Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 14.10.2008 21:20:33
|
|
|
|
arabela*
|
Zdaj pa grem taveliko,pa tamalo skopat,pa spakirat v posteljo. Se kasneje vrnem,če bo kera še tu
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 14.10.2008 21:21:08
|
|
|
|
meta21
|
Kahlo, zrak ki gre čez ritko se je izmuznil pri podiranju kupčka. Torej bolj kot bosta podirali kupčka, manj zraka bo šlo ven skozi rito. Vem pa da je lažje govorit kot naredit. Me to you, jaz sem klicala v P in mi je zagotovila, da lahko dojim poleg Tametila, čeprav v navodilih piše da ne. Jemala sem ga 10 dni in ves čas dojila pa ni blo nobene reakcije pri malem pa tud mleka ni blo nič več Gold fish, jaz sem zaprosila kakšne 2 tedna nazaj in sem že dobila odločbo (Grosuplje)
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 14.10.2008 21:22:15
|
|
|
|
taja1235
|
čerka od mene kako ste? moja j ekončno zaspala js pa mal an net...sm vas na hitrco mal preletela... a se katero zvecer bolijo noge k .... pa take tezke...groza a premal pocivam??? sibam pod tus pa se še kaj javim...uzivajte
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 14.10.2008 21:24:18
|
|
|
|
*zoe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Nekak smo ustvarli tak ritem, da greva od 11h do 13h ven in ko pridem domov še spi, tako da ga kar v vozičku pustim zunaj pred hišo. Če ga prenašam in slačim se itak zbudi in je tečen. V tem času hitro skuham kolikor se da. Okrog 14h se zbudi, ga nahranim, sfiniširam kosilo in ob 15h jemo. Nekak tako-je pa vsak dan mal drugač. Isto mi prakticiramo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 14.10.2008 21:24:52
|
|
|
|
*bubi*
|
Me to you, jaz sem klicala v P in mi je zagotovila, da lahko dojim poleg Tametila, čeprav v navodilih piše da ne. Ja, navodila so napisana za tisto ta pravo indikacijo - prebavne težave. Povečanje mleka pa je samo stranski učinek. Če bi npr. ful tega pojedla ena ženska, ki nima , bi ji ravno tako lahko začelo mleko tečt
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 14.10.2008 21:27:22
|
|
|
|
*bubi*
|
Saraya, pojma nimam, zakaj so kamilice v tistem čaju. Naj bi pomirjale. Pa verjetno je ful malo vsega not, tako da ne bo škode.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 14.10.2008 21:28:22
|
|
|
|
*zoe*
|
Tiste, ki kuhate čajčke - koliko katere sestavine daste v koliko vode Mi smo mu danes dali mali janežka, da se malo privadi, pa da se mu je trebušček malo umiril. Drugače sem pa danes kar utrujena. mali se je ponoči nekaj bunil in imel žurko od 2.30 do 5.00 tako da sem kar malo zblojena. Ponavadi vedno pridno spi, očitno ga je tale luna vrgla.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 14.10.2008 21:28:38
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya meta21,mi so naši prvič dali flaško in od takrat dalje se mi pači,pa afna na zizi Ja, se mi prav fajn zdi ob misli, da ima mene še vedno najrajši , ker vem, da je to redko. Je pa res, da iz aventove vleče da se kar utrudi zraven ampak še najmanj poliva, ker gre tak počasi.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 14.10.2008 21:31:38
|
|
|
|
*bubi*
|
Je pa res, da iz aventove vleče da se kar utrudi zraven ampak še najmanj poliva, ker gre tak počasi. Imate na Aventovih flaškah še vedno 1 luknjico ali že 2? To je od 1m+. Jaz sem ravno danes dala z dvema luknjicama sterilizirat, da probamo. Se mi zdi, da se kar preveč namuči z eno.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 14.10.2008 21:33:53
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* naši smo dajali nekje 150ml,pa ji je že to krepko premalo. lahko cel dan samo črpam Mi še vedno delamo 3 merice (cca 100) + dojenje. Pa tega dojenja je bolj za vzorec, je v dveh minutah gotova x2 strani ...mi pa kar brez aperitiva samo do 100...... zgleda, da okus več ne paše .... je rekel danes , da si naj malo lefaxina ali vetrovnih gor namažem...ker okus pozna ... ...svašta...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 14.10.2008 21:35:13
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* še mami je rekla da ne bi verjela če ne bi videla kako se naša upira tej flaški in dudi No, tak se bubika joški upira. Razen če ni ful lačna in je napol v spanju .... našemu še v napol spanju več ni fajn ...... en je pa samo na joški gor zrasel ..... kak smo si različni...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 14.10.2008 21:40:21
