|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 6.del
15.10.2008 20:51:38   
srečka nosečka
čer, user posted image

Lana že tudi pančka. user posted image  Jaz pa se bašem s čokolado, pa bo rit velika. user posted image

Nekaj še vam moram zaupat, ker ste glih ve. user posted image  Danes sem si šla novo prijateljico iskat user posted image , naslednji mesec bo pa že funkcionirala. user posted image

listek - če ne mara same cvetače poskusi dodat v to kašico Kiri sirček. Njami, to je še meni fuuul okusno, naša pa itak obožuje zelenjavo.
Ne bit žalostna, ker nisi slišala, koje tvoj sonček rekel mama, veš kaj ti bo še vse povedal. user posted image

februarka - če tako rad tvoj plačuje položnice, mu jih lahko še jaz pošljem user posted image

bamby - a celo si kuhala? Jaz sem jo kar olupila, narezala in skuhala s cvetačo. user posted image  Mislim, da ga nisem nič zasrala. To sem zmiksala na grobo in zakuhala pirin zdrob. Mala pa je jedla kot nora. user posted image
Če vas zanima, kako zgleda po hranjenju: user posted image

user posted image

user posted image

Mi se tudi za krst pgovarjamo, greva v petek na razgovor k župniku. Kakšne oblekce si to ti naročevala? Kje pa obutev? Saj vem, zahtevna sem. user posted image  

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
15.10.2008 20:57:04   
pina-1
ella,
paketa ni pe.. je danes poštar samo obvestilo o paketu pustu v kaselcuuser posted image user posted image user posted image

evo kostanj po dhl poslan. a vohaš?user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
15.10.2008 21:04:35   
Janey
čer

ma jebenti pa vi ar sori, kak sem jezna

no jovo na novo, žal brez komentarjev ker sem vse pozabla
lanica moja lepa punca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za krst

mi smo se pa zjutraj imeli super lepo, smo šli v park se gugat in gagice hranit, pol pa naju je kolegica peljala do moje mami in smo šli po kostanjčke in zdaj še k moji kolegici, ki mi je izpolnila mojo največjo željo....imam dolge trepalniceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image JEEEIIII...vedno sem si jih želela, sicer svoje, pa sem vedno imela samo štrclje, zdaj imam pa take prave dolllllgeeeeeee....se ne morem nagledatuser posted image user posted image user posted image user posted image lahko konkuriram z jakcemuser posted image user posted image ona ma salon pa jih dela, te pa mi jih je nardila za đabeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in zdaj smo sklenili kompromis, ona meni dela trepalnice, moj pa njej rihta akvarijeuser posted image user posted image pa je volk sit in koza celauser posted image user posted image user posted image user posted image

jakca smo tam zrihtali in nahranli in je v avtu zaspal, tak da je zdaj že v postlici da se ne rabimo še kopat in vse.

jutri se pa dobimo z mojo zaliko, s pupo ki sem jo jaz prej čuvala, mater je velika punca ej. ko sem jo začela čuvat je mela 8 mesecev, je bla kot jaka, zdaj je stara 4,5 let....adijo ej kak čas beži. in je prava mlada dama, lepotica da dol padeš....bom poslikala in jo pokazala.
zdaj grem pa počasi pod tuš in nekaj pojest pa pridem še kaj pokukat

Neposredna povezava do sporočila: 1528
15.10.2008 21:05:16   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

ella,
paketa ni pe.. je danes poštar samo obvestilo o paketu pustu v kaselcuuser posted image user posted image user posted image

voham vodah .... morm pod tuš user posted image user posted image user posted image
SN user posted image user posted image za novo prijateljico user posted image upam, da te ne bo pustila kdaj na cedilu user posted image user posted image user posted image Lana je pa prava faca user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
15.10.2008 21:06:33   
listek1
ella zmenjeno, sej, če ga pa dve babi navta spravli v red, pol pa ne vem user posted image  Zojo pa lahko prpeleš na uvajanje pora. Jest sem mu ga že parkrat dala, pa ga je ful jedu.

