|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del
13.10.2008 21:05:59   
katy82
Čer mačkice moje

evo mene in moje frajle nazaj iz šopinga,sva pa vmes skočle še v mojo službo,kjer je bila mala kot angelček pridna,je vse dohtarje čist omrežla,ko je pa moja šefica pršla se je pa kot naročeno začela ful dret,je že čutla da je baba živuser posted image   user posted image user posted image user posted image

Nabavle smo ful kašic pa mehčalec in seveda njihove vložke ki so by the way men zakon,malo sem pa pustla zuni v kafiču pri babiki pa se je vmes tako drla kot sraka,da sem jo slišala v trgovinouser posted image user posted image

Sem si pa kupla maskaro in puder ker mi je dopiz...da živim samo za malo in nase ne dam več nč ampak res nč,frizura nikakva,skoz v trenirki,nič se mi ne da ker me tamala čist zmozga tko da sem dons mal mamici pojamrala kako mi je pa mi je povedala da je blo pri njej isto,ker enostavno ko manj ješ imaš manj energije,dokler se ti telo ne navadi.Kdaj bo to ne vem ker sem sama seb ratala obupna,stanovanje mam v razsulu,sploh nimam energije za pospravljat pa bi se tko rada lotla,da se mal premigam ampak ne,me kr neki bremzauser posted image Upam da me kmalu mine sploh ne vem več kaj mi je tko sem brez življenja.

Ok grem brat za nazaj,da vidm kaj se je dogajalo

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 4351
13.10.2008 21:13:19   
Naty*
Oj bejbe! Hvala vam za odgovore glede korenčka in kakanja user posted image . Js mam sekico na nekajdnevnem obisku, tko da se ne bom tolk javljala user posted image . Bom izkoristila varuško, da bom js kej takega naredila, kar ponavadi ne rata, jutr gremo pa v šoping...za mamico user posted image , si že od poroda nisem konkretnega nakupa privoščila.

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***
Naty: te čisto zastopim, verjemi!!!
Pri nas je bila veselica od polnoči naprej. Ves čas je jokala. Pa se umirila pa čez 10minut spet, ..... in to vse do 5h, potem pa je zaspala in spala do 8h.
Samo sem jo pa s povštrom založila, ker drugače se mi je obrnila na bušija in potem v jok, ker ne zna še spati na bušiju.
Uglavnem, tudi jaz mislim, da more tale jutrišnja polna luna uplivati na naše hroščke user posted image

A potem tale luna res vpliva na naše hrošče? Očitno user posted image . Ja Žan se tud obrne na trebušček ponoči. Če je čist zbujen, pol joka, če se pa v spanju obrne, pa na trebuščku ful dobro in dolgo spi. Še mal pa bo šla luna mimo, upajmo na boljšo noč!

Nočko pa upam, da bojo hroščki in mamice dobro spali!!!!!

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

Neposredna povezava do sporočila: 4352
13.10.2008 21:20:57   
Anitka
Čer!

Upam, da vas bom z branjem in pisanjem spet uspela dohitetiuser posted image user posted image Bom sedaj malce kaj napisala in kasneje še kaj prebrala in pokomentirala.

Torej krst je za nami. Kaj naj rečem?user posted image user posted image user posted image Gal se je skoraj cel obred drl kot sraka, ker je bil zaspan. Ni bil izbran dober timing. Ampak krstili smo ga pa vseeno.user posted image user posted image Ko dobim fotke na kakšnem CD-ju pa jih boste vsekakor videle.

Drugače pa smo zadnje tri noči spali malenkost bolje - prišli smo "le" na tri zbujanja. Jutri nas pa čaka cepljenje in me prav zanima kakšna bo spet situacija po tem.user posted image user posted image

To je na kratko o nas, če uspem pa pokomentiram še o vas. (pa še rima seuser posted image )

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 4353
13.10.2008 21:38:59   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Čer!

Upam, da vas bom z branjem in pisanjem spet uspela dohitetiuser posted image user posted image Bom sedaj malce kaj napisala in kasneje še kaj prebrala in pokomentirala.

Torej krst je za nami. Kaj naj rečem?user posted image user posted image user posted image Gal se je skoraj cel obred drl kot sraka, ker je bil zaspan. Ni bil izbran dober timing. Ampak krstili smo ga pa vseeno.user posted image user posted image Ko dobim fotke na kakšnem CD-ju pa jih boste vsekakor videle.

Torej bo dober pevec!! Slikce pa čakam, pa une od fasade in Dona tudi.Al sem jih kje spregledala?????????

