|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009
15.10.2008 18:55:38   
april09
Hoj,
Junona- vse naj naj user posted image

Poimenovanje - v pogovru z otrokom ali pred njim mi je logocno, da se klicemo oci, mami, ata, mama... pa tudi preden sva dobila malo, sem ga vcasih klicala daddy. Ni pa to stalnica, da bi ga skoz tko imenovala. V veliki vecini ali ime ali pa lubi ali mozek,kadar gre za pogovor med nama ali ce ga poklicem...

zoja, saj cunje so tam res hude, ampak cene tud user posted image

Cestitke vsem za uspesne preglede user posted image

(odgovor članu nmag)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
15.10.2008 19:44:02   
mišk
Junona: Vse najboljše!!!user posted image user posted image

Pa moram povedat, da tudi moja hčerkica danes praznuje 1 leto!user posted image  Tako da doma nimamo več dojenčico ampak čisto pravo malčico!user posted image  Ki pa še niti približno ne hodi, BTW.user posted image

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
15.10.2008 19:45:17   
zupancdam
nmag, ja novembra sem, 19.11., kaj pa ti?
No, moj je pa že od vsega začetka "mucek", jaz pa lubika, mal čudno, ampak tako sva se navadila. Ko sva sama avtomatcko se tako pokličeva, ko pa je hčera zraven je pa kar ati. Aja, med prijateljicami pa jaz svojga poimenujem kar "moj mož", čeprav nisva poročena, haha!
Tolk napišem, pa je že 2x elektrike zmanjkal, zdej bom pa bolj kratka, da mi ne vrže spet kaj ven. user posted image user posted image user posted image

Prva pikica je na svet prijokala 22.1.2007, težka 3900 in velika 54
Naša prva pikica je dobila sestrico Tio,18.4.2009 težko 3700 in veliko 52, sedaj smo popolna družina

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
15.10.2008 19:48:03   
zupancdam
Mišk, vse najboljše tvoji hčerkici, hi hi kako lepo, kje je pri nas bilo 1 leto. Kako čas beži, no pa niti ni tako daleč. Ti imaš še mlajšo hčerkico, pol se pa jaz neki sekiram kako bom zmogla, ko bo moja aprila stara 2,3 leta.

Naša prva pikica je dobila sestrico Tio,18.4.2009 težko 3700 in veliko 52, sedaj smo popolna družina

(odgovor članu zupancdam)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
15.10.2008 19:48:53   
zupancdam
sonček85, da ne boš kmetu zamudila, haha

Neposredna povezava do sporočila: 3105
15.10.2008 19:55:50   
anca
ah, Pat74, ne sekiraj se, malidve sta bili ful lušni, itak smo bile tam same bodoče mamice, ki se že ful veselimo vsega v zvezi z otroci. Če mene nista motili, ki sem imela že cel dan migreno, pa še žalostna sem bila zaradi ravnateljice... mene sta v bistvu udobrovoljili user posted image

Ej punce, a bomo naredile kdaj kakšno srečanje? nosečniški žur? user posted image
Jaz poznam samo eno aprilčico, ki pa sva se zadnjič malo družile, zdaj pa ne vem če mi je še do tega.. Njej gre to ful na živce, druženje z drugimi mamicami (enega otroka že ima), ker pravi, da se skoz pogovarjajo samo o otrocih.. mislim, halooo?? user posted image Pa ko sem omenila, da bi midva z mojimuser posted image imela tri, je rekla, da je ona prepričana, da bom si po prvem premislilauser posted image in to na tak način, kot da ne obstaja nobena druga možnost. ma skoz je tako odreagirala. sem ji zaman razlagala, da poznam ful mamic, ki so imele težke porode, pa so že čez 1 mesec razmišljale o tem, da en ne bo dovolj.. Ona ve kako je in pika. Tako.. hladno.

