|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 6.del
16.10.2008 19:44:43   
ella79
kati user posted image user posted image user posted image čim prej se pozdravite. A niste vi bile ravno bolni user posted image

mary kaj pa potem jesta, če ne jesta nič zelenjave?
jaz v tak riž z šparglji zamešam še kislo smetano in parmezan - potem je šele njami user posted image

februarka itak da morš jutri mus v KR user posted image user posted image user posted image

tako, naša zdej že čist obvlada bravo bravo, je Taju pokazala, pa prejle se je v 15 min 3x sama prav na hitro vsedla user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
16.10.2008 20:20:01   
Februarka08
Ella, Zoja pa zdaj na hitro vse discipline že obvladauser posted image user posted image komaj čakam da jo vidimuser posted image

Naša tud že spi, zdej grem pa pomoje kar pod tuš, moj je itak pred tv zaliman, jest bi se pa neki pogovorila rada z njimuser posted image

Lep večeruser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
16.10.2008 20:24:41   
buči
februarka, a si poskusila sudocrem za rito? Baje ful pomaga pri hudih vnetjih. Jaz sem našemu pozdravila vnetje pod vratom, pa mi je takrat naša P rekla, da če ne bomo pozdravil, da je nevarnost za glivice. Sem mu šla v lekrno danes kremo kupit, pa sem se spomnila nate. Poskusi  še s tem, ker krema ni agresivna.

mery, če bi ti videla pasulj mojega tasta, bi ga sigurno jedla, ker to je pa noro dobro, ali pa njegov pečen fižol s kislo smetano, ali pa pečene paprike filane s sirom in šunko pa potem še panirane in ocvrte. Ma ne moreš, da ni tega jedel. user posted image user posted image  Te malo hecam ... Če boš pa potrebovala ideje za zelenjavna kosila, smo ti na voljo. Kaj je pa s člankom?

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
16.10.2008 20:25:26   
buči
itata, jutri dopoldan te pokličem, sem imela gsm spraznjen, pa seveda brez elektrike, ga niti polnit nisem mogla.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
16.10.2008 20:26:40   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: buči

februarka, a si poskusila sudocrem za rito? Baje ful pomaga pri hudih vnetjih. Jaz sem našemu pozdravila vnetje pod vratom, pa mi je takrat naša P rekla, da če ne bomo pozdravil, da je nevarnost za glivice. Sem mu šla v lekrno danes kremo kupit, pa sem se spomnila nate. Poskusi  še s tem, ker krema ni agresivna.

mery, če bi ti videla pasulj mojega tasta, bi ga sigurno jedla, ker to je pa noro dobro, ali pa njegov pečen fižol s kislo smetano, ali pa pečene paprike filane s sirom in šunko pa potem še panirane in ocvrte. Ma ne moreš, da ni tega jedel. user posted image user posted image  Te malo hecam ... Če boš pa potrebovala ideje za zelenjavna kosila, smo ti na voljo. Kaj je pa s člankom?

hvala, buči, samo sudocrem je bla 1. krema k smo jo sploh probaluser posted image smo probal že boga i poluser posted image sej če ne bo bolje, jo bom peljala pokazat, pa naj nekaj zmiksajo skup... ker kaj takega kot je blo 1. ne mislim več gledatuser posted image

Zdej grem pa res v kopalnico...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
16.10.2008 20:31:13   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Ella, Zoja pa zdaj na hitro vse discipline že obvladauser posted image user posted image komaj čakam da jo vidimuser posted image

kaj misliš, da če je očku podobna, ne more bit pametna po mami user posted image user posted image user posted image user posted image aja, pa če rečem buc, kar glavo naprej nagne in se smeje user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 1731
16.10.2008 20:49:30   
pina-1
čer.

mi že palčke preganjamo. je ana preskočla spanje danes čez dan in je ob 19:30 hotla v deželo sanj.
Mia je bla pa na plavanju danes in je tudi že tekla za Ano.

