Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 16.10.2008 22:09:02
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Edina kam si se zdej skrila? ne ne tu sem, se še ne dam povej a je Gala še kar tolk pridna??? Kr vztraji ja Ma sej to je sam včasih . Dons je mela pri mojih napad joka 20 minut, ne vem, mogoče je že čutla da me ni zravn Bogica mala, mi smo enkrat emilijo pri tašči za pol ure pustili ko smo nazaj prišli je bila že čisto zaripla od joka . Pri nas je to mission inpossible.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 16.10.2008 22:09:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka A ste imele že danes kaj dežja? Pri nas je bil lep sončen in popoldne tudi vetroven dan. eh, pravo aprilsko vreme je bilo danes. Zjutraj oblačno, pol sonce, pol je začel fulll pihat in se je spet pooblačilo in dež..........pol se je pa menjaval dež, brez dežja.....skratka za en k.... edina: jaz sem še vedno sita od pizze. Ma je mogla bit prava kalorična bomba A Anja že spi??? ma kje je pizzzza mi smo jedli še konkreten dinajc in pire Anja pančka, mami pa zraven nje tipka Jutri sem pa cel dan sama že kar vidim kolk se mi bo dan vlekel
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 16.10.2008 22:10:17
|
|
|
|
Estrella*
|
tally: no mene je križ fejst zaj..pred nosečnostjo, med pa so bolečine čudežno izginile in sem mislila, da sem se jih znebila..Ja.sanja svinja...nič od tega. Jaz grem jutri do Nine, pol pa ne vem kako naprej Za uro se je težko menim. Kdaj pa pridešm iz šopinga???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 16.10.2008 22:10:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally A boste jutri kofetkale? Ja doma
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 16.10.2008 22:10:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Edina kam si se zdej skrila? ne ne tu sem, se še ne dam povej a je Gala še kar tolk pridna??? Aja Edina GAJA je jooj saj vem, je bila češka napaka, sorči draga
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 16.10.2008 22:12:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Edina kam si se zdej skrila? ne ne tu sem, se še ne dam povej a je Gala še kar tolk pridna??? Kr vztraji ja Ma sej to je sam včasih . Dons je mela pri mojih napad joka 20 minut, ne vem, mogoče je že čutla da me ni zravn Bogica mala, mi smo enkrat emilijo pri tašči za pol ure pustili ko smo nazaj prišli je bila že čisto zaripla od joka . Pri nas je to mission inpossible. Ma se more navadit tud brez mene bit
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 16.10.2008 22:12:52
|
|
|
|
Estrella*
|
193 STRAN edina: dunajc in pire Kam si ga pa dala Jutri si pa sama in še brez avta al kaj???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 16.10.2008 22:13:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka A ste imele že danes kaj dežja? Pri nas je bil lep sončen in popoldne tudi vetroven dan. eh, pravo aprilsko vreme je bilo danes. Zjutraj oblačno, pol sonce, pol je začel fulll pihat in se je spet pooblačilo in dež..........pol se je pa menjaval dež, brez dežja.....skratka za en k.... edina: jaz sem še vedno sita od pizze. Ma je mogla bit prava kalorična bomba A Anja že spi??? ma kje je pizzzza mi smo jedli še konkreten dinajc in pire Anja pančka, mami pa zraven nje tipka Jutri sem pa cel dan sama že kar vidim kolk se mi bo dan vlekel Edina k men prid na kafe
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 16.10.2008 22:13:54
|
|
|
|
špelin@
|
Punce, tudi Gregec je 1x pri moji mami tulil kot zverjak, ga sploh ni mogla potolažiti, dokler ni v joku zaspal... Takrat, ko sva šla z v kino. Ga je babi poimenovala vreščalo malo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 16.10.2008 22:13:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally A boste jutri kofetkale? Ja doma pametno, saj napovedujejo šit od vremena. Estrella ti si povod več kot pa v Godoviču no naslednji teden pa se pripravi, da mi boš turistično razkazala Godovič
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 16.10.2008 22:14:55
|
|
|
|
špelin@
|
nina7, jaz bi tudi prišla, ampak sem ta teden brezzzzz avta..........
