|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 6.del
14.10.2008 8:07:10   
mala_pikica
Ja, daj probajte se dogovoriti. Pa se pripeljite.

Pri otrocih pa se velikokrat pojavljajo take enodnevne virozice. Sem vesela za Jakca, da ni res čisto zbolel.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
14.10.2008 8:49:22   
misar
dobro jutro še z moje strani

mi že tolčemo dopoldanski spanec. noč spet ok. mislim, da smo se zbudil ene 4x, ampak je takoj zaspala nazaj tko, da ni blo panike. če bi blo tko jaz biti navdušena user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica
Jencili - ampak tvoj Taj je pa res priden, kar se tiče GH user posted image . Naša pa koker ima dan. En dan poje kar nekaj (po cca. 1 dcl sadja, potem zelenjave in zvečer mlečne kašice), drugi dan skoraj nič (cca. 30 ml sadja, pa toliko zelenjave in mlečne kašice). user posted image  Mi ni nič jasno.user posted image  Drugače pa mi nimamo še Lune v avtosedežu.

mesečnica..pod tole se pa tud jaz podpišem. včeraj je spet jedla ko tavelka, pa danes tud pojedla že nekaj kašice...bomo vidli, so rekli slepi user posted image user posted image

ostalo so pa druge komentirale, tko da BV da še jaz.

mejte se, pa juhuhu menda bo spet sonček user posted image user posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
14.10.2008 8:55:42   
dolenjka
Jutro user posted image

Noč spet klasična, kar se mene tiče v k****, vem pa da bi bile nekatere čist zadovoljne user posted image  Zbudila se je 7.15, 7.30 sem se je usmilila in potem sva se do 8.30 crkljali po postelji user posted image
Pri nas je sonček že, samo bom počakala na 1 kitico spanja, potem pa se mu greva pokazat user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
14.10.2008 9:37:34   
buči
mala pikica, pri Aljažu jih je samo 18, ker imajo fantka s posebnimi potrebami, pa jih je zato toliko manj. Saj vzgojiteljica je reagirala, samo to so včasih sekunde, saj sama vem. OK, da se ni nič zgodilo - obema. Sem zdaj govorila s to mamico, sva se ena drugi opravičili, za očala noče nič, je pa priznala, da ji je vzgojiteljica rekla, da je njen zadnje čase kar precej agresiven. Mi je v redu, da se ne skregamo, ampak pogovorimo, upam, da bo tudi doma pri njih tako, ker mi parlamentiramo o takih stvareh kar nekaj dni, da mi potem Aljaž reče, da mu že težim. user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
14.10.2008 9:38:19   
buči
Jaz bi tudi sonce, ampak ga gotovo do 11ih ne bo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
14.10.2008 9:40:03   
ella79
jutro user posted image
mala pikica sam da ste zdravi user posted image user posted image
mi smo tudi že od osmih pokonci user posted image bom tudi počakala, da eno rundo doma odspančka potem pa na sonček user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
14.10.2008 9:43:51   
buči
No, tole so pa najine voščilnice (je Aljaž sodeloval):

user posted image tole je servetna tehnika z dodatki zvezdic

user posted image tole je servetna tehnika na valovitki in šablone zvezdic

user posted image tole je Aljaževa lepljenka

user posted image tole je servetna tehnika v 3D izvedbi (izbočena jabolka in zvezdice, ene bleščeče obarvane)

< Sporočilo je popravil buči -- 14.10.2008 9:45:59 >

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
14.10.2008 9:52:29   
misar
buči...full luštne voščilnice...a se jih da kupit?

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
14.10.2008 9:57:10   
Bajsa
Dobro jutro user posted image

Mi smo se do zdejle stiskal v pojstli user posted image user posted image user posted image user posted image . No sej včeri se je od 7 pa do polnoči zbudila ene 8 krat, ampak nč zato. Se je rabla sam mal k men stisnt, sm jo pocrklala in je kuj nazaj zaspala. No pol je pa spala do 8 zutri, je dobila zizo in sva zadrnohale še do 9. user posted image user posted image
No zdej se pa pridno igra na puzzlah, jaz sem vas pršla mal pozdravt pol grem pa na zajtrk. Dons je pa plavanje spet. Jeeej!
Mal se bojim edin kako bo s spanjem naše madam, k neki štrajka. No vsaj včeri je.
Buči ful lepe voščilnice. Jaz sem si tud kupila v Lidlu en tak komplet za ustvarjanje, je blo notr en kup papirja, pa mečkanka, pa bleščice v enem drugem, pa taki pihasti metulčki,... Bom se lotila kej narest, upam. Nism jaz lih neki mojster kar se tega tiče user posted image , sm bolj za omare sestavlat, pa kuhat.
No zdej pa grem zajtrk si naštimat, pol pa pridem nazaj pogledat kaj dogaja.

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
14.10.2008 10:03:37   
misar
jeeejjj...naš otrok se pa po tazadnji premikauser posted image user posted image user posted image . gledam kaj tko neki jamra in stoka pa vidim, da sedi sklonjena naprej si pomaga z rokami in se vleče po tazadnji user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
14.10.2008 10:11:57   
ella79
buči zelo lepe voščilnice user posted image ne morem verjet, da mama takih ne bi s ponosom okrog pošiljala user posted image prav si me sploh dopade user posted image jaz jih bom tudi letos delala, sam bom kar Zojino slikico napopapala, k bo oblečena v božička user posted image aja, čaj iz grozdja je user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
14.10.2008 10:12:50   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: misar

jeeejjj...naš otrok se pa po tazadnji premikauser posted image user posted image user posted image . gledam kaj tko neki jamra in stoka pa vidim, da sedi sklonjena naprej si pomaga z rokami in se vleče po tazadnji user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image men to ful luštn zgleda user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
14.10.2008 10:13:42   
dolenjka
Tako, carica je popapcala jabolka z žiti in joško in šla nina nana user posted image  Je res točna kot ura user posted image

Mal razmišljam kaj bi ko se zbudi, da ne bova spet po domačem hribu lazile user posted image  ZOO? Je tko lepo toplo že, da res razmišljam da bi šli spet mal živalce gledat user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
14.10.2008 10:27:53   
mlavla
dan punce jst sem čist obupana...
ponoči se mi je že kar rolalo...sem se odločila da grem kar do zdravnika z njo...glede na to, da nima mere pri hrani..me res skrbi...
sem že čist psihično uničena...

