|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI
14.10.2008 17:12:10   
womanpolice
GOLDY IN HOPE2... NAJLEPŠA VAMA HVALA... no, če v tem postopku ne bo uspel, bom takoj po postopku začela prakticirat to kar vedve. Čeprav, če sm iskrena, se bom pa težko uprla sladkemu, saj sem kr malce odvisna od sladkega... Kako torej naj temu naredim konec? če nekaj sladkega ne dobim enkrat na dan (pa ne poljubček user posted image ), mi full nekaj manjka...

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
14.10.2008 17:14:24   
gigi1
Hope user posted image   user posted image  user posted image  super, da se je malo poredil. Morda pa le rata do strelca počakat user posted image

WP mene tud jajčniki skoz špikajo. Bolj na levi strani, danes pa za spremembo na desni. Se sploh več ne oziram...
Res smo mal preveč pozorne na vsako stvar.
Jaz sem ugotovila, da je verjetno večina teh krčev in špikanj bolj povezana s prebavo..ker v postopku pojemo več sadja in zelenjave nam tudi prebava malo drugače dela.
Ne se tolk obremenjevat. Boš vidla, da nič ne pretiravaš z jajci in pirčkom. No...zakaj pa po tri jajca naenkrat poješ, če jih ne maraš? jaz enega ali dva...pa mam čist dovolj. Pa mam rada jajca user posted image

Miška jutri mam  zobarco okoli 4ih pop. Kaj pa če bi se dobili v Kratochvilu pri LC okoli pol5ih ali 5ih? Tam, kjer smo se že 1x dobile. Zobarco mam na Rudniku, pa... A ti to odgovarja? Lahk prej še v štacuno skočim, da ti kužona vmes ven pelješ.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
14.10.2008 17:40:32   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice

GOLDY IN HOPE2... NAJLEPŠA VAMA HVALA... no, če v tem postopku ne bo uspel, bom takoj po postopku začela prakticirat to kar vedve. Čeprav, če sm iskrena, se bom pa težko uprla sladkemu, saj sem kr malce odvisna od sladkega... Kako torej naj temu naredim konec? če nekaj sladkega ne dobim enkrat na dan (pa ne poljubček user posted image ), mi full nekaj manjka...

Pa saj ti imaš dobre celice, tebi se ni treba odpovedovat sladkemu, si komot lahk privoščišuser posted image . Vzamita iz diete samo določene stvari, npr zamenjajta belo moko oz izdelke iz bele moke, jejta veliko zelenjave, veliko proteinov, omega3 maščob, ogroooomno antioksidantov.... Odvsino tudi kako vama služba dopušča, ker imata tak nenormalen urnikuser posted image . Ti lahk edino več delaš na prekrvavitvi maternice (ingver, cimet, antioksidanti, voda, dihanje, kake vaje, lahk ti jih tudi pošljem....).Bolj se mora tvoj potrudituser posted image . Pa z jajčki res ne pretiravaj, boš še holesterol fasalauser posted image user posted image

Gigi in WP, saj sta obe tak suhceni, da četudi bi v jajčniku bili le 3 folikli, bi se že gužvali in vaju špikaliuser posted image user posted image . Mal heca. Vsako špikanje je dober znak, tako vsaj vemo, da se neki tam doli dogaja, tako da se jajčniki kar naj polnijo s frnikolcami in frnikolce z jajčkamiuser posted image

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 14.10.2008 17:48:59 >

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
14.10.2008 17:40:34   
Abra
Hope, sem vesela, da ti lepe spomine obujam user posted image si ne bom nika spremenila, da jih ne boš pozabla user posted image Za malčka te je pa čisto logično skrbelo, saj nas skoz. Ta je itak tak borec, ne bi zdaj kar tko začel obupavat. Do škorpijončka mu tudi še malo fali, ni pa rečeno, da na koncu vseeno ne bo strelec. user posted image Če bo zdaj zavlačeval, pol ziher celo življenje ne bo več user posted image

Pija, tebi pa res ni treba na leseno prijateljico gledat, čez neki mesecev že user posted image

WP, zakaj pa kar tri jajca naenkrat poješ? Moj želodec tega ziher ne bi prenesel, še dva ne. Ne se preveč silit, če jih ne maraš. Na seznamu je še kup drugih stvari. Za špikanje se pa ne sekiraj, pomeni, da se neki dogaja user posted image

Jutri bo pa pester dan predvsem za naše trepetalke user posted image bpikica in reni nalulajta user posted image user posted image

Kalina, veliko lepih jajčk jutri in nebolečo punkcijo user posted image

Zvezdica, pomahaj medotu jutri user posted image

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
14.10.2008 17:52:40   
arneja
Dajčimajči ima torej enega srčka user posted image ? Čisto dovolj, ne, punca naša user posted image ? Zdaj moram pa še njen post najti, kjer je to sporočila. Sem te imela cel dan v mislih, veš user posted image . In sem komaj čakala, da bom lahko sem gor poškilila.

