|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 2.del...
15.10.2008 8:06:52   
Balonchy
Jutro trebuščkarce...

Grem hitr nalit kavo, da se ne shladi... user posted image
Pa eno kalorično bombo za spremembo ponujam danes... (da ne bo Ajvy lačna user posted image  user posted image )...

user posted image

user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
15.10.2008 8:08:29   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Balonchy..nisi mi odgovorila,kakšni pacienti??

Taki bolani... user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
15.10.2008 8:34:33   
cati
Dobro jutro user posted image
Balonchy hvala za kavico in zajtrk.

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
15.10.2008 9:13:21   
petrap
Jutro...

super sendvički...jaz sem danes pa kar kosmiče napadla... user posted image ... berem, da ste nekatere res pridne glede šole, jaz sem pa tak lenuh...se kar ne morm pripravit do tega, da bi kaj natipkala za diplomo...user posted image ...res sem smotka...pol pa iščem izgovore kao v službi nimam časa (kar je dejansko resnica), po službi sem pa utrujena ker se vozim 1 uro domou tko da pridem okrog 17h domou...pol mal pojem, pa je ura 18...okrog 8h pa že razmišljam kdaj bom šla spat, pa mal se cartam z mojim...tko da mam 2 uri časa...ker pa rihtamo stanovanje, mi je valda to bolj pomembno in pol vse nadziram, kaj pomagam, pospravlam...no kaj naj user posted image user posted image user posted image user posted image

...no to je mal jamranja in hkrati hvala vsem, ki  to zmorete...mogoče še mal vpliva polne lune user posted image

čestitke vsem za preglede...user posted image user posted image user posted image ...

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
15.10.2008 9:18:59   
Balonchy tole pa je zajtrk dober za kako lepo kilco pridobituser posted image user posted image user posted image ...ampak sem kr pojedla kruh maslo in đžem je bilo kr dobro pa en jogort pa je konec zajtrka...aja pa zdele bom mal kavice pa čajčka...Pol pa bo treba za kosilo mal pomislit ko grem popoldne delat smo pa grez vode je moj zdele ugotoviluser posted image user posted image user posted image  kk sem jezna ko nč ne povedo da je ne bo joj joj ti pa so tapravi res..

Mal sem se potolažila za morfologijo ampak naša Laura še pa kr ne ve da ne bo smela it ji bom povedala konc tedna...bošček mamin pa ko je tk veseli da dobi družbo pol pa me G tkole odsloviuser posted image user posted image user posted image

In kaj boste počele lepega dans??

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
15.10.2008 9:23:50   
petrap
cita jaz bom danes tam nekje do 15:30 v službi, pol pa hitim domou...doma bom mogla kaj pospravit, ker zdaj že 2 dni nism nč...pa še hodnik bo danes dokončno pobeljen...tako da bo sigurno treba kaj pospravit...pa mislm, da bova z mojim šla še v trgovino po gibs plošče, ker hočem v spalnici še eno polico...tko da bo delavno...edino kar bom probala je, da grem mal prej iz službe, ker morm nekaj službeno nakupit, pa bom skočila še mal v BC user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
15.10.2008 9:41:00   
Katjusa
Dobro jutro souser posted image
Balonchy a daš dva tale sendviča kr na poštouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se mi ne lubi zajtrka delat in bi tegale jedlauser posted image user posted image user posted image user posted image , Florjanu bom verjetno dala kr kroglice v mleku kaj bom pa jst pa ne vemuser posted image ne da se mi več vsakoa jutro nevse zgodaj razmišljat kaj si nej za jest nardim (sem namrej pravkar vstala in sem še cela prlimana) zdej sma 4 dni zapored jedla navadni jogurt in kruhuser posted image user posted image user posted image user posted image

kaj bom danes delala nmam pojma..... mogla bi možeku dvojne hlače skrajšat pa ne vem če bi mu jih al ne..... dokler niso skrajšane ostanejo noveuser posted image user posted image user posted image user posted image

ej punce a kej sexate? Jst bi kr naprej pa se mi zdi da me ma moj že pol kufer in  to ne počnema prav pogosto.... men se bo pa sfuzlalouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sej tud drgač mi je kr dost do sexa sam me tak muči če se možeku ne da.... sama pa premalo za to nardim tega se zavedam sam me je čist razvaduuser posted image user posted image user posted image user posted image

