|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del
15.10.2008 11:31:20   
jana81
mene je kr groza ko bo zobek ven pogledu, ker baje enkice pol še kr neki časa bolijo, ker so široke, baje da ko so 2 mm zunaj pa nekak nehajo bolet.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4526
15.10.2008 11:37:38   
MARTINA25
Tjaška je ta teden papcala melono in kaki in zato tud kakala lepo na dva dni.Danes sva začele z korenčkom,ki ga je tud lepo papcala.14 dni nazaj smo bili pri zdravniku-takrat so jo tud stehtali in je imela 7 kg.Drgač sva pa ful velik zunaj, notr prideva samo jest, drgač pa mamica hujša, Tjaška pa izkorišča še zadnje lepe sončne dni....user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4527
15.10.2008 11:37:47   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

estrella a tvoja frača kr zaspi v postli ko je zaspana?
jst bom doktorirala iz tega kok otroka dat v posteljo, ne da joče in zaspi... naš nikakor noče brez zize al pa mojih in lubijevih rok.user posted image

edina ja tvoja princeska je pa kr težka...lepo napreduje...mi imamo 22.10. 3 pikico in posvetovalnico, pa bomo vidli kolk je težek, mene že kr pošteno roke bolijo ko ga nosim.

Ja , zaspi ampak samo v posteljci. Tako imamo problem, če gremo kofetkat, ker rata ubijalsko sitna, spat pa noče. No, zaspala bi na zizi, pa še to za kakih 15min. Je res fajn, da nimam nobenih borb okoli uspavanja, so pa druge težave, ki ga tako spanje povleče za sebojuser posted image Včeraj je tečnarila na tleh, jaz pa sem nekaj delala in mi je zaspala celo na tleh. Mogoče se mi bližajo boljši časiuser posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4528
15.10.2008 11:41:32   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25

Tjaška je ta teden papcala melono in kaki in zato tud kakala lepo na dva dni.Danes sva začele z korenčkom,ki ga je tud lepo papcala.14 dni nazaj smo bili pri zdravniku-takrat so jo tud stehtali in je imela 7 kg.Drgač sva pa ful velik zunaj, notr prideva samo jest, drgač pa mamica hujša, Tjaška pa izkorišča še zadnje lepe sončne dni....user posted image

Lepooooooooo. Si mi pa dala idejo za našo fračo. Na kaki sploh pomislila nisem, na melono pa pozabilauser posted image  A si dala vsako posebej ali si zmešala*????

(odgovor članu MARTINA25)
Neposredna povezava do sporočila: 4529
15.10.2008 11:45:55   
MARTINA25
Vsako posebej....

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4530
15.10.2008 11:47:43   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

ss: upam, da tvoja do konca leta vremenska ne držiuser posted image Kakšen sonček bi se prilegel. Jaz sem bila pri Andražu v situaciji kt si ti(no job), pa sem se enakom počutila in komaj čakala konec porodniške, da sem šla v lov za službo. In je ratalo, zato sem prepričana, da bo tudi tebi, saj imaš sigurno dobre reference, glede na to kje si delala poprej.user posted image Za IKEO velja, ti sam sporoč, greva s karavanom same!!!!!!!!!!!!!!Že komaj čakam

No moja vremenska napoved vsaj delno ne drži.
Nekaj se kaže sonček skozi oblake, ampak bolj bled user posted image
Zdej počakam da se moja miška zbudi, pol pa gasaaaaaaaaa ven, da izkoristiva še nedeževen dan user posted image user posted image user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

Neposredna povezava do sporočila: 4531
15.10.2008 11:48:41   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Glede na to, da sem delala že na tako različnih področjih, da je spekter mojih znanj, izkušenj in interesov široooook user posted image , imam omejitve samo pri pogoju izobrazbe (sem gimn. maturant), poleg tega nikakor ne pride v poštev kakšna oddaljena služba z del. časom od 8h do 17h. Moja želja je delo s skrajšanim del. časom nekje v našem koncu, delam praktično vse razen računovodstva user posted image

No potem sva si zelo podobni glede izkušenj.
Pa računovodstva tudi jaz ne maram user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4532
15.10.2008 11:49:35   
Soncnica Sandra ***

Jaz bi tako, da za čim manj dela (mišljeno št ur), čim več dinarčkovuser posted image , pa čim manj stresno. Sem zahtevna, kajne?