Drugače pa smo zadnje tri noči spali malenkost bolje - prišli smo "le" na tri zbujanja. Jutri nas pa čaka cepljenje in me prav zanima kakšna bo spet situacija po tem.user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image
To je na kratko o nas, če uspem pa pokomentiram še o vas. (pa še rima seuser posted image )

Mi smo plavanje odlično prestali. Mali se je končno vživel in vključil v druščinouser posted image Sem si kar oddahnila. Alja se je ćuvala in bila pridna, le jesti ni hotela. Popila celih 30ml mlekca, meni pa so skor zize odpadle, ko sem ga črpalauser posted image user posted image No, pol sem ji pa dala hippovo kašico za lahko noč in jo je pojedla 150g, pozizala in zaspala. Jaz upam na mirno noč, čeprav mi lunan ni najbolj všečuser posted image
Zaenkrat sem se kar znašla brez možekauser posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4354
13.10.2008 21:45:13   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Čer mačkice moje

evo mene in moje frajle nazaj iz šopinga,sva pa vmes skočle še v mojo službo,kjer je bila mala kot angelček pridna,je vse dohtarje čist omrežla,ko je pa moja šefica pršla se je pa kot naročeno začela ful dret,je že čutla da je baba živuser posted image   user posted image user posted image user posted image

Nabavle smo ful kašic pa mehčalec in seveda njihove vložke ki so by the way men zakon,malo sem pa pustla zuni v kafiču pri babiki pa se je vmes tako drla kot sraka,da sem jo slišala v trgovinouser posted image user posted image

Sem si pa kupla maskaro in puder ker mi je dopiz...da živim samo za malo in nase ne dam več nč ampak res nč,frizura nikakva,skoz v trenirki,nič se mi ne da ker me tamala čist zmozga tko da sem dons mal mamici pojamrala kako mi je pa mi je povedala da je blo pri njej isto,ker enostavno ko manj ješ imaš manj energije,dokler se ti telo ne navadi.Kdaj bo to ne vem ker sem sama seb ratala obupna,stanovanje mam v razsulu,sploh nimam energije za pospravljat pa bi se tko rada lotla,da se mal premigam ampak ne,me kr neki bremzauser posted image Upam da me kmalu mine sploh ne vem več kaj mi je tko sem brez življenja.

Ok grem brat za nazaj,da vidm kaj se je dogajalo

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Katy sem na istem kot ti. Vse je pred menoj, jaz pa že ko cigančekuser posted image Si grem že pošteno na živce in si bom tudi jaz mogla kaj podobnega umislitiuser posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4355
13.10.2008 21:49:51   
Estrella*
Nikjer nobene????????????'

Kje je pa Nina7 dans; verjetno kje med kostanjiuser posted image  Pa nič, grem pa še jez ležat.....................

MIRNO NOČKO!!

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4356
13.10.2008 21:53:05   
špelin@
Estrella*, user posted image  za tvojega plavalčka in en user posted image  zate, da ne boš preveč osamljena brez user posted image

Anitka, user posted image  za Galovo spanje in lepo, da je krst uspel. Po cepljenju sem jaz našemu malemu kar preventivno zvečer dala paracetamolsko svečko in ni bilo nobene reakcije, je spal kot bubica! Vsaj takrat, a ne user posted image

Naty*, uživaj s sestro user posted image

katy82, ja, včasih moraš pomisliti tudi nase - da si brez energije, pa ti verjamem, ampak boš tudi to pridobila nazaj, samo telo rabi nekaj časa, da se navadi na nov režim user posted image  Müllerjeve vložke pa tudi jaz najraje uporabljam user posted image  Tamponi so mi pa boljši od DM.

Jaz pa poleg vseh, ki jih naštevamo, pogrešam še Katinooooo!!! In tudi mya26 se nič ne oglasi... Pa Taula... Nekam slabo nam gre na tejle temi zadnje čase..........

No, po temeljitem pregledovanju glav sem punci spravila spat šele po deveti user posted image  Mene od psihe že celo telo srbi user posted image  V vrtcu so imeli uši v jaslični skupini, v skupini naše male pike na srečo ne... Pa 3x trkam in srčno upam, da tako tudi ostane!!!

ok, če ste že vse šle po dolgem, naj vam in nam zaželim eno mirno noč user posted image

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 13.10.2008 21:56:20 >

Neposredna povezava do sporočila: 4357
13.10.2008 21:58:02   
jana81
oj oj

jst sem nazaj iz  step aerobike, sem se pošteno nadivjala, mi je prav pasalo, čeprav me bo jutri verjetno bolela vsaka mišica.

no naš mulc se je pa pri atiju in babici dru ko sraka, baje se še nikol ni tko..
jedu je nazadnje ob 17h (70 ml AM), potem pa nič, ob pol 9h je zaspal in ko sem jst prišla ob 21h se je zbudu, pa nisem imela srca mu spet flaške tiščat, ker je tud prej ni hotu ko se je tak dru...in sem mu dala mojo bolečo zizo, solze so mi tekle, ampak vsaj zaspal je nazaj...  ne vem kam to pelje, da noče mleka po flaši.

upam da potegne malo dlje v noč..

grem se stiskat zdej, čeprav bom verjetn kmal padla v komo..user posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

Neposredna povezava do sporočila: 4358
13.10.2008 21:59:55   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Estrella*, user posted image  za tvojega plavalčka in en user posted image  zate, da ne boš preveč osamljena brez user posted image

Anitka, user posted image  za Galovo spanje in lepo, da je krst uspel. Po cepljenju sem jaz našemu malemu kar preventivno zvečer dala paracetamolsko svečko in ni bilo nobene reakcije, je spal kot bubica! Vsaj takrat, a ne user posted image

Naty*, uživaj s sestro user posted image

katy82, ja, včasih moraš pomisliti tudi nase - da si brez energije, pa ti verjamem, ampak boš tudi to pridobila nazaj, samo telo rabi nekaj časa, da se navadi na nov režim user posted image  Müllerjeve vložke pa tudi jaz najraje uporabljam user posted image  Tamponi so mi pa boljši od DM.

