite in delujte pozitivno, pa bo svet veliko lepši!!!!!
|
|
|