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
14.10.2008 10:31:56   
buči

buči...full luštne voščilnice...a se jih da kupit?

Hvala, hvala, hvala ... user posted image user posted image  Jih bomo še delali v vrtcu skupaj z ostalimi otroci in starši, in jih bomo sigirno prodajali, samo da jih še opremimo z žigom, da je ročno delo, pa da se naši za ceno dogovorijo. Ti sporočim, z veseljem, saj bo šel denar za nakup česa uporabnega za otroke. Jaz pa ti dodam kakšno spešl zate.

Ella, jaz sem prvo leto Aljaža oblekla v božička, ga slikala, dodala besedilo in so bili seveda vsi blaženi. Lahko poskusiš tako, da jo oblečeš v rdeč body, na glavo kapico, pa kakšne velike kugle za na smreko okrog je, po možnosti ji naredi še krilca, pa kakšno vato, da zgleda sneg, pa je. Pa po možnosti, da jo dobiš, ko kuglo grize ... Te so vedno fajn fotke.

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
14.10.2008 10:33:40   
buči
dolenjka, pri nas je 11 C! Sonce se matra, je še vedno megla.

mlavla user posted image user posted image user posted image user posted image  Mi smo s tabo!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
14.10.2008 10:36:58   
ella79
buči sem mela kaj takega v mislih user posted image pri nas pa že od osmih sonček user posted image user posted image sej okrog enajstih, dvanajstih se pa že fajn ogreje, sploh na sončku je super user posted image men je taka jesen prav lepa

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
14.10.2008 10:39:29   
misar
IZVIRNO SPOROČILO: buči

Hvala, hvala, hvala ... user posted image user posted image  Jih bomo še delali v vrtcu skupaj z ostalimi otroci in starši, in jih bomo sigirno prodajali, samo da jih še opremimo z žigom, da je ročno delo, pa da se naši za ceno dogovorijo. Ti sporočim, z veseljem, saj bo šel denar za nakup česa uporabnega za otroke. Jaz pa ti dodam kakšno spešl zate.

no super...se priporočamuser posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
14.10.2008 10:42:14   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

buči sem mela kaj takega v mislih user posted image pri nas pa že od osmih sonček user posted image user posted image sej okrog enajstih, dvanajstih se pa že fajn ogreje, sploh na sončku je super user posted image men je taka jesen prav lepa

tudi pri nas je sonček od kar smo se zbudili user posted image  in ko prideš na sončka je toplo, tudi če je v senci 11 stopinj user posted image
Se mi zdi, da je ta jesen ena lepših zadnja leta, ne samo zaradi user posted image , ampak res se mi tako zdi user posted image  user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
14.10.2008 10:43:08   
buči

no super...se priporočamuser posted image

Ti mi samo sporoči, koliko jih potrebuješ, ker jih bi ena mamica za firmo vzela kar 500. Saj sploh ne vem, če nam jih po ratalo tolko naredit! user posted image user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
14.10.2008 10:44:35   
buči
Jaz itak obožujem jesen, ker i ni prevroče, ap tako lepo se je martinčakt na soncu oblečen. Pa user posted image  imaš lahko na soncu. Saj samo, da ni dežja, tudi ta megla do 12 v lj nekako mine, pa gre.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
14.10.2008 10:47:31   
Marusah
Dan...

Evo, skoraj vsi mariborski februarčki uživajo na kopanju,midva pa morama bit domauser posted image  Lovro ima še vedno zamašen nosek, pa malo pokašljuje. Se ne rešimo tega prehlada...

Buči, zlo so lepe voščilnice. Pa kje najdete čas, da se še s takimi stvarmi ukvarjate? Meni se zdi, da ima dan veliko premalo ur user posted image  
Sem pa danes tako srečna!!! Sva končno parcelo dobilauser posted image  Je gospa prej klicala, da se je odločila in da jo nama proda. Sam dinerčki pa bojo šli...user posted image  

He, he, he misar, naš pikec tut rito uporablja namesto nog, da kam pride. Res so posrečeni ti naši sončki.

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
14.10.2008 10:47:56   
ella79
men se tudi zdi letos zelo lepa jesen, al pa prejšnja leta sploh opazila nisem, k sem sam hitela sam pa tja user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
14.10.2008 10:50:26   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

men se tudi zdi letos zelo lepa jesen, al pa prejšnja leta sploh opazila nisem, k sem sam hitela sam pa tja user posted image

ja, jaz sem pa zadnji 2 preživela v Bruslju, pa res ni blo tko lepo user posted image  Zdej je pa tut gor 22 stopinj user posted image  user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
14.10.2008 10:51:39   
buči
IZVIRNO SPOROČILO: Marusah

Pa kje najdete čas, da se še s takimi stvarmi ukvarjate? 

Eni smo hiperaktivni, pa otroke imamo ekstra mirne in nakullirane! user posted image

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?