|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!!
15.10.2008 9:45:44   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

kak imate user posted image oblečene,še vedno v dvojne rokaveuser posted image

pa kaj pomeni,če ima user posted image tilnik vroč,da je otroku prevročeuser posted image

naš ja... spodaj ima bodi, preko pa mako majčko al pa kako drugo majčko......, če pa grem ven mu dam pa še tanko jopco preko.....

...če je tilnik vroč, malo vlažen...ja mu je vroče..

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
15.10.2008 9:46:29   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Dobro jutro!

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

BUBI - poglej mailuser posted image

nič posebnega ne vidim user posted image

ma saj ne moreš sem nekaj zaštrikalauser posted image ...bom odštrikalauser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
15.10.2008 9:59:35   
taja1235

user posted image user posted image user posted image js bi pa kavico pila pa kak klepetek uzgala pa sm sama ;( a pride kera k men????  user posted image user posted image user posted image
moja je ze od sedmih pokonc ... pa tezi za josko pol ji dam gor zaspi jo nesem v postlco se zbudui,me seta sm pa ke zaspat pa nikakor noce ura pa ze deset user posted image a mislte  da je lacna....jezicek pa skoz vrti po ustih...

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
15.10.2008 10:13:11   
arabela*
dobro jutro,evo vam še od meneuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
15.10.2008 10:15:59   
arabela*
taja1235,mogoče pa malečko kaj muči v trebuščku.probajta s kakim čajekom,pa kupčkiuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
15.10.2008 10:16:54   
arabela*
aja,pa našo,če napenja kaj,pomaga,da jo zibam ali pa počepe delam z njo v naročju.pol mi zaspiuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
15.10.2008 10:37:40   
ključek
user posted image                           user posted image   

user posted image  TEŽKO PRIČAKOVANI SEPTEMBRČKI 2008 user posted image

user posted image    

user posted image  Saraya              - R 27.8., user posted image  Marisa (49,5 cm, 3.410 g)
user posted image  Lea2007           -R 6.9.,   Patrik (51 cm, 3.510 g)
user posted image   pf                      R 26.8., user posted image  Lana (53 cm, 3.550 g)
user posted image   tasha23           - R 30.8., user posted image  Gabriel (52 cm, 3.690 g)
user posted image   gold fish            - R 17.8.,user posted image Jaka (49 cm, 3.030 g)
user posted image   *bubi*               - R 4.9., user posted image  *bubika* 
user posted image   talytha               -R user posted image , Neža     
user posted image   anckabancka   
 -R 4.9., user posted image  Jakob (51 cm, 3.680 g)
user posted image  KAHLO             
  -R 7.9., user posted image  Ronja (54 cm, 3.850 g)
user posted image  emi                   - R 18.8., user posted image  Ines (48 cm, 2.880 g)
user posted image  petrax               - R 7.9., user posted image  Kristjan (52 cm, 3.600 g)
user posted image  alysa                - R 14.9., user posted image Anže (52 cm, 3.370 g)
user posted image   AinB                  - R 18.9., user posted image Tarik (52 cm, 3.430 g)
user posted image   nosek5              -R 11.9., user posted image   Klara (53 cm, 3.840 g)
user posted image  timica                - R 2.9., user posted image
user posted image  anchy82          -R 10.9., user posted image  Vita (54 cm, 3.520 g)
user posted image  bark                 -R 18.9., user posted image   Tit (50 cm, 3.080 g)
user posted image  SashaB            - R 9.9., user posted image   Nik ( 52 cm, 3.245 g) 

user posted image  meta21            - R 13.9., user posted image   Lovro (52 cm, 3.920 g) 
user posted image   Tejchy              - R 13.9., user posted image   Nik (51 cm, 3.470 g)

user posted image   srki                   -R 31.8., user posted image  Nik
user posted image    gloria                - R 9.9., user posted image  Nik (52 cm, 4.200 g)

user posted image  JakoLUlana      -2. user posted image , PDP 12.9.user posted image user posted image
user posted image   nynna               -R 8.9., user posted image   Kaja (49 cm, 3.310 g)

user posted image   račkapk            -R 8.9., user posted image  Marija (50 cm, 2.900 g)
user posted image  najina pikica*   -R 15.9., user posted image Lana (50 cm, 3.350 g)
user posted image  Optimizem       - R 2.9., user posted image  Kaja (52 cm, 3.240 g)
user posted image  Me to you         - R 4.9., user posted image Lana Neja (54 cm, 4.120 g)
user posted image  *zoe*          
    - R 23.8., user posted image  Marko (47 cm, 2.500 g)
user posted image   morango          -R 19.9., user posted image  Lena

