Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 14.10.2008 14:24:33
|
|
|
|
CatJa
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Zdaj sem pa popravila album plavanje z dojenčki in upam, da boste zdaj videle slike. Joj, kake lepe fotke. Fajn, da vas je lahko tvoj slikal Pa vidim, da so bili vsi dojenčki dobre volje. In sploh nisem vedla, da po novem gor obstaja tud tak mali bazen. Ful fajn. Od drugih mamic pa nobene ne poznam. A so mali približno tolk stari kot naši?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 14.10.2008 14:43:49
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa Tako, moj muc je preživel prve žličke korenčkovega soka. Fotozgodba je v novem albumu Mark!!!!Sam a je bilo navdušenje pred prvo žlico enako na koncu????Naša korenčkovga soka ne mara. Bom ji jutri dala korenček z grahom, pa da vidim kako bo šlo to v promet. Ja naši se zadnji in stranski laski kodrajo, sem ji merila in ima zadaj natanko 12cm dolge laske Anitka: Galu pa pohvala, da se je dobro odrezal pri P Uživajta na sončku! nia5: kdaj si pa rodila? mya: moj križ je še kar boleč, sem pa mobilna
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 14.10.2008 17:08:14
|
|
|
|
katy82
|
Hej hej babnce moje ja kje pa ste vse??????? Me smo kake dve ure nazaj pršle s sprehoda je tko sončel sjal,da sem bla čist prešvicana,ampak je pa pasal.Smo mele uro dretja pol smo pa končno mal zaspale pa se spet zbudle pa nazaj zaspale in tko naprej,joj kaj jo zobki matrajo upam da kmal ven pogledajo. Nia dobrodošla med nami,dj še mal podatkov da te dodamo na seznam Anitka tvoj Gal je bil pa priden,saj je prav da se je pokazal tko priden,zdej ti ziher ne bo noben verjel kake ti zna ponoč sračkat Catja ja Mark je pa tko luškan k je,sploh pa učki,jst padam okol na takih očkih Aurora in Jana ja kolk sta tamala dva posrečena v vodi,tko sta luškana da verjet ne moreš,kolk sta očarljiva,prava zapeljivca,moram mal Lari "mlado meso" pokazat,da vidmo če se bo za koga ogrela Mya tud tvoja dva sta ful luškana a ste se to slikal na Otočcu,neki mi liči na tist konc Katina vse najboljše še z moje strani Sej drugo pa upam da sem že pokomentirala,zdej je pa kera druga na vrsti,da se še javi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 14.10.2008 17:22:49
|
|
|
|
tilči
|
Mya...kakšna srčka sta tvoja dva CatJa...začetek se mi je zdel dober, potem pa že mal kisel ,a se motim Nina7 in Jana...ali je to mleko od Dm bolj sladko in lepo diši?Ker nekatera AM obupno smrdijo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 14.10.2008 18:33:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Aurora, Jana: tako sta me navdušili s plavalnim tečajom za dojencle, da sem ravnokar svojo princesku prijavila v atlantisu Notranjke, Ljubljančanke: bo še katera hodila na plavalni tečaj, poteka vsako sredo ob 14h ali čet ob 16h, cena: 105 EUR (10 ur)
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 14.10.2008 18:45:53
|
|
|
|
aurora28
|
Edina super, da ti svojo tamalo vpisala na tečaj, ker boš videla super je in otročki res uživajo. Ena mamica je celo svojo malce starejšo hčerko s seboj vzela in je tudi ona plavala zraven v bazenčku, sam da je ona imela rokavčke . In ni treba nič doplačat. Catja veš jaz tudi nisem vedela, da je na našem bazenu bazenček za tamičkene. To je super In Markova fotozgodba je . A ga je prva žlička zatresla? Ker Gala taprva žlička vedno zatrese, potem pa z veseljem je naprej. Danes in včeraj sva jedla od Nestle kašico breskev-jabolka in jo je ful jedel. In hvalabogu ni reakcij.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 14.10.2008 18:46:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Daaaan! No končno sm spet doma. IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* nina7: ti potepinka, saj te ni nič doma. Gaja boš čist okužila s tvojim ciganstvom Boga mami čez 15 let.No, kdaj mata sedaj čas, da z Alči vletiva v rovte???Petek?? Ma ja sej vem . Sam morm izkoristit sonček dokler še je. Ja lahko v petek,super. A ste že fertik s fasado? IZVIRNO SPOROČILO: jana81 nina7 jst sem tud na facebooku, moj nick je Jana Nejc, dodaj me kot friends.. Evo sm že.Sam men je še bl mal jasn . morm še preštudirat. Grem zdej naprej brat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 14.10.2008 19:25:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj nč ne morm nazaj brat, mi sploh ne znese, pa jutr se bom spet cel dan potepala... Če je kej tazga kar bi mogla komentirat, me prosiim opomnite. Grem zdej Gaji dat jest.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 14.10.2008 19:25:57