Uf. Aprilčica gor al dol. Še moje 60let stare tete so bolj mladostne in zabavne.
Ta je pa še mlajša od mene, pa se počutim zraven nje kot da sem jaz 20 let mlajša.

No, skratka, a bo žur?? Piknik? Družabno srečanje? Kegljanje??user posted image user posted image user posted image

Lep večer vsem še naprej!!

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
15.10.2008 21:10:48   
*Junona*
Hvala, punceuser posted image user posted image user posted image

Mišk, vse najboljše tvoji hčerkiciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaaaaaa, srečanje bi lahk organiziraleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu anca)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
15.10.2008 22:13:06   
sonček85
JA SREČANJE JUPI
MIŠK:vse naj naj za tvojo malo.user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
15.10.2008 22:15:25   
sonček85
user posted image   APRILSKI SRČKI 2009 user posted image
user posted image  

PDP    IME(starost)        (št. ,št. )        PREGLEDI            SPOL

01.04.
user posted image  metuljčica27             (št.user posted image 3 ,št. user posted image 1)                           
user posted image srečka82(26)            (št.user posted image 1, št . user posted image 0)           11.11.      user posted image CE     
02.04.
user posted image supermiška(28)         (št. user posted image 3, št.user posted image 1)          08.10.       LJ
user posted image malcekvita                  (št. user posted image 1,št. user posted image 0)           07.11.       LJ/PO
user posted image  ladybird01(30)         (št. user posted image  2 ,št.user posted image 0)          13.11.     
user posted image _malina_  (30)           ( št.user posted image 1,št.user posted image 0 )                          
03.04.
user posted image mojamalapikica(28)    (št. user posted image ?, št.user posted image ?)                          
user posted image PIruri(30)                    (št. user posted image 3 ,št. user posted image 1)                           user posted image PO
user posted image bibona   (29)                (št.user posted image 2, št. user posted image 1)                            user posted image
user posted image SuzyB                            (št.user posted image ?, št. user posted image ?)                            
04.04.
user posted image mojcaprvič                    (št.user posted image ?, št. user posted image ?)                          
user posted image janja*                           (št.user posted image ? ,št.user posted image ?)       11.11.           PO    

05.04.
user posted image april09                         (št.user posted image 3, št.user posted image 1)       21.10.,03.11user posted image LJ
user posted image mala čebelica(27)      (št. user posted image 1, št.user posted image 0)         26.10.        
user posted image Mici7                            (št.  user posted image ?,št.user posted image ? )                              

user posted image Adelina                         (št. user posted image 3,št.user posted image 2)          06.11.        
06.04.

07.04.
user posted image Anonimna.                   (št.  user posted image 2, št.user posted image 1)                           
user posted image jernejav                      (št. user posted image 1, št.user posted image   0)          11.11.      user posted image SG-JU       
user posted image urnebes(36)               (št.user posted image 2, št. user posted image 1)                                Trst
user posted image Artičoka                        (št. user posted image 2 ,št. user posted image 1)         04.11.           
 08.04.
user posted image katkica007                  (št. user posted image ?, št.user posted image ?)                             
user posted image bineti                            (št. user posted image ?, št. user posted image ?)                               
09.04.
user posted image Nalini                           (št. user posted image 1, št.user posted image 0)          28.10          MS
10.04.
user posted image Cveta28 (28)             (št. user posted image 1,št. user posted image 0)          05.11, 04.12 LJ
user posted image detelja                         (št. user posted image 2, št. user posted image 0)          04.11.           
user posted image linči 312                      (št. user posted image ?, št.user posted image ?)                                 

