|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: <<<junijski princi in princeske ...
17.10.2008 9:09:46   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Drugace pa jasni in glasno sporocam,danes pricnem z locevalno dieto.

Jaz tut!!!!

Ločijem zajtrk od kosila in večerje user posted image user posted image user posted image !!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image

P.s.tamali je čist po mamiciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
17.10.2008 9:10:39   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: lonapo

moren,
še dobr da nism včeraj pomila oken, ker so danes vse svinjske od dežja. No mi smo se pocajtal-vsi. Žiga se še vedno zbuja enkrat na noč-popije flašo in nazaj v komo. Sedaj ima za malco sadno kašo-jabolko in banana skupaj-ima ful rad. Zas kosilo pa govejo juhco s cvetačo in korenjem. To mu dajem med obroki,zvečer bova pa še riževo kašico probala.

Želim vam lep dan kljub slabemu vremenu.

Caricauser posted image !!!

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
17.10.2008 9:11:41   
Anonimen
Kaja imaš zsuser posted image

(odgovor članu polma)
  Neposredna povezava do sporočila: 3828
17.10.2008 9:13:26   
aleksandra silvija
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy

lunca, kako imaš pa ti cort fantke

.....in kako nagajive

Res so luštni! Nagajivi-pa saj to paše zraven!user posted image  Bi bil "dolgcajt", če ne bi bilo tako.

Tina28-vidim, da imaš izkušnje z diabetesom v šoli.

Pravzaprav so mi v vrtcu samo prijazno ponudili, da bi bilo zanje in za nas morda dobro, če gre v vrtec spet s septembrom.
Razumem, da je za osebje pač bolje, da imajo 20 popolnoma zdravih otrok in takih, ki nimajo posebnih potreb. Ampak realno življenje nje drugačno. Tudi sama se v poklicnem življenju srečujem s podobnimi situacijami.
Za vzgojitelčje, učitelje je to samo dodatna obremenitev, ki se npr. pri plači žal nič ne pozna.

Vendar, glede na to, da bo Jernej ostal v vrtcu in bomo začeli januarja, februarja z uvajanjem, so pripravljeni pomagati in upam, da bomo s skupnimi močmi pomagali Jerneju.  Že to jesen bo šla v Lj na izobraževanje ena od vzgojiteljic in nato še 2 ali 3.
Poleg tega razumem strah vzgojiteljic, kaj če je kaj narobe, kaj če,...

Tina-nekaj te prosim. Glede na to, da delaš v vzgoji, izobraževanju mi prosim povej, kako bi mi lahko najbolj pomagali vzgojiteljicam, učiteljicam? Kaj za vas predstavlja največjo obremenitev?
In kako ostali otroci sprejemajo otroka z diabetesom?
Sploh pa se na pediatrični niti pod reazno ne strinjajop, da otrok z diabetesom potrebuje dieto!
Prepričani so samo to, da potrebuje zdravo hrano!.  V zdravo hrano pa bela moka, bel sladkor in podobne stvari ne spadajo. No bela moka pač samo občasno!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3829
17.10.2008 9:14:43   
aleksandra silvija
Ločijem zajtrk od kosila in večerje !!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 3830
17.10.2008 9:17:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: polma

Jaz tut!!!!

Ločijem zajtrk od kosila in večerje user posted image user posted image user posted image !!!!

P.s.tamali je čist po mamiciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu polma)
  Neposredna povezava do sporočila: 3831
17.10.2008 9:17:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: polma

Jaz tut!!!!

Jaz sem pa do sedaj locevala zdravo(je ostala se zapakirana) in nezdravouser posted image .

(odgovor članu polma)
  Neposredna povezava do sporočila: 3832
17.10.2008 9:18:47   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Ločijem zajtrk od kosila in večerje !!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

............isto,samo še od malce,pa medobedov,paa sladkarij....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ............kleopatra,mal heca,ti samo veselo,pa naj ti rata zdržat čim dlje,jaz sem samo enkrat sprobala,je šlo bili rezultati,potem pa sem zanosilauser posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

Neposredna povezava do sporočila: 3833
17.10.2008 9:19:27   
polma

Hej, as!!! Sam pozdravim te, pošiljam user posted image user posted image user posted image !!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3834
17.10.2008 9:35:39   
lunca14
aleksandra......ma polma čist prav,en velik objem,da si nabereš novih moči,za naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 3835
17.10.2008 9:46:12   
Anonimen
Saj vem da ste fovs,ker jaz bom zdaj lacna,ve pa siteuser posted image .

