|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 6.del
16.10.2008 9:10:20   
Suzi*
jutro.

noč kar ok. žana se je pol še 2x zbudila, pa anžej je 1x prilezel v spalnico, pa oči je ob štirih domov prilezel...skos je dogajalo, ob sedmih pa že auf, pa v vrtec anžeja peljat. sem mogla tud žano vzet sabo ker moj itak spi ko ubit. user posted image  ga je zmučlo. user posted image  me zanima do kdaj bo zategnu.

dons pa kuham kosilo za ponočnjake. torej tud za brata od mojga. kaj naj kuham?? kaj paše pivskim želodčkom naslednji dan??? user posted image

pa vse najboljše vsem za 9m!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Suzi* -- 16.10.2008 9:11:59 >

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
16.10.2008 9:17:45   
Suzi*
še eno ?

a vsi vaši user posted image  že čeblajo? a ponavljajo zloge in to? bebe, bababa,....???
ker me skor že mal skrbi ker naša je še kar tiho. razen da med hranjenjem govori nam nam, ne izusti nič druzga razen zvokov (mmmmm, aaaaaa in vriskanja). user posted image  anžej je pri tej starosti že začel govort. je pri 8m že rekel teta. user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
16.10.2008 9:31:47   
Februarka08
Grrrrrrrrrr, unih dveh še kar niuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pop***** bom!
Midve greva ven, pa naj delata kar hočetauser posted image če se bo kdo prijavil s kakšnim postom, potem veste da so vsiljivci v bajtiuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
16.10.2008 9:38:05   
jencili
jutro,

naša noč odličnauser posted image . Budnica sicer 3x, sam od tega samo 2x dojenje 1x pa je bla res sam ta hitra dudauser posted image user posted image user posted image

Taj je že pomalical svoje, jst sm ravno pri zajtrku, pol pa šibava v Kr. Če se mi kera pridruži na kavici...user posted image

Punce pa eno ?
Tiste, ki mate svoje user posted image  v vrečah...s kratkimi rokavi al z dolgimi in zakaj tako?
Jst k trep iščem tako s snemljivimi rokavi povsod že zadnji mesec in jih nikjer nimajo. Eno in edino so meli v Rutarju, sam je bla ful mejhna, pa še ta je bla neki čez 50€, pa ok, dnar niti ni tok važen. Se je itak tašla javila, da financirauser posted image user posted image .
Pravjo pa v štacuni, da se kr s kratkimi največ prodajo. Kakšne izkušnje???
Dos grem namreč kupit jo..tko da hitro odgovarjajteuser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
16.10.2008 9:44:59   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

še eno ?

a vsi vaši user posted image  že čeblajo? a ponavljajo zloge in to? bebe, bababa,....???
ker me skor že mal skrbi ker naša je še kar tiho. razen da med hranjenjem govori nam nam, ne izusti nič druzga razen zvokov (mmmmm, aaaaaa in vriskanja). user posted image  anžej je pri tej starosti že začel govort. je pri 8m že rekel teta. user posted image

ja, naš res veselo čebla. No, nekaj dni je blo aktualno nenenenene, zadnjih par pa je bilo ba...včeraj in danes pa bababa in to ponavlja za mano, če je pri volji. Ko jst rečem ba, on ponovi za manouser posted image . Tok je hecen, ta moj mali cukrčekuser posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
16.10.2008 9:46:17   
jencili
ja, tudi teta je bla aktualna, sam to pa kak mesec nazajuser posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
16.10.2008 9:47:59   
jencili
matr, mi je šele zdej potegnl...tok cajta je čvekal teta in jo klical, da je res user posted image  v bajto priklicaluser posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
16.10.2008 9:52:45   
ella79
jencili jaz sem še v pižami, bi pa z veseljem kako kavo... a prideta do naju?? mi imamo vrečo brez rokavov in mi je čist ok, k tudi jaz nimam rok skoz pod kovtrom, no res pa je da imamo ponoči 22 C. Kaj pa če bi mu dala pod pižamco bodi dolg rokav in potem v vrečo brez rokakov?

