|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijke 2009
15.10.2008 18:34:27   
*kinnie*
Vas bom pogrešala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 451
15.10.2008 18:35:39   
*alina*
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Punce povejte mi ali je normalno da imam v 5 tednu rahlo s krvjo obarvane izcedke (ni čisto beli tok ampak roza)?

Jaz sem imela podobne izcedke (bolj rjavkaste) kar dva tedna in ko sem šla včeraj na pregled je bilo vse ok. Sem pa danes opazila, da ga ni več...upam da tako tudi ostane.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 452
15.10.2008 18:37:30   
*alina*
IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*

Vas bom pogrešala user posted image user posted image user posted image

Res mi je žal. Tudi me te bomo pogrešaleuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 453
15.10.2008 18:38:10   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: loveforever

ki so noseče v drugo ali več, prve pravijo da kasneje opazijo trebuščka

Meni se je v drugo videl prej. V prvo sem nosečnost prekrila do 13.tedna, ko sem morala v bolnico zaradi krvavitev....pa bi lahko še skrila....v drugo in tretje se mi je videlo pri 8 tednu...zdaj v 4. pa kaj vem, kdor bi me dobro pogledal, bi videl, samo ne upajo komentirati....mogoče sem se pa samo zredilauser posted image

(odgovor članu loveforever)
Neposredna povezava do sporočila: 454
15.10.2008 21:14:00   
bambinca
Kinni moja, sej to še ni 100% a ne? Sigurno si imela pozno ovulacijo!!!! Tud jest sem jo imela šele ok. 29.9.! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Držim pesti!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moje poslanstvo so moji otroci

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 455
15.10.2008 21:28:57   
princ_princeska
Draga *kinni*.....ne vem kaj naj ti napišem....pošiljam pa ti velikoooo.user posted image .......še vedno je po dežju posijal sonček...

< Sporočilo je popravil princ_princeska -- 15.10.2008 21:29:32 >

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 456
15.10.2008 21:43:11   
Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

se žal poslavljam od vasuser posted image

Žal mi jeuser posted image user posted image user posted image ali si začela krvaveti?

Ne nič nisem krvavela.Imela sem kontrolni Uz, ker se prejšnji teden plodek še ni videl....tudi danes je bila vidna samo gestacijska.....nosečniški hormon pa se normalno podvaja.....sklepam, da gre za molo....v petek imam abrazijo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Groza.

Hudo mi je.

user posted image user posted image user posted image

Drži se in upam, da bitka še ni izgubljena.

Naj te potolažim - kolegici so že hoteli narediti abrazijo, pa so jo pregledovali in pregledovali in videli, da srček bije in sedaj ima zdravega sončka.

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 15.10.2008 21:45:29 >

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 457
15.10.2008 22:30:20   
amaya

IZVIRNO SPOROČILO: loveforever

ki so noseče v drugo ali več, prve pravijo da kasneje opazijo trebuščka

Meni se je v drugo videl prej. V prvo sem nosečnost prekrila do 13.tedna, ko sem morala v bolnico zaradi krvavitev....pa bi lahko še skrila....v drugo in tretje se mi je videlo pri 8 tednu...zdaj v 4. pa kaj vem, kdor bi me dobro pogledal, bi videl, samo ne upajo komentirati....mogoče sem se pa samo zredilauser posted image

joj punca moja, kaj si ti dala vse skozi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 458
16.10.2008 8:14:33   
nenah83
Meni je tudi pred 3 dnevi pokazalo user posted image ....tako da sem tudi jaz med junijkami 2009...končno...sem vesela in komaj čakam da bo viden trebuši, da ga bom lahko ponosno kazala user posted image

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 459
16.10.2008 8:59:07   
*alina*
Nenah83 čestitke!!!

(odgovor članu nenah83)
Neposredna povezava do sporočila: 460
16.10.2008 9:15:45   
bačko
Dan!
Vsem novim nosečkam čestitam in jim želim čim bolj srečno nosečnost in brez problemov.
Alina super da je vse uredu!user posted image user posted image user posted image
Potem nisem edina ki je zvečer napihnjena.Tudi jaz sem ko sodek s tem da vse kar pojem zbruham.Zdaj sem dobila en čaj ki naj bi malo lajšal te slabosti in bomo videli kako bo!
Kinnie drži se!Vse ti stojimo ob strani in če rabiš tolažbo kar napiši ZS!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tako mi je hudo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 461
16.10.2008 10:53:41   
nenah83
Hvala Alina