Jaz pa poleg vseh, ki jih naštevamo, pogrešam še Katinooooo!!! In tudi mya26 se nič ne oglasi...

No, po temeljitem pregledovanju glav sem punci spravila spat šele po deveti user posted image  Mene od psihe že celo telo srbi user posted image  V vrtcu so imeli uši v jaslični skupini, v skupini naše male pike na srečo ne... Pa 3x trkam in srčno upam, da tako tudi ostane!!!

ok, če ste že vse šle po dolgem, naj vam in nam zaželim eno mirno noč user posted image

Špelin@ sem ravno nate mislila kje se skrivašuser posted image Ma saj bodo tvoje bućke brez tiste golazni. Ja Katina ga mal biksauser posted image , a je z njo vse ok. Jo bom mal oštela in ji pripisala mal neopravičenih izostankov. Je pa punca imela RD, o šit sem se šele zdaj spomnilauser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4359
13.10.2008 22:06:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Nikjer nobene????????????'

Kje je pa Nina7 dans; verjetno kje med kostanjiuser posted image  Pa nič, grem pa še jez ležat.....................

MIRNO NOČKO!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  eee dons pa ne. Sm se potepala. Pa neki sm se prijavla na facebook,pa zdej študiram kako pa kaj. Ma ja, sm blond, pa rabm več časauser posted image .
Sm tok hitr prebrala za nazaj, da nč več ne vem kva morm komentiratuser posted image
Aja ti bi rada seznam popravljala. No mi mamo posvetovalnico 22.10

Tilči res luštne fotke user posted image user posted image , pa Estrella tvoja tuuuuuuud. Aurora tvojih pa ne vidmuser posted image

Jana81 mi mamo babylove mleko že skoz in nam je super, pa tud moje tri prijateljice ga majo,pa jim je tud super, morš probat pa boš vidla

Neposredna povezava do sporočila: 4360
13.10.2008 22:15:07   
katy82
Estrella zakon za plavanje a pol je užival pravš?A že kej čutiš tist filing,ki ga dobijo mamice,da bo otrok samostojen in da je kmalu ne bo več rabil,zna bit hudo,če se ne sprijazniš?Pridna si brez možeka kar tako naprejuser posted image Sam kolk je pa tamala luškana zdej so ji pa še laski zrastli,je pa še bolj očarljiva,že dela naši konkurenco,se bojo še sklofaleuser posted image

Anitka jst tud čakam slikce,mali bo pa pevec kaj češ,naša je tud bla neki časa srakica pol k sem jo pa jst prjela je blo pa kul,ah kaj češ so prefriganci ti naši otročičkiuser posted image Dj mi povej,če maš zimsko vrečo,pa do kdaj je uporabna,bi bla še za drugo leto?user posted image

Naty uživaj jutr v šopingu,boš vidla kako paše,pa kej lepga si kup,itak pa ne boš zdržala in boš ziher še Žanu kej kuplauser posted image Tko tud jst delam za mojo fračko

SS a pol ste šli kr v ZOO in da je bla mala tko pridkanauser posted image Pravš,da je radovedne narave,ja to pa kr ne verjamemuser posted image Kolk mate pa še mleka čez dan,mi samo zjutraj in zvečer,mogoče popoldne kako flaško,če jo poje v spanju,drugače ni šansuser posted image

Kodrana nč se ne sekiraj moj trebuh je tak ko da grem spet rodit,čist sem v beduuser posted image Korenček pa malo sam res čisto malo posoli  pa dodaj mlekca pa bo po moje bolš,pa vztrajaj jst sem tud mogla da se je  navadla mlada dama,pr men se prskutuje tud pri sadju pol k pa zaštarta je pa sam AAAMMMMMMM slišat,je ful jedecuser posted image

Špelina tista ženskica pa ne vem no,men je bla tud smešna sam kaj naj vse sorte človk pomisli a ne,sam ta uh uh je tud mene zdeluuser posted image user posted image user posted image Super za izlet,dj povej kako uskladiš vse tri?OK malega maš zase,kaj pa punce a te ubogajo?

Tilči naša spije ful malo,okoli 100 čaja,pa dva obroka mleka drugo GH,tko da ji zdej razredčim še sokec z vodo pa vsaj malo več popije.Ji je urin že mal smrdu pol sem pa rekla,da dam enostavno raje mal sokca kot pa da spet dehidrira in mamo pol piz...A še katera da kak sokec kdaj?

Jana bogica moja upam da mali prime mleko,si sploh ne morem mislit kako ti je hudo,če rabš pumpico,ti jo posodim,da ti ne bo mleko zastajalo.Mleko pa kolker vem uporablja nina pa je enkrat napisala,da je ful zadovoljna z njim.A milumil je ta z vanilijo al obstaja še kak drug?