11.04.              
user posted image angelito (28)              (št.user posted image 1,št.user posted image 0 )                              LJ
user posted image aljab                            (št. user posted image 2 ,št.user posted image 1)                                   
user posted image matt                             (št. user posted image 1, št.user posted image 0)            
19.11            
user posted image kimmii (31)                 (št. user posted image 1, št.user posted image 0)                                   
user posted image aprilcica09                   (št. user posted image 1, št.user posted image 0)           13.10.       LJ                          
12.04.
user posted image poka1                          (št. user posted image 2 ,št.user posted image 1 )                                  
user posted image baltazarka                   (št. user posted image ? , št.user posted image ?)                                  
user posted image Bojana 29                    (št. user posted image 4 ,št.user posted image 1)            06.11       MB
13.04.
user posted image tink@                            (št. user posted image 1 ,št.user posted image 0 )            03.11    NM         
14.04.
user posted image  vud                              (št. user posted image 2, št. user posted image 1)           29.10.      SG
user posted image zanchy                          (št.user posted image 3, št.user posted image 2)                                   
user posted image KaTkA24                       (št.user posted image ?, št.user posted image ?)                            user posted image
15.04.
user posted image mavika                         (št.user posted image 1 ,št.user posted image 0 )                                 
user posted image pat                                (št.user posted image 2,št.user posted image 1 )                                
user posted image  sobra(27)                   (št. user posted image 2, št.user posted image 0)           20.10.                                   
16.04.
user posted image krfjolca(25)                 (št. user posted image 2, št.user posted image 1)                                
user posted image lily32                            (št. user posted image 1 ,št. user posted image 0)                                 

17.04.

user posted image L & L(29)                     (št. user posted image 3,št.user posted image 2)          11.11.,user posted image   KR
user posted image MAJLANA                      (št. user posted image ?, št. user posted image ?)                      
user posted image  nmag  (38)                  (št. user posted image 5, št.user posted image 1)          12.11     LJ
user posted image *nana*                          (št. user posted image 3 ,št.user posted image 1 )         23.10.   SG
18.04.
user posted image neučakana                    (št. user posted image 1, št.user posted image 0)                                 
user posted image blancica (34)               (št. user posted image 1, št.user posted image 0 )         13.10.,    PO  
user posted image malapikica(36)            (št.  user posted image 3 ,št.user posted image 1)         30.10     MS

user posted image čokoladica1                  (št. user posted image ? ,št. user posted image ?)            13.10               
19.04.
user posted image uka7 (29)                     (št. user posted image 1, št.user posted image 0)                           LJ                          
user posted image zupancdam (26)           (št. user posted image 5,št.user posted image 1)            22.10., user posted image TRB
20.04.
user posted image lilica  (31)                    (št.user posted image 2, št.user posted image 1)           06.10                 
user posted image BrinaBA(32)                 (št. user posted image 3, št. user posted image 2)           28.10.,   LJ
user posted image Akina (25)                    (št. user posted image 1,št. user posted image 0)                   
user posted image tani22                           ( št. user posted image ?, št. user posted image ?)                                       
user posted image  frutolina                        (št. user posted image 1, št.user posted image 0)          05.11.             
21.04. 
user posted image tojeto1(30)                   (št.user posted image 3, št. user posted image 2)                                   
22.04.
user posted image m.. tina (24)                 (št. user posted image 2, št.user posted image 0)               
23.04.
user posted image mlavla (25)                  (št.user posted image 2, št. user posted image 1)                                    
user posted image NenaLena                     (št. user posted image 1 , št. user posted image 0 )          06.10   LJ             
user posted image RDEČA VRTNICA           (št. user posted image 2 , št.user posted image 0)          16.10.,
24.04.
user posted image Sonček 85 user posted image (23)        (št. user posted image 1 ,št.user posted image 0)           28.10.,  CE
user posted image kunda  (29)                  (št. user posted image 1, št. user posted image )                       

25.04.
user posted image pikaro                           (
št.user posted image 1 , št. user posted image 0)                          MS
user posted image   Pat74  (34)                 (št. user posted image 3,št.  user posted image 2)          03.11.,  PO
26.04.
user posted image  anca(27)                     (št.  user posted image
1,št. user posted image 0)          27.10     LJ         
user posted image zoja B                            ( št.user posted image 4 , št.user posted image 1)                         LJ
27.04.
user posted image  štorkljica                      (št.  user posted image 2,št. user posted image  1)                                        
user posted image  barboom                       (št. user posted image  ?,št.  user posted image ? )                                  
user posted image zaspanka84(24)           (št.user posted image 2, št.user posted image 1)                                     
user posted image olea                                (št. user posted image ?, št.user posted image ?)                                      
user posted image anchika                           (št.user posted image 2 ,št. user posted image 1)                                                          

28.04.

