|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 07
13.10.2008 13:33:05   
Češnca
Helou!

Kako ste punce?

Jst sm penasta kot ris!!! A veste, kolk sm plačana za razredništvo? Celih 83 centov! Obogatela bom na ta račun!!! user posted image user posted image user posted image

rumba en dvonadstropni atobus user posted image  za božčko Hano!

corfu user posted image user posted image user posted image  za sobo. To je res en poseben užitek. user posted image

kapica ti le počivej - še namesto mene par sekund. Mam samo en majhen postanek doma, potem grem nazaj v šolo - sestanek, govorilne ure in srečanje s starši. Sploh ne vem, če bom Anžeja danes kaj vidla... user posted image
user posted image  Dinu za super sprehode!

ulla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Ulo in tebe. Še dobro, da mala veliko pije!

Ajvy user posted image user posted image user posted image  za Tarjo in njeno navdušenje.
Jst sm kremo od čajevca (Justovo) dobila prav za šive (kapica tiste spodaj, ja, nisem mela CR) in je res super - za vse brazgotine, občutljivo kožo, pike ipd. Šivi so se mi hitro in lepo zacelil, tale rdečica od kvazi herpesa pa tudi lepo izginja.

bačko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da slabost mine in Žana neha smrkati. Super za bolniško - edino prav, čuvaj sebe in detece!!!

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
13.10.2008 14:15:29   
madejka
Helou babike!
Da se vam še jaz javim. Smo ok, ampak mi nekak ne znese pisat al pa ni volje.
Maj je zdrav (trkam), edino malo kašlja. Jaz sem kar ok, le brez energije.
Sem se pa zdaj spravljala slike delat, pa sem našla od našega piknika slike. Se mi zdi, da mi še ena ni poslala in sem zato še čakalauser posted image Ampak RES ne vem katera, tak da me naj prosim sama spomni. Imam pa slike od Freyche, Siskemiske, Rumba, Zveste in sebe sevedauser posted image Naj mi čimprej pošlje na mail, da dam končo tele CDje pečt in pošljem. Vam povem, da je zdaj to že ful fajn gledat. Take mali kuščarji so bli, večina so še vsi plaziliuser posted image

Pa pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse bolančke in njihove mamice!

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
13.10.2008 14:28:27   
Freycha
Dober dan babike!

da se še jaz javim na hitro. Dita noro uživa na Krvavcu in je bila to res dobra odločitev. Sicer je imela ponoči kar nekaj napadov kašlja in mamo skrbi, da se ne bo umirilo in bo treba v četrtek spet k zdravniku. Ampak je pa polna energije, na svežem zraku je - kaj hoče človek še  boljšega? No, mama je edino čisto paf, ker je tamala v takem laufu, da noče spat user posted image  No, upam, da jo je do sedaj že vrglo, ker je že pol treh user posted image user posted image  Sicer pa po pravici povem, da tut nama ni čist nič dolgčas....... sicer že komaj čakam, da jo spet vidim, ampak bom pa izkoristila ta čas, ko je ni (predvsem za pospravljanje). V torek zvečer greva pa na bowling, kar nisva počela že odkar je mala rojena user posted image user posted image user posted image

Corfu od koga sta pa vzela sobico?

rumba user posted image user posted image  za Hano! Je pa res fajn videti, da grejo otročki radi v vrtec. Edino mene te bolezni motijo, sicer pa je pri Diti ogromno pozitivnega napredka izključno zaradi vrtca.

pa še vsem user posted image user posted image user posted image , ki se počutite slabo, ali ste bolni, ali so pa vaši sončki bolni user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
13.10.2008 15:56:09   
corfu
Otroško sobo sva vzela od Alplesa - Tempox (barvo bukev- vanilija)

Uživaj življenje...

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
13.10.2008 16:29:40   
rumba
kapica, kdaj imaš pa ti rok? Sej si že ziher 100x napisala....user posted image  Jaz bi takoj šla še enkrat rodit, se sliši smešno, ampak meni je bilo vedno ful fajn. Pravi čudež, ko zagledaš tisto malo bitjece.....user posted image
Češnca, to je pa kriminal no, kako slabo plačajo. A odgovornosti, ki zraven pašejo, pa nič ne štejejo?user posted image
madejka, upam, da te kmalu mine tale utrujenost in da boš spet več z nami. Jaz te že fajn pogrešam.
Freycha, kako fajn za varstvo. Meni vedno ful paše, ko ju dam v varstvo. Julije pa še nisem dala, se je še nihče ne upa vzeti.user posted image  Bo treba počasi tudi to uvesti.

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
13.10.2008 16:44:51   
Freycha
Corfu uuu superuser posted image , ker midva sva se navdušila nad Planetom, točno tudi v tej barvni kombinaciji, ki je na sliki.....