Bobika ja ti pa tud nimaš sreče,a je bil tud kdo od vaju tko občutljiv kot otrok?user posted image user posted image user posted image da se čimprej pozdravte

Tally sem še zate morala mal pustit,da boš uživala v petekuser posted image

Janan in Aurora user posted image user posted image za plavanje a pol da sta uživala korenjaka.Aurora vse tvoje albume lahko vidm samo tega neuser posted image

Barbaw a ti tvoj kej več pomaga?Kaj pa potoček zunej,si ga dokončala,dj slikaj da vidmo tvojo umetnijouser posted image

Tilči ja kok sta luškana bratca,mali je tak navihanček,bo starejši tud pokasiral kako pod rebrauser posted image

Kodrana kako je tamala,se je kej unesla popoldne?
Hijenca tud kadar smo mi brez štroma se mi zdi kot konec sveta,pa user posted image za hujšanje,kr drž se ti stojim ob strani,sem se tud jst mal pregrešila dons pa mi ni žal,bom od zdej naprej bolj pridnauser posted image

**** a si nam kaj zamerla,da nas ne prideš več pogledatuser posted image

Ne vem če sem pokomentirala vse,če sem katero pozabla naj me pocuka,da se ji posvetimuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4361
13.10.2008 22:18:56   
katy82
Jana dej čez kako urco uturi Nejcu flaško v spanju,mogoče bo pa povlekeluser posted image Itak pa za vse moške velja-ziza je zakon!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4362
13.10.2008 22:20:27   
katy82
Kasso saj vem ampak vseen je pomagal,hvalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4363
13.10.2008 22:53:25   
sesil
evo, jaz sem pa nazaj s pilatesa. danes smo malo bolj garali.
špelin, tista fetina je pa navaden goveji zrezek na žaru. nič posebnegauser posted image
tana7 (se mi zdi da sem brala o nekakanju) jaz ki sem že diplomirala iz kakanja, ti lahko povem kaj so meni rekli. bolj kot je otrok star, več mleka porabi in posledično tudi manj kaka. torej če ti je prej na 3 dni, je čisto možno da ti bo zdej na 6 dni. nič sekirat, če je polno dojena. po pravici povedano, jaz sem se kar malo presekirala, ampak moja je rekorde postavljala - beri 19 dni. je pa sedaj že toliko stara , da ji lahko daš sok kompota jabolka in jo bo to pregnalo. pri naši zaenkrat deluje.

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4364
14.10.2008 6:20:13   
suzy85
dobro jutro!
kavica že diši, tako da si jo kar privoščite!
user posted image  

morm pohvalit evo in njeno spanje! zvečer je nazadnje jedla ob 6ih in zaspala ob 8ih. za jest sem ji dala ob 10ih, ko sem šla spat in ob 4ih, ko sem se zbudila. zdej pa spet spi, mamica pa mlekeca črpa. ful je pridna zadnje dni. verjetno ve, da atija ni, mamica se mora pa naspat. user posted image
katy82 user posted image a si tudi zase kaj privoščiš!jst grem v trgovino iskat stvari zase, ven pa pidem s stvarmi za evo!pa user posted image za hujšanje!

Anitka user posted image da je krst uspel! moja je po drugem cepljenju dobla rahlo vročino, kr ji nisem prej dala calpol (kot prvič). mogoče bo pa tud gal lepo prestal.

Estrella user posted image za plavanje!

jana81 vem, kako bolijo takšne bradavice. sem se cel prvi mesec matrala, pol pa raje začela s črpanjem. mi je ratalo slabo, ko sem samo pomislila, da se približuje ura dojenja. ko je eva začela vlečt, sm vidla vse zvezde, kar jih je! sm rabla pol 2 meseca, da sem si jih pozdravla, kr je tud pri meni nastala malajamica od rane. sem hodla ponoči zgoraj brez spat, preizkusla kreme od a do ž, pa ni nič pomagalo! je rablo svoj čas! upam, da se bo pri tebi hitreje pozdravlo! user posted image user posted image user posted image

tilči naša ob polnem dojenju ne spije nič čaja! še na morju ga ni hotla. bo verjetno začela, ko bomo začeli z gh.

sesil, jana81 user posted image user posted image za telovadbo. bi men tud koristlo, pa ni prave volje!

grem zdej posodo pomit, pa zrihtat se za v službo!

lep dan!

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 4365
14.10.2008 7:41:16   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Estrella zakon za plavanje a pol je užival pravš?A že kej čutiš tist filing,ki ga dobijo mamice,da bo otrok samostojen in da je kmalu ne bo več rabil,zna bit hudo,če se ne sprijazniš?Pridna si brez možeka kar tako naprejuser posted image Sam kolk je pa tamala luškana zdej so ji pa še laski zrastli,je pa še bolj očarljiva,že dela naši konkurenco,se bojo še sklofaleuser posted image

Andraža sem malo na skrivaj opazovala in sem vidla, da zelo lepo komunicira z vrstniki in sodeluje v skupiniuser posted image . Hudo ti je , če gledaš otroka, ki mu je nerodno ali pa ga je strah in se ne more vključit v družbo. Plavat se mora naučit, mi2 ga ne moreva, ker enostavno ne posluša oz. ne dela tako kot se zmenimo, pa zdi se mi bolje, da učenje prevzame oseba, ki je za to usposobljena. Saj se hodi tudi v šolo učit, kajne??