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
16.10.2008 9:56:02   
ella79
naša se mi zdi da je tudi kar dost zgovorna user posted image to še k gre spat, ne more bit tiho, kar neki poje user posted image no, čez dan, zvečer v momentu zaspi user posted image se mi zdi da tudi teta reče, drugače pa bolj mama, tata, amamam, nenene, pa posamezne črke...
jencili naša je ravno zaspala, tako da sta res dobrodošla

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
16.10.2008 10:02:39   
larisa
Dan user posted image

pri nas nič novega. Nejček še vedno kašlja in z noska mu teče, ampak ni hudega. No vseeno upam, da se končno pozdravi. Jemo lepo, spimo fajn, to je pa tud vse. Pa še vedno se začne dret, če me ne vidi v stanovanju. user posted image  Še dobr da imamo samo 50 kvadratov user posted image

Jutri gremo na morje, upam na lepo vreme user posted image

Suzi naš kar čeblja, ampak kokr ima dan. Včasih samo neki vriska in jamra, včasih pa prov čeblja in ponavlja za mano user posted image  Po moje itak ni pravila, kdaj kdo kej počne. Še vse bojo počeli user posted image

Jencili, jaz sem zadnjič v baby centru gledala vreče z snemljivimi rokavi in to celo v vašem koncu, v Quladiji user posted image  A so jih že prodali al kako, ker zadnjič jih je blo še velik user posted image  Drugač mamo pa mi brez rokavov, mislim, da bi mu bilo preveč še z rokavi. Jaz mam tud vedno roke ven izpod kovtra. Pa tud v porodnišnici so jih tako zavili, z rokicami venuser posted image

Zdej pa še meni neki povejte prosim. Kako vašim user posted image  pripravljate sadje? Mislim tko mešano sadje, ne samo npr.naribano jabolko... Sem že včaraj Dolenjko morila s tem, zdej bom pa še ostale mal user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
16.10.2008 10:09:21   
larisa
Jencili, pa še tole sem najdla:

http://www.neckermann.si/artikel/2780422/Spalna-vreca-z-rokavi

ta je ful lepa, pa snemljive rokave ima, ampak je bl za punčke user posted image
https://www.aec.at/ecommerce/showartikel.asp?aid=90976&productpage=14&sparte=2384

ta ima pa kapuco. Po moje to ni glih fajn....zgleda pa topla
https://www.aec.at/ecommerce/showartikel.asp?aid=90821&productpage=17&sparte=2384

Evo ta je pa za Taja user posted image

sam je draga user posted image

https://www.aec.at/ecommerce/showartikel.asp?aid=90872&productpage=30&sparte=2384

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
16.10.2008 10:12:32   
dolenjka
No tko, carica pančka, jaz sem pa do prve hrane prišla - jogurt user posted image  No, sej zdej si bom pa še kruh pa pašteto umislila user posted image  Glede na to, da s plavanja šele okrog 16h prideva bi se mogla jaz mal bolj podpret user posted image  Sem bla zjutraj na vagi, pa je šla tista pridelana kila spet dol user posted image  Ne vem a je to fajn al ne, glede na to, da res veliko jem user posted image  Včeraj ob 20.30 naprimer zrezke v omaki, pa mlince in solato user posted image  user posted image
Nič, grem še nekaj podelat, pa neki prečekirat, pol pa še k vam uč vržem user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
16.10.2008 10:20:42   
larisa

kaj paše pivskim želodčkom naslednji dan??? user posted image

karkoli mastnega user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
16.10.2008 10:23:03   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

Jencili, pa še tole sem najdla:

http://www.neckermann.si/artikel/2780422/Spalna-vreca-z-rokavi

ta je ful lepa, pa snemljive rokave ima, ampak je bl za punčke user posted image
https://www.aec.at/ecommerce/showartikel.asp?aid=90976&productpage=14&sparte=2384

ta ima pa kapuco. Po moje to ni glih fajn....zgleda pa topla
https://www.aec.at/ecommerce/showartikel.asp?aid=90821&productpage=17&sparte=2384

Evo ta je pa za Taja user posted image

sam je draga user posted image

https://www.aec.at/ecommerce/showartikel.asp?aid=90872&productpage=30&sparte=2384

ooo, kok si se lepo potrudila...hvala Larisauser posted image
pa tale zadnja je res ful luškanauser posted image
pogledam še na BC stran kaj majo in kake so cene...

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
16.10.2008 10:23:08   
Suzi*

kaj paše pivskim želodčkom naslednji dan??? user posted image

karkoli mastnega user posted image user posted image user posted image

ja, sej točno to sem imela v mislih.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
16.10.2008 10:27:29   
larisa
Jencili v BC, so bli po 50 eur, pa tud slučajno ne tko lepi kot tale user posted image

Suzi, a ti niso včeraj dunajci zadišali ? Pivcem bojo zakon, pa še ti boš mela kej od tega user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
16.10.2008 10:31:18   
jencili

Jencili v BC, so bli po 50 eur, pa tud slučajno ne tko lepi kot tale user posted image

Suzi, a ti niso včeraj dunajci zadišali ? Pivcem bojo zakon, pa še ti boš mela kej od tega user posted image user posted image

sm gledala zdej na netu, majo v BC po 42€ jih. Sicer res ne tko lepe (ta je res ful luštna), sam sej po drugi strani pa...kdo bo pa to vidu v postli. Sej je sam za not, za spat. Bom šla zdej pogledat, če je dost topla jo vzamem, drugač iščem pa novo rešitev - mogoče osličkauser posted image

Ella, kdaj naju pričakujeta?
Midva bi skočila v Qlandijo, pol pa lahko prideva...

