|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 15.10.2008 12:30:32
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: Motoristka končno grem v petek k frizerju, sem kot vešča v glavo. Jep, tudi moji lasje imajo svoje finte ... se zdaj kar sama mal strizem - se dobr, da mam zvite lase, se ne vidi, ce kaj zamocim:-) Blacky - kaksna lepa torta, ej. Mi je ful cukr padu in sem mogla takoj en piskot vase dat, zraven sem pa viuzualizirala koscek tele torte. Mnjamsi! Sprasujes za program za slikice obdelovat: nekaj z Irfanom, nekaj pa z ACDSee-jem ---- ta je meni totalno simpaticen, ker se da delati prakticno vse, pa tko na easy je. Priporocam. Aha, da ne pozabim: super, da si slikice Nejcevih oci prilepila - res se lepo vidi, kako so postajale vedno svetlejse mojcek1 - bos porocala, kaj bo P rekla o mozoljckih - me zanima. Tudi nasa jih ima, pa ni danes nic kometirala (zdravnica, ne ta mala - hi, hi). inigo - a ti vidis, kva je pomagal, k smo sliskale pesti! Bravo, bravo. Se posebej mi je pa vsec, kako sta proslavila - a way to go, girl pikica - a 120 ml je zadosti? Nasa je pa pravi loncek brez dna - ze kar ene pol meseca ji dam 5 x dnevno 190-200 ml vode, pa v to prah/mlekec in popije v enem susu. Res pa je, da zelo veliko lula, kaka pa 1x/dan - takoj po jutranjem obroku. V enem mesecu je dobila malce vec kot 1 kg, kar je OK. Masina, ce ne bi imela takega izlocanja, bi bila pa res buba glede na veliko kolicino popitega mleka. A morte verjet, da to znese 1 liter na dan? Uf! HD - a ves, da se tud men zdi, da bi rabila novo dioptrijo. Povej, kako bos opravila na pregledu. Levinja t., bravo za nova ocala! Last but not least: dobrodosli, mirjam80 & lumpi1 ... kar veselo na cvekanje. Midve z levijo sva tudi sele nedavno aktivno vstopili v debato (brali pa ze od zacetka) ... in nam je res lustno tule na RR.
|