|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!!
14.10.2008 12:59:29   
*bubi*
dojenček pa ima čez telo pribl. 12 cm širok pas na ježka, ki ga lepo objame in drži v košari.

no, to je to. Če je samo košara pritrjena, se otrok lahko zakotali not. Pa je očitno problem dobro rešen user posted image

No, jaz sem vseeno še vedno za lupinico user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 976
14.10.2008 13:04:52   
*bubi*
kako naj zdravstveno dobim,pri Aneji so mi jo poslali kar takoj na dom,tu pa ne

Ja, kaj je s tem? Bubi jo je hitro dobil na dom. Zdaj je patronažna vzela podatke in sem razumela, da bo ona zrihtala in dobim po pošti, pa nič user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 977
14.10.2008 13:04:54   
*bubi*
A ni tko, da za Avstrijo, Italijo in ostale članice EU ne potrebuješ osebne?

Ja, v bistvu jo mi rabimo zaradi identifikacije kot polnoletne osebe. Torej je user posted image  res ne rabi.

Za Hrvaško pa. Pa velja 5 let, ne glede na starost user posted image  ob izdelavi.

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 978
14.10.2008 13:06:28   
*bubi*
naši smo dajali nekje 150ml,pa ji je že to krepko premalo.
lahko cel dan samo črpam

user posted image user posted image user posted image

Mi še vedno delamo 3 merice (cca 100) + dojenje. Pa tega dojenja je bolj za vzorec, je v dveh minutah gotova x2 strani  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 979
14.10.2008 13:12:16   
*bubi*
še mami je rekla da ne bi verjela če ne bi videla kako se naša upira tej flaški in dudi

No, tak se bubika joški upira. Razen če ni ful lačna in je napol v spanju user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 980
14.10.2008 13:12:17   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

tak,zdaj pa grem šmrkljice poštimat,da gremo v trgovino,pa na žeton se vozituser posted image

Ste že pogruntale ringlšpil pri Qlandii? Če se boste kaj tja odpravile, mi javi user posted image  Pa se lahko na kaki kavi dobimo user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 981
14.10.2008 13:13:33   
*bubi*
babe - a je že katera dobila od svoje občine denar za novorojenca al pa vsaj odločbo ... Ma sem dala že prejšnji mesec, pa še nič....

Ja, odločbo sem dobila user posted image  Moram na račun pogledat, če so evrčki tudi že gor user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 982
14.10.2008 13:17:51   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

Ma za te Tametil tablete... ti je osebni zdravnik dal recept, al pediater? Otroku nič ne škodijo?

ne, kolegica, k so ji ostale. zdej jih bom tri dni jedla, pa nič dojila, ker baje je po treh dneh viden učinek. potem pa bom videla.......ne vem, ali škodujejo otroku ali ne, jaz jo rajši zdej ne bom dojila, nikoli ne veš.............

Ne, ne škodijo otroku. Če ne boš dojila, ne bo vidnega učinka, razen če nameravaš črpat. Škoda, res ni treba.

Če se želiš prepričat, vpiši v Pušenjakov forum pod iskanje Tametil. Je že veliko napisanega.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 983
14.10.2008 13:34:37   
amor real
Ja, kaj je s tem? Bubi jo je hitro dobil na dom. Zdaj je patronažna vzela podatke in sem razumela, da bo ona zrihtala in dobim po pošti, pa nič

Meni so pa rekli, da ko zrihtam zavarovanje v svoji službi (Tomaž bo namreč zavarovan po meni) potem dobim zdravstveno izkaznico na dom. To takrat, če je karkoli pa lahko gremo do zdravnika kar z mojo zdravstveno.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 984
14.10.2008 13:37:29   
maruškaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: amor real

Ja, kaj je s tem? Bubi jo je hitro dobil na dom. Zdaj je patronažna vzela podatke in sem razumela, da bo ona zrihtala in dobim po pošti, pa nič

Meni so pa rekli, da ko zrihtam zavarovanje v svoji službi (Tomaž bo namreč zavarovan po meni) potem dobim zdravstveno izkaznico na dom. To takrat, če je karkoli pa lahko gremo do zdravnika kar z mojo zdravstveno.

Tudi jaz imam takšno informacijo.

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 985
14.10.2008 16:21:20   
*bubi*
To takrat, če je karkoli pa lahko gremo do zdravnika kar z mojo zdravstveno.

Ja, to vem, da s svojo zdravstveno vse urejam, tudi dvigujem zdravila.

OK, bom preverila najprej pri patronažni, drugače pa bom v službi zrihtala. Hvala za info. user posted image

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 986
14.10.2008 17:19:03   
KAHLO
goldi ..saj ji držim v usta dudo pa tako z glavo dela da  prav dolgo ne ostane notuser posted image zadnič k sva se s sestro peljale iz M. Sobote sem ji vso pot do doma v usta držala (se rada vozi in pol se ne dere tako) tako da je bla prisiljena celih 20 minut imet dudiko v ustah pa nič. Kapljice mam od kumine, sem jih dobila od družinskega prjatla k ma lekarno, tako da  zdaj vsak dan z mojim mali dudiko tišima v usta, jutri jo bom pa spet začela s flaško utrujatuser posted image user posted image user posted image user posted image zdaj že razmišljamo da mala ne ve teh umetnih dudik vlečt ali kako, ali pa je premalo luknic ker iz zizike mi mleko prši k pr tušu pr flaški pa samo iz ene luknice ven šiba ...mah nimam pojma več.
Vem da ste že o teh koroških kapljicah pisale, ma nimam cajta it iskat za nazaj, a mi lahko prosim poveš če majo kakšno internetno stran za naročit in koliko stanejouser posted image jaz mam poleg teh kuminih kaplic, še antiflat kaplice, pa še naš domač kosobrinček (en gospod k zbira zelišča) mi je pripravil čajček za mene da pijem in pol naj male ne bi tako napenjalo.

