|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 16.10.2008 8:41:34
|
|
|
|
Netta
|
dobro jutro dečve, lunica, jaz sem si tako želela, da bi se naša že pričela kaj obračat, sedaj si pa ne več, ko sem brala tebe,...joj da bi se mi celo noč tak obračala,...rajš še mal počakam almera, tista od pike nogaviške je bla dobra, hehe, jaz si to prav v živo predstavljam, škoda da ga nisi fotografirala neboglasnica, , sem že posredovala vice naprej ej tiste s tatežkimi dojenčki , kako pa kaj vaš križ?? blacky, za seznam... našo sem sama vagala pri 2. mesecih in je imela 5100kg, dolga pa 59...ampak pomoje ni blo čisto točno. zanima me, če ima še katera tako firbčnega otroka, da zaradi tega ne more zaspati...predvsem čez dan mislim, ko je svetloba in se vidi. naša že skoraj zaspi, pa obrne glavo in spet nekaj novega zagleda in je spet žurka za 10 minut. sem jo čez dan ponovno pričela dajat v košaro, ki ma stene okrog, da ji zakrije pogled ven, blaga se je pa že nagledala, tak da kar nekak zaspi. problem bo, ko ji bo košara premajhna in to bo zelooo kmalu. nočem pa jo tud čez dan dajat v temo. kakšna ideja???
|
|
|