29.04..
user posted image mišk (26)                       (št. user posted image 2, št.user posted image 1)             21.10., BREŽ
30.04.
user posted image *junona* (24)               (št. user posted image 3,št.user posted image 0 )            24.11., 21.10.  CE
 1.5.                     
user posted image copka(28)                      (št.user posted image 2,št. user posted image ?)             12.11.     
xx.04.
user posted image ančula                             (št. user posted image ?, št. user posted image  ?)                                    

Trenutno imamo:

user posted image :4
user posted image :4
user posted image : 70                     

TRENUTNO NAS JE: 78 nosečk 

OBJEMČKOMETER:
   8
* avelina user posted image user posted image
* Lupinca user posted image user posted image
* malaMravljica user posted image user posted image
* joob user posted image user posted image
*MALINČICA user posted image user posted image
* Nogavica user posted image user posted image
* Nea_Teja user posted image user posted image
* Tassika user posted image user posted image
**Mišika* sedaj marčevska user posted image

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
user posted image PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
user posted image PREGLEDI                 user posted image    DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image   NUHALNA SVETLINA     user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST               user posted image   ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.      user posted image   VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
user posted image  LINK                          user posted image     VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo
user posted image  TUKAJ                         user posted image    TUKAJ

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
16.10.2008 7:49:50   
zupancdam
Jutro, jaz sem pa danes zgodnja. Je moj peljal pikico v vrtec, jaz pa nisem šla nazaj spat, pa bi tok šla, ker se ponoči kar naprej zbujam, pa sanjam bedarije.
Ja, punce, jaz sem takoj za srečanje, samo povejte kdaj in kje!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
16.10.2008 8:13:03   
Pat74
Dobro jutro vsem aprilčicam!

Ancaupam, da je ravnateljica že kaj boljše volje - drugač pa vem, kako je z ravnatelji, imam tudi sama zelo slabe izkušnje z njimi, sploh, ko sem bila noseča. Nesramni za pop...!user posted image Na žalost se ravno največkrat izkaže, da so ljudje, ki delajo v šolstvu ipd. institucijah, torej z otroki, največje p... (sem kar malo razpištolena, da bi kar svinjala).

Neposredna povezava do sporočila: 3111
16.10.2008 8:13:24   
BrinaBA
nmag, zupancdam - jaz sem tudi škorpijonka user posted image  (1.11.)

včeraj sem bila na urgenci zaradi krčev - pa je vse OK, imam samo hujše glivično vnetje, in testirat moram za uroinfekt. Verjetno pa sem malo pretiravala z obremenitvami, ker sem komaj 1 teden po HB. Drugače pa je bebica OK. Hvala bogu...

LP!

Neposredna povezava do sporočila: 3112
16.10.2008 9:42:18   
sonček85
super brina da ni kaj hudega,sedaj se pa le pazi v bodoče in na bebico.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu BrinaBA)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
16.10.2008 9:58:25   
april09
Ziv ziv nosecke user posted image