Samostojnost je pa dvorezen meč. Po eni strani je zelo fajn, ker se ne ukvarjaš z banalnimi stvarmi kot so kopanje, oblačenje, hanjenje.....po eni strani pa čutiš, da bo ptiček kmalu odletel iz gnezdauser posted image user posted image user posted image user posted image

O fight se pripravljauser posted image user posted image Bomo naša kar kmalu vpisali v borilne veščineuser posted image user posted image user posted image

Anitka jst tud čakam slikce,mali bo pa pevec kaj češ,naša je tud bla neki časa srakica pol k sem jo pa jst prjela je blo pa kul,ah kaj češ so prefriganci ti naši otročičkiuser posted image Dj mi povej,če maš zimsko vrečo,pa do kdaj je uporabna,bi bla še za drugo leto?user posted image

Naty uživaj jutr v šopingu,boš vidla kako paše,pa kej lepga si kup,itak pa ne boš zdržala in boš ziher še Žanu kej kuplauser posted image Tko tud jst delam za mojo fračko

SS a pol ste šli kr v ZOO in da je bla mala tko pridkanauser posted image Pravš,da je radovedne narave,ja to pa kr ne verjamemuser posted image Kolk mate pa še mleka čez dan,mi samo zjutraj in zvečer,mogoče popoldne kako flaško,če jo poje v spanju,drugače ni šansuser posted image

Kodrana nč se ne sekiraj moj trebuh je tak ko da grem spet rodit,čist sem v beduuser posted image Korenček pa malo sam res čisto malo posoli  pa dodaj mlekca pa bo po moje bolš,pa vztrajaj jst sem tud mogla da se je  navadla mlada dama,pr men se prskutuje tud pri sadju pol k pa zaštarta je pa sam AAAMMMMMMM slišat,je ful jedecuser posted image

Špelina tista ženskica pa ne vem no,men je bla tud smešna sam kaj naj vse sorte človk pomisli a ne,sam ta uh uh je tud mene zdeluuser posted image user posted image user posted image Super za izlet,dj povej kako uskladiš vse tri?OK malega maš zase,kaj pa punce a te ubogajo?

Tilči naša spije ful malo,okoli 100 čaja,pa dva obroka mleka drugo GH,tko da ji zdej razredčim še sokec z vodo pa vsaj malo več popije.Ji je urin že mal smrdu pol sem pa rekla,da dam enostavno raje mal sokca kot pa da spet dehidrira in mamo pol piz...A še katera da kak sokec kdaj?

Jaz sem ji dala korenčkovga in ga ne mara. Pije pa breskov frutek, brez glutenauser posted image

Jana bogica moja upam da mali prime mleko,si sploh ne morem mislit kako ti je hudo,če rabš pumpico,ti jo posodim,da ti ne bo mleko zastajalo.Mleko pa kolker vem uporablja nina pa je enkrat napisala,da je ful zadovoljna z njim.A milumil je ta z vanilijo al obstaja še kak drug?

Bobika ja ti pa tud nimaš sreče,a je bil tud kdo od vaju tko občutljiv kot otrok?user posted image user posted image user posted image da se čimprej pozdravte

Tally sem še zate morala mal pustit,da boš uživala v petekuser posted image

Janan in Aurora user posted image user posted image za plavanje a pol da sta uživala korenjaka.Aurora vse tvoje albume lahko vidm samo tega neuser posted image

Barbaw a ti tvoj kej več pomaga?Kaj pa potoček zunej,si ga dokončala,dj slikaj da vidmo tvojo umetnijouser posted image

Tilči ja kok sta luškana bratca,mali je tak navihanček,bo starejši tud pokasiral kako pod rebrauser posted image

Kodrana kako je tamala,se je kej unesla popoldne?
Hijenca tud kadar smo mi brez štroma se mi zdi kot konec sveta,pa user posted image za hujšanje,kr drž se ti stojim ob strani,sem se tud jst mal pregrešila dons pa mi ni žal,bom od zdej naprej bolj pridnauser posted image

**** a si nam kaj zamerla,da nas ne prideš več pogledatuser posted image

Jaz tud upamuser posted image

Ne vem če sem pokomentirala vse,če sem katero pozabla naj me pocuka,da se ji posvetimuser posted image

Suzy: slastna kavicauser posted image Hvala jo grem posrkat, dokler mala še spi. Kaj si sedaj na dopustu, ko ata ni doma???

nina7: ti potepinka, saj te ni nič doma. Gaja boš čist okužila s tvojim ciganstvomuser posted image user posted image Boga mami čez 15 let.No, kdaj mata sedaj čas, da z Alči vletiva v rovte???Petek??

sesil:user posted image user posted image  za kakcanje. Naša je prej manj kakala, sedaj pa več? Kaj to pomeni, da ima slabši izkoristek sedaj ko je večja?