Estrella: ko najdeš tako službo, me prosim priporoči, da bom še jaz po vezah not prišla user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 4533
15.10.2008 11:51:38   
Soncnica Sandra ***

Jaz pa nimam pojma kako bo z mojo službo. Bi kar menjala in si bom po novem letu začela malo ogledovati. Mi je a lažje, ker me skužba kakršna koli že je čaka inza to sem res hvaležna, ker vem kako je biti brez ali pa iskati kot nor in se te izogibajo kot bi bil kuženuser posted image . Meni je neuspešno iskanje že udarilo na pisho in se potem na koncu sprašuješ, kaj za user posted image  je s teboj narobe, da ne gre? HB sem prišla k sebi in ugotovila, da z menoj ni nič narobe, le da je  z našim sistemom za zaposlovenje nekaj hudo narobe.

Kaj pa drugače ti delaš, če lahko vprašam?
Ja pa z našim sistemom zaposlovanja je nakaj hudo narobe!!!!
Vem iz lastnih izkušen.
O gospodična tole ni za vas, imate preveč izobrazbe, tole ne usteza vašemu profilu, .....kr neki!!!

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 4534
15.10.2008 11:52:37   
hijenca
Dober dan!

No za naju z Vidkom je še jutro, ker sma pred eno uro komaj zlezla iz postle. Spali kot raketa, od 20.00 do 8.oo, glede spanja sem jaz zadela 7 na lotuuser posted image user posted image user posted image , mali je tak polhek, da se sploh ne zbudi več nič ponoči, on kar aja, pa aja. Potem pa sma še oba v veliki postli spala.

Tudi jaz sem v vašem klubu, sem pa slišala, da je ena zanosla in ima rok aprila, pa če me bodo hteli met, bom pač en mesec prej iz porodniške šla, pa delala eno leto, vmes pa še enega user posted image  nardiliuser posted image user posted image , potem pa bo dovolj z bebeki.

zdaj pa alarm.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 4535
15.10.2008 11:52:55   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana

še ena taka, ki bo iskala zaposlitev. jaz še sploh nisme bla zaposlena.. najprej me čaka 10m pripravništvauser posted image . pa še delo bo stresno..

Tudi jaz nimam še narejene pripravniške za VII. stonjo. Pa tu pri nas dobiti pripravniško je kot zadeti sedmico na loteriji user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 4536
15.10.2008 11:53:29   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: tally
Pa še ena novička : mi imamo zobekaaa!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  za zobeka!!!!!!!!!!!

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 4537
15.10.2008 11:54:17   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25

MARTINA KJE SIIIIIIIIIIIIIIIIII?
JA DEREM SE JA, TO PA ZATO, KER TE ŽE TAKO DOLGO NISEM ZASLEDILA NA FORUMU!!!!!!!!!!!!!
user posted image user posted image user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu MARTINA25)
Neposredna povezava do sporočila: 4538
15.10.2008 11:54:48   
katy82
Dobro jutro mačkice oz.že dober danuser posted image pa kaj čem k je oči pršu z nočne pa smo se tko fino crkljal pol pa k polhki nazaj zadremuhcal,no saj mala dama je spet v mižalahuser posted image

Jana mene ta groza od enkice spremlja že 3 tedne,jst sem že gotova k se nonstop zbujamo pa sitkamo,pa srotka si grize non stop ustnice pol ji pa kr dam malo žličko dalerona pa HB vsaj za par urc prime,da se punči mal spočije in naspi.So pa še 3 enkice za ven pa me kr vse mineva.Najprej ti krči,pol refluks zdej je pa tko boga še z zobki,ah pa kaj čem jamrat saj bo minilouser posted image

Bobika kr mraz me je stresel ko sem prebrala kako ga je Manca nastradala,boga punčica,ja pa tud mali je bogcan.Se sploh ne smem spomnt kako je hudo malo pikico v B met,pa  po drugi strani jo naj pa v miru pozdravijo,bolje to kot pa da se ti doma kaj paca pa da je skoz bolehna.Sej ti bo kmal po živčkih skakala,kr pozitivno naprej tuki gor prid pa pojamrat,bolje da se tuki skašlaš kot pa da to v sebi nosišuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Estrella jst bi mela en stol iz Ikee ampak ga ne najdem je en podoben ampak je ful drag,bi ti bla pa ful hvaležna če bi mi ga lahko pripeljalauser posted image A dons pride glava družine domov?Ga že komi čakaš?