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: amor real Ja, kaj je s tem? Bubi jo je hitro dobil na dom. Zdaj je patronažna vzela podatke in sem razumela, da bo ona zrihtala in dobim po pošti, pa nič Meni so pa rekli, da ko zrihtam zavarovanje v svoji službi (Tomaž bo namreč zavarovan po meni) potem dobim zdravstveno izkaznico na dom. To takrat, če je karkoli pa lahko gremo do zdravnika kar z mojo zdravstveno. ...točno tako.... če si zaposlen....pošlješ delodajalcu rojstni list (original) , drugače rihtaš sam....... ....moraš pa to porihtati v 60 dneh...toliko časa lahko daješ svojo zdravstveno zanj, potem več ne..... Pa ko delodajalec prijavi, dobi potrdilo(isto kot če si daš delati novo izkaznico...in ima nek rok veljavnosti - ponavadi cca 14 dni...v tem času pa že dobiš kartico) .... Meni so poslali rojstni list in to potrdilo.. ...tako da babe..... v akcijo ...da ne bo prepozno....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 14.10.2008 21:41:51
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Ja, odločbo sem dobila Moram na račun pogledat, če so evrčki tudi že gor ...jaz sem oddala okrog 7.9 pa še niti odločbe nisem dobila..... Jutri spet kliče odgovorno gospo... .....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 14.10.2008 21:45:47
|
|
|
|
*bubi*
|
Kaj pa zdaj to Niti We are sorry ni napisalo
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 14.10.2008 21:50:58
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO Kapljice mam od kumine Vem da ste že o teh koroških kapljicah pisale, ma nimam cajta it iskat za nazaj, a mi lahko prosim poveš če majo kakšno internetno stran za naročit in koliko stanejo jaz mam poleg teh kuminih kaplic, še antiflat kaplice, pa še naš domač kosobrinček (en gospod k zbira zelišča) mi je pripravil čajček za mene da pijem in pol naj male ne bi tako napenjalo. ..... kumina meni ne diši , mogoče tvoji pupi tudi ne ... ..Te koroške pa imajo not janež, pa kumino , pa koper in meto..... okus niti najmanj po kumini ... http://www.koroskalekarna.si/ ...da dodam še telefon: 02 87 70 730 .... stanejo mislim da okrog 3,85€ - 70g..... Kolegica iz Mb si jih je naročila po telefonu in jih je dobila takoj naslednji dan oz. čez 2 dni....pa je dala okrog 6€ po povzetju..... Ni problema, da ne bi poslali..... ... jaz mu dam par kapljic na dudo.... pa prdi ..in to fajn..... Drugače pa piše 3x 8-10 kapljic v čaj..... (samo mi je farmacevtka rekla, da jih dam cca 3 na dudo, ko je potreba)
< Sporočilo je popravil gold fish -- 14.10.2008 21:59:52 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 14.10.2008 21:52:04
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz sem tu,pa vidim,da spet nimam s kom čvekat pa kaj je zaj to ... jaz sem še malo tu..... komentiram za nazaj .. ..pol pa šibam spat... spi in grem še jaz...ker rabim malo več
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 14.10.2008 21:58:34
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Je pa res, da iz aventove vleče da se kar utrudi zraven ampak še najmanj poliva, ker gre tak počasi. Imate na Aventovih flaškah še vedno 1 luknjico ali že 2? To je od 1m+. Jaz sem ravno danes dala z dvema luknjicama sterilizirat, da probamo. Se mi zdi, da se kar preveč namuči z eno. jaz sem tudi pred par dnevi prešaltala sicer na nukovi iz S na M, ker je pil tistih svojih 80-100 včasih tudi od 30-45 min ...zdaj je pa OK....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 14.10.2008 22:01:25
|
|
|
|
gold fish
|
...spet monologi..... ...grem si lase posušit in spat...... se mi zdi,da tiste ure do polnoči so boljše kot one po njej...in moram izkoristit...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 14.10.2008 22:12:35
|
|
|
|
gold fish
|
BUBI - poglej mail
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 14.10.2008 23:08:49
|
|
|
|
arabela*
|
kak imate oblečene,še vedno v dvojne rokave pa kaj pomeni,če ima tilnik vroč,da je otroku prevroče
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 14.10.2008 23:57:07
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: taja1235 a se katero zvecer bolijo noge k .... pa take tezke...groza a premal pocivam??? mene tako grozno noge bolijo,da je joj.pa cela sem utrujena.čist me bega ta baby ritem
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 14.10.2008 23:59:26
|
|
|
|
arabela*
|
grem zdaj malečko dat spat. nočka
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 15.10.2008 7:45:15
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! IZVIRNO SPOROČILO: gold fish BUBI - poglej mail nič posebnega ne vidim
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 15.10.2008 9:05:02
|
|
|
|
Lara Croft
|
še vedno pa je najrajši na joškici Lara tudi.... ma samo, dokler teče... itak...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 15.10.2008 9:40:25
|
|
|
|
petra1978
|
Tvojega Gala tudi? Ne, Gala niso rabili oživljat, je bil pa celi mlahav. So rekli, da ga bodo dali malo v inkubator, ampak je hitro prišel k sebi in ga potem niso.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Moj otrok je spet bolan Z vstopom v vrtec in šolo se pri otrocih poveča tudi možnost obolenj. Nekateri otroci prehajajo iz ene bolezni v drugo, ...
Zadnje s foruma
Teža med nosečnostjo.
пеперутка16
Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?