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 3836
17.10.2008 9:47:25   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14
.kleopatra,mal heca,ti samo veselo,pa naj ti rata zdržat čim dlje,jaz sem samo enkrat sprobala,je šlo bili rezultati,potem pa sem zanosilauser posted image

Ja, se strinjam, ti zavidam odločitev user posted image user posted image user posted image !!!1

Jaz bom tut morala začet pazit. pri hčerki sem se med dojenjem fuuuul zredila, tokrat mi pa mali očitno pobira, ker tolk je. Ampak želodec mam pa po mojem razširjen od medenice do požiralnika user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3837
17.10.2008 9:51:07   
polma

Saj vem da ste fovs,ker jaz bom zdaj lacna,ve pa siteuser posted image .

user posted image user posted image user posted image

pridna si!!!! Te bom bodrila, al pa clo sama začela zraven user posted image . Škodlo mi ne bi. Men se je postava spremenila-mama hudo težo, ampak zlo dobro zgledam, boljše kot pred user posted image . Takoj sem zgubila trebuh, pa se ga prej nisem mogla znebit nikakor. Velika rit je pa men itak všeč pri ženski.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3838
17.10.2008 10:02:08   
lunca14
Velika rit je pa men itak všeč pri ženski.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 3839
17.10.2008 10:18:06   
Anonimen
jutro...lunca hvala za slikiceuser posted image user posted image user posted image ..zelo ste lepi vsi,pa otročki kake lepe oči imajouser posted image ,najljupša meni je ko je Lun nagi in ga držiš je tko cotkanuser posted image user posted image ..drgač ste pa vsi zelo lepi,tudi mami je čednauser posted image user posted image
Daisy-hvala za lepe željeuser posted image user posted image
nam se je pa danes zmešalo....spet smo spali do 6-zjutraj in nazaj po hranjenju zaspali do pol desetih...user posted image user posted image ..mislim sem ful šokirana zadnje čase,prej pa tako sranje skoz..zdej že 5.dan spimo!!!in zdej sem že 5 dni naspana!!!  mojči kako je blo pr vas?
evo pa še user posted image  od mene za vas!!!
Nya še vedno si nisem uspela nastavit facebook..bom obljubim...user posted image ..koj ko bo čas..tele dni nevem kje mama glavouser posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 3840
17.10.2008 10:18:56   
Kaja08
Dan bejbe!! ninny, nya, Mojca, zdej ste pa vse moje frendice user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3841
17.10.2008 10:19:41   
Kaja08
taanikaa, se že kej živčki na pohodu user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 3842
17.10.2008 10:38:18   
Tina 28
Kakšen facebook?

Mi smo spustili jutranji sprehod in mala ne more zaspati...zdaj se neki matra in upam, da bo...user posted image . Kaj pa naj, če pa lije.

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 3843
17.10.2008 10:41:02   
Anonimen
Dobro jutro. Mi smo se tud kar naspali danes. Glede na to, da je zaspala že mal pred 8 zvečer.user posted image

Zdej pa pospravljat cunje, likanje, pranje, kuhanje...eno te isto.user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3844
17.10.2008 10:44:14   
Anonimen
Jutri pa poroka Tanikaa?user posted image Te kaj trese?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3845
17.10.2008 10:53:10   
D.anna 76
Dan. Naš Maks je danes postavili rekord v spanju in sicer v enem kosu 11 ur in pol.

