|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!!
14.10.2008 21:20:33   
arabela*
Zdaj pa grem taveliko,pa tamalo skopat,pa spakirat v posteljo.
Se kasneje vrnem,če bo kera še tuuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
14.10.2008 21:21:08   
meta21
Kahlo, zrak ki gre čez ritko se je izmuznil pri podiranju kupčka. Torej bolj kot bosta podirali kupčka, manj zraka bo šlo ven skozi rito. Vem pa da je lažje govorit kot naredit.

Me to you, jaz sem klicala v P in mi je zagotovila, da lahko dojim poleg Tametila, čeprav v navodilih piše da ne. Jemala sem ga 10 dni in ves čas dojila pa ni blo nobene reakcije pri malem pa tud mleka ni blo nič več user posted image

Gold fish, jaz sem zaprosila kakšne 2 tedna nazaj in sem že dobila odločbo (Grosuplje)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
14.10.2008 21:22:15   
taja1235

čerka od mene

kako ste? moja j ekončno zaspala js pa mal an net...sm vas na hitrco mal preletela...

a se katero zvecer bolijo noge k user posted image .... pa take tezke...groza user posted image a premal pocivam???

sibam pod tus pa se še kaj javim...uzivajte

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
14.10.2008 21:24:18   
*zoe*
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Nekak smo ustvarli tak ritem, da greva od 11h do 13h ven in ko pridem domov še spi, tako da ga kar v vozičku pustim zunaj pred hišo. Če ga prenašam in slačim se itak zbudi in je tečen. V tem času hitro skuham kolikor se da. Okrog 14h se zbudi, ga nahranim, sfiniširam kosilo in ob 15h jemo. Nekak tako-je pa vsak dan mal drugač.user posted image

Isto mi prakticiramo user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
14.10.2008 21:24:52   
*bubi*
Me to you, jaz sem klicala v P in mi je zagotovila, da lahko dojim poleg Tametila, čeprav v navodilih piše da ne.

Ja, navodila so napisana za tisto ta pravo indikacijo - prebavne težave. Povečanje mleka pa je samo stranski učinek.

Če bi npr. ful tega pojedla ena ženska, ki nima user posted image , bi ji ravno tako lahko začelo mleko tečt user posted image  

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
14.10.2008 21:27:22   
*bubi*
Saraya, pojma nimam, zakaj so kamilice v tistem čaju. Naj bi pomirjale. Pa verjetno je ful malo vsega not, tako da ne bo škode.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
14.10.2008 21:28:22   
*zoe*
Tiste, ki kuhate čajčke - koliko katere sestavine daste v koliko vode user posted image  

Mi smo mu danes dali mali janežka, da se malo privadi, pa da se mu je trebušček malo umiril.

Drugače sem pa danes kar utrujena. mali se je ponoči nekaj bunil in imel žurko od 2.30 do 5.00 tako da sem kar malo zblojena. Ponavadi vedno pridno spi, očitno ga je tale luna vrgla.

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
14.10.2008 21:28:38   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

meta21,mi so naši prvič dali flaško in od takrat dalje se mi pači,pa afna na ziziuser posted image

Ja, se mi prav fajn zdi ob misli, da ima mene še vedno najrajšiuser posted image , ker vem, da je to redko. Je pa res, da iz aventove vleče da se kar utrudi zraven ampak še najmanj poliva, ker gre tak počasi.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
14.10.2008 21:31:38   
*bubi*
Je pa res, da iz aventove vleče da se kar utrudi zraven ampak še najmanj poliva, ker gre tak počasi.

Imate na Aventovih flaškah še vedno 1 luknjico ali že 2? To je od 1m+. Jaz sem ravno danes dala z dvema luknjicama sterilizirat, da probamo. Se mi zdi, da se kar preveč namuči z eno.  

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
14.10.2008 21:33:53   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

naši smo dajali nekje 150ml,pa ji je že to krepko premalo.
lahko cel dan samo črpam

user posted image user posted image user posted image

Mi še vedno delamo 3 merice (cca 100) + dojenje. Pa tega dojenja je bolj za vzorec, je v dveh minutah gotova x2 strani  user posted image user posted image user posted image

...mi pa kar brez aperitiva samo do 100...... zgleda, da okus več ne pašeuser posted image

.... je rekel danes user posted image , da si naj malo lefaxina ali vetrovnih gor namažem...ker okus poznauser posted image ...

...svašta...user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
14.10.2008 21:35:13   
gold fish

še mami je rekla da ne bi verjela če ne bi videla kako se naša upira tej flaški in dudi

No, tak se bubika joški upira. Razen če ni ful lačna in je napol v spanju user posted image

....  našemu še v napol spanju več ni fajnuser posted image ...... en je pa samo na joški gor zraseluser posted image ..... kak smo si različni...user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
14.10.2008 21:40:21   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: amor real

Ja, kaj je s tem? Bubi jo je hitro dobil na dom. Zdaj je patronažna vzela podatke in sem razumela, da bo ona zrihtala in dobim po pošti, pa nič

Meni so pa rekli, da ko zrihtam zavarovanje v svoji službi (Tomaž bo namreč zavarovan po meni) potem dobim zdravstveno izkaznico na dom. To takrat, če je karkoli pa lahko gremo do zdravnika kar z mojo zdravstveno.