grem v hladilnik gledat kaj bomo papcali..... na poln želodec se ne da na sex misltuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
15.10.2008 9:52:42   
petrap
uf katjuša user posted image user posted image user posted image sex ja...jaz dam tud dost na te stvari, sam moj pa ni tko zagret...tko da ga morm kar jaz napadt...user posted image user posted image sam če vidm, da se mu res ne da, tud men vzame voljo...pol pa pravim, pomagajmo si sami user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
15.10.2008 9:57:18   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: petrap

uf katjuša user posted image user posted image user posted image sex ja...jaz dam tud dost na te stvari, sam moj pa ni tko zagret...tko da ga morm kar jaz napadt...user posted image user posted image sam če vidm, da se mu res ne da, tud men vzame voljo...pol pa pravim, pomagajmo si sami user posted image user posted image user posted image user posted image

ja že sam vsak dan tist pomagajmo si sami tud ni neki ekstrauser posted image user posted image user posted image user posted image
ne vem zakaj majo vsi moške za neke sex manijake, ko pa pol vidiš da ženske več rabijo k oni.... user posted image user posted image user posted image
sem pa misla da mam sam jst težaveuser posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
15.10.2008 10:00:57   
Katjusa
aja pozabla sem pa nekaj povedat..... ker sma bolj težko zanosla sma bla pač precej tud aktivna in zdej k sem noseča k to res lahko počnem izključno samo iz užitka in ljubezni (nobana ne more rečt da ko si je želela zanost da ni kdaj prišlo da se ji ne da pa se je pol vseen potrudla- ker vedno razmišljaš kaj pa če je danes dan ko bi se prjelo) no in pomoje si je možek oddahnil zdej pa ni treba tak nujno in si bo malo odpočil do takrat da se dete rodi....user posted image user posted image user posted image tud to je ena možnostuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
15.10.2008 10:20:54   
petrap
se popolnoma strinjam katjusa...prej je bila kar ena prisila, si kar mogu...sploh midva, ker sem imela tko neredno mens...zdaj je pa tko k je...očitno tud moj počiva user posted image user posted image user posted image ... ma kaj čmo...hormoni nas napadajo, me pa pol posledično možeke...user posted image user posted image user posted image user posted image ... florjan že čist okej? se še borita s sirupom? user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
15.10.2008 10:26:20   
matineja
Pozdravljene februarčice!
Hvala za lepo dobrodošlico.user posted image Ste prijetna družba, pa bom tud jst (oz. midve s pikico) kdaj počvekala z vami. Slišim, da mamo dosti skupnega. Tud jst sem nora na mandarine, moram še dokončat študij (4 izpiti pa diploma), upam, da bom čimveč nardila še letos, ker vem, da bom pol čist nora na pupo našo. Tist sem že zdej, sej sam čakam kdaj bo brcala....
Trebušček pa mažem z L Occitanovim balzamom za otroka in mamico, je s karitejevim maslom in brez škodljivih dodatkov, pa še fajn se maže.
Opreme za dojenčka še nimam, raze neki cunjic, lupince, postlce. ... Ostalo bolj še ogledujem po trgovinah, da vidim sploh kaj obstaja in čemu....user posted image
No, sem že predolga.......
Aja, pa iz MB sem. Pa čez 3 ure mam pregled.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
15.10.2008 10:46:07   
Katjusa
petra p ja florjan in jst mama še kr boje s sirupom.... je pač treba 10 dni 3x na dan tak da je kr huda in kr na bruhanje mu gre ko ga pogoltne.... mu je ornk nevzgravžen čeprav men s epa ne zdi tako napačen.....

Matinejauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image fino zrihtaj na pregledu.... a maš morfologijo?user posted image user posted image user posted image pa da nam ne pozabiš javit kak je blouser posted image user posted image user posted image
kar se šole tiče je pa res najbolje čim več nardit ker pol je res norija in če nimaš varstva se sploh ne moreš učit.....

