|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI
13.10.2008 22:11:17   
bbpikica
IZVIRNO SPOROČILO: Nikita***

Hvala Shukauser posted image . Če me sprejmete medse, bom ostala tukaj in malce čvekala z vami... Čas se tako vleče in ne gre nikamor, ko čakamo na rezultateuser posted image

nikita mislim da ni nobene ki te nebi sprejelauser posted image user posted image  predvsem pa sočustvovala s tabo in upala s tabo
kicsi vse kar lahko rečemjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zarja evo mene sem bla v službi. Pa sm maluser posted image ker je je tist pokvarjen flekec pojavu. No ja počakajmo še malo...
Torek, 14.10.
Ledenka - pregled
Netka34 - UZ
Lana08- punkcija
Miška73 - UZ
Jazzz27 - punkcija

Stijan - UZ
Dajamaja - UZ
Bozza - UZ

user posted image user posted image user posted image držte se jutri punceuser posted image user posted image user posted image

pa dober večer tudi vsem ostalim ki jih nisem posebej omenila

(odgovor članu Nikita***)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
13.10.2008 22:27:49   
netka34

IZVIRNO SPOROČILO: Kicsi

Lep pozdrav vsem skupaj.Me ni bilo zdaj dva tedna na forumu,ker sem hotela čim manj razmišljati o vsem skupaj.Skratka,imam veselo novico user posted image .Danes sem bila na kliniki na kontroli beta HCG in pokazal je 5712 user posted image user posted image .Pravi sestra,da sta se po vsej verjetnosti prijela oba.
Punce,zelo sem vam hvaležna za vse stavke,ki jih pišete user posted image ,ker zares pomagajo,da se psihično ne podreš.

Ej mislm....sm tolk zinla na tem bhcg, d me še zej boli pr ušesih!!!!

Svaka čast, čestitke iz vsega mojega velikega srca!!!!user posted image user posted image

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
13.10.2008 22:32:46   
netka34

IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Torek, 14.10.
Netka34 - UZ
Lana08- punkcija
Miška73 - UZ
Jazzz27 - punkcija

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Torek, 14.10.
Ledenka - pregled
Stijan - UZ
Dajamaja - UZ
Bozza - UZ

Navijam za vse akterke za jutri, da bi UZ-ji pokazali veliko foliklčkov in bile punkcije čimmanj boleče in dale lepe rezultate, nosečkam pa bijoče user posted image user posted image user posted image

Ščukca, kradem, ampak moji možgani so pod uplivom supre ful skrčeni. Kukr endometrij in folikli!!user posted image
user posted image user posted image

In itak d navijam za vse nas!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
13.10.2008 22:43:33   
mismis
user posted image        user posted image        user posted image

AKTUALNO V TEM TEDNU   

Torek, 14.10.
Netka34 - UZ
Lana08- punkcija
Miška73 - UZ
Jazzz27 - punkcija
Pikovit - pogovor MB

Sreda, 15.10.
Kalina - punkcija

Četrtek, 16.10.
Gigi1 - UZ
Mlinčka - UZ
Anci Banci - UZ

Petek, 17.10.
womanpolice - UZ

Sreda, 22.10.
mateja_goljev - UZ

Petek, 24.10.
Tina1 - UZ

user posted image

NAŠE NOSEČKE

Torek, 14.10.
Ledenka - pregled
Stijan - UZ
Dajamaja - UZ
Bozza - UZ

Sreda, 15.10.
Zvezdica - pregled

Četrtek, 16.10.
Dakec - morfologija
LaraLight - UZ

Ponedeljek, 20.10.
mojsonček - UZ

Sreda, 22.10.
Shuka - pregled

Petek, 24.10.
Jadrnica - pregled + morfologija
Mandreja - UZ

Torek, 28.10.
Sonček85 - pregled

Sreda, 05.11.
Ledenka - NS

OBJEMČKOMETER
           user posted image   Ozone        user posted image         
user posted image    GITA14     user posted image
user posted image    Obayifo    user posted image
user posted image   PIka74  user posted image