...točno tako.... če si zaposlen....pošlješ delodajalcu rojstni list (original) , drugače rihtaš sam.......

....moraš pa to porihtati v 60 dneh...toliko časa lahko daješ svojo zdravstveno zanj, potem več ne.....

Pa ko delodajalec prijavi, dobi potrdilo(isto kot če si daš delati novo izkaznico...in ima nek rok veljavnosti - ponavadi cca 14 dni...v tem času pa že dobiš kartico) ....  Meni so poslali rojstni list in to potrdilo..

...tako da babe..... v akcijouser posted image ...da ne bo prepozno....

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
14.10.2008 21:41:51   
gold fish
Ja, odločbo sem dobila user posted image  Moram na račun pogledat, če so evrčki tudi že gor user posted image

...jaz sem oddala okrog 7.9 pa še niti odločbe nisem dobila.....  Jutri spet kliče odgovorno gospo...user posted image .....user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
14.10.2008 21:45:47   
*bubi*
Kaj pa zdaj to user posted image  Niti We are sorry ni napisalo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
14.10.2008 21:50:58   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

Kapljice mam od kumine
Vem da ste že o teh koroških kapljicah pisale, ma nimam cajta it iskat za nazaj, a mi lahko prosim poveš če majo kakšno internetno stran za naročit in koliko stanejouser posted image jaz mam poleg teh kuminih kaplic, še antiflat kaplice, pa še naš domač kosobrinček (en gospod k zbira zelišča) mi je pripravil čajček za mene da pijem in pol naj male ne bi tako napenjalo.

.....  kumina meni ne dišiuser posted image , mogoče  tvoji pupi tudi neuser posted image ...

..Te koroške pa imajo not janež, pa kuminouser posted image , pa koper in meto..... okus niti najmanj po kuminiuser posted image ...

http://www.koroskalekarna.si/

...da dodam še telefon: 02 87 70 730

.... stanejo mislim da okrog 3,85€ - 70g.....    Kolegica iz Mb si jih je naročila po telefonu in jih je dobila takoj naslednji dan oz. čez 2 dni....pa je dala okrog 6€ po povzetju.....  Ni problema, da ne bi poslali.....

... jaz mu dam par kapljic na dudo.... pa prdiuser posted image ..in to fajn.....user posted image

Drugače pa piše 3x 8-10 kapljic v čaj..... (samo mi je farmacevtka rekla, da jih dam cca 3 na dudo, ko je potreba)

< Sporočilo je popravil gold fish -- 14.10.2008 21:59:52 >

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
14.10.2008 21:52:04   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

jaz sem tu,pa vidim,da spet nimam s kom čvekatuser posted image

pa kaj je zaj touser posted image

... jaz sem še malo tu..... komentiram za nazajuser posted image ..

..pol pa šibam spat...user posted image spi in grem še jaz...ker rabim malo več user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
14.10.2008 21:58:34   
gold fish

Je pa res, da iz aventove vleče da se kar utrudi zraven ampak še najmanj poliva, ker gre tak počasi.

Imate na Aventovih flaškah še vedno 1 luknjico ali že 2? To je od 1m+. Jaz sem ravno danes dala z dvema luknjicama sterilizirat, da probamo. Se mi zdi, da se kar preveč namuči z eno.  

jaz sem tudi pred par dnevi prešaltala sicer na nukovi iz S na M, ker je pil tistih svojih 80-100 včasih tudi od 30-45 minuser posted image ...zdaj je pa OK.... 

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
14.10.2008 22:01:25   
gold fish
...spet monologi.....user posted image

...grem si lase posušit in spat......   se mi zdi,da tiste ure do polnoči so boljše kot one po njej...in moram izkoristit...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1018
14.10.2008 22:12:35   
gold fish
BUBI - poglej mailuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1019
14.10.2008 23:08:49   
arabela*
kak imate user posted image oblečene,še vedno v dvojne rokaveuser posted image

pa kaj pomeni,če ima user posted image tilnik vroč,da je otroku prevročeuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 1020
14.10.2008 23:57:07   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: taja1235

a se katero zvecer bolijo noge k user posted image .... pa take tezke...groza user posted image a premal pocivam???

mene tako grozno noge bolijo,da je joj.pa cela sem utrujena.čist me bega ta baby ritemuser posted image

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
14.10.2008 23:59:26   
arabela*
grem zdaj malečko dat spat.

nočkauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
15.10.2008 7:45:15   
*bubi*
Dobro jutro!

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

BUBI - poglej mailuser posted image

nič posebnega ne vidim user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1023
15.10.2008 9:05:02   
Lara Croft
še vedno pa je najrajši na joškici

Lara tudi.... ma samo, dokler teče... itak... user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
15.10.2008 9:40:25   
petra1978
Tvojega Gala tudi?

Ne, Gala niso rabili oživljat, je bil pa celi mlahav. So rekli, da ga bodo dali malo v inkubator, ampak je hitro prišel k sebi in ga potem niso.

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?