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4366
14.10.2008 7:45:16   
Estrella*
user posted image   KAKO NAPREDUJEJO MAJSKI HROŠČKI?? user posted image

1. Čmrlika (Taja, 19.04.2008)
- 22.09.08: 6920g, 63,2cm, xxcm (3890g, 12,2cm, xxcm)

2. Jana81 ( Nejc, 21.04.2008)
- 17.09.08: 7200g, 68,5 cm, 43cm (3930g, 19,5cm, 9cm)

3. *Tiana* ( Erazem, 22.04.2008)
- 26.09.08: 7250g, 66 cm, 41 cm (3670g, 13cm, 8cm)

4. Aurea (Ana, 25. 04. 2008)
- 29.09.08: 7100 g,67 cm, xxcm  (3400g, 13cm, xxcm)

5. aurora28 (Gal, 30.04.2008)
- 22.09.08: 7090g, 68cm, 41,5 cm ( 3700g, 16 cm, 5,5 cm)

6. Soncnica Sandra *** (Manca, 01.05.2008) 
- 01.10.08: 7630g, 66,5, xxcm (4160g, 14,5cm, xxcm)
- 12.11.2008:

7. barbaw ( Maja, 02.05.2008)
- 18.09.08: 7070g, 67cm, xxcm (3450g, 17cm, xxcm)

8. CatJa (Mark, 03.05.2008) 
- 23.09.08: 7390g, 70cm, 43 cm (3880g,
18,5 cm, 9cm)

9. Taula (Ella, 04.05.2008)
- 11.09.08: 6020g, 63 cm, xx cm  ( 2480g, 13cm, xxcm)
- 30.9.08:

10. sashy (Anej, 05.05.2008)
- 04.06.08: 4460g, 55 cm, 37,5 cm (1140g, 3cm, 2,5cm)

11. bubica 14 (Jaka, 06.05.2008)
- 24.7.08:6200g, 64cm, 42cm(2330g, 11cm, 6cm)

12. Srčekgirll (Vid, 06.05.2008)
- 15.09.08: 6640g, 63,5cm, xxcm (3230g, 13,5cm, 7cm)

13. hijenca (Vid, 08.05.2008)
- 11.09.08: 7530g, 64cm, xxcm (4010g, 14cm, xxcm)

14. zvezdica05 (Zara, 09.05.2008)
- 09.06.08:

15. Svojeglava (Živa, 09.05.2008)
- 25.09.08: 7900 g, 65,5 cm, xx cm (4270 g, 13,5 cm, XXcm)

16. katy82 (Lara,10.05.2008) 
- 17.09.08: 7460 g, 65,5 cm (4010 g, 11,5 cm, xx cm)

17. mixi (Kaja, 10.05.2008)
- 09.09.08: 7400g, 70cm, 43cm(4140g, 20cm, 8cm)  

18. kanka (Gaja, 10.05.2008)
- 09.10.08: 6810g, 63cm, 41cm(3610g, 13cm, xxcm)

19. Naty* (Žan, 11.05.2008)
- 11.08.08: 71070g, 62cm, 42cm ( 3570g, 11cm, 9cm)

20. kasso (Varja, 11.05.2008)  
- 28.08.08: 5590g, 61,5cm, (2510 g, 12,5 cm,6 cm)

21. Pepita (???, 12.05.2008) 
- 13.08.08: 7350g, 64cm, xx cm (3510g, 11,5cm, 4cm)

22. maminsonček (Lana, 12.05.2008)
- 1.posvet: 3620g, 52 cm, xx cm (390g, 2cm, xx cm)

23. tally (Emilija, 13.05.2008)
- 30.09.08: 6860g, 65cm, xx cm (3750g, 13,5cm, xx cm)
- 11.11.08:

24. kodrana (Tara, 13.05.2008)
- 04.09.08: 6650g, 65cm, 41cm (3530g, 13cm, 6cm)

25. Katina (Inti, 14.05.2008)
-  05.09.08: 6990g, 63cm, 42cm (3120g, 10cm, 6cm) 

26. zalazoya ( Niki, 15.05.2008)
- 02.09.08: 6500g, 63cm, 40cm (3490 g, 10 cm, 7 cm)
- 08.10.08:

27. suzy85 (Eva,16.05.2008) 
- 02.10.08: 6800g, 65,5cm, xxcm (2850g, 11,5cm, xxcm)

28. Majabo (Jošt, 16.05.2008)
- 07.07.08: 5200g, 58cm, xxcm (1780g, 7cm, xxcm)

29. Skye (Tia in Lia, 17.05.2008)
- 16.06.08
Tia: 3260g, 49cm, 37cm (1040g, 2cm, 4cm)
Lia: 3215g, 49,1cm, 37cm (905g, 3,1cm,4cm)
- 18.08.08:

30. nataša34 (Eva,19.05.2008)
-07.10.08: 5260g, 58cm, 41cm (2940g,11cm, 8cm)

3. Špelin@ (Gregor, 19.05.2008) 
- 21.08.08: 7460 g, 65 cm, xx cm (3590 g, 11 cm,xx cm)

32. tilči (Tilen, 19.05.2008) 
- 02.09.08: 6530g, 62cm, 40cm (2980g, 10cm, 5cm) 