user posted image      user posted image    T R E P E T A L K E    user posted image     user posted image
(beri TESTI)

bbpikica greje          test 15.10.2008
Goldy greje          test 15.10.2008
Reni70 greje         test 15.10.2008
Gospodarica greje   test 19.10.2008
Zarja greje          test 20.10.2008
Sabsa greje    test 21.10.2008
Nikita*** greje   test 21.10.2008
Kajsica greje       test 27.10.2008
Paddy greje        test 27.10.2008

user posted image

user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  POSTOPKUuser posted image  

• Zarja1 (1. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič)
  • Mikimiška78 (1.IVF, dr. Reš, dipherline in Menopur)
  • Kikaa (3. IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Sabsa (GK LJ, 02.09. sestra Blanka)
  • Goldy (3. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
  • Kajsica (2. IVF, GK LJ, ET 11.10.)
  • DaisyE (dr. Reš, 14.10. pogovor)
  • netka34 (3.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Mateja.goljev (2. IVF/ICSI)
  • Gigi (2. ICSI, GK LJ, dr. Vogler)
  • Mlinčka (2. IVF, 30. let, dr. Drobnič)
  • Paddy (2.ICSI, MB, ET 12.10.)
  • Lana08 (1.IVF/ICSI, GK LJ, dr. Zorn)
  • womanpolice (2. ICSI, GK LJ)
  • Jazzz27 (1.IVF, dr. Reš,)
  • Kalina (2. IVF, dr. Merlo)
  • Reni70 (4.ICSI,PO, dr.Reš)
  • Miška73 (1.IVF, GK LJ)
  • anci banci (1.ICSI, dr. Reš)
  • gospodarica (2. IVF, dr. Reš)
  • Serendipity (1.ICSI, MB, dr. Gavrić, 17.11. špikanje)
  • Reby (1.IVF/ICSI, dr. Reš, posvet 16.10.)
  • Tina1 (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Želvica99 (2. IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • bbpikica (4. IVF, 30.09. punkcija)
  • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič, 15.10. sestra Blanka)
  • anna1 (1. IVF, GK LJ)
  • Jill (1. ICSI, MB)
  • Pikovit (6. IVF, MB)
  • Barbarella77 (2. ICSI, MB)  

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• paki (PO)
  • Anja31 (2. IVF, dr. Reš) 
  • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
  • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
  • Anabanana
  • Iannia
  • Žirafca
  • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
  • Bambi75 (4.IVF/ICSI, MB)
  • moni29 (MB) 
  • Tjasshyy (LJ?) 
  • mami26 (LJ)
  • Titi3 (Superfact in Menopur)
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič, novembra zamrznjenčki)
  • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO)
  • tička (ICSI, dr. Reš, Postojna)
  • mala81 (2. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB)
  • Darja* (3.IVF/ICSI)
  • Vijolica30 (31. let, 3.IVF, dr. Bokal)
  • Anadejka
  • Sarasan (2. IVF)
  • šemalo (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • BEBIII (GK LJ, dr. Pinter, 12.11. pregled)
  • Sulfinija (GK LJ, dr. Zorn )
  • Lučka25 (1. IVF, dr. Reš, suprefact+menogon)
  • Oktavija (MB, 3. IUI)
  • neni (7. IVF, dr. Reš)
  • Blanč (4. IVF, dr. Reš, november)
  • T1979 (3. IVF, PO,dr. Reš, Menogon)
  • Kiwi ( 1. IVF, MB)
  • Pija76 (4. IVF, PO, dr. Reš) 
  • mismis (2.IVF;LJ,dr.Drobnič) 
  • Baci (1. IVF, MB, dr.Milan Reljič,dr.Gavrič)
  • M.L.B.K. (3. IVF, dr. Reš)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • Sisy (3. IVF, dr. Reš)
  • Ozone (5. IVF, MB dr. Reljič)
  • Obayifo (IUI, Graz)
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Pika74 (34 let, 5. IVF/ICSI, dr. Drobnič)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image     

