|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 6.del
14.10.2008 22:53:56   
Janey
user posted image user posted image user posted image user posted image na tv3 je bil tak lepi film, da sem jokala ko nora.

zdaj grem pa mojga vrečt s kavča (misija nemogoče, ampak će je tomu uspelo bo še meniuser posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
14.10.2008 23:06:56   
srečka nosečka
grem mojima družbo delat user posted image

nočko user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
14.10.2008 23:30:53   
jencili
čer,

še smo živi...

Učer sm mela kr neki dela in se sploh nisem utegnila nč javit...dons pa itak spetuser posted image .
Mal sm doma pospravila, pa zrihtala kosilo Taju, pol sva šla pa plavatuser posted image .
Dons je bil celo tud Fredov obroč dost dober za Taja in je prov lepo celo plavanje zdržal notuser posted image . Je sicer precej manj plaval oz. brcal, kot zadnjič, neki je pa vseeno dal od sebeuser posted image . Prov luštno je blo.
Pol pa itak še pijačka pade...sm pršla domov ob 20-ih, ob 17-ih smo bli pa koncuser posted image user posted image user posted image .

Je pa že 4. dan spal Taj samo eno rundo podnevi. Tokrat uro in pol...pol pa do 21-ih dost...user posted image  - od kje mu tok energije???
Pa itak, da se je pred slabo urco že 1x zbudu. Čist mrzu, tko da sm mu pod pižamco dala še bodi, pa še fajn je pokrituser posted image . Kako bo pa pol pozimi???user posted image

Nč, grem vas mal za nazaj prebrat...

Aja, Ella in Dolenjka...adijouser posted image user posted image user posted image
pa na knjigico sva pozable...user posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
14.10.2008 23:51:42   
mesecnica
MetiLu - saj veš, da bo Janez najboljši fant na svetu in tudi najbolj priden. Tako bo vsaka mama mislila o svojem otroku. user posted image  Edino snahice bodo čez velikooo let lahko jamrale, kako razvajeni so fantje in kakšni mamini lubčki so user posted image . Drugače pa moja bejba tudi vsake toliko časa pade po tleh od tega vstajanja skoz. Ampak tako kot praviš, tudi padat se morajo naučit, ker jim res ne moremo skoz za ritjo stat. Pa saj to itak niso hudi padci, a ne? Aha - pa spet uživaš v kostanju vidim. user posted image  Kar se pa velikosti ziz tiče sem pa jazna istem user posted image .

Janey - upam, da se boste fajn imeli na praznovanju RD. Midva nisva bila sploh še nikdar in nikjer brez Lune. Mahhh...enkrat bo tudi to prišlo na vrsto. Za kakšno večerjico v dvoje user posted image . Problem je, ker jo ne upam nikjer pustit, ker mala je očitno tako na naju navezana, da se takoj jokat začne, če ne vidi enega od naju v bližini. user posted image  Pa hvala za kompimente user posted image . Saj se vse trudimo po najboljših močeh in vse smo supermame, a ne? Itak, da je hudo ko otroček zboli, ampak mene res Luna pokonci drži, ko vidim kako je kljub vsemu še vedno tak dobrovoljček. Pa hvala za pestke user posted image . Bom poročala, kaj izvem.

Februarka08 - user posted image  za nove nakupe. Naša je danes tudi štrajkala pri kosilu. Sem ji skuhala riž in korenček pa malo bučke in kolerabice not, potem pa vse spasirala. Jahhh jedla pa ni user posted image . No je pa potem vsaj za večerjo lepo pojedla proseno kašo.

Bamby - user posted image  da ste se pozdravili oz. da ste boljše. Ampak te cifre teh copat ali pa čevljev so res full čudne. Naši nobeni copatki iz E-baya niso prav, je vse preveliko, pa sem vzela velikosti od 6 do 12 mesecev. user posted image

Dolenjka in Ella - vidve pa znata uživat. user posted image  Super, da sta se tako lepo zorganizirale in se imele lepo.

Pina-1 - bravo za uspešen šoping in da je Ana tako lepo papcala. Edino tole sranje z avtom pa najbrž ni bilo prijetno. Se spomnim, ko je meni enkrat crknil avto na sredi mostu na Otočcu, pa samo en avto gre lahko naenkrat. Sem mislila, da bom znorela. Samo so se ravno policaji okoli pripeljali, pa sem jim mahala in so mi prišli pomagat zrinit avto z mosta. user posted image  Drugi so pa itak samo gledali (mislim tiste, ki so čakali za mano).