(odgovor članu matineja)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
15.10.2008 10:47:08   
Čebel@
jutro!!!
matineja dobrodošlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

katjuša.......takrat bom v 28t in ker je vse uredu(je rekla da je zelo zadovoljna z nosečnostjo) ne rabim nobenega pregleda........rekla je da priporoča UZv 28t ampak je samoplačniški in sem mojga pogledala če bo plaču 60evrov in je reku da bomo prišliuser posted image user posted image user posted image
je pa kje sigurno ta UZ cenejši ker je moja g med dražjimi v sloveniji!!
delat ga bom pa šla ker bom še enkrat uprašala za spol,in da vidim lego(zdej stoji na glavi)user posted image user posted image

je pa res ober opazovat možeka ko se kar topi ob ekranuuser posted image user posted image user posted image  sem bla pa full "sitna"....skos sem jo spraševala kaj gledamo.....pač hočem vedet ker del telesa vidimuser posted image user posted image

sem bla pa učer zvečer tok zmatrana ko sem prišla iz šole da je kar joj........pa že v šoli me je začela zgaga pečt in me je skos dokler nisem zaspalauser posted image user posted image

ajvy.....kaj čem sem preverilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matineja)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
15.10.2008 10:58:43   
Čebel@
samo da jaz pridem pa rata tišinauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
15.10.2008 11:26:57   
Ajvy
Jutro,.na hitrco se javim...nam internet ni delal, potem sem urejala fascikle s papirji...zdej pa grem počivat...ker me že orenk glava boli....

BAlonchy....jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vidiš to je zajtrk zame user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

petrap---jst te čist razumem glede diplome...čeprav ,če si tak daleš prišla...pa le še malo stisniuser posted image user posted image user posted image

KAtjuša...mi ne user posted image ..in niti ne bomo do konca....mislim do 6 tednov po porodu....

MAtineja....fino zrihtaj na pregledu user posted image user posted image

Majchy...
ajvy.....kaj čem sem preverilauser posted image user posted image user posted image

če je res ena plus ena dva....user posted image user posted image user posted image

Tako...danes sem navsezgodaj TArji kupila kocke....ker imajo v BC akcijo.....zdej grem pa res počivčkat......pol pa že pupa pride domovuser posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
15.10.2008 11:27:32   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

samo da jaz pridem pa rata tišinauser posted image user posted image user posted image user posted image

tišina je skoz....pisalna blokada user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
15.10.2008 11:34:45   
SALT
Pozdravljene.
Zajtrk fenomenalen,nora tudi na sendvičkeuser posted image .

Punce js bi vam malo potožila,mislim da mi hormoni nenormalno nagajajo.Moj cel dan dela,vidima se šele ob 19h zvečer,taščo imam poln kufer....in na koncu dneva k bi se lohka z mojmu lepo imela,se meni ulijejo solze,da tako ne morem,da.....takšna nisem bila nikoliuser posted image Se tudi vam dogaja kej podobnega?
hmmm...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
15.10.2008 11:41:02   
Čebel@
ajvy...........sem preverilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  obladaš puncauser posted image user posted image user posted image user posted image

salt........jaz imam dneve ko sem pač bolj na tleh in se hiter smeh spremeni v jok.....samo to je normalno pa tud moj se je že navaduuser posted image user posted image user posted image  ne sikeri se.....pridi čvekat tuki gor in sploh ne boš imela časa islit na hormoneuser posted image user posted image

(odgovor članu SALT)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
15.10.2008 11:43:38   
petrap
salt mislim, da smo vse na istem glede hormončkov in vsega...sam jaz pol kar sama sebe mal okregam, naglas...če bi me kdo poslušou bi si tud mislu svoje user posted image user posted image user posted image

ajvy - saj se bom potrudila...res bi blo neumno, da zdaj odneham...morm narest še preden grem rodit...tak imam namen...če ne prej se intenzivno lotim decembra, ko bom lepo doma...sem si zdaj namreč naredila plan, da delam sam še do 19.12. user posted image user posted image user posted image ... bo potem veliko lažje, ker bom imela samo to..pa tud mir bom imela...

matineja - dobrodošla med nami...hitro čvekat, da nadoknadiš zamujeno...

majchy - počivat, da boš v šoli lahko zdržala... user posted image

(odgovor članu SALT)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
15.10.2008 11:43:54   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy
KAtjuša...mi ne user posted image ..in niti ne bomo do konca....mislim do 6 tednov po porodu....

user posted image user posted image user posted image user posted image zakaj pa ne? zdej če je kak tehten razlog razumem sicer pa v nosečnosti se men zdi sex še boljšiuser posted image user posted image v prvo sma mi2 skos sam med 14 in 28 tednom ne k sem  mela strogo prepoved... 4 tedne po porodu smo spet začeliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in kr na polno k smo si želel še enkrat zanosit....