Hope2user posted image user posted image   , sayuri user posted image user posted image , pfuser posted image ,  Gloriauser posted image , dakecuser posted image user posted image    Ameliauser posted image , Goldfishuser posted image , Mandarinca, Črni Tulipan, Anime
user posted image user posted image , Mijavček user posted image user posted image , Špelka12 user posted imageKonina user posted image user posted image user posted image , Mavrica72user posted image Zvezdicauser posted image user posted image , Pinki36user posted image , Abra user posted image user posted image   , Sonček33user posted image , Rubin , Julija30 user posted image , Orto2user posted image ,  Hedviga  user posted image user posted image user posted image , Libi user posted image , Shukauser posted image , Grethy user posted image , Linda25user posted image , Nokesuser posted image + turistuser posted image , Rožica29user posted image   , Jadrnicauser posted image , Sonček85user posted image ,  Dobrovoljčica user posted image , Ledenkauser posted image , Bozza user posted image , LaraLight user posted image , Mlinček user posted image , Folikel09 user posted image , Krucefiks user posted image , Stijanuser posted image , Dajamaja user posted image

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207

user posted image  NOVE NOSEČKE OKTOBER user posted image    

user posted image                 mojsonček (PO)

user posted image                   martin6 (LJ)  

user posted image                  Mandreja (LJ)

user posted image              Kicsi  (LJ)

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
13.10.2008 22:45:04   
netka34
Ja, končno sem prebrala čveke 3h dni!!!!user posted image user posted image user posted image

In poljubčke in pozdravčke vsem mojim lepim dragim, ki ste me pogrešile. spotoma se globoko opravičujem, ker vas nisem obvestila, da imam vikend paket pri moji nončki.user posted image

Jah supra še vedno dela svoje piz......, ma js se ji smejem v obraz!! Jutri dobim 4ko menopurja, pa ji bom dala kontra!!user posted image user posted image

Nikita, tebe sem pa brala že davno nazaj, ko sem še cele dneve visela na MON-u. Mislim, ja, kaj naj rečem....solz sm pa tko že za eno malo morje prelila!!user posted image srečno v tem krogu, čene pa v naslednjem....ko pa ne vemo kje in kdaj nas čaka....user posted image user posted image

Zej pa že mislm, d je cajt za it spat, kr jutri bo pela 5h, sej veste, gužva po avtocesti pato....

Lupčka vsem!!

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
13.10.2008 22:47:02   
mismis

Torek, 14.10.
Netka34 - UZ
Lana08- punkcija
Miška73 - UZ
Jazzz27 - punkcija
Pikovit - pogovor MB

Torek, 14.10.
Ledenka - pregled
Stijan - UZ
Dajamaja - UZ
Bozza - UZ

Navijam za vse akterke za jutri, da bi UZ-ji pokazali veliko foliklčkov in bile punkcije čimmanj boleče in dale lepe rezultate, nosečkam pa bijoče user posted image user posted image user posted image

Evo mi smo danes malo pozni iz pasje šole, smo imeli dopolnilni pouk za vodnike user posted image user posted image
No glede na to, da se bo jutri dogajalo na polno, želim vsem jutrišnjim borkam,    VELIKO VELIKO srečeuser posted image user posted image user posted image

Go girls, Go girls, Go girls user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
13.10.2008 22:55:36   
Kalina
Evo me iz PO! Stopka je padla, folikli so ok, jih ni glih nevem kolko, ampak zadostno. Sem se tudi pogodila za en fajn protibolecinski koktejlcek v sredo pred punkcijouser posted image

Zdej grem pa spat, ker pol riti in noge ne cutimuser posted image

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
13.10.2008 22:56:51   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: Kicsi

Lep pozdrav vsem skupaj.Me ni bilo zdaj dva tedna na forumu,ker sem hotela čim manj razmišljati o vsem skupaj.Skratka,imam veselo novico user posted image .Danes sem bila na kliniki na kontroli beta HCG in pokazal je 5712 user posted image user posted image .Pravi sestra,da sta se po vsej verjetnosti prijela oba.
Punce,zelo sem vam hvaležna za vse stavke,ki jih pišete user posted image ,ker zares pomagajo,da se psihično ne podreš.

JEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Vidiš to je novica za nazdravit.

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
13.10.2008 22:58:44   
lučka 25

Torek, 14.10.
Netka34 - UZ
Lana08- punkcija
Miška73 - UZ
Jazzz27 - punkcija

Torek, 14.10.
Ledenka - pregled
Stijan - UZ
Dajamaja - UZ
Bozza - UZ

Se podpišem. user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
13.10.2008 22:59:08   
lučka 25
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Kicsi, čestitam!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
13.10.2008 23:01:00   
lučka 25
Kruce Fiks, vidva pa res nimata sreče z atom Rešom. Midva sva imela do sedaj same dobre izkušnje. Upam, da bo naslednjič bolje in, da vama že klomifen pomaga.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
13.10.2008 23:03:26   
miska73
Evo mene šele zdle na RR.
Pa jutri moram že zelo zgodaj vstati...
Ziher bom jutri tečna...user posted image
Danes se smejim, jutri pa ... no saj ve ne boste trpele, ampak moji sodelavci

Zarja, ful dobre navijače z zastavami si zrihtala user posted image
Pa še fotosestimulacija ... Pri meni je Matt tudi bolj pri vrhu za stimulacijo

Jazzzi in Lana, bom jutri z vama v mislih. Čim manj bolečo in čimbolj uspešno punkcijo želim.

Zvezdica, saj ne morem verjet, da si se ti kar 9 kg zredila v postopku. A to v enem mesecu? Pa to je samo od hormonov ali si imela tako povečan apetit?

Sonček, spet se ti moramo zahvalit, k si tolk lepo svetil cel dan.
Me veseli, da je vse OK s tabo.

Nikita, upam da izcedek mine.

Shuka, zelje user posted image , od tega te bo samo napenjalo... Obleči na pregled kakšno poletno oblekico, ki čisto malo tehta...
Po moje če se držiš zdrave prehrane brez pregreh (beri sladkarije) bo čisto OK.

Sayuri, čist pozabla... ful hvala za slikico... si nam nardila lušte. Se še priporočamo za takšno fotostimulacijo.

Ajsi, kej lepega si oglejte jutri na pregledu.

Mlinček, tvoj post sem pa komaj prebrala, ker vse nekaj skače na njem. Lepo pozdravljen.

Kalina, upam da so te punce danes pomirile in seveda da bo vse najbolje pojutrišnjem na punkciji. Stopka je pa zdle verjetno že padla.

KruceFiks, škoda da ne najdete skupne besede z ata Rešom. Ampak punce ga res hvalijo kot vrhunskega strokovnjaka.

Pupe moje, grem jst zdej pančkat.

< Sporočilo je popravil miska73 -- 13.10.2008 23:08:08 >

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
13.10.2008 23:07:04   
lučka 25
Punce, mene pa nekaj zanima. Ali naj jaz jutri reša kar osebno pokličem na njegov GSM glede tega, kaj naj sedaj z mano, a naj greva v novembru v postopek ali ne, glede na moje težave s krvavitvami? Ali naj pookličeva v Dravlje, da naju naročijo.

Pa kdaj je najboje, da se njega pokliče na GSM.

Hvala za odgovore.

P.s.
Se opravičujem, ker se tako malo javljam zadnje dni, ampak nisem najbolj zgovorna okoli vsega tega cirkusa, me malo skrbi kako bo naprej. Se mi pa user posted image  nakazuje, sem sedaj že dobla malo izcedka, tako da se bo jutri zagotovo ulila.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
   Oktober IVF/ICSI
14.10.2008 5:38:10   
Kruce Fiks
Saj bo! Sej tole rundo mi ni izgledal tako strogo zavrt! Mi je pa smotano, ker se je zgodilo ravno to, kar sem že tu pisal da se bojim. Zadnjič naju je odpravil na 1.2.3.... in tudi zdaj so bila vsa uprašanja nekak odveč, spet se mu je mudilo. No sem si pa sedaj tudi jaz pisal, pa skozi sem imel vas v mislih, češ sej mi bodo pa One povedaleuser posted image .......

IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Punce, mene pa nekaj zanima. Ali naj jaz jutri reša kar osebno pokličem na njegov GSM glede tega, kaj naj sedaj z mano, a naj greva v novembru v postopek ali ne, glede na moje težave s krvavitvami? Ali naj pookličeva v Dravlje, da naju naročijo.

Hvala za odgovore.

Ti ga kar poklič na GSM sej zato ga pa ima in če se javi pomeni da ima čas al kako?

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
14.10.2008 6:02:28   
tassi1
Dobro jutro!!ena kavica za vse user posted image

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
14.10.2008 6:08:00   
tassi1
Se počasi odpravljam v MB. in upam,da bom kmalu v postopku-čepravf ne več kaj mi bopdo dali namesto dipherlin injekcij-se bo že kaj najdlouser posted image user posted image

Kruce Fiks-vidva imata pa res mal smole z Atomuser posted image user posted image user posted image

Pika 74-pošiljam ti en velik user posted image
user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Torek, 14.10.
Netka34 - UZ
Lana08- punkcija
Miška73 - UZ
Jazzz27 - punkcija

user posted image

Torek, 14.10.
Ledenka - pregled
Stijan - UZ
Dajamaja - UZ
Bozza - UZ

user posted image

navijam!!

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
14.10.2008 6:15:21   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

Saj bo! Sej tole rundo mi ni izgledal tako strogo zavrt! Mi je pa smotano, ker se je zgodilo ravno to, kar sem že tu pisal da se bojim. Zadnjič naju je odpravil na 1.2.3.... in tudi zdaj so bila vsa uprašanja nekak odveč, spet se mu je mudilo. No sem si pa sedaj tudi jaz pisal, pa skozi sem imel vas v mislih, češ sej mi bodo pa One povedaleuser posted image .......

Enako sem razmišljala jaz, ko sem šla prvič k Rešu. Saj če pa nič ne bom zvedela, imam še vedno punce na RR. user posted image

Kot sem že rekla, kar pozitivno naprej, pa naj vama že klomifen pomaga.

Neposredna povezava do sporočila: 2717
14.10.2008 6:16:56   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Hvala za odgovore.

Ti ga kar poklič na GSM sej zato ga pa ima in če se javi pomeni da ima čas al kako?

Ja, saj to tudi jaz razmišljam, pa mi je tako neprijetno ga klicat na GSM. Ampak to so moje težave, ker sem taka zajklja.user posted image

Hvala za odgovor, ga bom gotovo kar upoštevala.

Neposredna povezava do sporočila: 2718
14.10.2008 6:18:02   
lučka 25
tassi, hvala za kavico. Si jo skuhala kot naročeno. Jo danes potrebujem.user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
14.10.2008 6:26:57   
tassi1
Ni za kaj,Lučka 25,dobro opraviuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
14.10.2008 6:45:25   
gigi1

Torek, 14.10.
Netka34 - UZ
Lana08- punkcija
Miška73 - UZ
Jazzz27 - punkcija

Torek, 14.10.
Ledenka - pregled
Stijan - UZ
Dajamaja - UZ
Bozza - UZ

Jazzy in Lana čimboljnežno punkcijo, čimveč jajčec in plavalčkov, ki jih bodo lepo oplodili.

Netka da bo endometrij čim tanjši in polna vreča menopurja

Miška, da bi bili folikli dost veliki in da pade stopka.

Ajsika, da bi ti naredili UZ in da ponovno vidiš pikico.

