|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 6.del
16.10.2008 15:31:53   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

pina, super za voziček user posted image ! Si ga že naročila? A tele dražje stvari plačuješ s paypalom, ali kar na banki nakazuješ?

A katera ve, kako ponovno priti do paypal code (če si jo nisi zapomnu od prvega naročila?)

februarka, zakaj bi Lariso matrala in jo imela za poskusnega zajčka??? Pelji k zdravniku in povej, da ji una žavba od zadnjič ni prav nič pomagala. Ob takih vnetjih pa ne smeš navadnih robčkov uporabljat, ker pečejo, pač pa sensitive!

ja se ga že naročila in vse s pay palom plačujem. kodo sem tudi jaz pozabla.
Ko plačaš preskočiš polje s kodo in pol te avtomatsko povpraša da se logiraš v pay pal in plačilo steče.
Sedaj samo čakam, kdaj bo kako obvestilo prišlo oz, kdaj bo prišu paket.
Sem pa šla gledat in ga ni več v e bayu. vsaj tega mojga ne....user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
16.10.2008 15:42:59   
Februarka08
To je pa to k jo preveč hvalimuser posted image sem ji dala isto za jest kot včeraj in je pojedla par žlic, pol se ji je pa dvignilo in je zbruhala vse in še mal malce od prejuser posted image user posted image user posted image ji grem delat mlečno kašico (da bo imela nekaj toplega), ji dam žlico, se ji spet začne dvigvatuser posted image ok, pol ji grem pa narest flašo mleka, tega bo pa zih... jok brateuser posted image tud neuser posted image user posted image za znort... ne vem kaj bo zdej... vse sam stran mečemuser posted image mah... upam da bo potem hotla jestuser posted image

Zdej pa študiram da greva mal ven, dokler dež ne začne...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
16.10.2008 15:58:14   
dolenjka
Dan user posted image

Mi2 sva že nazaj. Je bil dežek v BTCju, tko da sem jo v avto naložila in se cel krog okrog LJ peljala, da je dalj trajalo, da bi dalj spala user posted image  Sva po 45 minutah prišli domov in se je zbudila, sem jo sam v posteljico nesla, mal čaja dala, dudo in je zaspala nazaj user posted image  user posted image  user posted image  Tko da lahko rečem, da zdaj vsega skupaj spi že 1h 20 minut user posted image  Se mi že dolgo ni zgodilo, da bi se v lupini zbudila in potem v postelji naprej spala user posted image  user posted image  user posted image

Kaj naj kuham user posted image  Razmišljam o rižu s šparglji user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
16.10.2008 16:01:39   
ella79
februarka user posted image user posted image

dolenjka a šparglje tudi za Taro?

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
16.10.2008 16:04:17   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

februarka user posted image user posted image

dolenjka a šparglje tudi za Taro?

ja, divje user posted image  sam ne vem če bo jedla user posted image  verjetno ne, ker je to tudi zelenjava user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
16.10.2008 16:07:47   
jencili

a katera ve, kje se lahko kupijo ušeska in repek za playbojovo zajčico? nujno rabmo za eno foro

če se prov spomnim, so to babe nabavljale v Venera shop-u, k smo enkrat rable za eno dekliščino

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
16.10.2008 16:08:17   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

a katera ve, kje se lahko kupijo ušeska in repek za playbojovo zajčico? nujno rabmo za eno foro

če se prov spomnim, so to babe nabavljale v Venera shop-u, k smo enkrat rable za eno dekliščino

mislim pa, da majo tud na netu svoje izdelke...mal poglej

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
16.10.2008 16:09:45   
ella79

mislim pa, da majo tud na netu svoje izdelke...mal poglej

ja sej sem že našla, hvala

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
16.10.2008 16:15:25   
jencili
Taj pa še kr švasa v avtuuser posted image
Očitno mu je ta avtosedež res komotuser posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
16.10.2008 16:19:56   
ella79

Zoja tudi že 1,5 h user posted image user posted image očitno se morta večkrat vidt, k sta potem oba tok zmatrana

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
16.10.2008 16:23:12   
jencili

Zoja tudi že 1,5 h user posted image user posted image očitno se morta večkrat vidt, k sta potem oba tok zmatrana

user posted image user posted image

mam idejo...pozno popoldne prideva k vama, pol pa mal pred 20-to greva, pa da vidmo, če paliuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
16.10.2008 16:27:52   
dolenjka
No tko, naša je spala 1h 45 min user posted image  user posted image  user posted image  Pa dopoldan 1h 30 min user posted image  user posted image  user posted image
Zdaj pa veselo na kosilo čaka user posted image  user posted image  user posted image  Moje pobožne želje user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
16.10.2008 16:32:01   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