user posted image  jupi.pepsi         -2. user posted image , PDP 16.9.
user posted image  lana17              - R 10.9., user posted image  Jon (52 cm, 3.180 g)
user posted image  onina                - R 23.9., user posted image , Matic (51 cm, 3.510 g)
user posted image   taja1235         - R 18.9.,  user posted image  Ingrid (51 cm, 2.490 g)
user posted image  nosecka08       - R 19.9., user posted image Ana (51 cm, 3.470 g)
user posted image   Bambi D            -1. user posted image PDP 18.9 user posted image user posted image  
user posted image   mokatela          - R 2.8.,user posted image user posted image Minea(41,5 cm, 1.520 g) in Manja(43 cm, 1.600 g)
user posted image   budulove         -1. user posted image , PDP 20.9.
user posted image  amor real         -R 29.9, user posted image  
Tomaž (56 cm, 4.090 g)
user posted image  petra1978        -R 2.10.,user posted image  Gal (51 cm, 3.510 g) 
user posted image   virtualna          -R 28.9., user posted image Leyla (52 cm, 4.310 g)
user posted image   simat                  - R 14,9.,user posted image , Nina ( 51 cm, 3.200 g)
user posted image   coko                 - R 21.9., user posted image user posted image , Ela (50 cm, 2.970 g)
user posted image   nelly2629          - R 18.9., user posted image Niko (52 cm, 3.390 g)
user posted image  bučkabb            -1.user posted image , PDP 25.9.user posted image user posted image

user posted image  Marsy                -R 27.9., user posted image , Kaja ( 56 cm, 3.630 g)
user posted image   Tia                      - R 18.9., user posted image Maj (52 cm, 3.590 g)

user posted image   lana luna              -R 4.10.,user posted image  Sara (52 cm, 3.470 g)
user posted image   Čarli08             -    user posted image , , PDP 27.9. user posted image user posted image

user posted image  maruškaš         - R 10.9., user posted image  Enej
(54 cm, 3.860 g) 

user posted image   SasMami2be     - 1. user posted image , PDP 28.9. , user posted image   

user posted image   omni                    -1. user posted image , PDP 30.9., user posted image user posted image user posted image  user posted image  user posted image user posted image    
user posted image   leda                -R 18.9., user posted image , Ela (50 cm, 3.010 g) 
user posted image  tinka      - R 23.9., user posted image , Aljaž (52 cm, 3.400 g)
user posted image  Lara Croft   -R 19.9., user posted image , Lara (51 cm, 3.440 g)

user posted image

C.septemberka
user posted image user posted image
Varci user posted image user posted image  

copka user posted image user posted image  
B.septemberka user posted image  user posted image
Sunny24user posted image user posted image  

*nana*user posted image user posted image  
uršula83user posted image user posted image  
babywishuser posted image user posted image user posted image  

*dotika* user posted image user posted image
pikica36user posted image user posted image  

maybebaby user posted image user posted image       

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
15.10.2008 10:52:10   
ključek
babe..................user posted image user posted image user posted image user posted image .............neja že od včeraj po vsakemu obroku bruha.................včasih niti ne podre kupčka, ampak samo bruhne.............včeraj je bruhnila v loku, cela veža je bila polna mleka................pa dam flaško-bruha...........se dojiva-bruha.................ne vem..............sem klicala pediatra, pa so mi rekli, da naj cucuelj zamenjamm, verjetno je prevelik (imam aventovega 0+........se mi zdi.............ali pa 1+.........res ne vem...............), naj kupim manjšega, ker je tle prevelika luknja in preveč hitro teče in poje zraven preveč zraka...............HB na teži ne zgublja, mogoče celo pridobiva preveč................4710 g je imela na pregledu 7.10., včeraj pa okrog 5000 g................je to preveč?????????jaz sem že čist zmešana, me je tok strah jo hraniti, ker vem kaj sledi................pa zjutraj se je na hrbet obrnila v spanju, me je skoraj kap zadela, ko sem jo videla, ker skoz bruha..............Saraya, kako pa kaj Marisa?? imate iste probleme?????

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
15.10.2008 10:54:24   
ključek
http://www.koroskalekarna.si/

...da dodam še telefon: 02 87 70 730

.... stanejo mislim da okrog 3,85€ - 70g..... Kolegica iz Mb si jih je naročila po telefonu in jih je dobila takoj naslednji dan oz. čez 2 dni....pa je dala okrog 6€ po povzetju..... Ni problema, da ne bi poslali.....

pošljejo že, ampak ti moraš v naprej poslati vrednostno pismo v vrednosti 6 eurov, potem pa oni pošljejo kapljice, ker baje je folk ful naročeval, potem pa niso vzeli..............tako da zdej prakticirajo tkole...............