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
14.10.2008 17:54:26   
sabsa
Goldy in Kicsi juhuhu! Novi nosečki. Prima.

Bbpikica in reni nas bosta pa do jutri držali v napetosti. Ampak mi si mislimo svoje ... naši novi nosečki. user posted image

Zarja kako sem?
V bistvu samo še čakam menstruacijo. Že 2 noči zapored me zvija kot pred menstruacijo, čez dan potem nič. Dojke popolnoma neboleče in nenapete. Sedaj v bistvu le še čakam, da se mi vlije. Bom pa močno držala pesti, da tebi uspe.

Dajamaja čestitam za pikico, pazi nanjo, veseli se, ker si srečka nosečka in naj nosečnost poteka lepo.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
14.10.2008 18:00:11   
arneja
Ledenka, super, da je s tvojim pikecom vse ok user posted image . In bravo za tvojo G, ki ne škrtari z UZ-ji user posted image . Kako ti pa hujšati uspe?

Abrica, torej je Toblerone zapustil jedilnik user posted image ?

Netka, bravo za Menopurček user posted image .

Miška, 7 foliklčkov je čisto dovolj, pa endometrij je tudi lepo zadebeljen user posted image . Zdaj pa še kakšno pivo rukni, pa bo user posted image .

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
14.10.2008 18:11:07   
arneja
Jazz, bravo za 9 jajčkov - bo v petek najmanj za 7 palčkov user posted image .

Tale oktober bo res super mesec user posted image . In sem še ena, ki se strinja, da smo letniki 73 fajn user posted image . Pa tudi ostali letniki ste seveda user posted image .

Baci, upam, da je zobek po obisku zobarja nehal boleti user posted image .

Zarja, kako kaj vi trije danes user posted image ? Spet jeste s polno paro user posted image ?

Shuka, upam, da še fasado hitro končajo. Ko bo šla rojevat, bo pa sigurno na vseh straneh mir user posted image .

Kicsi, uau, mora biti super občutek, ko datum za prvi UZ dobiš user posted image .

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
14.10.2008 18:11:47   
Kalina
Joj jst se zivcno pripravljam na jutrisnjo punkcijo..tako me je strah, da se opisat neznam, ker prva punkcija je bila tako boleca, da se porod nemorem primerjat.user posted image Ampak upam, da bo jutri tisti izzsiljeni koktejlcek pomagaluser posted image

arneja ja pri Merlicu sm, in vceraj mi je delal UZ 21.35h user posted image

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
14.10.2008 18:18:43   
arneja
Abra, meni je tista čokolada s solnim cvetom tudi full njami user posted image .

Baci, december bo takoj tu. In boš grela v mesecu polnem zabave in dobre volje user posted image .

Zarja, kdaj pa je slovenska različica Norcev in konjev?

Kicsi, si predstavljam, da je sreča po petih letih truda nedojemljiva user posted image .

Dajamaja, čez 14 dni po pa še srček razbijal user posted image .

Pija, kdaj in kam bosta pa šla v nov boj? Sta vidva bila pri teti Pehti?

Zdaj grem pa jaz malo hamat.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
14.10.2008 18:19:07   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: sabsa
Zarja kako sem?
V bistvu samo še čakam menstruacijo. Že 2 noči zapored me zvija kot pred menstruacijo, čez dan potem nič. Dojke popolnoma neboleče in nenapete. Sedaj v bistvu le še čakam, da se mi vlije. Bom pa močno držala pesti, da tebi uspe.

Draga Sabsa ne tak študirat. Itak, da ne moremo več na nič vplivat, samo upanje je še. Poglej Laro, nobenih znakcov, zdaj pa kr dva pikeca. Tud jaz nimam znakov, če pa-so pa ti tud od zdravil. Pa še dans so se neki mozoljčki pokazali, sem tud čist dol. Jaz bom test verjetno delala v petek. Glej kaj bo pa bo. Navijam za naju obe DO FULA!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 14.10.2008 18:22:02 >

Horny Teddy

(odgovor članu sabsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
14.10.2008 18:20:38   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: arneja
Zarja, kdaj pa je slovenska različica Norcev in konjev?