Danes sem ani v posteljco naštimala tisto zadevco proti komarje. Upam, da bo delovala in da je ne bodo danes tako popikali. user posted image

jutri pa upam, da bo dež in da bova z Ano doma, ker mamo atomsko bombo v stanovanju. user posted image  pa tole pospravljanje.

vsem bolni topel objemčke, da se čim prej pozdravite

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
16.10.2008 20:52:02   
mary_lou
Buči članek je baje na poti user posted image   Sicer že ful dolg sam ne morm jim glih ful neki težit k mi v bistvu uslugo delajo....upam no da ga sploh dobim

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
16.10.2008 21:06:36   
Februarka08
user posted image sovražim puljenje obrviuser posted image

Kaj, a se vse odvajate od RR-ja al kaj??? Čakte, da šefica zarobantiuser posted image se boste kuj zbudileuser posted image

Jest sem opravila vse dolžnosti danes tuki goruser posted image in vas zapuščam...

Nočkouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
16.10.2008 21:10:39   
dolenjka

Kaj, a se vse odvajate od RR-ja al kaj??? Čakte, da šefica zarobantiuser posted image se boste kuj zbudileuser posted image

Jest sem opravila vse dolžnosti danes tuki goruser posted image in vas zapuščam...

Nočkouser posted image

No no, in ti ki si jim najbolj grozila si jo zdej kar popihala user posted image  user posted image  gorenjski user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 1735
16.10.2008 21:11:51   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Nočkouser posted image

No no, in ti ki si jim najbolj grozila si jo zdej kar popihala user posted image  user posted image  gorenjski user posted image

o šefica čeruser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
16.10.2008 21:13:40   
dolenjka
čer

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
16.10.2008 21:14:44   
pina-1

čer

danes ti pa jezik teče 100 na uro. si kar zgovornauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
16.10.2008 21:23:42   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

čer

danes ti pa jezik teče 100 na uro. si kar zgovornauser posted image user posted image user posted image

glede na to, da si tudi ti prisotna se niti trudim ne, ker te ni za ujet user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
16.10.2008 21:25:34   
ella79
jaz vas danes tudi zapuščam, se mi ne da smetat tuki gor, k sem že itak skoz user posted image
nočko user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
16.10.2008 21:27:25   
pina-1

čer

glede na to, da si tudi ti prisotna se niti trudim ne, ker te ni za ujet user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

po dolgem času ko sem jaz mela neene čvekat, ste vse zaspane.. pa grem tudi jaz spat. jutri bom pa celi dan na RR težilauser posted image

nočko pa pozdravte domauser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
16.10.2008 21:28:06   
pina-1
aja, dolenjka tale šef od Stipeta ga pa pošteno serje... mater mu pohlepnouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
16.10.2008 21:28:48   
larisa
čer

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
16.10.2008 21:30:09   
dolenjka

aja, dolenjka tale šef od Stipeta ga pa pošteno serje... mater mu pohlepnouser posted image user posted image user posted image

mah j***** sem men za Stipetovga šefa in še koga tam na minisatrstvu in še posebej v slovenski vojski, če se ji sploh lahko tko reče user posted image
Hou, govoril sem, zdej grem pa knjigo brat, pol pa spat user posted image

Dolgo in mirno nočko vam želim user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
16.10.2008 21:31:11   
larisa
in očitno tud lahko noč user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
16.10.2008 21:31:47   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

no, si bom pa še premislila, če bo vaša visokost z nami user posted image  user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
16.10.2008 21:41:03   
larisa

IZVIRNO SPOROČILO: larisa

no, si bom pa še premislila, če bo vaša visokost z nami user posted image  user posted image

Uuuu, sem šla že okol špegatuser posted image ...a si še tle user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
16.10.2008 21:43:54   
larisa
No pa je ni več  user posted image   Kera drugauser posted image , ku ku

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
16.10.2008 21:46:23   
dolenjka
kuku

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
16.10.2008 21:47:31   
Janey
kuku

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?