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Daaaan! No končno sm spet doma. IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* nina7: ti potepinka, saj te ni nič doma. Gaja boš čist okužila s tvojim ciganstvom Boga mami čez 15 let.No, kdaj mata sedaj čas, da z Alči vletiva v rovte???Petek?? Ma ja sej vem . Sam morm izkoristit sonček dokler še je. Ja lahko v petek,super. A ste že fertik s fasado? IZVIRNO SPOROČILO: jana81 nina7 jst sem tud na facebooku, moj nick je Jana Nejc, dodaj me kot friends.. Evo sm že.Sam men je še bl mal jasn . morm še preštudirat. Grem zdej naprej brat Ne fasada še ni fertik, še niso prišli Verjetno imajo bolj pomembno stranko, sedaj ko je veliko sonca Ma saj bo. Mogoče jutri pridejo. Nič sirenaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 14.10.2008 19:39:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Edina super, da ti svojo tamalo vpisala na tečaj, ker boš videla super je in otročki res uživajo. Ena mamica je celo svojo malce starejšo hčerko s seboj vzela in je tudi ona plavala zraven v bazenčku, sam da je ona imela rokavčke . In ni treba nič doplačat. ja ko sem vidla, kako sta Gal in Nejček uživala sem takoj vzela telefon in Anjo prijavla , povej a vi imate enkrat na teden? Pa koliko je cena pri vas?? Upam, da bo Anja uživala, mami že komaj čaka, samo misel na kopalke
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 14.10.2008 19:44:54
|
|
|
|
aurora28
|
Ja mi imamo enkrat tedensko in tečaj je znašal 95 €, baje je po cej Sloveniji enotna cena, vsaj morala bi biti. Anji pa potem kupi plavalne pleničke za enkratno uporabo, jih imajo v DM po 4,92 € za 11 kosov in najboljše so še neoprenske kopalne hlače, ker zadržujejo toploto in tudi urin in blato, če plenička zataji.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 14.10.2008 19:48:52
|
|
|
|
Estrella*
|
edinaos: ja se boš kar sama vozila v LJ????Ma men je cena too much. Že za Andraža imam tolk stroškov in sedaj enostavno ne znese. Misel na kopalke..........jaz se potem takem še iz bajte ne bi smela prikazat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 14.10.2008 19:52:02
|
|
|
|
Estrella*
|
aurora: jaz mam za malo hlače iz neoprena, sam ne vem kdaj jih bomo sprobale Verjetno jih bo prej prerasla.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 14.10.2008 19:52:34
|
|
|
|
aurora28
|
Estrella sej je res zasoljena cena, ampak se bom raje pri sebi malce prikrajšala , verjamem pa, da imate vi velike stroške z bajto in Andražem. Misel na kopalke, mah jaz sem se sprijaznila, da sem eleganto izpopolnjena
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 14.10.2008 19:53:29
|
|
|
|
sesil
|
ha ha ha , jaz tudi še ne smem z bajte, vandar bom razkirala in če bo aneja v ponedeljek vstala, gremo v ajdovščino na bazen čofi čofi.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 14.10.2008 19:54:27
|
|
|
|
sesil
|
ja, v ajdovščini je tečaj 95e
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 14.10.2008 19:56:05
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* aurora: jaz mam za malo hlače iz neoprena, sam ne vem kdaj jih bomo sprobale Verjetno jih bo prej prerasla. kje si jih pa kupla? se mi zdi da so od fredija 25e.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 14.10.2008 19:57:42
|
|
|
|
aurora28
|
Sesil ja midva imava te od Fredija in so stale 23 € in še par centov zraven. Sva pa jih kupila kar na bazenu. Aja imajo jih pa tudi v BC, sam nevem če so od Freda.