Ene 3 x je že bla, OB PONEDELJKIH na SLO1 ob 19,55. Djurotova kopija originala. Je skor dobesedno prevedeno.

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 14.10.2008 18:22:27 >

Horny Teddy

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
14.10.2008 18:23:52   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: arneja
Zarja, kako kaj vi trije danes user posted image ? Spet jeste s polno paro user posted image ?

JOJ Arnejči kaj naj ti rečem? Še sanja se mi ne kaj bo al ne bo? Jem pa itak kot nora......vedno!user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
14.10.2008 18:28:13   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Hope user posted image   user posted image  user posted image  super, da se je malo poredil. Morda pa le rata do strelca počakat user posted image

WP mene tud jajčniki skoz špikajo. Bolj na levi strani, danes pa za spremembo na desni. Se sploh več ne oziram...
Res smo mal preveč pozorne na vsako stvar.
Jaz sem ugotovila, da je verjetno večina teh krčev in špikanj bolj povezana s prebavo..ker v postopku pojemo več sadja in zelenjave nam tudi prebava malo drugače dela.
Ne se tolk obremenjevat. Boš vidla, da nič ne pretiravaš z jajci in pirčkom. No...zakaj pa po tri jajca naenkrat poješ, če jih ne maraš? jaz enega ali dva...pa mam čist dovolj. Pa mam rada jajca user posted image

Miška jutri mam  zobarco okoli 4ih pop. Kaj pa če bi se dobili v Kratochvilu pri LC okoli pol5ih ali 5ih? Tam, kjer smo se že 1x dobile. Zobarco mam na Rudniku, pa... A ti to odgovarja? Lahk prej še v štacuno skočim, da ti kužona vmes ven pelješ.

Ja, ampak jst nič kaj več sadja in zelenjave ne pojem (zelenjave bolj malo, ker je redka, ki jo jem (jem samo kumare, zelje, koruzo, grah, mogoče korenje, bučke (nasekljane), rdečo peso - potem pa se že ustavi). Sadje pa večinoma jem grozdje (ga obožujem), banane in mandarine (jih tud imam rada)

Ja, sej mislim, da bom morala zmanjšat te količine jajc, saj se mi bodo še do konca uprle...

Upam, da obe izveva dobre rezultate na UZ-ju.

lp

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
14.10.2008 18:32:47   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice

Pa saj ti imaš dobre celice, tebi se ni treba odpovedovat sladkemu, si komot lahk privoščišuser posted image . Vzamita iz diete samo določene stvari, npr zamenjajta belo moko oz izdelke iz bele moke, jejta veliko zelenjave, veliko proteinov, omega3 maščob, ogroooomno antioksidantov.... Odvsino tudi kako vama služba dopušča, ker imata tak nenormalen urnikuser posted image . Ti lahk edino več delaš na prekrvavitvi maternice (ingver, cimet, antioksidanti, voda, dihanje, kake vaje, lahk ti jih tudi pošljem....).Bolj se mora tvoj potrudituser posted image . Pa z jajčki res ne pretiravaj, boš še holesterol fasalauser posted image user posted image

Gigi in WP, saj sta obe tak suhceni, da četudi bi v jajčniku bili le 3 folikli, bi se že gužvali in vaju špikaliuser posted image user posted image . Mal heca. Vsako špikanje je dober znak, tako vsaj vemo, da se neki tam doli dogaja, tako da se jajčniki kar naj polnijo s frnikolcami in frnikolce z jajčkamiuser posted image

a mi lahk poveš nekaj vrst proteinov, antioksidante (jst se bolj mal na to spoznam); je pa res, da služba to zelo malo dopušča pri nemogočem urniku, ki ga imamo (zelo neredna prehrana in nič kaj zdravega na voljo v gostilnah, kjer imajo malico - samo neka hitra hrana, saj imamo na voljo za malico le 30 minut). Bom pa vesela če mi pošlješ kaj koristnega kaj naj delam, jem, itd. Čeprav bo to bolj prišlo prav za naslednji postopek, če bo ta neuspeli. Ja, ja, zdaj bi me že vse punce kregale naj ne bom ČRNOGLEDA in PESIMISTIČNA. Punce, trudim se, trudim. Predvsem mi je dvignila optimizem Goldy, katere partner ima iste težave kot moj. No, edin na tej zdravi prehrani, tabletah, čajih, še morava kaj nardit....

SUHCENA... hahahahahah... proti tebi prava debeluškica... user posted image sploh pa sedaj, ko sm v dobrem tednu dobila gor 4 kg. Imam občutek, da moje telo kr plava....