SN, bom pa res poskusila tako kot si napisala. Sej drugače je vso zelenjavo, razen pri cvetači se mu kar koža naježi user posted image  Sej drugač ful rad je, kar se mu tud vidi in men bo enkrat križ ven vrgl, ker je tok težek.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
15.10.2008 21:08:07   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

ella,

voham vodah .... morm pod tuš user posted image user posted image user posted image
SN user posted image user posted image za novo prijateljico user posted image upam, da te ne bo pustila kdaj na cedilu user posted image user posted image user posted image Lana je pa prava faca user posted image

a komi zdej se greš tuširat? jaz sem se že. Včasih je bil to pogoj za večerni čvekuser posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
15.10.2008 21:13:18   
Februarka08
Evo, jaz sem stuškana, podepilirana, glava umita, zdej bi jo mogla pa še posušit pa se mi ne da večuser posted image sem bla tolk časa v kopalnici, da me je že volja minilauser posted image

SN super za prijateljicouser posted image user posted image
Vrtnica, res je pravi dedec že vaš Janezuser posted image HB da naši otroci tako rastejouser posted image

Jest bi tud kostanjuser posted image user posted image user posted image pri nas ga ni nič oz. zelo malouser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
15.10.2008 21:14:19   
srečka nosečka
janey - kdaj se vidimooooo? Da vidim tvoje metle. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  vem, da si si to zelo želela. user posted image  user posted image  user posted image

ella - saj je še nimam aktivirane, ampak res upam, da bo šlo. Je G malo v skrbeh kako mi bo vstavila zaradi moje konizacije user posted image . Bomo videli naslednji mesec, če ne pa mi bodo v bolnici to naredili. user posted image

listek - pa saj ni panike, če ne bo maral cvetače. Meni se tudi kar koža naježi, če jo probam. user posted image  user posted image   Bljek mi je.

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
15.10.2008 21:24:32   
MetiLu
Čer!
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, z Janezom imava nov avtek user posted image  kok je fajni! user posted image

spet je tok za komentirat, men pa očke skup lezejo, ker Janeza luna daje, al pa zobje, al pa ... ne vem kaj... user posted image

Jutri spet delam, tko da se vam oglasim kaj zvečer user posted image

Lahko noč user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

Neposredna povezava do sporočila: 1534
15.10.2008 21:25:01   
mesecnica
Listek1 - uhh že dvojke rinejo ven. user posted image  Upam, da bodo hitr zunaj. Kako pa narediš golaž, da ga lahko je tudi David? Tako kot za vas?

Itata - naša hoče tudi vse v iber spsirano. No popoldne sem ji skuhala pa cvetačo in bučko in je pojedla cca. 80 ml. user posted image

Polonca78 - ko tako lepo napišeš, da sedaj že par dni spite cele noči, ti kar malo zavidam. Komaj čakam, da se to pri nas enkrat zgodi, pa potem še enkrat, pa še enkrat,...sanjaj svinja kukuruz user posted image . Ja kar se pa zelenjave tiče, sem pa probala že vse živo. Ampak naša frajla včasih je včasih ne. user posted image  Koker ima dan. Pa še točno tisti trenutek bi morala ujet, ko je ravno prav lačna, kar pa je očitno nemogoče. Imam občutek, da noče jest tudi zato, da ne bi kaj zamudila. Se mi zdi, da je tako naspidirana, samo leta okoli - po vseh štirih mislim user posted image . Ampak kar ne morem verjet, da vi toliko pojeste. Aha - bom pa res probala še to, da dam več različne zelenjave skupaj. Bomo videli, kako bo.

Vrtnica76 - vaš Janez je pa pravi korenjak user posted image .

SN - jaz še nisem probala rdeče pese. Me tudi zanima kako bi jo lahko pripravila. A to imate domačo? Ker naši so jo imeli že pred dvema mesecema in so jo vso vložili. Pa bravo za Lano in njene mere in tolikooo zobkov user posted image . Uhhhh..tudi tvoj recept je dober. Kakšen pirin zdrob pa to kupuješ?

