|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Južna Primorska
11.10.2008 20:57:27   
thaiss
V trgovini od Invicte je škonto 70% ker zapirajo, imajo lepe trenirkice in supergice

ma to trgovino že vsaj eno leto zapirajo in še je niso..pomoje je to trik da privabijo ljudi. Jaz sem šla ene dvakrat pogledat ma se mi zdi da imajo same ostanke ki jih od nevemkje privlečejo tjauser posted image

Kaj mogoče veste kje je velika izbira kakšnih krožnikov in kozarčkov z junaki?Špar, Mercator-kje je več?Bi vzela za v vrtec, pa razmišljala sem tudi o kakih igračah za otroke, ma ne vem.Kakšna ideja kaj nest v vvrtec za 4-letnike?Kakšne manjše igračke?user posted image

Mogoče v Mullerju?? Upam, da si kej dobila. Kako pa je z prostorom, zadnjič si neki omenla da iščeš neki primernega za praznovanje?

Pri nas gre, jaz moram it še v laboratorij da potrdijo ta virus blesav, sem utrujena za umret.user posted image

Ma kakšni pa so znaki te infekcijske mononukleoze??? A nisi na bolniški???
En košek zdravja!!!

Bravo Zala za zdravje!!!
Klara je full kokica na uni sliki!!!user posted image user posted image

Ajd ostale na plano!!!!!!!!!

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
11.10.2008 21:05:47   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

V trgovini od Invicte je škonto 70% ker zapirajo, imajo lepe trenirkice in supergice

ma to trgovino že vsaj eno leto zapirajo in še je niso..pomoje je to trik da privabijo ljudi. Jaz sem šla ene dvakrat pogledat ma se mi zdi da imajo same ostanke ki jih od nevemkje privlečejo tjauser posted image

Neki takega ja. Enkrat imajo popust, ker zapirajo, drugič posezonski popust, tretjičuser posted image user posted image  Jaz sem tudi že ene troje supergic tam kupla, od kar zapirajouser posted image user posted image user posted image

Thaiss cocolo Matia. Koliko si špendala za oboje? Verjetno ne tako malo, gleda na to, da je Chicco. Kaj si še lepega kupila.

Mi bomo jutri pa popoldne šli verjetno en giro po Portorožu oz. na igrala, ker gremo dol na kosilo...

Grem se vrčt na kavč in mojemu zatežit, da premakne kanal, ker gleda fuzbal...

Buona notte a tutte

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
11.10.2008 21:08:09   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: asso
Thaiss cocolo Matia. Koliko si špendala za oboje? Verjetno ne tako malo, gleda na to, da je Chicco. Kaj si še lepega kupila.

Kupla nonauser posted image user posted image user posted image
Ma smo gledali še za bundico in čevlje, ma bomo še počakali z nakupom. Sebi sem vzela eno majčko, žabe in konec.

gREŠ, BUONA NOTTE ops črke

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
11.10.2008 22:25:45   
Sibil_
Mononukleoza-mah, grlo boli en teden za znoret-ma res.JAz sem končala dvakrat na urgenci in pojedla dve škatli Lekadolov, sem pa načeloma proti zdravilom....Potem ko neha grlo te pa grabi utrujenost, ker virus napade jetra.Ma je utrujenost kar huda.Ne, nisem na bolniški, itak v službi več ali manj sedim in zaenkrat ni nekih hudih naporov, tako da gre.user posted image

A da uno trgovino že tolk časa zapirajo?No ja, se vidi koliko hodim po trgovinah....user posted image

Smo kupili Patriku karte Črni Peter in zdaj se kartamo že cel dan....ah ja....user posted image

Plac za fešto-verjetno bomo kar v eni gostilni, kjer bodo pač dali mize bolj na stran in prostor med mizami do za igranje, se moram it še zmenit kako in kaj.

Torta za rojstni dan-kakšno ste (bi) naročile, ste jedle kje kakšno dobro, kaj priporočate?Kakšen okus?

Kozarčke z Pujem sem našla v mullerju, krožničke in servietke v Sparu, tako da bo.Nabavljeno vse za vrtec.

