mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy Kruce Fiks - ja nahamal, imata pa vidva storije za atom Rešom, ni kaj. MIdva sva bila pri njem na razgovoru, drugače sva v Lj. Takrat je bil tako, realen pač, ampak kar priljuden, bi jaz temu rekla. Ma pa sem mislila, da bom ta prva. Pa ste čveke že gor. No, jaz ne spim že od štirih. Danes sva se namreč odločila, da bi delala test, da jutri v Lj slučajno ne znoriva. Si naredim uro 5.40, ko si naj bi dala utro...., ja seveda se zbudim prej, ugotovim, da je ura 5 (!), še malo noge skup tiščim, a me lulat, mojga pogličem, ki neki zamomlja. Jaz na školjko, lonček, očala sem morala vzet, če ne bi nič videla , hočem CB odpret, se mi roke tresejo, moj le pride za mano, sem ga kar njemu porinila. In že tiščim palčko v lonček. Trapa sem prebrala 5 sek in sem mislila, da je isto v lonček in pod curkom, pa ni (20 sek če v lonček) ... pa nima veze. No, in oba gledava tiste črtice in JA, ZIBALI BOMO!!!!!!!!!!!!!! PLUS JE, PLUS! to mi delaj . BRAVO GOLDY, želim ti lepo in mirno nosečnost, brez slabosti