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
16.10.2008 10:34:55   
Suzi*

user posted image user posted image
sem mislila kakšno govejo župco skuhat...user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
16.10.2008 10:36:51   
jencili
ella, midva greva...se slišva, ko bom tam gotova

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
16.10.2008 10:39:12   
ella79

user posted image user posted image
sem mislila kakšno govejo župco skuhat...user posted image

s niso neke kisle juhe za skurjene ala obara...

jencili user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
16.10.2008 10:44:50   
larisa
Punce sadje user posted image ???user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
16.10.2008 10:45:55   
ella79

Punce sadje user posted image ???user posted image

to tudi mene zanima user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
16.10.2008 10:46:29   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

bamby a si Anaji spet prek ebaya naročala user posted image  user posted image

Itak user posted image user posted image user posted image ! Pokukaj na spodnji link, pa daj kakšen komentar. Bodo za krst.
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=180253088127

SN, nič ga nisi zasrala s peso. Tako sem jo jaz tudi Timu kuhala. Edino barvo izgubi, to je po moje vse. Je bila pa Anaja še bolj krvoločna v usta kot Lana user posted image user posted image user posted image !
Oblekco si bomo na Vrhniki v sposojevalnici sposodili za 23 €. So pa na ebayu tudi, le mene moti, ker so predvsem s kratkimi rokavi user posted image . To pa ni za ta čas! Kjer imajo sposojevalnice poročnih oblek imajo ponavadi tudi za krste, birme, maturantske plese, obhajila...
Prjatlca bo pa funkcionirala takoj, čim bo pri tebi, ne šele drug mesec user posted image user posted image user posted image !

mesečnica, veš da bom z veseljem prilimala kako sliko iz krsta, da boste videle mojo bambolo user posted image !

meti, kot sem ti že enkrat rekla za avtek: da bi le zgnil user posted image ! Imej srečno vožnjo z njim!!!!

ella, sam krompir, olupljen, zrezan na manjše kose se kuha le 15 minut. Precej prej kot korenček ali koleraba. Jaz ga za Anajo vedno olupljenega in zrezanega kuham, ker je precej prej.

janey, super slikce iz ZOOja, pa trepalnice so tudi krasne ! Za bratranca pa samo HB za te user posted image user posted image user posted image , ki so ga še zmerom varovali pred bando user posted image user posted image user posted image !

lara, Naja je ful luštkana user posted image !

suzi, frajerjema bi morda pasala kakšna obara, ali pa samo zelenjavna juhica. Pol pa morda kaki pečen piščanček ali nabodalce, pa zraven solata, morda nekaj krompirja, ali pa samo stenstano zelenjavo.
Anaja še ne govori kaj konkretnega, le nekaj zlogov kot si jih omenila.

jencili, žakeljček za spanje imam brez rokavov. Se mi rokavi ne zdijo potrebni saj lahko spodaj oblečeš dvoje rokavov, če je potrebno.

larisa, jaz sadje olupim in ga zmečkam z vilici ali pa zmiksam s paličnim. Kakor me je volja user posted image ! Kuham nič že dolgo ne. Dajem pa mešano sadje. Lahko po 2 ali tri vrste sadja skupaj, lahko vsako posebej. Vsako posebej je kdaj še bolje, da res okuša okus enega sadja.

Jaz pa že meso za golaž tenstam že od jutra. Danes ga bo tudi Anaja prvič dobila, pa malo kuskusa zraven. Upam, da bo jedla.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
16.10.2008 10:52:54   
bamby
Ko ste že govorile o dunajcih: jaz sem ga tudi včeraj pekla user posted image ! Sem pa prveč panirala z praženo koruzo in ne z drobtinicami. Uspeh je bil več kot odličen. Nam je bilo zelo všeč user posted image ! Prednost je pa v tem, da ne pije toliko maščob kot drobtinice, se pa ravno tako hrustljavo zapeče. To koruzno moko sem pa v Eurospinu kupila.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
16.10.2008 10:53:15   
larisa
Bamby s svojimi izčrpnimi odgovori user posted image user posted image user posted image
Hvala za odg.
A golaž boš pa čist isto nardila kot za vas pa bo tud Anaja jedla? Mislim paprika, poper, sol, itd. ...no sej ne vem kaj notri daješuser posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?