No tko, naša je spala 1h 45 min user posted image  user posted image  user posted image  Pa dopoldan 1h 30 min user posted image  user posted image  user posted image
Zdaj pa veselo na kosilo čaka user posted image  user posted image  user posted image  Moje pobožne želje user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image pri nas je točno tako user posted image user posted image user posted image seje zdej zbudila po 1h45m pa zjutrja je že 1,5 h spala user posted image user posted image user posted image zdej ji pa krompirček + blitvo kuham user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
16.10.2008 16:32:18   
buči

Ja, ja, kao za eno foro, v resnici boš pa zvečer taka tekala po stanovanju ... user posted image  Poskusi v BTC baje v hali a v kleti, da je ena trgovina, kjer imajo vse za zabave.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
16.10.2008 16:35:50   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: buči

Ja, ja, kao za eno foro, v resnici boš pa zvečer taka tekala po stanovanju ... user posted image  Poskusi v BTC baje v hali a v kleti, da je ena trgovina, kjer imajo vse za zabave.

no, ni zame user posted image user posted image user posted image jaz pa zajčica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a moj pa lovec user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
16.10.2008 16:38:19   
buči

IZVIRNO SPOROČILO: buči

no, ni zame user posted image user posted image user posted image jaz pa zajčica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a moj pa lovec user posted image user posted image user posted image

Ja, ne vem kake fantazije imata ... user posted image  Mislim, da je magic shop ali nekaj takega

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
16.10.2008 17:23:06   
kati kati
user posted image user posted image user posted image MI PA SMO BOLANI, BRUHAMO IN VROČINOuser posted image kako se mi smili....vse je pr nas bolano

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
16.10.2008 17:34:08   
itata
buči: stara če so ti ponudil za polni delavnik in do septembra bi jaz šla na tvojem mestu... januarja je težko s službami v šolstvu... za malega vem, da je težko sam vseen...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
16.10.2008 17:58:21   
dolenjka
No, mi smo pojedli. Carica je jedla šparglje user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Sej ne veliko, pa riž tudi in to ne spasiran, kar tako, sem ga pa 5 minut dalj kuhala user posted image  user posted image  user posted image  Pa ta je fenomen ratala user posted image  user posted image  user posted image  Čez tistih nekaj žlic riža in špargljev sem ji še cico dala in je bla vsa srečna user posted image  Zdej je šla pa z atijem na pošto, jaz pa tu strašim user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
16.10.2008 18:04:44   
mary_lou
Kdo razen midva dobi poračun za elektriko 370 evrov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
16.10.2008 18:05:56   
mary_lou
Dolenjka kako si ji pa ta gravž od špargljev nardila? Mislm se morm vse naučit k midva nc od zelenjave ne jeva

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
16.10.2008 18:09:36   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou

Dolenjka kako si ji pa ta gravž od špargljev nardila? Mislm se morm vse naučit k midva nc od zelenjave ne jeva

tko kot ga je men Pina naredila in je blo mljask. Simpl pa tut user posted image
Skuhala riž in na koncu notri stresla zmrznjene divje šparglje, ki sta jih nabirala Stipe in Pina. Pa soljeno je bilo tudi user posted image  To je to, simpl ko pasulj user posted image

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
16.10.2008 18:10:31   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou

Kdo razen midva dobi poračun za elektriko 370 evrov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne vem, moji sosedje so dobili 800 EUR letos aprila user posted image

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
16.10.2008 18:11:23   
mary_lou
Pa zanič najbrž tud k pasulj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bomo vidl kaj poreče moj otrok bo mel to jutr za kosilo 

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
16.10.2008 19:02:15   
Februarka08
No, mi smo se končno znebil obiskovuser posted image vsak dan jih namreč mamouser posted image zdej je pa končno konec roj.dnevauser posted image možek kuhno pucauser posted image ja, sej so k njemu prišli, ne k menuser posted image sem ga že pohvalila, ne več, je že dnevnik bolj zanimiv...

Delavca sta nardila kar sta mela, čeprav je en reku, da bo še jutri prišel delatuser posted image ampak to mene nič ne ovira, jutr morm nujno nekam letetuser posted image

Zdej dam pa Larisi večerjo, upam da bo jedlauser posted image prej je namesto kosilo vsaj nekaj mleka spila (samo 80mluser posted image ) potem je za malico jedla hruško+jabolko, zdej bo pa kašico... potem pa še mleko pred spanjem in šlafenuser posted image

Lep večerni ritual vam želimuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?