špelin@
|
O, lej jo, myo26, sem se ravno spraševala, kako kaj si IZVIRNO SPOROČILO: mya26 Dobro jutro! Groza, še prebrat vas ne morem več. Tolk napišete jaz imam pa vedno manj časa. Še vedno štrikam, zdaj imam okol 15cm, še 85 to go Počasi se daleč pride a ne? Seveda Moje hujšanje: v 2 mescih sem la dol 2,5kg. Sej sem že rekla, počasi se daleč pride . Glavno, da gre dol, počasi in zihr No sem pa v soboto delala z mojim potičko. In je prav dobro uspela. No tista brez rozin je testo/orehi 1:1, tista z rozinami pa malo manj; jih je bilo očitno preveč in je bila fila pretežka in je malo manj testa (ni vzhajalo kot bi moralo). Mami je mela RD pa sem ji potičko spekla. Konec mesca bo praznovala tudi moja babi in to 80. let. Odločili smo se da povabimo ženo njenega žal že pokojnega brata in njene nečake, ki jih že zelo dolgo ni videla, ker živijo v Beogradu. Misim, da jih bo zelo vesela. Zelo lepo Hranjenje in spanje: Maj spi od 9h do 6-polsedmih, s tem da se ponoči 1x zbudi za dojit in 1x ga je treba mal poguncat in zaspi nazaj. Z Majem se še vedno samo dojiva. Ponoči se dojiva ponavadi 1x, čez dan pa na cca. 3ure. Čez kak mesec bova verjetno počasi začela z GH, rižolino. Sicer pa ko jemo in če je v naročju skoraj skoči v krožnik. Prejšni teden smo dobili nov avto, črnega Megana in ko je mami vprašala Lano če ji je všeč, je odvrnila da je grd in da je bil mamin modr lepši (služben Senic) No, zdaj pa imaš Moj gre jutri spet najprej v Rovinj nato pa v Bosno do petka. Se mi kr meša. Res upam, da se bo zadeva umirila po 1.12. Držimo pestke A se boste kej dobile? Špelin@, Katina, Estrella, Nina, Tally, Kasso,....? Če se boste dejte me prosim obvestit na ZS, da ne spregeldam, ker res ne preberem vseh postov. Tudi jaz upam, da bo šlo Gregiju zdaj samo še na bolje in se bom lahko kam odpravila, mi že fajn manjkate... Špelin@, Naty: kako kaj vajina sončka. Sem zasledila d aje bila Gregi bolan. Kako pa ste z Žanom in njegovimi krči? Kaj pa ti Estrella in tvoj vrat? Ja, z Gregijevim zdravjem je bolj tako-tako... No, upam, da bo zdaj bolje, čeprav se mu nosek noče in noče sčistit, poleg tega še vedno kašlja in se sliši, da ima notri polno sluzi
|