Naj sploh še kaj komentiram. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3846
17.10.2008 10:57:20   
Tina 28
AS...kalokor se spomnim, je mela ta deklica točno odrejeno dieto...v glavnem je blo treba pazit, da ima obroke ob točno določenih urah in količinsko primerne. Recimo...bilo je določeno, koliko gramov paprike, kruha in namaza je lahko pojedla pri malici. Tu lahko veliko pomagaš kuhinji, če jasno napišeš, kaj naj bi otrok pojedu...tako, da se njim ni treba brihtati.
Kako pomagati vzgojiteljicam...? Res je to za njih velika obremenitev in tudi odgovornost...vendar verjemi mi, da je lažje imeti v oddelku otroka, ki ima zdravstvene težave...kot pa tri tiste, ki so vedenjsko razmontirani (ponavadi so približno trije, ki ti pokvarijo sistem, ker se moraš ves čas z njimi ubadat).
Tako, da...ne sekiraj se preveč zato...moraš vedeti, da se moramo vzgojiteljice in učiteljice spoprijet z vsakim otrokom in težavo in ne mislit, da bo zdaj Jernej komu odveč. Je pa tudi res, da sta dobli nekaj malega več pri koeficientu, ko je mala dobila odločbo.

Je pa razlika med starši, ki hočejo preložiti vso odgovornost na učitelje in tiste, ki jim pomagajo. Vem, da sta sodelavki stvar zelo dobro preštudirali....vodili dnevnike, spremljali, merili in nasploh pazili nanjo...mami pa je mela na začetku ful težavo z razumevanjem črpalke...tko, da sta morali tudi njej razlagati. Mislim, da je pošteno od staršev, da tudi sami razumejo kako in kaj in predvsem, da zaupaš vzgojiteljicam. Da recimo, če pokliče iz vrtca in pove, da ima hipo...da ne boš koj začela, ja kaj ste pa delal...zdaj pa res ne more met hipo. Pomagaj z nasveti in ne z glorijo in strahom. Tako boste imele lahko zaupljiv odnos in dvosmerno komunikacijo. Pomagaj jim z nasveti..recimo, kaj najbolj pomaga. Ti svojega otroka najbolj poznaš.

Sodelavki sta se vsaj enkrat dnevno slišali z mamico...da so predebatirali dan.

Še na nekaj bi te opozorila...v vrtcu je živžav...doma pa ne....ko smo takrat spremljali..je stres na malo ful vplival. Smo imeli zobarco, pa je dobila hipo....pa se je nekaj skregala, pa je dobila hipo al kaj že. Hujši tempo je, zato moraš tudi malega čimbolj pripravit na to, da se ne sme za vsako stvar razburjat.

Vpliv sovrstnikov do nje je bil čist normalen. Saj ni pohabljen ali  kaj. Otroci to zelo dobro razumejo in če se jim prav predstavi, jim je včasih všeč, da lahko tudi oni pomagajo. Npr.: da ne težijo, zakaj ima on boljšo malico, zakaj , zakaj , zakaj....
Mislim, da pri všečnosti sovrstnikov bolezni ne vplivajo...vpliva to, kako se otrok s svojo boleznijo obnaša do drugih. Če ga majo radi zdaj...ga bodo tud pol imel.

VELIKO SODELOVANJA V GLAVNEM IN DAJ JIM VEDETI, DA JIM ZAUPAŠ,, DA NE BODO ONE VES ČAS V STRAHU, DA SO SPET KAJ NAROBE NAREDILE IN TE POL NE BODO UPALE NITI POKLICAT. BODI DOSEGLJIVA.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3847
17.10.2008 10:58:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: D.anna 76

Dan. Naš Maks je danes postavili rekord v spanju in sicer v enem kosu 11 ur in pol.

user posted image user posted image user posted image user posted image No, naša pa 10 ur, pa potem še nadalje 2 uri nin pol.user posted image

(odgovor članu D.anna 76)
  Neposredna povezava do sporočila: 3848
17.10.2008 11:00:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Jutri pa poroka Tanikaa?user posted image Te kaj trese?user posted image

hm.....jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3849
17.10.2008 11:06:11   
D.anna 76
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

IZVIRNO SPOROČILO: D.anna 76

user posted image user posted image user posted image user posted image No, naša pa 10 ur, pa potem še nadalje 2 uri nin pol.user posted image

Po moje je to zaradi vremena, saj naš zdaj spet spi.
Vmes je bil pokonci sicer 2 uri in pol sam je zdele čista koma.

No mam vsaj velik časa za kej pospravit saj se obeta lepa sobota in nedelja tako da je danes res odličen čas za stanovanje pospravit, zlikat itd,....

Punce imejte se fino kljub slabemu vremenu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?