SN - user posted image  za ogled predstave. Mene včasih tako mika, da bi šla na kakšno predstavo. Pa niti ne vem, če bi mi bilo všeč. Moram enkrat probat... Aja - Mothercare mislim, da ni v SLO.

Kati kati - user posted image . Upam, da bo današnja noč boljša in se spočiješ.

Jencili - koliko stopinj pa imate v stanovanju, da Taja zebe? A že kaj kurite? Pri nas je cca. 22°C pa e čisto OK. V spalici pa 20°C, pa je oblečena v pižamico in pokrita z dekico. Se mi zdi, da jo ne zebe user posted image .

Kje je pa kaj Suzi* in Tamala82?

Midva z mojim sva pa malo prejle ene regale sestavila za na podstrešje, da bova lahko kramo, ki jo imamo malo pospravila noter. Pa bo malo bolje zgledalo, da ne bo razslano vse po tleh. user posted image
Pa govejo juhico sem tudi zdele skuhala, da bo jutri za kosilo. Še krompirček zraven pa bo. Mljask...sem spet lačna...user posted image

Mesečnica

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
15.10.2008 0:29:44   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica

Jencili - koliko stopinj pa imate v stanovanju, da Taja zebe? A že kaj kurite? Pri nas je cca. 22°C pa e čisto OK. V spalici pa 20°C, pa je oblečena v pižamico in pokrita z dekico. Se mi zdi, da jo ne zebe user posted image .

Drugače v stanovanju nekje 23-24C, v spalnici pa dobrih 20C, pa je še vedno čist mrzuuser posted image . Se mi že par noči zbuja ful ponoči in je vedno mrzu. Dons sm ga pa oblekla v bodi DR, pižamco, pokrit je pa s kovterčkom (pa je bil prej e vedno hladen) in zdej še z flis dekcouser posted image . Res ne razumem, sam je šele zdej komi topel rataluser posted image . Smo meli pa mal prej že 2. budnico. Pa sam tko, za pocrklat in spat naprej. Ampak fora je v tem, da čim se kej obrača, se takoj dvigne in vstane. In pol valda okol gleda in čebla, namesto, da bi spal. Pol se pa glih tok zbudi, da ga je treba v roke vzet, ker samo z dudo rata totalen krikuser posted image user posted image
Res ne razumem tega, se pa sprašujem, kdaj se bo to kej umirilo...

Pa kako ga lahko zebe????user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
15.10.2008 0:30:46   
jencili
uf, kok je že ura...sm čist pozabla na cajt, k sem vas brala za nazaj...

šibam v krpe...

nočkouser posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
15.10.2008 7:16:47   
buči
jutro, grem na zajtrk, pa vas pridem pogledat. user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
15.10.2008 7:38:57   
Februarka08
Jutro.

user posted image user posted image user posted image user posted image

Meti, ne vem kaj sta se Larisa in Janez zmenila, ampak tole vstajanje okol 7h oz. mi že malo prej men ni čist nič všečuser posted image user posted image
Ponoč sem vstala pomoje da 2x za dudo, 1x sem zastonj k je sam zajokala in potem nazaj zaspala oz. je bla budna, se je neki napenjala, neki je ropotal v plenici, potem je pa nazaj zaspala... jest sem pa še zaspana da bom ekran pojedlauser posted image zgleda prepozno hodim spatuser posted image user posted image pa sej grem skor ob 22huser posted image user posted image user posted image sem kot ena upokojenkauser posted image ne vem kaj bo, ko bo treba za na šiht vstatuser posted image

Larisa se trenutno zgovaja z vrtiljakom v posteljici in baba tuliuser posted image jest vas pa lahko mal preberem...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
15.10.2008 8:10:59   
Suzi*
jutro.