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 462
16.10.2008 12:00:05   
Anonimen
Kinni, na forumu Nosečnost pod temo "gestacijska vrečka" je ena izmed deklet napisala spodaj objavljeno, tako da kaj če bi povprašala še za eno mnenje ali da bi se še kakšen teden počakalo? Res mi je hudo in upam, da se bo dobro izteklouser posted image . Opravičujem se za mojo anonimnost, a do pregleda bi ostala tako, potem se pa tudi jaz "razkrijem" user posted image
  RE: gestacijska vrečka da, plod ne
29.9.2005 12:13:29    showPicture("9/29/2005 12:13:29 PM",0,0,0,625928,102) Urša
Pri meni se je videla samo vrečka do 9.tedna, sem tudi krvavela. Potem se je zaznal srček in končno smo lahko veselo zaživeli. Še mal, pa se spoznamo!

(odgovor članu *kinnie*)
  Neposredna povezava do sporočila: 463
16.10.2008 13:44:34   
lenika
Joj Kinnie jaz bi tudi hotela še eno mnenje. Monogim, ki so imele pozno ovulacijo se do dopolnjenega 8.tedna ni nič videlo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 464
16.10.2008 15:02:28   
Anonimen
Joj, punce moje, pomagajte.

Zadnjo m (in prvo po porodu) sem imela 12.9., ta mesec sem pa na dan, ko bi morala dobit m imela rdeč - temno rdeč- izcedek in to je trajalo en dan in basta..Nič več. Naredila sem test čez 2 dni (Baby check) pa je bila črtica čisto malo vidna (če si hotel si jo videl, če ne pa ne user posted image )...Danes zjutraj sem spet naredila ters (Baby check, ker sta pač 2 v paketu) in spat je bilo tako zelo čudno..Zdaj pa ne vem, ali je bc tako čuden. Pri prejšnji nosečnosti sem delala druge zeste pa je bilo vse ok - močna črtica, ta bc pa take bolj šibke kaže ..Ali kako?

(odgovor članu *kinnie*)
  Neposredna povezava do sporočila: 465
16.10.2008 15:06:09   
manna
Živjo.
Ja meni je BC tudi pokazal zelo šibko (ampak vidno), Clear blue pa močno. Tko da nevem.

Kinnie, žal mi je za tvojo pikco, vsekakor pa zahtevaj da te še enkrat pregledajo! Srečno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 466
16.10.2008 15:09:35   
Anonimen
Aha, torej bc kaže šibke črtice..Ker pri meni je bila šibka, ja. Pri ostalih testih je full močna, enaka kot kontraolna črtica tule pa kr neki, nouser posted image

Izgleda da se vam bom pridružila user posted image Vam še poročam...

(odgovor članu manna)
  Neposredna povezava do sporočila: 467
16.10.2008 15:34:14   
ulsi25
Anonimna pozdravljena

tudi jaz sem  podobni situaciji. v ponedeljek sem prvic naredila test in je bila rahla crtica, prav tako tudi v torek. delala sem z BC. Danes pa sem se odlocila da grem v lekarno po CB, da vidim na cem sem. Ker se vedno ne verjamem da sem noseca po teh neprepricljivih in rahlih crticah. M bi mogla dobiti 11.10. in se mi zdi da bi mogle te nase crtice biti vidne na par km;) Zadnjo pa prav tako kot ti na 12.09. - kot da je vse tam okoli zacaranouser posted image

No veliko mocnih user posted image vam zelim. Jaz jo se cakam, da potrdi user posted image , ker se vedno ne verjamem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 468
16.10.2008 16:04:57   
Anonimen
11.10.

(odgovor članu ulsi25)
  Neposredna povezava do sporočila: 469
16.10.2008 16:06:39   
Anonimen
Ulsi25, jaz bi tudi morala dobiti m 10.11user posted image , ampak ker je to prva m po porodu je lahko še vse zamešano..Eh, kaj pa vem. Je smotano vse skupaj, ker ne vem..Bom šla jaz tudi po drug test, takoj jutriuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 470
16.10.2008 16:30:44   
amaya
Jaz samo Clare blu kupujem ker je najbolj ziher....druge teste niti ne porajtam! Enkrat plačam malo več pa je.....če bi pa 6 testov kupila še vmes, ne vem če se mi naredi računica user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 471
16.10.2008 17:35:15   
ulsi25
Javljam sem vam z velikim + na Clear blue, kljub prejšnjim rahlim črticam. Mene ostali testi ne bodo več videli.