Tally user posted image user posted image user posted image za zobeka

Čmrlika saj ni blo tko hudo vidš,si jo pa dobr ponucalauser posted image user posted image user posted image

Čvek:ta teden žal ne morem mogoče drugič,ma k bi to vedla bi planirala šoping konc tednauser posted image

Kapa:naša dobi živčnega sploh po tem k vid,da mami vztraja in ji je ne da dol z glaveuser posted image

SS ne vem al sem te pozabla vprašat al si spregledala,dj mi povej kolk obrokov tvoja fračka mleka še spije.Naša zjutraj,mogoče popoldne ko spi uturim še kakega,pa ponoči v spanju še enega.Kr naenkrat mi noče več mleka ampak tud na žličko mi štrajka občasno pa ne vem al je to zarad zobka da noče al kaj je to za en user posted image Strah me je da je to premalo k to je sam 450 mlekauser posted image

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4539
15.10.2008 12:12:58   
tilči
Mi smo nazaj od P. Pikico je dobro prenesel, sedajle smrči v kotuuser posted image
Nove mere: teža-7070g, dolžina 66,5cm, glavco moram pa sama zmerit.

Tally...user posted image user posted image user posted image  za zobek
Bobika... uboga tvoja dva user posted image user posted image user posted image , da se čimprej pozdravita
Čmrlika...dober si zrihtala taščouser posted image
Edinaos...user posted image  za uspešen pregled in dobre mere

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4540
15.10.2008 12:16:06   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana

tilči tudi luna bo popustila, pa bomo na starih tirnicah.
Je že popustilauser posted image

joj, jaz ne vem kaj je mirno spanje dojenčka. vaši lepo spijo celo noči. naša pa sitnari boga reva.
Ne misli, da naš spi celo noč.Zame je dobro prespana noč, ko po hranjenju takoj zaspi nazaj, ker včasih ima čudne popadke pa kar nekaj jamra, pa ne ve, kaj bi sam s sabo. Pa bi dudo, pa je ne bi, pa bi spal na enem boku, pa spte na drugemuser posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 4541
15.10.2008 12:17:27   
Estrella*
katy: user posted image user posted image glava družine. On je drugačnega mnenja. Ja , prav imaš, danes ima ob 16.45h let iz Zurich-a. Mi pa sploh ni bilo težko brez njega, vsaj kar se tiče otrok je bil zvećer red in sta bila oba na čas v postelji. Če je on doma, je pa ludnica in raspust user posted image

Glede stolčka ni problema, samo napiši podatke in po možnosti slikico in ti ga pripeljeva.
Pa še glede mlekca: ko sem naši začela z GH tud ni več hotla zizat, po flaši mogoče kakšen dober deci in fertik. Zato sem zmanjšala na minimum GH, sedaj pa ziza in spije še po flaši okoli 3dcl mleka. Tudi Andraž je pil mleko ko je začel z GH samo še zveček eno flaško. Zato sem mu mleko nadomestila z mlečnimi kašicam, kasneje po 6m pa še zjogurti, skutami in podobnimi rečmi.
Štraj na žlico???Ja muhasti so ti našiuser posted image . Jaz se s tem borim že od rojstva in sicer ponudi to, če ne gre, drugo, če še to ne tretje, in če še to ne počakam in poniovi vajouser posted image

Kako je kaj s tvojimi krizami hrepenenja po hrani?

jana: mi nismo pri Andražu imel čisto nobenih problemov pri izraščanju zobk. Malo ga je bolelo le pri kočnikih, pa ni bilo sile. Upanje umre zadnje, mogoče bo tudi pri Nejčku takouser posted image

hijenca: upam, da ti rata, je kar dober načrtuser posted image user posted image user posted image Pa še bravo za pančkanje!!!!!!

ss: pri nas je že lep sonček, mala pa spiuser posted image Za službo važi. Drugače pa delam v Medvoški smrdečijiuser posted image Color.

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4542
15.10.2008 12:21:56   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Mi smo nazaj od P. Pikico je dobro prenesel, sedajle smrči v kotuuser posted image
Nove mere: teža-7070g, dolžina 66,5cm, glavco moram pa sama zmerit.

Tally...user posted image user posted image user posted image  za zobek
Bobika... uboga tvoja dva user posted image user posted image user posted image , da se čimprej pozdravita
Čmrlika...dober si zrihtala taščouser posted image
Edinaos...user posted image  za uspešen pregled in dobre mere

user posted image user posted image user posted image za uspešen pregled. Daj napiši še OG in naslednjo posvetovalnico, da ne bom 5x popravljala seznamčka.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4543
15.10.2008 12:25:46   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Joj, bobika, boga tvoja sončka user posted image user posted image user posted image  Sploh Manca, ti pikica mala, za vse vas  user posted image user posted image user posted image  Anžetu tudi še ni nič bolje? user posted image  Naj gre obema res zdaj hitro, hitro na bolje in naj bi že 1x mir s temi boleznimi!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joj bogi.