evo mene. mi smo bli v pogonu, pa mal na slabem z zdravjem..je v ponedeljek skos aleluja špilalauser posted image user posted image , včerej je blo že ok, ampak skos akcija. popoldne smo imeli družinski izlet z vrtcem, je blo ful luštno, ampak se je tako zategnilo, pa še pogledat smo šli novopečenega očka zvečer (moj je itak tam pol ostal), da nisem mogla na telovadbo in sem bla pol cel večer fuuul sitna. user posted image user posted image  bom pa ziher nadomestila, verjetno jutri.
no, rodil je pa "brat od mojga" oz njegova žena. Imajo korenjaka velikega 56 cm in čez 4 kg je bil težek. user posted image  hodooo. ne vem kako je to dete ven spravla. upam da mi dons znese, da ju greva z žano pogledat. komaj čakam da vidim kako micen je pikec (napram naši zdej), čeprav je bla naša tolk velika šele pri 2m. user posted image

Glede naših noči je blo pa zdej katastrofalno, res. do dveh se je skos zbujala. to noč je pa super pridna. zaspala pred deveto, "jedla" (bolj se pocrkla) ob 23, 2 in 5, pa še vedno spi. user posted image  Jaz sem pa mojadva fanta že od doma spokala, mož je čist neprespan, ker že drugo noč bolj malo spi (prejšnjo noč je bil varuška bratovih otrok, pa ni mogle spat v pričakovanju user posted image ), dons popoldne in verjetno pozno v noč pa bodo še zapili dete, tako da bo pomoje pol cel četrtek doma prespal. jao, kaj bo šele ko bo v kratkem rodila kolegica in moja priča, ki pa dvojčke user posted image user posted image  pričakuje. user posted image  a pol ga pa cele tri dni ne bo domov? user posted image  mah, je kar dobr, da ko same rodimo ne vemo kaj se zunaj porodnišnice dogaja. user posted image user posted image

mal sem zabluzilauser posted image ...zdej grem pa zajtrkovat.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
15.10.2008 8:15:49   
mala_pikica
Dobro jutro tudi z moje strani.

Punce jaz ne vem več kaj je z mano. Včeraj sem se cel dan slabo počutila, bolele so me oči, hrbet in prsni koš. Popoldan pa sem dobila tako hudi glavobol, da to sploh ne more biti res. Bolel me je celi tilnik, zobje, ušesa, v glavnem vse, se sploh premakniti nisem smela, potem pa sem dobila še vročino 38. 4 st. danes je malo boljše, ampak me še vedno boli vrat in glava, sploh, če naredim kakšen gib, vročina pa je 37.4 st.  Res ne vem kaj bi to bilo, a se še nisem dobro pozdravila, ali je kaj drugega? Bom šla danes verjetno kar do moje zdravnice.

Srečka nosečka, upam, da bom do petka že dobra. Bi bila zelo vesela kakšne družbe.

Mlavla, zate pa user posted image . Upam, da se stanje pri vas kmalu popravi.

Februarka super za hlače, prav paše, ko kakšno stvar privoščimo tudi sebi.

Mesečnica upam, da je res samo bakterija in, da se bo to kmalu pozdravilo.

Buči, ful lepe voščilnice.

Marusha, super za parcelo. Kje pa sta kupila parcelo?

Eh, zdaj pa se Luka nekaj buni, moram iti...

Neposredna povezava do sporočila: 1485
15.10.2008 8:23:33   
dolenjka
Jutro user posted image

Pri nas smo kuj mal boljš volje, ker smo se ponoči samo 1x zbudili user posted image  Ob 3.20 je pojedla nabito polno zizo in šla pančkat do 7.30 user posted image  user posted image  user posted image  Hvalaaaaa Zojaaaaaaa prideva kmalu po recep še za nadaljnje 3 ure user posted image  user posted image  user posted image

Zdj mami kofetka pije, carica se pa igra. Res sva obe ful dobre volje, kaj naredita 2 uri in 1 budnica user posted image  user posted image
Čez 1 uro greva pa že počas od doma proti Laškem, potem pa nazaj grede še v arboretum zavijeva user posted image  user posted image  user posted image

Kot je Meti včeraj napisala, ste ene res super pridne, ko tako lepo pokomentirate, jaz sem bolj sklerozna user posted image  EMŠO verjetn user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
15.10.2008 8:27:16   
misar
dobro jutro

današnja noč spet adijo...sicer sem kar naspana, ker mi je dvakrat v kosu pustila kar dolgo spat, sicer smo se zbudil pa 5x user posted image

sem vidla, da ste govorile o modrcih, da so se vam zize zmanjšale...jaz ne vidim še razlike, ker na polno dojim in so mi modrci od prej še vedno full premajhni user posted image , bom pa ziher imela mal povešene se že vidi, ko eno zizo sprazni, da ni več tko pokonc, kot je bla prej user posted image , se je moj neki pritoževal, da se mu dopadejo zdaj te tavlke, sem rekla, da če bi rad mel tko velike naj šparat začne, da si jih lahko tud kupi user posted image user posted image

kaj zdej dolenjka gremo danes na kavo al klinc kej?