Neposredna povezava do sporočila: 1034
15.10.2008 11:08:58   
bark
Oj
se že spet dolgo nisem nič tukaj oglasila.
Mi smo dobro.
Me pa nekaj zanima.
Kdaj se razvije ta trebušna zaklopka,da ni treba več podirat kupčkov?Mene to čist zmatra,zlasti ponoči,ko čakam, da Tit podre kupček-men se pa tolk spiiiiii.
In kako je s tem obračanjem na hrbet.Kdaj se začnejo obračati?In kako je potem to, če ti na hrbtu slučajno podre kupček-a ni nevarno,da se zaduši?
Kolk imate ve čez dan vaše bejbije na trebuhu in na hrbtu?
Ok, zdej pa grem,mogoče mi uspe še kaj za nazaj prebrat zdaj ko je Tit mal zaspal.Pa še nohtke mu moram postrič.
Lepo se cartajte in uživajte še danes v sončku.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
15.10.2008 11:12:04   
petra1978
Naš Gal je pa tak bogi danes. Imela sva burno noč, ne vem ali ga je mantrala polna luna al so bli krčeki. Pa nič ne pomaga user posted image  ne vetrovne kapljice ne Antiflat. Vse me že bili, ker je skoz na rokah.
Pa še ene mozoljčke je dobil po rokicah in stopalihuser posted image .

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
15.10.2008 11:42:14   
simat
taja pri meni je isto, jo trebušček boli, pa zvija, jaz ji dam kar kamilčke pa dravograjske kapljice noter pa je dobr, pol pa počasi zaspi.

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
15.10.2008 11:45:56   
simat
saraya kakšen čajček od milupe, ker moja od hippa komarčka noče pit.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
15.10.2008 12:19:45   
arabela*
me to you,kaj Lana Neja prej ni bruhala??Mislim,da to ni posledica prevelikega cuclja,ampak tega,da ji nekaj ne paše v trebuščku.Mi imamo problem,smo že vajeni.Zdaj je pa vprašanje ali otrok bruha ali pa samo poliva.Ker kot si rekla,če je v loku,je bruhnila.Jaz bi ji ponudila malo čajeka,da se ji trebušček pomiri.

Ja,to s spanjem na hrbtu je pa res zelo nevarno.Jaz našo nonstop kontroliram,celo na dve uri jo hodim ponoči gledat.Jo namestim strogo na bok,zadaj pa zrolam odejico in jo še obložim,tak da fajn drži,da se mala ne more obrnit na hrbet.Oz.jo popravljam ponoči,ker user posted image vedno malo zleze dol.
Pa tisto vzglavje proti polivanju smo nabavli in moram rečt,da sem zelo zadovoljna.Jaz sem že skoraj doktorirala na tem vsem.Z malo se že sporazumevama,ko je v kinderpetu,ko se zbudi in začne mrdat,jo samo dvignem ven,ker vem,da mora kupčka podret,pol pa je ponavadi boljšeuser posted image

(odgovor članu simat)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
15.10.2008 12:22:01   
arabela*
simat,prav me čudi,da noče Hippovega čaja pit,ko je tak fajn sladek.
Tisti od millupe ni tako fejst.V Mullerju se kupi,je pa v mali stekleni posodici.
Naša zelo rada pije čaj,se kar napija z njim.Pa ni problem,kateri je,samo da tečeuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
15.10.2008 12:23:17   
arabela*
babe,nevem kako je s temi kamilcami.Meni je pri Aneji moja P.oz njena strogo jih odsvetovala,ker dražijo trebuh.Ma nimam pojma več kaj je prav in kaj neuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
15.10.2008 12:46:50   
maruškaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

.... stanejo mislim da okrog 3,85€ - 70g..... Kolegica iz Mb si jih je naročila po telefonu in jih je dobila takoj naslednji dan oz. čez 2 dni....pa je dala okrog 6€ po povzetju..... Ni problema, da ne bi poslali.....

pošljejo že, ampak ti moraš v naprej poslati vrednostno pismo v vrednosti 6 eurov, potem pa oni pošljejo kapljice, ker baje je folk ful naročeval, potem pa niso vzeli..............tako da zdej prakticirajo tkole...............