BTW povej, ste res zadovoljni? Je vse tako, kot mora biti? Midva bova to sobico spomladi naročala in mi bi bilo super, če bi dobila en dober fitbek user posted image user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
13.10.2008 16:50:22   
Freycha
rumba če bi bila jaz babica, bi me bilo pomoje tudi strah vse tri naenkrat vzeti.... zato mogoče probaj dati Julijo k drugi babici, pa pač isti čas, pa sta čisto frej user posted image  Mah sej, če Dita ne bi tako uživala z babicami in dedki bi jo verjetno težko dam dala.... ko pa vem, da noro uživa, je pa tudi meni fajn user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
13.10.2008 17:23:31   
rumba
Freycha, nisem niti pomislila, da bi dala vse tri hkrati.user posted image  Še Hano in Aneja dam skupaj le k noni, pa še to, če se prej orng pomenimo, da bosta pridna. Vsi skupaj so pravi mali zmaji.....user posted image  Ma Julije še ne upa nobena vzeti za ponoči, jo je pa moja mama pazila od jutra do večera en teden, ko smo se selili. Za ponoči pa še ni za akcijo. Ma, sedaj, ko bo vrtec lepo zalaufal, da se navadi drugje zaspati, mislim, da ne bo več ovir.user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
13.10.2008 17:48:05   
Freycha
Rumba, a jo ponoči še dojiš?

Midva sva se odločila, da je konec nočnega hranjenja, da bo par dni mogoče jokala, potem se bo pa že navadla, da to nikamor ne pelje več... in kaj se je zgodilo? Od tistega dne, ko sva rekla: nema više nočnega hranjenja mala brez problema spi celo noč user posted image  sama od sebe user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
13.10.2008 17:59:54   
rumba
Freycha, ja, če se zbudi, zahteva joško. To je max 1x na noč. A nič ne poje, parkrat potegne in je happy. Nisva hotela ukinjati dojenja zaradi selitve, pa sedaj vrtec. Bi bil prevelik šok. Ukinila sva večerno. Nočnega pa bomo tudi zelo kmalu, ker nima več nobenega smisla, razen razvade.user posted image
Upam, da bo tudi Julja takole sprejela tole nema više nočnega hranjenja.user posted image  Dita je pa res carica!user posted image

< Sporočilo je popravil rumba -- 13.10.2008 18:00:44 >

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
13.10.2008 19:32:54   
Ajvy
Večer.....

Rumba...superca za Julijo user posted image user posted image user posted image
JA, res je lepo ko so tak zadovoljni, pol še un bolezenski faktor zanemariš...mi je bilo pa tak lepo od vzgojiteljice ko jo je tak lepo pozdravilo, daje še meni toplo postalo....
Bogica Hana......kako pa je z njenimi cevkami??
Kaj pa ji je bilo, da ste morali v bolnico??

Rojevanje...če bo porod kot je bil..bi jst tudi še...ampak teh devet mesecev..pa nekako ...je težje,no.....

Kapica...a veš, da se nisme mogla naspat, so me skoz neki motili...sem se pa uspela tako lepo spočit, da smo bili zdejle na enem mini sprehodu, smo se guncali in spuščali po toboganuuser posted image user posted image user posted image  je bilo fajn....
Super tudi za tvoj počitek...sam se res pozna.....

Corfu...boš kaj poslikala sobico, da si napašemo učke user posted image user posted image

Češnca...to pa je bogatija...da jih ni sram.....
A ti maš kremo od  jUsta,...jst mam pa eno nemško....mi je pa od Justa všeč krema Materine dušice..pomaga zelo pri kašljanju.....
Bom pa še tole od Justa probala...super, hvala za nasvet!!!

Madejka....user posted image user posted image

Freycha...super za Dito.....
PA lepo se imejta na bowlingu...to vaju bojo jutri ritne mišice boleleuser posted image user posted image
Super za Ditino nočno hranjenje..me veseli, da je šlo tak gladko....user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
13.10.2008 20:19:56   
baja*
večer...

da se še jaz javim na dolžnostiuser posted image

saj v bistvu ni kaj novega za povedat... razen tega, da od prejšnjega tedna delam v vrtcuuser posted image  sicer samo nadomeščam vzgojiteljico na bolniški, je pa ful fajn, stokrat boljše kot v šoli... bi takoj menjala. Delam pa v kombinirani skupini (v vasi majo samo 1 oddelek) in je res težko delat s tavelikimi in malimi otroki hkrati... Vidiš pa marsikaj z druge perspektive... in zdaj sem še bolj vesela, da nisem ena onih mam, ki "gnjavijo za vsako pi*darijo"...user posted image

drugače smo okuser posted image
vsem bolanim user posted image , tistim, ki jih teži (še) kaj drugega pa user posted image