33. **** (Omar, 19.05.2008)
- 17.09.08.08:7100g, 66cm, xxcm (3260g, 14,5 cm,xx cm)

34. SesilAneja, 20.05.2008)
- 03.09.08: 5335g, 60cm, 40cm (1855g, 7cm,6cm)

35. Bobika (Anže, 20.05.2008)
- 02.10.08:6630g,64cm,xxcm (3370g, 14,5cm, xxcm) 

36. 80kaja (Lučka, 22.05.2008)
- 17.09.08: 6990g, 64cm, xxcm (3200, 13cm, xxcm) 

37. Estrella (Alja, 23.05.2008) 
- 07.10.08:6700g, 66,5cm, 41,5cm(3200g, 13,5cm, 7,5cm) 
- 25.11.08:
38. darmar (Zala, 24.05.2008)
- xx.xx.08: 6380g, 60cm, 41cm (2800g, 9cm, 5cm)
- 24.10.08:

39. Anitka ( Gal, 25.05.2008)
- 23.09.08:7100g, 65cm, 42,5cm (3720g, 14cm, 5,5cm) 
- 14.10.08:

40. TANA7 (Brina, 25.05.2008)
- 25.09.08:6640g, 63cm, xxcm (3240g, 12cm, xxcm)

41. edinaos (Anja-Tia, 26.05.2008)
- 26.8.08: 6110g, 61,7cm, 40,5cm (2440g, 9,7cm, 5,5cm)
-15.10.08:

42. VALENTINA 2006 (Matevž, 26.05.2008)
- 09.07.08: 5595 g, 58.5 cm, 40 cm (1695 g, 5.5 cm, 3 cm)
- 10.09.08:

43. mya26 (Maj, 27.05.2008)
- 23.09.08: 7800g, 66cm, 41cm (4050g, 13cm, 6cm)

44. MARTINA25 (Tjaša, 29.05.2008)
-08.09.08:6560g, 64cm, 40,5cm ( 2720g, 12cm, xxcm)

45. Kaja08 (Žiga, 29.05.2008)
- 06.10.08: 7870kg, 69cm, xxcm (4270g, 18cm, 8,5cm)

46. eole (Julija, 29.05.2008)
- 07.10.08: 7140g, 66,5cm,xxcm (3560g, 14,5cm, xxcm)

47. narava (Davud, 30.05.2008)
- 14.07.08: 5005g, 56cm, xxcm
(1535g, 4cm, xxcm)

48. Nina7 ( Gaja, 03.06.2008)
- 10.09.08:5500g, 60cm, 39,5cm (2640g, 11cm, 6cm)
- 22.10.08:

27user posted image  : 22user posted image  

user posted image    

Neposredna povezava do sporočila: 4367
14.10.2008 8:03:43   
Anonimen
JUTRO

tudi mi smo že ustali. Spali pa smo kar OKuser posted image

Naty: uživaj s sekicouser posted image

Estrella: ja tudi meni bi kak puloverček prav prišel, lahko se zmenimo za nakupovanje po 15.user posted image

Jana: pridna aerobikauser posted image , jooj a Nejček pa noče flaškeuser posted image to pa je šituser posted image , jaz mislim po dopolnjenem 6. mesecu nehat dojit in začeti z adaptiranim mlekom, me je tudi malo strah kako bo mala to sprejelauser posted image . Povej a te bolijo vse kosti po rekreaciji???

Sesil: tudi ti si pridnauser posted image

Estrella: te lahko vprašam kdo ti je Aljo merkal ko sta bila na plavanju?

alarmmmmm.....

Neposredna povezava do sporočila: 4368
14.10.2008 8:14:47   
Soncnica Sandra ***
Jutro!

Evo tudi mi2 sva že pokonci in sicer od 6.30.

Mene čaka likanje, Manco pa krajši počitek-vsaj upam user posted image .

No vas kasneje še kaj berem

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4369
14.10.2008 8:17:12   
tilči
dobro jutro...

Sem še user posted image , ker mali ni vedel, kaj bi počel ponoči-a bi spal a bi peluser posted image

Suzy...hvala za kavo. Sem jo že popila, da sem k sebi prišla.
Katy...mi uporabljamo navaden Milumil, sem se pa enkrat zmotila, ker so tako podobne škatle in vzela vanilijo, pa ni bilo nobenega problema, mali ga je z veseljem spi. Sem mu dala največ 2x na dan, drugače ne bi hotel navadnega pitiuser posted image .
Obstaja pa še s korenčkom, za večerni in jutranji obrok.Sta pa dva navadna, pa ne vem, v čem je razlika, razen v ceniuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4370
14.10.2008 8:29:06   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

JUTRO

tudi mi smo že ustali. Spali pa smo kar OKuser posted image

Naty: uživaj s sekicouser posted image ojitelsko

Estrella: ja tudi meni bi kak puloverček prav prišel, lahko se zmenimo za nakupovanje po 15.user posted image

Ja lahk, sam jaz bi kakšen mesec kasnejeuser posted image user posted image user posted image

Jana: pridna aerobikauser posted image , jooj a Nejček pa noče flaškeuser posted image to pa je šituser posted image , jaz mislim po dopolnjenem 6. mesecu nehat dojit in začeti z adaptiranim mlekom, me je tudi malo strah kako bo mala to sprejelauser posted image . Povej a te bolijo vse kosti po rekreaciji???