čebelica Lana in trotek Nejc

Neposredna povezava do sporočila: 1487
15.10.2008 8:32:43   
dolenjka
Misar, lahko gremo na eno quick kavico nekje na poti, lahko tudi City, hit povej, ker kmal grem (čez 1 h)

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
15.10.2008 8:36:28   
buči
Kava bo sigurno v Celju, a ne? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Vsaj mislite name! Se mi kofetka z vami! Ko pa greste v ZOO, ne pozabit name! Pina, sporoči, da priletim!

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
15.10.2008 8:39:36   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: buči

Kava bo sigurno v Celju, a ne? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Vsaj mislite name! Se mi kofetka z vami! Ko pa greste v ZOO, ne pozabit name! Pina, sporoči, da priletim!

Stara moja, sej do CE imaš 45 minut! user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
15.10.2008 8:42:50   
misar
ja lahko se zmenmo, kdaj ti paše? ker mi gremo zdele hmal spet spat user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
15.10.2008 8:47:57   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: misar

ja lahko se zmenmo, kdaj ti paše? ker mi gremo zdele hmal spet spat user posted image

te pokličem ko štartam iz Laškega user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
15.10.2008 8:49:55   
Janey
jutroo

mi smo spali, sam 3x se zbudili in še do 8ih smo spalibravo jaka! jaz mam zdaj zajtrk, jaka pa se igra...kolko se pač želi sam...nonstop tu k meni glavico obrača in čaka kdaj pridem k njemu na tja.

mesečnica moja tašča bi znorela, če še niti enkrat nebi SAMA imela jakca. ker te obiski ko smo skupaj dol sploh ne štejejo meni je blo ful težko kje malega pustit, vsakič ko me je prisilila in sem ji ga pol dala za kako urco, sem jokala ko dež. ampak sem se pač navadla. za ljubi mir no sej pop drugi strani mi je pa že tak težko it na faks, kak bi mi šele bilo...ga ima moja mami dokler moj ne gre ponj.

no sem bla vmes že pri njemu upam da mi ne napiše we are sorry toti mali se ne zna sam igrat, pa vsak dan ponavljama vajo...pa kr naprej cvili, ampak ko se jaz zraven vsedem se ne igra z mano al pa kaj, sam se igra samo vsake tolko pogleda če nisem slučajno 10 cm stran od njega. aaaaaaaaaaa
ko bi te vsaj družaben bil

zajtrk sem pojedla, kavo bom pa pol spila, dobima en obisk...

je neko čudno vreme tukaj sem mislila par strojev oprat in ven obesit, pa bo zgleda treba po enga na dan cot mam tolko, da nimam kam stopit....ne vem če nebom šla po sušilni stroj

dobima še drug obisk...mojo krščernkouser posted image user posted image jupiiii

Neposredna povezava do sporočila: 1493
15.10.2008 9:20:46   
vrtnica76
Jutro!
Upam,da je za vas kej boljše jutro kot zame.Noč je bila čista katastrofa.Tale polna luna je pa res čisto mimo,za povrh mi je pa še Janez iz postle paduuser posted image .Ful je bila kriza,ker nisem vedla kam se je udaril.Sem kar hitro mal s hepanom namazala,pa se nič ne pozna,le za ušeskom ima rdečo črto,ki se je verjetno v nočno omarico udaril.Se do jutra nisem upala zaspat,ker sem samo razmišljala kaj se bo jutraj pokazalouser posted image .
Danes imava posvetovalnico in me prav zanima kako kaj napreduje na kilaži,ker je pa res že ful težak.
Zdej moram pa še za nazaj mal prebrat,ker se včeraj nisem imela nič časa oglasit.

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
15.10.2008 9:25:41   
Bajsa
Dobro jutro!