IZVIRNO SPOROČILO: SALT
Punce js bi vam malo potožila,mislim da mi hormoni nenormalno nagajajo.Moj cel dan dela,vidima se šele ob 19h zvečer,taščo imam poln kufer....in na koncu dneva k bi se lohka z mojmu lepo imela,se meni ulijejo solze,da tako ne morem,da.....takšna nisem bila nikoliuser posted image Se tudi vam dogaja kej podobnega?
hmmm...

jaz še dobro poznam to.... zdej je sicer drugače ker je možek okol pol 5 vsak dan doma... v 1. nos. je pa hodu omov okol 9 zvečer in ga nisem cel dan vidla..... sem misla da bom znorela sem kr jokala kak je prišu  sem začela jokat in njega krivit da ga cel dan ni... pač je imel tako službo jst sem si pa želela da bi me cel dan za trebušček držal in brcike z mano šteluser posted image user posted image user posted image take smo nosečke rade bi vso pozornost in največje navdušenje.... sevede je bil vesel da boma imela bebiko sam po celodnevni službi pač ni imel energije še za neko pretirano navdušenje, ki sem ga jst pričakovala.... jst sem sam jokcala za njim.... včasih še sama nisme vedla zakaj očitno to delajo hormončki....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
15.10.2008 11:47:28   
Čebel@
petrap.....kar bodi lepo pridna in naredi še do konca šolo.......je mučno ampak po porodu ne vem koliko se nam bo kej dalouser posted image user posted image user posted image user posted image  drugač pa imam danes slovenščino in bom kar spala med predavanjiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
15.10.2008 11:54:53   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

petrap.....kar bodi lepo pridna in naredi še do konca šolo.......je mučno ampak po porodu ne vem koliko se nam bo kej dalouser posted image user posted image user posted image user posted image  drugač pa imam danes slovenščino in bom kar spala med predavanjiuser posted image user posted image user posted image user posted image

sem misla da ji boš rekla da boš pridna ne pa da boš spala med predavanjiuser posted image user posted image user posted image user posted image kak vzgled pa siuser posted image user posted image user posted image da se ne boš čez 7 let jezila k bo mali spal med slovenščino v šoliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
15.10.2008 12:19:30   
sunny24
Dan al jutro, kolkrkoli. Napapcala sem se (nutela in kruh), pa mal sm pogledala kolk je plača pršla in sem prov zadovoljna z vsoto...Ah, se mi že smili kartica...user posted image

Učeri mi je mama kupla en plišast kompletek in 2 une majčke, ko se s trakcom pr strani zavežejo...Kaj so že mako? No, kam pr bogu vtaknem to majčko dojenčku? A pod bodi al kam? Ja, sem full zelena na tem področju...user posted image

Pol mam še eno vprašanje...sem včeri posnela s snemalnikom zvoka na PC srček od naše pikice, pa pol ko hočem poslušat, mi posnetek predvaja ampak ni zvoka...A mogoče katera ve, kaj bi lahko nardila, da bi ga slišala? Katjusa, ti k si bolj majstr, veš mogoče?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
15.10.2008 12:25:25   
sunny24
Sem kar poslala, da ne bo spet "we are sorry"...

Punce, kar dejte se potrudit in spravte skupi še teh par izpitov in dilplome, ker se splača!!! user posted image user posted image user posted image

sex...mi2 sva prej full sexala. No, zdej se pa moj mal nazaj drži, po pravici povedano pa tudi meni ne paše neki full, da bi vsak dan. Verjetno delajo hormoni svoje...user posted image   Verjetno smo se odvadla, k 3 mesece nisva smela sexat...

matineja, dobrodošla in fajn zrihti na pregledu!!!

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?