Sesil: tudi ti si pridnauser posted image

Estrella: te lahko vprašam kdo ti je Aljo merkal ko sta bila na plavanju?

Nika, nečakinja od Mateja. Je stara 15let in ima dolgoletno prakso s čuvanjem tamalihuser posted image .Že Andraža je čuvala. Hodi pa na vzgojiteljsko šolo.

alarmmmmm.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4371
14.10.2008 8:35:20   
Estrella*
tilči: malo počij čez dan, če bo kaka minuta frej. Mi smo vstali ob 0.30h in pojedli ter zspali do 8huser posted image Sem se že bala, da bodo žurke, ker je bila tak zgodi na ziziuser posted image

edinaos: Ve Logatčanke ste pa bose s temi avtomobiliuser posted image  Pri nas je tak lep sonček in se bom kar ven odpravila, da se mala zmatra.

Sedaj ima naša manijo kotaljenja. Lovim jopo celi sobiuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4372
14.10.2008 8:35:59   
jana81
dobro jutro, ampak danes je res dobro..

Nejc mi je spal od 21-8h, ok vmes sva jedla ob 1h in 4.30, no tuki je pol čebljal do 5.30, ampak jst sem zaspala in ob 6h ko sem ga pogledala je spal, no potegnu je do 8h...HB vsaj ena prespana noč. Sva se pa kr dojila ponoč, sem pač mal zobe stisnala.

nina7 jst sem tud na facebooku, moj nick je Jana Nejc, dodaj me kot friends..

katy za milumil ne vem, ampak sem kupla tega od babylove ker je pol cenejši kot milumil, in pa ker pač nobenga mleka noče, mi je škoda stran metat denar, zato sem vzela cenejšega.

aurora jst tud ne vidim slikc, album vidim, ko pa kliknem nanj, ni slik noter.

sesil pridne sva a ne, da telovadiva ??user posted image user posted image  me zanima kok dolg bom, mam kr slabo vest ko grem, pa Nejc kliče mam, mam, mam...

suzy85 hvala za kavico in tolažilne besede, jst tud upam da se mi pozdravijo, bo zdej probala kako dojenje spustit in nadomestit večji obrok GH.

edina...veš me dones še ne boli nič, mogoče bo popoldne , ampak sej mal pa more bolet, da veš da kej delaš.

SS jst bi se tud mogla vrzt v likanje, pa nimam volje..

mnda sem vse skomentirala, grem si zdej kavico nardit.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4373
14.10.2008 8:38:09   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Mene čaka likanje,

Lahko še k meni pridešuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4374
14.10.2008 8:40:40   
mya26
Dobro jutro!

Groza, še prebrat vas ne morem več. Tolk napišete jaz imam pa vedno manj časa. Še vedno štrikam, zdaj imam okol 15cm, še 85 to go user posted image Počasi se daleč pride a ne?
Moje hujšanje: v 2 mescih sem la dol 2,5kg. Sej sem že rekla, počasi se daleč prideuser posted image .

No sem pa v soboto delala z mojim potičko. In je prav dobro uspela. No tista brez rozin je testo/orehi 1:1, tista z rozinami pa malo manj; jih je bilo očitno preveč in je bila fila pretežka in je malo manj testa (ni vzhajalo kot bi moralo). Mami je mela RD pa sem ji potičko spekla.
Konec mesca bo praznovala tudi moja babi in to 80. let. Odločili smo se da povabimo ženo njenega žal že pokojnega brata in njene nečake, ki jih že zelo dolgo ni videla, ker živijo v Beogradu. Misim, da jih bo zelo vesela.

Hranjenje in spanje:
Maj spi od 9h do 6-polsedmih, s tem da se ponoči 1x zbudi za dojit in 1x ga je treba mal poguncat in zaspi nazaj. Z Majem se še vedno samo dojiva. Ponoči se dojiva ponavadi 1x, čez dan pa na cca. 3ure. Čez kak mesec bova verjetno počasi začela z GH, rižolino. Sicer pa ko jemo in če je v naročju skoraj skoči v krožnik.

Prejšni teden smo dobili nov avto, črnega Megana in ko je mami vprašala Lano če ji je všeč, je odvrnila da je grd in da je bil mamin modr lepši (služben Senic) user posted image

Moj gre jutri spet najprej v Rovinj nato pa v Bosno do petka. Se mi kr meša. Res upam, da se bo zadeva umirila po 1.12.

A se boste kej dobile? Špelin@, Katina, Estrella, Nina, Tally, Kasso,....? Če se boste dejte me prosim obvestit na ZS, da ne spregeldam, ker res ne preberem vseh postov.

Špelin@, Naty:
kako kaj vajina sončka. Sem zasledila d aje bila Gregi bolan. Kako pa ste z Žanom in njegovimi krči? Kaj pa ti Estrella in tvoj vrat?

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?