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
14.10.2008 18:33:42   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Hope, sem vesela, da ti lepe spomine obujam user posted image si ne bom nika spremenila, da jih ne boš pozabla user posted image Za malčka te je pa čisto logično skrbelo, saj nas skoz. Ta je itak tak borec, ne bi zdaj kar tko začel obupavat. Do škorpijončka mu tudi še malo fali, ni pa rečeno, da na koncu vseeno ne bo strelec. user posted image Če bo zdaj zavlačeval, pol ziher celo življenje ne bo več user posted image

Pija, tebi pa res ni treba na leseno prijateljico gledat, čez neki mesecev že user posted image

WP, zakaj pa kar tri jajca naenkrat poješ? Moj želodec tega ziher ne bi prenesel, še dva ne. Ne se preveč silit, če jih ne maraš. Na seznamu je še kup drugih stvari. Za špikanje se pa ne sekiraj, pomeni, da se neki dogaja user posted image

Jutri bo pa pester dan predvsem za naše trepetalke user posted image bpikica in reni nalulajta user posted image user posted image

Kalina, veliko lepih jajčk jutri in nebolečo punkcijo user posted image

Zvezdica, pomahaj medotu jutri user posted image

Ja, res bom morala zmanjšat te količine jajčk...Kup drugih stvari? daj mi še napiši kaj prosm. Hvala.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
14.10.2008 18:38:29   
sonček85
goldy in kicsi:bravo punci tako se dela .user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
14.10.2008 18:43:36   
Abra
Arneja, ja smo spet samo na nobel čokoladi user posted image zdaj bi mi bil najbrž toblerone spet presladek user posted image jaz hitro prešaltam. Tiste s solnim cvetom še nisem poskusla, najbrž je fajn, bom to raje za drugo leto pustila. Je treba šparat tut pri soli ... saj res, mi jo je že Zarja predlagala user posted image draga, ni idealna za nosečnice, sploh tiste proti koncu user posted image ti jo lahko še malo, kmalu pa ne več user posted image

Kalina, kaj praviš, da je porod proti punkciji mala malca? user posted image pol pa komaj čakam, no nočem prehitevat .... ma če punkcija bolj boli, pol bomo mimogrede opravili user posted image Jutri ne bo nič bolelo, samo sproščena bodi in bo ok user posted image

Trepetalke, vem, kako je, ko skoz iščeš znake. Smo si tko različne, da res nima smisla primerjat. TKo zgodaj je pa čisto brezveze. Jaz jih tudi nisem imela, pa smo že srček vidli, pa se mi še vedno ni zdelo, da imam kak znak.

Zarja, jaz sem včeraj gledala malo to slo različico, prava žalost. Pa še z izgledom so hotli malo podobnosti.. Delboy pač ni Šturbej ... mi ga je prav škoda za tv .. da o Rodneyu ne govorimo .. jaz sem upala, da se ne bojo tko navezovali na original.

WP, zgoraj na upajmo skupaj imaš med "opozarjamo" napotke za ivf/icsi. Zdej boš počasi tko rabla samo tiste napotke po ET user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2943
14.10.2008 18:45:26   
želvica99
Mismis moja hosta je zdej bol na pavzi, se mi kr nekj ne dauser posted image . Ti imaš vsaj kužona, da te spravi na terenuser posted image

Sabsa in Zarja še malouser posted image user posted image user posted image pa je čakanja na user posted image  konec. No pol sledi seveda še 8 mesecev, da lučko sveta ugledauser posted image

Jazz in Lana bravo za celice, Dajamaj tebi pa za bebico, tud jest pravim, dobro da si tri vzela, pa take diskusije so ble okoli tega takrat. Uživaj maksimalno.

Hope bravo za kilce gor pri malčku.

Kalina sj ti bo tabletka za spanje pomagala, mal spančkaš je jutro pol bo pa mimo, še preden se boš zavedlauser posted image

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
14.10.2008 18:46:23   
arneja
Kicsi, naj si tvoj od danes naprej vsak dan vzame čas za kuhanje user posted image .

Krucefiks, če imata že malo več let (sva midva tudi že skoraj toliko stara), pa Reško nima več kaj dolgo čakati. In verjetno tudi ne bo. Popapcajta ta Klomifenček in če ne uspe na vrat na nos nazaj. Pa kar pri njemu ostanita, če bo pa kaj preveč pametoval, je pa pri meni vedno pomagal stavek: Ja, kako naj pa jaz to vem, če mi niste nič rekli? Pa ko čez vrata stopita, res takoj začnita govoriti, zakaj sta tam, žena pa najbolje, da kar spodnje hlačke že začne dol vleči user posted image .