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
12.10.2008 12:16:49   
n€na
...................pa pejmo spet na prvo stranuser posted image user posted image user posted image

Sibil- upam da se ti zdravje čim prej porihtauser posted image user posted image

želim vam lepo nedeljo...........se tipkamo kaj zvečer

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
12.10.2008 12:20:54   
n€na
matia in klara- sta prava princ in princesauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
12.10.2008 21:05:38   
thaiss
............
....
.

.
..
....................

.
.
.

..................spet štrajkamouser posted image user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
12.10.2008 21:35:44   
n€na
oj,

Zala že spi, jaz pa čakam mojga da pride iz službe.

Par minut nazaj pa me je sodelavka klicala da je na bolniškiuser posted image user posted image Saj ne rečem da se še nisem naučila kaj moram delati, samo mal me je strah, da nebi kaj zajuser posted image , da nebi kakšnega papirja narobe vložila Pisarniško delo mi je mal tuje, sem bolj navajena na teren.

Bo že, vaja dela mojstrauser posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
12.10.2008 21:42:37   
cuma
Čeeeer!

En pozdravček še od nas!

Pa je konec tega lepega sončnega vikenda ... Z Emo sva bili precej zunaj, Tinkara pa je bila skozi doma, da se čimprej pozdravi. V petek popoldan je namreč dobila vročino, nosek se je zamašil in ....klasika. Danes nima več vročine a ji še vedno precej teče iz nosa zato bo jutri še sigurno doma. Volje je sicer dobre in tudi spi in je normalno. Spi pravzaprav veliko .... se ji ful pozna, da se v vrtcu ne more naspati, je prav utrujena in vsak vikend fuuul spi. Kot je že nekdo izdal user posted image  pridno hodi in zdaj že prav konkretno mašira ! Shodila je par dni po prvi svečki user posted image . Tudi govoriti je začela in kar nekaj besed lepo izgovarja user posted image .

Ema je ok! Rada gre v vrtec, ker so tam njeni prijatelji ... vedno vse našteje user posted image  . Kar se vzg. tiče še vedno nismo zadovoljni a se je tako navezala na skupino, da gre zelo rada tja. Prisiljena je bila v to, da je po hitrem postopku in kar brez kompromisov postala samostojna in ker ji očitno to zdaj ne predstavlja več take travme, gre brez problema v vrtec in prihaja ok volje domov.

sibil: jaz sem prebolela infekcijsko mononukleozo in ti moram reči, da so mi jo ugotovili, ko je bilo že precej hudo in sem imela že povečano vranico. Kakorkoli, meni je pobralo mesec in pol šole takrat, shujšala sem 5kg, ker sem lahko samo pila in jedla juhe (od bolečin in občutka, da imam grlo ozko kot slamico) ... sem pa preležala večino časa, ker nisem zmogla nič drugega. Upam, da bo pri tebi šlo boljše skozi in držim pesti user posted image

thaiss: Ste kolesarili danes? user posted image  Matiček je res srček ... najbrž komaj čaka, da bo deževalo user posted image ?

majrim: Kaj je novega? Neža ok? Ti?

helenav: Klara je prava šminkerca s sončnimi očali user posted image ! Kako je trebušček? Virozica mimo? Eno pikopoko še za vas, da bi ostali čimdlje zdravi!

Moja ura se bliža ... še nekaj preberem in spat, ker nikoli ne vem, kaj bo noč prinesla (šmrkanje ,kašelj ....)!

Lepo spite!

Cuma

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
13.10.2008 7:49:14   
n€na
jutro,

na hitrco iz službe, ni sodelavke in jaz takole malo izkoriščam. Sem misla da ste se včeraj zvečer kaj načvekale in ničuser posted image user posted image  nimam za brat. Midve z Zalo sva včeraj pohajeli po kopru, najprej sva šče malo z vozičkom nato sva ga odnesli v avto in šle še malo peš po semedelski. Kako je uživala ko je gledala morje in se je svobodno gibalauser posted image  Mislim da bomo lahko dali voziček v kletuser posted image  

lep dan

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
13.10.2008 7:57:37   
zrak
dobro jutro vsemmm...
Assouser posted image user posted image   zdaj pa si dobrodošla med nami (20user posted image user posted image )... da ti obnovim želje še tukaj... vse naj naj, da bi bila srečna in zdrava.. oz... zdrava in srečna...