Dajamaja, Stijan in Boza da bi vidle 300/uro utripajoče srčke user posted image  user posted image

Kicsi čestitaaaaaaam user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
14.10.2008 6:50:14   
nokes
Torek, 14.10.
Netka34 - UZ
Lana08- punkcija
Miška73 - UZ
Jazzz27 - punkcija
Pikovit - pogovor MB

Torek, 14.10.
Ledenka - pregled
Stijan - UZ
Dajamaja - UZ
Bozza - UZ

tut jst, tut jst user posted image   user posted image user posted image user posted image !!!! držte se danes, punce!!!

kicsi, čestiiiitam!!! sam si pa tud ena poredna! nas pustiš tak dolgo trepetat!user posted image

khem, khem, katera že danes lula???

bbpikica greje     user posted image     test 15.10.2008
Goldy greje         user posted image user posted image test 15.10.2008
Reni70 greje        user posted image user posted image test 15.10.2008

no, ostale, dobro jutro! danes bo baje en tak lep poletni dan!

nokes

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
14.10.2008 7:01:52   
Goldy
Kruce Fiks - ja nahamal, imata pa vidva storije za atom Rešom, ni kaj. MIdva sva bila pri njem na razgovoru, drugače sva v Lj. Takrat je bil tako, realen pač, ampak kar priljuden, bi jaz temu rekla.

Ma pa sem mislila, da bom ta prva. Pa ste čveke že gor. No, jaz ne spim že od štirih. Danes sva se namreč odločila, da bi delala test, da jutri v Lj slučajno ne znoriva. Si naredim uro 5.40, ko si naj bi dala utro...., ja seveda se zbudim prej, ugotovim, da je ura 5 (!), še malo noge skup tiščim, a me lulat, mojga pogličem, ki neki zamomlja. Jaz na školjko, lonček, očala sem morala vzet, če ne bi nič videla user posted image , hočem CB odpret, se mi roke tresejo, moj le pride za mano, sem ga kar njemu porinila. In že tiščim palčko v lonček. Trapa sem prebrala 5 sek in sem mislila, da je isto v lonček in pod curkom, pa ni (20 sek če v lonček) ... pa nima veze. No, in oba gledava tiste črtice in

JA, ZIBALI BOMO!!!!!!!!!!!!!! PLUS JE, PLUS!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
14.10.2008 7:14:26   
gigi1
A hm. Dobro jutro vsem user posted image

Sem mogla najprej navijat za današnje akterke user posted image

bbpikica greje     user posted image     test 15.10.2008
Goldy greje         user posted image user posted image test 15.10.2008
Reni70 greje        user posted image user posted image test 15.10.2008

Pupe nalulajte pluske user posted image  user posted image  user posted image

BBpikica upam, da  je tist kr neki in bo danes +!

Pikovitek moj dobro opravi danes!

Tassi ti tudi. Če ne diphlerine, boš dobila suprefact.

Krucefiks žal mi je, da nimata sreče z Rešom. Saj bo bolje.

Kalina pa je le bilo vse OK. Še en dokaz, da smo čist preveč v skrbeh..

Lučka pokliči ga. user posted image user posted image user posted image  da se tole z M končno uredi.

Abra, Šuki, Sončka, Zvedzica, Noki, Hope, Lara, Hedi, Miški, Pija, Želvica, Sapi, Glorija, Zarja, Blanči, Gretka, Dejzi, Folikel, Mlinčka, Mlinček... in vse, ki vas nisem naštela. Želim vam lep dan user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
14.10.2008 7:14:32   
tassi1
to mi deli,jessss!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Bi obiskovali zobozdravnika, ce do njega ne vozi lokalni promet, se pravi bi se morali vedno odpraviti z svojim avtomobilom ali iskati drug nacin prevoza?
gagaga

Bi obiskovali zobozdravnika, ce do njega ne vozi lokalni promet, se pravi bi se morali vedno odpraviti z svojim avtomobilom ali iskati drug nacin prevoza?

da (88%)

ne (12%)

Število vseh glasov: 48

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!