Saraya sem jaz tud mislila da je lačna k začne cuzat to rokico, pa ni tako k si rokico tiši v usta tud po dojenju če lih ne  panča!?!?! jaz mislim da si je ona zamislila cuzat rokico pa prstek namesto dudike!!!! mala me sto procentno hecauser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 987
14.10.2008 17:51:52   
arabela*
Joj babe,zdaj sem se spomnila,da moram na občino nest izpolnjeno polo za ta denar.Čist pozabla,me skleroza zgleda dajeuser posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 988
14.10.2008 20:31:26   
emi*
Dober večer!

Nikjer nobene,grem pa jaz pečt palačinke!user posted image

Ciao

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 989
14.10.2008 20:42:00   
arabela*
jaz sem tu,pa vidim,da spet nimam s kom čvekatuser posted image

pa kaj je zaj touser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 990
14.10.2008 20:48:25   
arabela*
bubi,nisem še odkrila igral pri qlandiji,sem bolj poredko z avtom naokoli.
Trenutno hodim z tavečjo štorkljo v city na žetoneuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 991
14.10.2008 20:52:21   
arabela*
aja,sem že zadnjič misla to napisat.
In sicer da moram zelo,zelo pohvalit Dippove tetra pleničke,tiste pisane.So zakon,tako mehke in prožne,da komaj verjamem.Pa sem bila tako skeptična,če bi jih sploh tam kaj kuplauser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 992
14.10.2008 20:55:33   
arabela*
emi in alysa vama z zamudo naj še jaz čestitam ob vajinem prazniku.

Veliko,veliko cartanja in prespanih nočiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 993
14.10.2008 21:02:41   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

meta - mojega so tačas, da je bil v bolnici navadili na nukovo flaško in nisem imela izbire kljub temu, da imam doma vse od aventa....

Očitno je moje dete zelo prilagodljivo kar se tega tiče. Zdaj vem kateri cuclji so nukovi-moj je tudi 2 dni iz tega pil v porodnišnici, zdaj pa večinoma pije iz aventovega, včasih iz tommee tippee-jevega, še vedno pa je najrajši na joškiciuser posted image , pa čeprav bolj skromno teče. Sem prav vesela, ker pravijo, da ko so enkrat na flaši nočejo več pit iz joškic.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 994
14.10.2008 21:04:20   
arabela*
danes sem odkrila v Mullerju en fajn čajek za krčke od milupe.Ima noter koromač,janež,lupino šipka,kamilica,kumina.

Zdaj pa me nekaj zanima,bubiuser posted image ,zakaj je noter kamilica,ki baje draži trebuh??
Pri dojenčkih pa bi naj prispevala k boljšemu počutju??

Sicer naša nima nekihn krčkov,ampak vseeno sem ji čaj ponudila in ga ima full rada.Pa še sladek ni tako kot Hippuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 995
14.10.2008 21:05:31   
arabela*
meta21,mi so naši prvič dali flaško in od takrat dalje se mi pači,pa afna na ziziuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 996
14.10.2008 21:07:27   
arabela*
je pogruntala,da je potrebno kar pretežno vlečt,če hoče bit sita.
Pa fora nukovih flašk je v tem,da teče iz nje,če jo obrneš,otrok se ne rabi nič kaj naprezat.Aventove so pa trde,pa še če ne vleče,nič iz nje ne priteče.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 997
14.10.2008 21:07:49   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

IZVIRNO SPOROČILO: meta21

jaz mu na eno flaško (130 ali 170ml)

Ma kaj res toliko poje? user posted image user posted image Lara poje okrog 80-90...

Jah punce morjo na linijo gledatuser posted image user posted image user posted image .

Večinoma poje-mogoče enkrat v dnevu pusti kakšnih 20 ml, če mu dam 170 ml (zdaj mu 130 niti več ne delam), je pa res da je samo 5x na dan. Mogoče res malo premalokrat ampak, če se ne naje do sitega joka, kadar je pa sit, je pa potem 4 ure (ponoči 5 ali celo 6ur) mir. Bomo vidli, kaj bo jutri pediatrinja rekla.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 998
14.10.2008 21:11:34   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: maruškaŠ

Kaj pa kosila - vse kuhate brez problema ob dojenčkih al imate kak poseben sistem al vam kdo pomaga, ...?

Nekak smo ustvarli tak ritem, da greva od 11h do 13h ven in ko pridem domov še spi, tako da ga kar v vozičku pustim zunaj pred hišo. Če ga prenašam in slačim se itak zbudi in je tečen. V tem času hitro skuham kolikor se da. Okrog 14h se zbudi, ga nahranim, sfiniširam kosilo in ob 15h jemo. Nekak tako-je pa vsak dan mal drugač.user posted image

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 999
14.10.2008 21:19:30   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Nekak smo ustvarli tak ritem, da greva od 11h do 13h ven in ko pridem domov še spi, tako da ga kar v vozičku pustim zunaj pred hišo. Če ga prenašam in slačim se itak zbudi in je tečen. V tem času hitro skuham kolikor se da. Okrog 14h se zbudi, ga nahranim, sfiniširam kosilo in ob 15h jemo. Nekak tako-je pa vsak dan mal drugač.user posted image

Pridnauser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pravila za oblačenje in nego dojenčka pozimi
Ko postane zunaj zares mrzlo, se mnogi starši sprašujejo, kako naj oblečejo dojenčka, ko se odpravijo ven. Mu bo v vozič...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?