Bamby - hvala za nasvet za peso. Moram jo zdaj še nekje staknit in isto naredit kaj porcij za v skrinjo. Ko boste imeli krst pa le poslikaj princesko in nam pokaži slikice. Najbrž bo kot mala nevestica. user posted image  Pa user posted image  za nakup novih žabic. Kakšne čeveljčke si pa nabavila?

Pina-1 - boga Ana in njena ritka. Upam, da se kmalu pozdravi. user posted image

Janey - user posted image  za dooolge trepalnice. Bo kakšna slikca padla? Pa user posted image  za super dan.

Ej punce kaj ste ve še kaj v skrinjo dale po porcijah? Od zelenjave? Tudi že kaj pripravljenega?

Mesečnica

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
15.10.2008 21:25:11   
Suzi*
čer.

jaz danes na broju za večerni čvek. user posted image  mož zaliva novorojenca.user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

Neposredna povezava do sporočila: 1536
15.10.2008 21:25:44   
mesecnica
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Čer!
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, z Janezom imava nov avtek user posted image  kok je fajni! user posted image

spet je tok za komentirat, men pa očke skup lezejo, ker Janeza luna daje, al pa zobje, al pa ... ne vem kaj... user posted image

Jutri spet delam, tko da se vam oglasim kaj zvečer user posted image

Lahko noč user posted image

user posted image user posted image user posted image
Za nov avtek. Naj vama lepo služi.

Mesečnica

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
15.10.2008 21:26:39   
mesecnica
Evo dve samski: SN in Suzi* user posted image . OK pa user posted image  zraven. A že spijo otroc?

Mesečnica

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
15.10.2008 21:28:36   
ella79
no, zdej sem pa pina prišla na večerni čvek, pa zravn se s toplom sendvičom bašem user posted image

SN sam da ti bodo zrihtal prijateljico user posted image a vi ste tudi že zaključili z user posted image ?

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
15.10.2008 21:29:54   
mesecnica
SN je ravno zadnjič razlagala, da so zaključili z user posted image .

Mesečnica

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
15.10.2008 21:30:41   
Suzi*
otroc že spijo, edin tavelik nekej bluzi da ne more spat, pa že čist hin je.

popravljam mere "našga" malčka....56 cm in 5750g! vau. sem ga dons šla pogledat, kakšen dečko je to. glavico ima pa 38 cm, pa še roko je imel pri čelu, da je šla z glavo naprej ven. user posted image  uboga mami! se je kr namatrala.

Neposredna povezava do sporočila: 1541
15.10.2008 21:30:56   
srečka nosečka
meti - user posted image  user posted image  user posted image  za nov avto - srečno vožnjo. Zdaj se pa hitro za kakšno srečanje zmenimo. user posted image

mesečnica - pirin zdrob je od Alnature.  Pa dobro vprašanje - kaj vse v skrinjo. To tudi mene zanima. user posted image

suzi - kako se je vajino večerjo uspavanje porihtalo?

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
15.10.2008 21:30:59   
mesecnica
Uhhh...sem prebrala toplic sendvič in sem speeettt lačna ratala.
Grem si na rižev kruheh namazat marmelado. Tud to bo dober.user posted image

Mesečnica

Neposredna povezava do sporočila: 1543
15.10.2008 21:32:33   
mesecnica
Suzi* - hudo kakšne mere. Naša je imela toliko kil pri 4 mesecih user posted image . Boga mami res. Pa je bil hud porod, jekaj povedala?

Mesečnica

Neposredna povezava do sporočila: 1544
15.10.2008 21:33:56   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica

Evo dve samski: SN in Suzi* user posted image . OK pa user posted image  zraven. A že spijo otroc?

spi, spi user posted image
Pa samska? user posted image  Tega pa že dooolgo nisem slišala, posrečeno. user posted image

ella - zaključili z user posted image , če pa si premislimo, pa jo bomo dali ven user posted image

suzi - a to so mere novorojenčka?????

Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 1545
15.10.2008 21:37:18   
ella79
meti user posted image user posted image user posted image za avto. Pa ne tok delat, da se boš sploh lahko kam peljala user posted image user posted image user posted image

mesecnica user posted image user posted image user posted image za Luno, ki je danes pridno cvetačo jedla.

suzi sam tole je pa res pravi fant že user posted image pa bravo za mami, k je takega korenjaka na svet spravla

Jaz sem v skrinjo dala korenček in blitvo, k sem imela ravno domače. Sam skuhala, spasirala, dala zamrznit v modelček za ledene kocke, potem v pobrala in v vrečko. Pa če recimo juhco kuham, ji sam eno kocko korenčka notr dam. Aja pa še cvetačo sem dala, da ne bom vsak dan po en cvetek kuhala. Drugače pa ji raje sveže pripravljam. Itak ima rada vse kar je s krompirjem, ta se pa  pol ure kuha, tako da lahko vso zelenjavo zravn vržem pa je.

Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 1546
15.10.2008 21:37:59   
mesecnica
Aha drugač imamo pa pri nas nov način uspavanja naše frajle.
In sicer grem z njo v spalnico in se skupaj vleževa v taveliko posteljo. In potem me mal gleda in mal z rokicami prijema in v roku največ 10 minut zaspi. In jo samo preložim v njeno posteljico. Prej smo se pa namatrale, ko sem jo samo v posteljico dala. Jaz jo poležem, ona se vstane in kobaca po postelji in se dviguje. In tako tudi 45 minut. In spet ponovi vajo. Si skoraj popenil zraven. Zdaj jo bomo pa očitno razvadili s tem, ampak vsaj hitro zaspi. In popoldne isto naredim in v roku 5 minut zaspi. Jaz sem zadovoljna s to tehniko. Čeprav me vsi prepričujejo, da to ni OK user posted image . Kaj čem...

Mesečnica

Neposredna povezava do sporočila: 1547
15.10.2008 21:39:04   
mesecnica
Ella - kakšno juhico ji pa skuhaš? Kako nardiš?

Mesečnica

Neposredna povezava do sporočila: 1548
15.10.2008 21:42:31   
Suzi*
jp, to so mere novorojenčka, včeraj rojenega. ne moreš verjet kakšen je. mamici je pa voda odtekla okol desetih zvečer, pa do polnoči ni nič dogajalo, pol so ji pa z umetnimi pospešili in je rodila mal čez eno. ekspres. je pa to njun 3. otrok. se je pa kr namatrala, itak. pa mali tudi. malenkost je šivana.

sn, večerno uspavanje po starem...zaspi na zizi. kar hitro ponavadi...pol pa odvisno. včasih se ful zbuja, včasih samo 3x. nič druzga je ne potolaži kokr ziza. tud ponoči. smo probali nočno uspavanje brez zize, pa ful časa joka tud če jo nosim....sej bi še šlo, samo sem bla po enem tednu jaz taka koma, da bi skor stoje spala,....zdej bom pa še mal počakala en cajt, pa pol spet sprobamo.upam, da bo šlo kej boljš.
pa user posted image user posted image za prjatlco!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1549
15.10.2008 21:43:28   
ella79
mesecnica sej je vredu metoda za uspavanje, pa še uspešna user posted image sej počas jo boš pa verjetno lahko kar v njeno postlo dala, pa sam zravn nje bila, jo mal pobožala in bo ravno tako zaspala.

juhica - dam v en piskerček kuhat najprej krompirček, potem pa kar imam doma, cvetačo, korenček, brokoli, pa tudi mal piščančka sem že notr dala, mal posolila, zmiksala in je njami. Morm rečt, da me je zoja navadla celo meska jest, sem zadnjič enga puranovga dunajca zmazala, sam me je pa zvečer potem želodček bolu, pa ne vem, al k nisem meska navajena, al zato k je bilo ocvrto user posted image mislim, da ga je bilo za par let nazaj dost, pa za kak mesec naprej tudi user posted image

Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

9 vprašanj, ki jih NE smeš postaviti mami ...
Preden novopečeni mami postavite katero od v članku navedenih vprašanj, raje dvakrat premislite. Ali še bolje - teh vpra...
Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?