Špela100
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2 Živjo, punce. Midva sma doma, Luka se malo crtla pri dediju in babici, jz pa na RR. Slike so že v albumu. Sem pa že dvakrat vse slike pokomentirala, pa mi noče shranit. Tako da ne vem,ali so komentarji odspod napisani ali ne. Če ne jih bom pa pol še enkrat probala. Mi kr napiše: done, but with an error on this page. Bom še kasnej poskusla. Blo je prav fajn. Fajn je blo, da smo se spoznale, malo poklepetale.Sam upam, da ne bo prehudega dežja. Škoda res, da nas nibilo več. No, pa drugič. Bo treba še ponovit! Je bila pa še sreča, da je imela San Izabelo s sabo, da niso bili sami fanti. So pa vsi taki frajerji. Tit je najmlajši pa največji. Pa pije tud ko velik, Izidor se tk rad smeji, prav tak odrasel že deluje. Izabelo smo že skor prepričali, da bi nam malo zaigrala na violino, ki jo igra. Rok je priden, da sploh ne morš verjet, Lan je kukal in osvajal s svojimi rjavimi očkami. Luka pa je važno kazal svojih 7 zobkov. Ga je pa čvek kr zmatral, skor tk, ko da bi on ves čas čvekal! Sma se pa potem še ustavla v Muellerju in sem mu kupila poganjalca. Komi čakam, da mu ga boma dala in da se bo začel vozit. Tolko za enkrat pa se še pol beremo Iiiiiiiiiiiiiiiiiiii...kako ste vse lepe in vaši sončki pa še bolj. In ti Dinki pa kot ena manekenka...sončki pa vsi en lepši kot drugi. In Dinki...kaj si sedaj pogruntala s slingom?? Je ok?? Bravo Luka za poganjalček. To bo veselja. Azzura ti si pa čist noter padla...ha, ha U2 gate trga še vedno, ne? Se ne smem spomnit srednje šole...kje je že to. Kako je bilo lepo. No zdaj bom pa nekaj vprašala, ma je čist mimo: a je katera slišala kaj ima Vesna Milek? Ona je tudi marca rodila, pa sva bile ene 2 x na ctg-ju skupaj in klepetale, pa me zanima kaj ima. Pa morda ker je glih Milekova, pa je katera prebrala kaj v tričih tračih.
|