womanpolice
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice GOLDY IN HOPE2... NAJLEPŠA VAMA HVALA... no, če v tem postopku ne bo uspel, bom takoj po postopku začela prakticirat to kar vedve. Čeprav, če sm iskrena, se bom pa težko uprla sladkemu, saj sem kr malce odvisna od sladkega... Kako torej naj temu naredim konec? če nekaj sladkega ne dobim enkrat na dan (pa ne poljubček ), mi full nekaj manjka... Pa saj ti imaš dobre celice, tebi se ni treba odpovedovat sladkemu, si komot lahk privoščiš . Vzamita iz diete samo določene stvari, npr zamenjajta belo moko oz izdelke iz bele moke, jejta veliko zelenjave, veliko proteinov, omega3 maščob, ogroooomno antioksidantov.... Odvsino tudi kako vama služba dopušča, ker imata tak nenormalen urnik . Ti lahk edino več delaš na prekrvavitvi maternice (ingver, cimet, antioksidanti, voda, dihanje, kake vaje, lahk ti jih tudi pošljem....).Bolj se mora tvoj potrudit . Pa z jajčki res ne pretiravaj, boš še holesterol fasala Gigi in WP, saj sta obe tak suhceni, da četudi bi v jajčniku bili le 3 folikli, bi se že gužvali in vaju špikali . Mal heca. Vsako špikanje je dober znak, tako vsaj vemo, da se neki tam doli dogaja, tako da se jajčniki kar naj polnijo s frnikolcami in frnikolce z jajčkami . a mi lahk poveš nekaj vrst proteinov, antioksidante (jst se bolj mal na to spoznam); je pa res, da služba to zelo malo dopušča pri nemogočem urniku, ki ga imamo (zelo neredna prehrana in nič kaj zdravega na voljo v gostilnah, kjer imajo malico - samo neka hitra hrana, saj imamo na voljo za malico le 30 minut). Bom pa vesela če mi pošlješ kaj koristnega kaj naj delam, jem, itd. Čeprav bo to bolj prišlo prav za naslednji postopek, če bo ta neuspeli. Ja, ja, zdaj bi me že vse punce kregale naj ne bom ČRNOGLEDA in PESIMISTIČNA. Punce, trudim se, trudim. Predvsem mi je dvignila optimizem Goldy, katere partner ima iste težave kot moj. No, edin na tej zdravi prehrani, tabletah, čajih, še morava kaj nardit.... SUHCENA... hahahahahah... proti tebi prava debeluškica... sploh pa sedaj, ko sm v dobrem tednu dobila gor 4 kg. Imam občutek, da moje telo kr plava....
|