Tudi midva sva se imela lepo čez vikend...ampak včeraj, ko sva šla domov, me je skoraj kap.. Dam Eneia v avto in mu dam tudi ključe, da se zamoti.. jaz pa ta cajt dam voziček v prtljažnik (al kako se reče), ko zasliš klik klik... Ne tip je zaklenu avto in sebe not... V trenutku me je pot oblil.. Bila sem v Izoli.. od mojih staršev nobenih doma.. kaj zdaj.. Se stegnem čez zadno polico in rečem Enei daj mamici ključe.. ma kaj ki ne morem pridet do njegovih rok... in mu rečem: zdaj pa je resna situacija, močno stegni rokice nazaj in mi probaj dat ključe, ker si se zaklenu v avto.. in res Enei ful močno stegne roke .. z eno roko prime mojo in mi da ključe v roko.. Ma nisem mogla verjet.. Nikoli več mu ne dam ključe od avta.. .vsaka izkušnja neki stane...
To je bilo za zaključek..V petek pa si je na mizi obrv presekal..sem mislila, da mi bo srce počlo, ko sem vidla tisto kri.. zdaj pa zgleda ko ena črtica..
zdaj pa grem kaj naredit.. ciaoo

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
13.10.2008 9:06:39   
majrim
najprej asso....
user posted image
user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
13.10.2008 9:10:54   
majrim
malo z zamudo,ampak iz srca...upam,da si prišla k sebiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
zrak....vsaka izkušnja nekaj stane user posted image user posted image user posted image user posted image ...bušk pa bo še precej,sploh v tem obdobju user posted image user posted image user posted image
cuma....mi smo super,Neža je bla čez vikend malo manj,ker je baje že v petek staknila virozo...v soboto smo bli v dežurni,a je vse ok,le nekaj malega je še driske user posted image ...me pa sigurno birtba pri kulturnem ne vidi večuser posted image
kje ste vse ostale???...ja,ene itak že pridno delate...jaz pa čakam,da mi pridejo montirat klimouser posted image user posted image user posted image user posted image
lep dan, vsem po vrsti....
enima se pa počasi bliža spet pitje,kaj zrakuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
13.10.2008 9:15:10   
zrak
Majrimuser posted image  pssttt... JAJAJAJA PITJE na drugi račun (asso)
Zakaj pa ne več na Birbo .. a je tam staknila virozo?? A je vrtcu??
Ja vem glede bušk.. ampak to ni bila samo buškauser posted image ,smo že mislili šibat v izolo... ampak pol smo vidli, da urez ni tako globok.. saj na sinusu tudi ne more bit globok... ampak kakorkoli zdaj zgleda, kot bi imel pearsing tam.user posted image user posted image .. uživaj ob gledanju monterjauser posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
13.10.2008 11:55:18   
thaiss
Asso vse najboljše za 20user posted image  rojstni dan!!!
user posted image

Tudi Matia je začel včeraj neki pomalem šmrkat in pokašljevat, upam da pri tem tudi ostane!!!

Majrim kaj je s taspodnjo birbo???

zrak- uff te razumem kako ti je moglo bit ko je zaklenu, ma še dobro da si imela odprt kofano!! Eneiu enga lubija na bubiko!!!

cuma pri vas je tudi pogosto prisotna ta zoprna bolezenuser posted image   En košekuser posted image za vas

mela, dove?come?

Če se ne motim tudi Patrik od Sibil danes praznuje!!! Tudi njemu vse naj naj!!!!
user posted image

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
13.10.2008 14:09:03   
helenav
user posted image Dober dan od nas

Mi smo vsi vsi zdravi..eni delamo....deni pa sedaj najbrž še spijo v vrtcu ( upam:-))))) )

Vikend je bil lep, pester in danes bi prav rabla dopust. V petek sem namreč ponočevala s kolegicami..v soboto pa je Klara spala pri nonotih in midva sva žurala na Barcolani v Trst-nič posebnega ampak sedaj, je to, d agreš ven, že samo po sebi super..pa četudi sva sama cel večer drinkalauser posted image . Zjutraj pa dormita do 10h..pol na kavico ( v miru ) in kosilo pri noni....Klara je prav vriskala od veselja ko naju je vidla.