PDP naj bi bil po mojih izračunih 21.junij. Sem se pa tudi že naročila na pregled in sicer ga imam 4.11.

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 472
16.10.2008 19:34:44   
Anonimen
Evo,

še jaz se vam pridružujem! PDP: 16.6. (prvič) Koliko nas je že sedaj?

Sem bila že na pregledu pri G, vendar se še nič ne vidi.

Letos sem imela podobno izkušnjo kot 'Kinnie' in me je (zelo) strah... Zato sem še raje anonimna (verjetno do 6.11., ko imam ponoven pregled).

Sicer pa se počutim krasno (razen bolečih prsi in napihnjenosti ter prevelikega apetita... user posted image  ).

Lepo bodite!

(odgovor članu *kinnie*)
  Neposredna povezava do sporočila: 473
16.10.2008 19:41:38   
*kinnie*
evo jaz sem iz abrazije, sem bila OP pod nujno, ker se mola že dodobra razraslauser posted image

Tako drage junijke, želim vam lepo, predvsem pa mirno nosečnost.....da boste junija k sebi stisnile zdrave pikice in pikote!!! Srečno!!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 474
16.10.2008 19:51:37   
amaya

user posted image    user posted image    user posted image

NOSEČKE
                          user posted image

PDP           IME                      (št. ,št. )         PREGLED    NS

XX.06.

user posted image lajla                  (2user posted image . ,user posted image  1 )          20.10              ?

user posted image bozza                (?.user posted image , user posted image ? )          ?               ?

user posted image deja777      (2 user posted image ,user posted image 1 )          22.10.               ?

user posted image anonimna          (? user posted image , user posted image ? )          ?               ?

user posted image *kinnie*           (3.user posted image ,user posted image 2 )          15.10.               ?

user posted image mucica              (2.user posted image ,user posted image 1 )          14.10.               ?

user posted image bibi                    (2.user posted image , user posted image   1 )          ?               ?

user posted image *alina*              (?.user posted image user posted image ? )         28.10.               ?

user posted image *blu*                  (3.user posted image , user posted image 1 )          3.11               ?

user posted image borisina                (?.user posted image ,  user posted image ? )

user posted image anonimna  user posted image         (?.user posted image , user posted image   ? )   14.10. 

user posted image lorelai28               (1 user posted image   , 0 user posted image   )      5.11.    NS 19.11

user posted image princ_princeska    (1  user posted image , 0  user posted image )   17.10. 

user posted image ronja1a                 (?  user posted image , ?user posted image )

user posted image nina16                   (?  , ? )       29.10.

user posted image amaya                   (2  , 1 )        4.11. 

user posted image bambinca                (?. ,   ? )

user posted image nenah38                     (?. ,   ? )

user posted image ulsi25                       (?. ,   ? )       4.11.

02.06.
user posted image anonimna user posted image       (?.user posted image
,  user posted image ? )          16.10.               ?

user posted image kakteja                (?. user posted image ,user posted image   ? )          ?               ?

04.06.
user posted image anonimna   user posted image  
      (?.user posted image
,  user posted image ? )          13.10.               ?

user posted image   Janci F                  (1 .user posted image , user posted image 0)     14.10. 

user posted image lenika                (2.user posted image , 1user posted image )          28.10.               ?

06.06.
user posted image kim09
                  (2.
user posted image ,  user posted image 1 )          ?               ?

user posted image bačko                   (2 .user posted imageuser posted image 1 )          28.10.              ?

08.06
user posted image manna                  (1 ,   0 )         29.10.  

10.06.
user posted image   Mala_ princeska (2.user posted image ,user posted image 1 )
user posted image   tadejluka              (3.user posted image  user posted image   2 )

11.06.
user posted image R777
                    (?user posted image
,user posted image ? )          ?               ?

16.06.

user posted image anonimna           (? , ? )        6.11.

17.06.
user posted image loveforever
           (3user posted image
, user posted image 1 )          3.11.               ?

18.06.
user posted image tincaminca
           (2
, 1 )          ?               ?

20.06.  
user posted image anonimna5        
(? , ? )          ?               ?

25.06.  
user posted image anjaPH            
(2user posted image , user posted image 1 )          ?               ?

SKUPAJ JUNIJSKIH   2009  = 32

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI        DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA           SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                      ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.            VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                            NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

• urejanje dokumentacije

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?