nokes
|
jutro pija, tassi! in ostale zaspanke! vidim, da so bile včeraj dobre novičke! bravo! danes želim kalini, da bo punkcija hitra, neboleča in z dobrimi celicami! zvezdica, pomahaj medotu in poročaj, kako je bilo na UZju! pikicabb, kako lulamo šele ob 9.00? lula se ponoči! , seveda držim pesti in upam!!! reni, ti bi tudi lahko že danes sporočila rezultat, dan gor al dol! pestke tudi zate! kje si kajši? upam, da je s teboj vse ok! gigica, draga, ja tebe pa res hormončki, pa delo, pa vse skupaj tako zmatra, da lahko samo rečeš hay! no, hay! jutri UZjek? hedi, čuj kaj je s teboj, namesto, da deliš z nami nosečniške zgodbice, limaš take modele! tamala dva sta pa tenisača, praviš! kak se počutiš? abra, ajsi, a imamo isto g v dravljah? ker tale bo mene izstradala!!!!! saj imam nekaj malega zaloge, ampak, da bom zdajle žulila en brokoli za kosilo, pa tut... sem ji že rekla, moram jest, ker sem laaaačna! in to skoz! dejzi, lepo te je brat!!!!! čeprav, kje pa živite? pr nas bi pa šlo takoj, če rečeš, še sploh, če ni treba potem kakih rož, pa kina, pa večerje, pa.... tut če folikl omeniš, ni blema , aja, pa paziš, da ni črnc (zaradi sosedov!) vse ostale, dobro jutro, upam, da vas polna luna ni motila, jaz pa grem brat na dvojčke, če so vse rodile