Včeraj smo se šetali iz bernardina do pirana in je bilo res  toplo..prav fullll fullll.

Danes smo bili v Ra in se je spet jokala. Semičeve prav nima rada, pa sej jaz tudi neuser posted image user posted image . skratka nič pretresljivega...je rekla, d ase bo dvignila ko se ji bo pač zahotelo...refleksi so ok...nogice lepe stabilne ( ko jo postavi v stoječ položaj), pa tudi stopala so vredu.
Kontrola čez en mesec....

sedaj pa grem dalje delat..

Lep dan in

assouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
vse naj naj naj naj naj..predvsem pa zdravja in šoldovuser posted image , da bo za špendavanjeuser posted image .

nektarina..lepo vaju je bilo videt..tebe in??user posted image user posted image alex ali Nik?user posted image user posted image ..sorry ki sem hitro odletela..ma sem ko že delalauser posted image

pa pa

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
13.10.2008 21:26:48   
asso
Ojla, ma kje ste vseuser posted image

Hvala vsem za čestitke.

Naporen dan je za mano in vsak cajt bom padla dol. V službi itak smo cel dan jedli, sem prišla domov, se dvakrat obrnila in smo šli na en otroški rojstni dan. Punci so se nalavfali in jaz z njima. Zdej Nastia še nekaj čakola v pojstli, Tarin pa je verjetno že fertik. V glavnem vsega imam vrh glave - misleč predvsem na hrano.

Zdej pa vas zapuščam in upam, da ju3 zjutraj bom imela kaj več za bratuser posted image

Buona notte

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
13.10.2008 22:50:01   
melaverde
assoooooo, vse tanartabuljšeeeeee !!!!
predvsem zdravja, vse drugo pride zraven....

allora, kje ste vse???

še moje poročilo...cel vikend smo bili doma, ma prav v hiši user posted image  kar na jok mi je šlo, ko sem pogeldala ven... ampak sem se počutla en škifo, grlo bolelo za umret...Val je v soboto spet zakuhal na 39,8 in v nedeljo nič ???? user posted image
danes je bil normalno v vrtcu, mama pa v službi kljub bolniški...šef gre na pot in mi ne preostane drugega...

popoldan smo bili v Torri, sem iskala superge za Vala in nisem dobila 23 ke user posted image user posted image  ke šfiga, e mo che faccio....

alo, ne maram monologov user posted image

lepe sanje !!!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
14.10.2008 8:24:41   
zrak
dobro jutro...

Helena.. ja vidim da z semičevo se prav nimate radi.. jaz pa grem prav rada k njej.. Klara pa verjetno joče, ker mora naredit take prijeme, ki njej niso všeč oz. so ji vsiljeni, ampak na žalost jih  mora naredit, da vidi, če je vse ok... Enei je zadnjič kar sam splezal na tisti konjiček in jahal..

V glavnem govorim bale samo da nas spravim z druge strani, kjer smo že redni obiskovalci...

ciaooo

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
14.10.2008 9:04:10   
asso
Jutro,

evo, danes malo lažje diham. Sem sicer v gužvi, ampak še vseeno diham lahko zravenuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: zrak

V glavnem govorim bale samo da nas spravim z druge strani, kjer smo že redni obiskovalci...

Ja, ma res, ne vem kaj je to z nami. Vse nekam štrajkamo. Očitno vse izkoriščate ta lepa vremena. Jaz sem spet poletno garderobo zvlekla venuser posted image  In ugotovila, da moram Nastii kupit ene kavbojke, ker ali ima vse hlače prekratke ali pa ima že prav zimske oz. prevelikeuser posted image  Tako, da včeraj sem vidla v Soči lepe kavbojke na Disnejeve junake in tudi navadne za 15€, samo se bojim, da njene številke ne bom dobila. Imajo jih polno za 2 leti in za 4 in več tako, da moram danes si vzet čas in najdet kakšne za 3 leta. To pa imajo zgleda od lani in imajo znižano. Tudi kakšno lepo bundico se dobi za 20€.