Hm mi2 sva jih naročila kakšne 2 tedna nazaj - pa sva jih dobila takoj in brez vnaprejšnjega plačila. Zdej jih bova še, upam, da ne bova imela problemov.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
15.10.2008 13:09:05   
gold fish

babe..................user posted image user posted image user posted image user posted image .............neja že od včeraj po vsakemu obroku bruha.................včasih niti ne podre kupčka, ampak samo bruhne.............včeraj je bruhnila v loku, cela veža je bila polna mleka................pa dam flaško-bruha...........se dojiva-bruha.................ne vem..............sem klicala pediatra, pa so mi rekli, da naj cucuelj zamenjamm, verjetno je prevelik (imam aventovega 0+........se mi zdi.............ali pa 1+.........res ne vem...............), naj kupim manjšega, ker je tle prevelika luknja in preveč hitro teče in poje zraven preveč zraka...............HB na teži ne zgublja, mogoče celo pridobiva preveč................4710 g je imela na pregledu 7.10., včeraj pa okrog 5000 g................je to preveč?????????jaz sem že čist zmešana, me je tok strah jo hraniti, ker vem kaj sledi................pa zjutraj se je na hrbet obrnila v spanju, me je skoraj kap zadela, ko sem jo videla, ker skoz bruha..............Saraya, kako pa kaj Marisa?? imate iste probleme?????

...probaj Nukov cucelj je čisto drugačen...pa S za mleko vzami....

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
15.10.2008 13:09:58   
gold fish

...kolegica jih je dobila v ponedeljek ta teden brez vnaprejšnjega plačila...... plačilo po povzetju.... preverjeno

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
15.10.2008 13:13:02   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: bark

Oj
se že spet dolgo nisem nič tukaj oglasila.
Mi smo dobro.
Me pa nekaj zanima.
Kdaj se razvije ta trebušna zaklopka,da ni treba več podirat kupčkov?Mene to čist zmatra,zlasti ponoči,ko čakam, da Tit podre kupček-men se pa tolk spiiiiii.
In kako je s tem obračanjem na hrbet.Kdaj se začnejo obračati?In kako je potem to, če ti na hrbtu slučajno podre kupček-a ni nevarno,da se zaduši?
Kolk imate ve čez dan vaše bejbije na trebuhu in na hrbtu?
Ok, zdej pa grem,mogoče mi uspe še kaj za nazaj prebrat zdaj ko je Tit mal zaspal.Pa še nohtke mu moram postrič.
Lepo se cartajte in uživajte še danes v sončku.

.... naš je čisto vsako noč na hrbtu...tudi če podložim ga najdem tako, pa še lešpe spi....

Je pa res, da nikoli ne bruha, mogoče mu malo priteče iz ust, če kupčka ne podre (ponoči skoraj nikoli)......   Čez dan ga ne podlagam, ponoči ja, ampak ne pomaga.....

Na trebuščka pa ga dam občasno -  na igralno blazino, da se malo dviguje..... drugače pa na mojga bušija... samo mu ne paše vedno....

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
15.10.2008 13:13:59   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

Pa še ene mozoljčke je dobil po rokicah in stopalihuser posted image .

..to bi jaz preverila...ker so vodene koze na vidiku...mogoče je bil v stiku s kom.....  upam, da ne.....

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
15.10.2008 13:14:59   
gold fish
...grem ...ker je pikec zunaj....jaz se pa švercam iz pisarneuser posted image ....

Neposredna povezava do sporočila: 1047
15.10.2008 13:21:51   
arabela*
babe,sem zasledila,da ene dajete vaše malčke spat ponoči na trebušček.

Pa ni blo govora,da je to nevarno?? Al sem jaz spet kaj zbrkalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1048
15.10.2008 13:22:30   
arabela*
Zdaj pa grem v miru pod tuš.imam še eno uro fraj,pol pa malečke prideta domovuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
15.10.2008 13:48:33   
Tejchy
Ojla!

Tudi jaz bom ful vesela, ko ne bo več treba podirat kupčkov.. čeprav zdj sem že doktorirala zraven in ugotovila, da ga takoj podre, če ga "vržem čez ramo" user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ... je pa zanimivo.... ponoči mi ful ne podira kupčkov user posted image  zakaj to? user posted image  

obračanje na hrbet - mi zaenkrat nimamo nekih hujših problemov s tem.. je pa tko, da tud če otrok spi na hrbtu, glavico ponavadi obrne na stran... tko da tudi če bruhne, gre zadeva na stran...
Mi spimo še vedno na boku ali pol na boku, na hrbet se mi obrne edino, ko se prebuja, takrat pa se ponavadi tko tud že js pokonci. Na trebušček pa ga dam zaenkrat samo občasno čez dan.. pa še to na moj trebušček in se tko mlo pogovarjava.

grem zdj kuhat... mam glih pol urce..
sma bla skoraj celo noč pokonci, pa ves dopoldan.. kr noče mi spat.......... kje ma to dete tolk energije user posted image  

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kako veste, da je dojenček visoko občutljiv?
Če je dojenček visoko občutljiv, je njegov živčni sistem veliko hitreje hiperstimuliran in razdražen, zato pogosteje jok...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?