< Sporočilo je popravil aurora28 -- 14.10.2008 19:58:52 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 14.10.2008 20:03:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Ja mi imamo enkrat tedensko in tečaj je znašal 95 €, baje je po cej Sloveniji enotna cena, vsaj morala bi biti. Anji pa potem kupi plavalne pleničke za enkratno uporabo, jih imajo v DM po 4,92 € za 11 kosov in najboljše so še neoprenske kopalne hlače, ker zadržujejo toploto in tudi urin in blato, če plenička zataji. hmmm v Lj v atlantisu je 105 EUR , a te neoprenske hlačke so tudi za punčke? Sploh ne vem kaj naj bi to bilo Hvala aurora za odgovore bodo naši malčki pravi plavalčki
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 14.10.2008 20:03:34
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* aurora: jaz mam za malo hlače iz neoprena, sam ne vem kdaj jih bomo sprobale Verjetno jih bo prej prerasla. kje si jih pa kupla? se mi zdi da so od fredija 25e. Nimam pojma, ker sem jih imela že za Andraža. So pa od SANDI LINE.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 14.10.2008 20:04:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* edinaos: ja se boš kar sama vozila v LJ????Ma men je cena too much. Že za Andraža imam tolk stroškov in sedaj enostavno ne znese. Misel na kopalke..........jaz se potem takem še iz bajte ne bi smela prikazat ne ne to pa še ne , bomo poklicali TAXI BABI
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 14.10.2008 20:08:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Naša Anja je danes prava tečnobica mami bo kar živčnega fasala Zdaj jo bo ati skopal in upam, da bo takoj zapančkala brez dretjaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 14.10.2008 20:15:00
|
|
|
|
aurora28
|
Edina ja neoprenske hlačke so tudi za punčke, ker kikelc ne izdelujejo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 14.10.2008 20:16:01
|
|
|
|
aurora28
|
Edina preberi si več na naslovu www.plavanje-dojenckov.com
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 14.10.2008 20:16:24
|
|
|
|
barbaw
|
Da me ne bi pogrešale. Mi koristimo še zadnje tople dneve (upam, da jih bo še nekaj pred zimo). Za mene bi lahko bilo tako vremem do marca, potem pa bolj toplo. Psihično se pripravljam na sajenje spomladanskih čebulic, fizično pa malo manj. No vsaj poletne rožce sem vrgla ven iz grede. Še vedno čakamo zobke. čakamo in čakamo. Mala je na momente sitna. Upam, da bo tole hitreje izrastlo. Pri škratu sploh nisem vedela kako zgleda sitnarjenje zaradi zob. Še vedno pa ni tako hudo, da bi se skos drla in sitnarila. Že ve, koliko mi lahko naloži. S kakanjem so še vedno težave in nimam pojma kaj naj naredim. Ji dajem zdaj sadno kašico namesto enega mlečnega obroka, kakanje pa je še vedno po starem (1-krat tedensko). Sem ji dala fejst sladki čaj pa ni pomagalo. Pa pomarančni sok tudi ni pomagal. Sem ji "pregnetla" trebuščka kot mi je enkrat v pradavnini P pokazala pa je pomagalo. Mislim vsak dan na vas, a enostavno nimam energije. Začela sem razmišljat, da bi delala namesto 8-urni delovni čas, 7 ali 6 urnega. Mi ne bi bilo treba delat cele dneve in ure not prinašat, ker ne delamo vsak dan 8 ur, razen če bom dobila boljšo službo. Sanja svinja kukuruz, .... Sem se pa včeraj spomnila na TamaroJ in me zanima, če katera ve kaj je z njo? Kaj pa Katina, Narava, ... Bojanc sem tudi včasih videla tu, ampak nisem zasledila, če se je kaj javila. Lepo se imejte do slabega vremena, takrat pa vas spet pridem utrujat.
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?