kako ste kaj? Vikend je pred vrati user posted image

BrinaBA, no samo, da je ok. zdaj pa le pocivat.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
16.10.2008 10:02:11   
sonček85
Ja vikend in upam ,da z njim tudi lepo vreme,tako kot danes ,saj naj bi bil dež pri nas pa sije veliki in topli sončekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
16.10.2008 10:08:22   
Artičoka
Naš dopust se je iztekel. 10 dni smo bili na Kosu, vreme je bilo čudovito, čeprav ne za kopat, najeli smo avto in raziskovali otok. Skrbi me le, kako se bo Izak vklopil nazaj v vrtec po tako dolgi pavzi.
Počutje je ok, trebušček je postal trebuh, zredila pa sem se tudi precej, saj smo imeli na Kosu AI in sem ves čas nekaj jedla.
Vidim, da ste pridno čvekale in mi verjetno ne bo uspelo prebrat vsega za nazaj.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
16.10.2008 10:17:12   
sonček85
HEJLA!!!!!!!!!!!!!

Dobrodošla nazaj v civilizacijo in javljaj nam vesele in lepe novičke iZ potovanja.Mislim pa da res ne boš moglas prebrati za vse nazaj ,saj smo kar pridno čvekale,eno bolj ene manj.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Artičoka)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
16.10.2008 10:25:27   
Artičoka
Bom dala slike v album, takoj, ko jih naložim na računalnik. Vrnili smo se včeraj zvečer, pa me danes čaka pranje in pospravljanje. Moram izkoristit še preostanek dopusta in čimveč postorit, preden se vrnem v službo.
Berem in berem za nazaj, pa je toliko strani... Res ste bile pridne s čvekanjem!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
16.10.2008 10:30:22   
sonček85
Ja res je ,ti pa se tudi malo spočij,da se  ne boš  preveč naprezala.Pazi nase in na bebiko

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Artičoka)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
16.10.2008 10:53:11   
Artičoka
Uspelo mi je naložiti nekaj slik v album - tiste, ki bi si jih rade ogledale mi pošljite zs.
Zdaj grem pa res razpakirat.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
16.10.2008 11:17:16   
april09
articoka - jaz bi zs, da se malo navlacim na morje user posted image user posted image  jaz bi tud sla mal na dopust...
sem si ze vzela frej med bozicnimi prazniki juhuhu user posted image  pa razmisljam o podaljsanem vikendu za novembrske praznike

a imamo se kak praznik do konca leta?user posted image

(odgovor članu Artičoka)
Neposredna povezava do sporočila: 3121
16.10.2008 11:23:29   
sonček85
miklavžuser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
16.10.2008 11:59:38   
urnebes
miklavž ni frej user posted image user posted image user posted image , samo darilca moramo kupovati....

ali ima katera od vas kakšne vaje kje napisane za nosečnice....nimam namreč keša za iti na kako telovadbo (da ne govorim o času, ker ga itak nimam, raje malo doma pomigam sama).

sanje...tudi jaz veliko sanjam, samo danes ponoči sem imela pa more..GROZA! sem se zbudila vsa potna!

krfjolca...a posvetovalnica je ginekolog???

artičoka sem ti kar fouš...grčija je meni zakon- letos nisem bila nikjer na morju...šmrc.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
16.10.2008 12:04:48   
matt
iskreno čestitam vsem, ki ste praznovale  v teh dneh!! Želim vse naj,naj...

kako ste moje srečke nosečke, božate kaj svoje bušije???

sama včasih kar pozabim, da sem nosečka,  edino  sopiham po stopnicah ko konj. Trebušček se mi še ne pozna, sem pa danes presenečana ugotovila, da sem že na +4 kg user posted image . res mi zadnje dni paše jest, ampak si nisem mislila, da sem že tud tak uspešna. Drugače pa mi najbolj paše meso, ki sem ga prej bolj malo jedla. Sladkosneda pa sploh nisem pretirano, prej pa sploh nisem mogla brez čokoladeuser posted image .

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
16.10.2008 12:22:58   
april09
Urnebes - svetujem google za razne vaje v nosecnosti :) npr http://www.babies.sutterhealth.org/during/preg_basicexercises.html
pa youtube http://www.youtube.com/watch?v=as2_GFacHKg

(odgovor članu matt)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.