Sej zdej je tako lepo vreme, v petek pa, ko bi rabla, da bi bilo lepo pa bo dežuser posted image user posted image user posted image user posted image  Facio il ballo del soleuser posted image

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
14.10.2008 10:13:55   
zrak
Ja asso še dobro da si ti...
Zadnjič je bila debata o škornjih in sem vidla lepe v Intersparu zgoraj .. po 12€.. ni kvaliteta kiko, ampak za uni dan po dežju je dobro.. Apam ni števikle..

Mela a tudi vi ste prišli na 23.. vidiš.. ki si mi rekla, kako veliko številko sem kupila... Zdaj pridejo prav une ciciban, ki sem jih kupila poleti na škontih..malo so velike, ker ima polno 22, ampak ni važno.. bistvo je da v njih lepo hodi.  Kako je z sestrično od Vala??

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
14.10.2008 11:22:24   
asso

Zadnjič je bila debata o škornjih in sem vidla lepe v Intersparu zgoraj .. po 12€.. ni kvaliteta kiko, ampak za uni dan po dežju je dobro.. Apam ni števikle..

Zdej sem si spomnila, da sem ti nekaj obljublja. Joj, moram danes pogledat pri mami, kakšna so številka in jih vzet. Skuza...

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
14.10.2008 12:20:30   
thaiss
eko mi,

marenda je bila tudi danes mnjami.....user posted image

vreme je res full lepo, ma kaj ki popoldan ni več tako toplo, pa sonček se hitro skrije...kaj še bo ko premaknemo urouser posted image
Včeraj smo se vračali iz sprehoda nekaj po 7 uri in Matia je govoru NI NI, NI NI in kazal na nebo. Pa sva ugotovila da hoče povedat da ni sonca, in sva mu neki klobasala o luni, noči, itd in iz vsega tega ima Matia v besednem zakladu dve novi besedi NOČ IN TUĆ(luč)user posted image  luno pa itak že poznauser posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
14.10.2008 12:22:21   
thaiss

Mela a tudi vi ste prišli na 23.. vidiš.. ki si mi rekla, kako veliko številko sem kupila... Zdaj pridejo prav une ciciban, ki sem jih kupila poleti na škontih..malo so velike, ker ima polno 22, ampak ni važno.. bistvo je da v njih lepo hodi.  Kako je z sestrično od Vala??

zrak jaz sem tudi gledala une škornje, ma uni ročaji ob strani  mi propjo ne pjažijo... o številkah pa je full različno, Geox ima velike, Chicco majhne..... pomoje je še vedno najboljše čevelj probat otroku. 

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
14.10.2008 12:57:07   
helenav
user posted image Ne morem verjet..ma trenutno sem brez delauser posted image ..koislo sem že pojedla...pa da vidim, če je še kaka taka cvetka, za kaj poklepetat....

zrak..ma tokrat niso bili prijemi krivi..ampak pristop....Klara je bila pač lačna in je jedla malo kruhka..in ona ji ga je dobesedno iztrgala iz rok in jo posedla na tla..kruh pa na polico, da bo kao bo šla proti njemu ( mislim, kot da je pes) in ona se je užalila in je sedela na tleh in jokala-..pol sem predlagala, da ji damo nazaj kruh in na poličko postavimo igračo in pol je bilo uspešno..je naredila en grižljaj in kruhek odvrla in se postvetila igrači...

ma ki itak od te RA ne odnesemo popolnoma nič..to že sama vem, da bo shodila ko bo čas.....in sploh ne vem zakaj mesečne kontrole....če bo pač shodila ko bo sama hotela..kaj ji pomaga da jo spremlja???če je vse b.p.

po pravici sem tokrat pričakovala kakšne terpaije..ker je po tel. pogovoru se ful začudla , da se še ne dviga..pa da to ni ok...pa da to ni prav...tako pa ne..itd...in ko sem prišla tja..pa je vse b.p.

mah....

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......