Punce, kaj smo me res ene luštne pupe - ali o kateri svoji prijateljici toliko razmišljate kot o akterkah nekega dne user posted image ?

Uau, Lana, 18 celic user posted image ? To bo otročičkov user posted image .

Hope, super, da se je malček zredil user posted image . In kar pridno počivajta user posted image .

Grethy, se strinjam, da so vsi letniki, ki so na tej temi, zakon user posted image .

Sonček, jaz imam tudi precej rada knjige user posted image . Še vedno najraje kriminalke user posted image . Sem včasih sanjala, da bom FBI-jevka, pa potem vsaj preko knjig izžviljam svoje želje user posted image . Browna smo pa tudi mi že pojedli user posted image .

Haha, vidim, da ste cel dan z the best letniki utrujale user posted image .

Kajsica, zakaj nas nič ne prideš pokukat user posted image ?

Nokes, mene tudi zanima, katerega spola je tvoj turistek user posted image .

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
14.10.2008 18:47:00   
reni70
Dan punce,.......jaz bi najprej samo povedala,da imam test zanarest 16.10(ne 15,prišlo do pomote)
Potem  našima novima user posted image iskrene čestitke,da bo le šlo po vrsti s +.
BBPIKICA...kako si?Sem ti poslala zs.Joj zate sem  pa jaz nestrpna,da takoj jutri zjutraj sporočiš,da si user posted image .
WOMANPOLICE,tudi jaz sem čutla bolečine okrog jajčnikov v času špikanja.To je dober znak veš,se dogaja tam doli:)
KALINA,želim ti,da jutri dobro opraviš na punciji,da bo čimveč lepih,pravih jajčk.Potem pa boš srečka nosečka.
Punce jaz imam še vedno prsa boleča,kar je to zame dobr znak,zvija me malo,pa spet neha.
Postajam pa vse bolj nestrpna,in razmišljam,da grem jutri kar na krvnega.
Pa še to mi povejte..na enem forumu so me ene mal zmedle z dnevi po ET.zame je 1.dan et takrat,ko dobimo naše pikice k sebi.je takouser posted image Tudi M se šteje takrat oz ko se pokaže je 1.dan M.
Ojoj,upam da sm razločno napisala.
Poročam mogoče že jutri,če pa ne pa 16.10.lp vsem

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
14.10.2008 18:47:25   
zarja1
men so pa Abra glih rekli, da Solni cvet ali pa Strast-čokolada s bučko.user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
14.10.2008 19:01:48   
bbpikica
Čer punce.
Goldy najprej tebi  user posted image user posted image user posted image za user posted image  take novice me najbolj razveselijo in mi dajo novih moči
Reni maš novo sporočilo na ZS, navijam zateuser posted image user posted image user posted image  in za lep + jutri

Vse kiste bile danes na punkciji čestitke za lep pridelek jajčk in naj bolečine hitro minejo.

Vse nosečke kako je lepo brati kako vašiuser posted image  otročki napredujejo

Kar se pa mene tiče  moram pa jutri vseeno lulat ampak zdaj že vem da grem po novem letu v 5 kroguser posted image .

vse ki ste v postopku pa pogumno in odločno do ciljauser posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2948
14.10.2008 19:02:18   
tassi1
še moje poročilo:Punkcija je predvidena šele 27.1.2009user posted image user posted image
JE bila ena mlada dr. in mi je ful malo povedala o samem postopku-samo to,kar itak že vem(bravo punce na forumuuser posted image user posted image ),pa nič ni hotela slišat,da bi mi predpisali Medrol ali aspirin ali aglurab,..user posted image user posted image ,pa sem ji povedala,da sem imela že 3x SS,pa da še nismo prišli do ciljauser posted image user posted image ,pa se ni dalo nič zmenit z njo!
Tako da sem razočarana,sem res mislila da bom grela user posted image user posted image  še pred novim letomuser posted image user posted image
Dajčomajči-bravo za pikico
user posted image bbpikica greje     user posted image     test 15.10.2008 user posted image
Reni70 greje     user posted image user posted image test 15.10.2008 Navijam,navijam

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
14.10.2008 19:02:55   
Goldy
reni70 - meni so v Lj rekli, da se šteje prvi dan naslednji dan po ET-ju. Jaz sem namreč imela ET 30. 9. in imam krvni test jutri.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

zamrznjenčki
bit

Ali vam je uspelo zanositi z zamrznjenčki?

da v prvo (20%)

da v drugo (3%)

sedaj imam dvojčke (3%)

ne (74%)

Število vseh glasov: 176

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!