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 16.10.2008 22:16:06
|
|
|
|
Estrella*
|
Kje je pa CatJa??Ura je že čez 22.00h, CatJa, javi seeeeee
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 16.10.2008 22:17:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* 193 STRAN edina: dunajc in pire Kam si ga pa dala Jutri si pa sama in še brez avta al kaj??? sama z Anjo in z avtom, pa kaj mi pomaga če pa niti vozit več ne upam Ja orng dunajc, pa BTW po želodcu mi tako kruli, da bom morala še kaj notr vržti pa ne mi reči, da ti nisi nič jedla od tiste polovice pizze
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 16.10.2008 22:17:31
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tally: no mene je križ fejst zaj..pred nosečnostjo, med pa so bolečine čudežno izginile in sem mislila, da sem se jih znebila..Ja.sanja svinja...nič od tega. Jaz grem jutri do Nine, pol pa ne vem kako naprej Za uro se je težko menim. Kdaj pa pridešm iz šopinga??? Ne vem šla bom popoldan oz. okrog enih od doma ker sem zmenjena s prijateljico na kavici po njenem šihtu. Domov pa pridem enkrat zvečer. Ati in Emilija bosta imela popoldan zase. Mene pa križ nikoli ne prime tako da se ne bi mogla sklonit ali dvignt, me pa skos po mal boli recimo če dolgo stojim ali se sprehajam pa ko se hočem potem usest se moram zeloooo počasi ker me fulll boli.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 16.10.2008 22:17:49
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka A ste imele že danes kaj dežja? Pri nas je bil lep sončen in popoldne tudi vetroven dan. eh, pravo aprilsko vreme je bilo danes. Zjutraj oblačno, pol sonce, pol je začel fulll pihat in se je spet pooblačilo in dež..........pol se je pa menjaval dež, brez dežja.....skratka za en k.... edina: jaz sem še vedno sita od pizze. Ma je mogla bit prava kalorična bomba A Anja že spi??? ma kje je pizzzza mi smo jedli še konkreten dinajc in pire Anja pančka, mami pa zraven nje tipka Jutri sem pa cel dan sama že kar vidim kolk se mi bo dan vlekel Edina k men prid na kafe Evo stara, te poberem v Logatcu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 16.10.2008 22:17:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Punce, tudi Gregec je 1x pri moji mami tulil kot zverjak, ga sploh ni mogla potolažiti, dokler ni v joku zaspal... Takrat, ko sva šla z v kino. Ga je babi poimenovala vreščalo malo Pr ns je pa dons pol kr zaspala k ji je mami frutek dajala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 16.10.2008 22:18:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally A boste jutri kofetkale? Ja doma pametno, saj napovedujejo šit od vremena. Estrella ti si povod več kot pa v Godoviču no naslednji teden pa se pripravi, da mi boš turistično razkazala Godovič No prid z njo jutr k men
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 16.10.2008 22:18:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka A ste imele že danes kaj dežja? Pri nas je bil lep sončen in popoldne tudi vetroven dan. eh, pravo aprilsko vreme je bilo danes. Zjutraj oblačno, pol sonce, pol je začel fulll pihat in se je spet pooblačilo in dež..........pol se je pa menjaval dež, brez dežja.....skratka za en k.... edina: jaz sem še vedno sita od pizze. Ma je mogla bit prava kalorična bomba A Anja že spi??? ma kje je pizzzza mi smo jedli še konkreten dinajc in pire Anja pančka, mami pa zraven nje tipka Jutri sem pa cel dan sama že kar vidim kolk se mi bo dan vlekel Edina k men prid na kafe Nina bi takoj, če bi z Anjo lahko v kingurujčku prišle, to je za enkrat najino edino prevozno sredstvo , hvala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 16.10.2008 22:20:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ nina7, jaz bi tudi prišla, ampak sem ta teden brezzzzz avta.......... Ja škoooooooodaaaaaaaaaaaaaa. Pa enkrat drugič a prov? jest sm zdej čist v zaostanku k tok klofate,zarad neta k je tolk počasen