Spanje kot ponavadi user posted image . Do polnoči zbujanje, pol pa spanje do 7.40. Dons je bla clo 20 min prezgodnja user posted image . No zdej je že vn iz pižamice in se lepo igra na puzzlah, sedeč položaj user posted image . Pa neki se pogovarja zraven, po moje ji je všeč user posted image . Se je pa že tko zmatrana zbudila, da sem šla prov pomert, da nima slučajn vročine. Ma tko zabuhle učke, da bi jo najraj kr nazaj spat dala. Me prov zanima kok časa bo zdržala.
Zgleda da se tud moja madam privaja na spanje, kot ga ima njen bodoči mož user posted image . Je blo pr nas tud včeri sam ena runda, ura in pol.
Nč zdej nam pa grem narest zajtrk. Madam bo kot ponavadi spet jedla kšno kašico, grem gledat če ma še kej druzga kokr gres z vanilijo. Sploh ne vem več kaj naj ji dajem za zajtrk razen te mlečne kašice k se z vodo naredi in polento. Nimam ideje. Rada pa vidm, da je neki toplega.
Kaj naj kuham za kosilo, nimam ideje niti za nas, niti za madam. Bi kr kšno juhico zelenjavno, pa mal krompirčka not, pa bo, po moje user posted image
No zdej grem pa res jest....

Pridem nazaj, ko gre madam spat, sm se odločila, da dons nam nč delala dopoldne user posted image , razen kosilo, da ne bodo mati lačni ko pridejo iz službe.

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
15.10.2008 9:27:11   
Janey
jenciliuser posted image user posted image za plavanje
vaš pa je en zmrzljivcuser posted image user posted image mi imamo ene 20 stopinj +/-2 pa jaka spi v bodiju, včasih kar v kratkih, pa je celo noč topel, edino če ma kratke ima proti jutru mrzle rokice.

oo suzi pa si se le prišla pokazatuser posted image user posted image user posted image user posted image
bravo tetauser posted image user posted image uu je bil pa res velik bejbi

mala pikicauser posted image user posted image user posted image vi pa res nimate sreče z zdravjemuser posted image user posted image    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bo čimprej bolše

dolenjka
in misar fajn kofetkajta

aja buči vedno pozabim....res so lepe voščilnice, FUL, sploh ne vem kaj je s tvojo mamouser posted image user posted image user posted image

jaka spi, jaz sem vas pa malo prebrala, da sem na tekočem, zdaj grem pa dat prat pa se oblečt, da nebom v pižami pričakala obiskauser posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
15.10.2008 9:28:43   
Bajsa
Vrtnica upam, da ni z Janezom nč druzga kot sam buška. Men je tud madam padla iz pojstle enkrat ponoč, pa vem kako ti je. Se pač zgodi, nimamo kej. Hvala bodu so že tolk večji, da lažje prenesejo takele nezgode, po moje. Vsaj jaz sem se s tem mal potolažla. Ji pa hb ni blo nč, ne buške ne nč. Pa naslednji dan sm jo res skoz opazovala, ampak je bla glih tko vesela in nasmejana kot ponavad.
No spet sm zašla.... grem jest
v glavnem vse dobro Janezu!

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
15.10.2008 9:29:52   
Janey
vrtnicauser posted image user posted image se je zgodilo že skor vsem...nič ne skrbiuser posted image

bajsa jaz dam jakcu za zajtrk še kruh namazan s sirom in čaj, al pa jogurt navadni pa not malo kruhca namočim, al pa skuto z hruško al pa gres

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
15.10.2008 9:33:13   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa

Zgleda da se tud moja madam privaja na spanje, kot ga ima njen bodoči mož user posted image . Je blo pr nas tud včeri sam ena runda, ura in pol.

to pa je vplivuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
15.10.2008 9:35:27   
jencili
aja, jutro,

tudi naša noč po starem, 5x budnica. Od tega sm jst res samo 3x vstala, 2x ga je pa poj popedenal in sm jst te dve rundi kr prespalauser posted image . Vidš Bajsa, telepatija dela...sva glih učer o tem govorili, ne?user posted image

Drugač sva pa že pozajtrkovala, zdej se pa počasi napraviva in šibava v lj, peljem Taja k prababici.

Lepo se mejte, pridno čvekajte, pa se zvečer spet kej pofočkam

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

9 vprašanj, ki jih NE smeš postaviti mami ...
Preden novopečeni mami postavite katero od v članku navedenih vprašanj, raje dvakrat premislite. Ali še bolje - teh vpra...
Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?