Petja pa ima samo virus, mehurčke po prstih in dlaneh ter na stopalih, prstih , ritki, jeziku in na nebu..... ampak na srečo je nič ne moti.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4544
15.10.2008 12:29:51   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

SS ne vem al sem te pozabla vprašat al si spregledala,dj mi povej kolk obrokov tvoja fračka mleka še spije.Naša zjutraj,mogoče popoldne ko spi uturim še kakega,pa ponoči v spanju še enega.Kr naenkrat mi noče več mleka ampak tud na žličko mi štrajka občasno pa ne vem al je to zarad zobka da noče al kaj je to za en user posted image Strah me je da je to premalo k to je sam 450 mlekauser posted image

Oj, oj!
Ne nisi me pozabla vprašat, sam nisem ti mogla odgovorit, ker mi je net neki štekal, pol sem pa pozabla, sorry!!!

Drugače pa imamo pri nas nekako takole:
- zajtrk: riževi kosmiči + AM (včasih 150ml, včasih 60ml, danes tudi 30ml ni spila
- malica: sadna kašica + sadni sok ali čaj
- kosilo: sadna ali zelenjavna kašica + AM (običajno od 100-150ml.
- malica: riževi kosmiči s sadjem + AM (od 100-150ml),
- večerja: AM z žličko riževih kosmičkov (zelo odvisno od dneva: včasih 100ml, včasih 210ml)

Je kak dan ko spije ful mleka (naprimer včeraj mi je po dopoldanski malici-po 1,5ure spila full mleka. Najprej sem ji pripravila 150ml pa je vse spila, potem pa v jok ko je zmanjkalo. Pa sem ji  naštimala še 120ml in je vse spila in zaspala za uro in pol. Ampak potem se pa človek vpraša kam je dala 270ml mleka???? user posted image ) ali pa dan ko ga skoraj ne poskusi, naprimer danes. Od sedaj je spila cca. 150ml.

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4545
15.10.2008 12:30:06   
tilči

user posted image user posted image user posted image za uspešen pregled. Daj napiši še OG in naslednjo posvetovalnico, da ne bom 5x popravljala seznamčka.

OG 43 cm, naslednji pregled 19.11.

Neposredna povezava do sporočila: 4546
15.10.2008 12:33:02   
Soncnica Sandra ***

ss: pri nas je že lep sonček, mala pa spiuser posted image Za službo važi. Drugače pa delam v Medvoški smrdečijiuser posted image Color.

Tudi naša sedajle "drnjoha" že eno urco. Tudi pri nas se je naredil prav lep sonček in komaj čakam da se zbudi, da greva ven na sprehod

Aha smrdečija praviš user posted image . Zanimivo ime si ji nadela user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 4547
15.10.2008 12:39:19   
Soncnica Sandra ***
Ej punce a ste donc al pa včer kakšnega VESOLCA vidle???

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 4548
15.10.2008 12:43:57   
hijenca
Estrella plan je vredu, samo ponavadi če preveč planiraš, se vse poruši. Naš Videk se je čisto izven plansko najavil. Sem komaj v novi službi začela, po 14 dneh pa izvedla, da smo noseči.
Kaj čemo, je pa res naš Videk zlato dete. Bi pa prav plansko probala zanosit, če grem nazaj v staro službo, prav mesece bi si ven izračunala. Ker se mi kar pozna pri porodniški, ker 2 meseca nisem imela dohodka. Pa dobro, to so sanje  user posted image .

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

Neposredna povezava do sporočila: 4549
15.10.2008 12:51:34   
katy82
SS hvala za odgovor upam da naša bo tud kej začela bolj pit,ji pa ponudm okol 300 ml na dan čaja in soka za spit tko da dehidrirala upam da mi mula mala ne bo.
Estrella sej sem ji tud jst zmanjšala GH ampak nč ne nucauser posted image .Glede moje želje po hrani pa skor ni nč novga za povedat sam to ,da lažje zdržim lačna,kake obroke znam tud spustit,pa v pondelk sem se pregrešila s šniclom  ampak kasneje so me vlekl še v McDonaldsa,kjer sem si naročila bigmac menu ampak sem pojedla par krompirčkov BM sem se pa odpovedala!!!!!!!!!!To je zame tko velik dosežekuser posted image user posted image user posted image Zdej sem pa bolj kot ne na vodi in sadju,kak kos kruha s sirom pojem in to je to,pa se zlo dober počutm sam prazno se počutm.Nikol mi ni prav,jutr pa tehtanje,me prav zanima če sem šla spet kej dol.Pa ti ,se še držiš in vztrajaš?

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?