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 16.10.2008 22:21:35
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* 193 STRAN edina: dunajc in pire Kam si ga pa dala Jutri si pa sama in še brez avta al kaj??? sama z Anjo in z avtom, pa kaj mi pomaga če pa niti vozit več ne upam Ja orng dunajc, pa BTW po želodcu mi tako kruli, da bom morala še kaj notr vržti pa ne mi reči, da ti nisi nič jedla od tiste polovice pizze Jaz če pojem pizzo za kosilo ponavadi nič ne večerjam ker sem ful sita, če pa pojem samo zrezek pa solato kot danes pa mam 3x večerjo . Še zdej se bašem.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 16.10.2008 22:22:43
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* 193 STRAN edina: dunajc in pire Kam si ga pa dala Jutri si pa sama in še brez avta al kaj??? sama z Anjo in z avtom, pa kaj mi pomaga če pa niti vozit več ne upam Ja orng dunajc, pa BTW po želodcu mi tako kruli, da bom morala še kaj notr vržti pa ne mi reči, da ti nisi nič jedla od tiste polovice pizze Ne nič nisem jedal od pizze. Samo pila sem kot Me je tisti česen čist osušil Ja, sam obljubljate, da pridete k nam v Rovte, pol pa nobene blizu špelin@: se mormo dobit kaj, da ne pozabmo kako zgledamo. Samo Gregi naj se res do konca pocajta.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 16.10.2008 22:22:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka A ste imele že danes kaj dežja? Pri nas je bil lep sončen in popoldne tudi vetroven dan. eh, pravo aprilsko vreme je bilo danes. Zjutraj oblačno, pol sonce, pol je začel fulll pihat in se je spet pooblačilo in dež..........pol se je pa menjaval dež, brez dežja.....skratka za en k.... edina: jaz sem še vedno sita od pizze. Ma je mogla bit prava kalorična bomba A Anja že spi??? ma kje je pizzzza mi smo jedli še konkreten dinajc in pire Anja pančka, mami pa zraven nje tipka Jutri sem pa cel dan sama že kar vidim kolk se mi bo dan vlekel Edina k men prid na kafe Nina bi takoj, če bi z Anjo lahko v kingurujčku prišle, to je za enkrat najino edino prevozno sredstvo , hvala Evo Estrela bo tvoje prevozno sredstvo. Zakaj pa ne voziš?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 16.10.2008 22:23:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally A boste jutri kofetkale? Ja doma pametno, saj napovedujejo šit od vremena. Estrella ti si povod več kot pa v Godoviču no naslednji teden pa se pripravi, da mi boš turistično razkazala Godovič No prid z njo jutr k men ne ne punce ve lepo uživajte ob kavici, nič ne bom vsiljiva se bomo za drugič zmenile
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 16.10.2008 22:23:21
|
|
|
|
špelin@
|
Grem pod tuš - HB, da nimamo kopalne kadi, ker trenutno ne bi zlezla ne noter, ne ven
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 16.10.2008 22:24:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* 193 STRAN edina: dunajc in pire Kam si ga pa dala Jutri si pa sama in še brez avta al kaj??? sama z Anjo in z avtom, pa kaj mi pomaga če pa niti vozit več ne upam Ja orng dunajc, pa BTW po želodcu mi tako kruli, da bom morala še kaj notr vržti pa ne mi reči, da ti nisi nič jedla od tiste polovice pizze Ne nič nisem jedal od pizze. Samo pila sem kot Me je tisti česen čist osušil Ja, sam obljubljate, da pridete k nam v Rovte, pol pa nobene blizu špelin@: se mormo dobit kaj, da ne pozabmo kako zgledamo. Samo Gregi naj se res do konca pocajta. Jest sm tud po pici zmer žejna. Ma punce ne marajo rovt . So raj v dolini. No sej pozim k bo pa pri nas skoz sonček nam bojo pa fovš
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?