Uživajte!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
13.10.2008 20:23:09   
kapica
Freycha, ha, to sem s etud jaz nasmejala, kako zlahka st eukinili nocno hranjenjeuser posted image . Pri nas ni sans da bi slo tako zlahka, ko je ze tak vsaka stvar do sedaj bila tak zahtevna, da je joj. Mah, nic ni slo samo od sebeuser posted image .
Rumba, je fajn, te mal vec prebrati no, res dauser posted image . Rok imam naslednjo soboto, to je 25.10.user posted image . Ja, to da si ti pri porodih carica, pa se se dobro spomnim. Pa tud nosecka nisi bila nic kaj tecna pa te zadeve, ne spomnim se da bi kaj dosti jamrala, ne pa tako kot jaz zdaj, ko vsak dan nekaj najdemuser posted image .
Corfu, super za sobico. Slikice bi pa tudi jaz z veseljem pogledalauser posted image . Si spregledala moje vprasanje, glede tistega Latex... nekaj za posteljo, ko sem govorila da nama tak poka les. A je to tisto za pod jogi in iz kaksnega drugega materiala, al kako si lahko to predstavljam?
Ajvy, mah, saj sam pocivat tud pase, ni treba skoz spatuser posted image . Fajn za sprehod, na tobogan se pa ne morem vec spravit, ni sans. Je dino danes popoldan hotel na vsak nacin gor, pa zal ni slo.
Cesnca, sploh se ne spoznam na te dodatke in to, ampak slisi se zelo malo nouser posted image . Mah, glej tako, da bos imela vsaj kaksno izkusnjo vec, seveda tud vec dela, sam zal tak imamo. Z placo pa tak menda nihce ni zadovoljen...
Madejka, lepo da si se oglasila. Ja, pa res, ti se kr z cd-ji od piknika mrdasuser posted image . Sem se nasmejalauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
13.10.2008 20:31:32   
Anonimen
baja ma daj, a resnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma tole me je pa orenk razveselilo, nouser posted image sej veš, hormoni in touser posted image

mi smo bli pr zdravnici dans, je vse ok, no, ok pač ni, samo normalno pač poteka, kot se za virozo spodobiuser posted image dehidrirana ni, napisala nam je že železo, pa ene probiotike sem ji kupila, pa kri bo dala konkretno pregledat čez ene 14 dni, ko bo res zdrava. če seveda do takrat spet kaj ne fašeuser posted image

rumba a ti še tudi dojiš? a še ktera, men se zdi da ne?

zdej sem si deci piva prvoščla, pa kekse, da se mal pocrkljamuser posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1839
13.10.2008 20:43:18   
rumba
Ajvy, Hana ima še eno cevko, druga je že izpadla. Kopamo se še vedno samo s čepki. Sedaj je imela štiri dni nad 40 vročine, a zaradi okvare srca ne bi smela imeti nad 38, tako da je bilo kar grozljivo. Je komaj dihala, že pomodrevala. Zdravniki vsi po vrsti niso vedeli, kaj narediti, pa so si jo podajali sem in tja. Tako smo v soboto ponoči pristali tudi na infekcijski. No, pa danes je že OK, antibiotik je lepo prijel, ni več vročine.
kapica, ti si pa že čisto na koncu.user posted image  Že kaj čutiš? Imaš že kaj treme? Ma ja, jaz sem bila ful tečna nosečka, vprašaj mojega moža.user posted image  Sicer pa, če pogledamo naše debate na nosečnosti, zadnji mesec, smo bile prav smešne, vse smo neki jamrale. To gre pač zraven.user posted image  Se mi ne zdi, ta ti kaj posebej jamraš, no.user posted image

Ulla, ja še dojim.user posted image  Sta se tudi Hana in Anej dojila do cca 18 meseca. Se mi zdi, da sva res še edini te vrste.user posted image  Pa te nič ne boli, ker si noseča? Ene so ful jamrale, da so morale nehat, ko so zanosile, da je menda bolelo.user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
13.10.2008 20:45:30   
corfu
Kapica, oprosti, sem očitno čisto spregledala tvoje vprašanje...lataflex je leseno ogrodje na njem so pa lesene letvice in na to se položi jogi. Pa potem lepo zrak kroži se ne nabirajo pršice, bakterije in pač je dobra podlaga za jogi.

Freycha, glede Alples-a, midva prisegava nanj in imava v stanovanju vso pohištvo njihovo, razen kuhinje, ki je žal ne delajo. Sva zelo zelo zadovoljna. Planet je sicer še nov in nepreizkušen program, ampak jaz sploh ne dvomim v njihovo kvaliteto user posted image user posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
13.10.2008 20:52:42   
baja*
ja ulla, saj še sama ne morem verjet, da sem dobila to prilikouser posted image  neverjetno no, kakšna presenečenja nam
življenje pripravlja - in to ko jih najmanj pričakuješ in najbolj rabišuser posted image  sicer pa nisem pozabla na tebe, ti nameravam še napisat par besed, sam zravn se moram spravit...user posted image
user posted image user posted image  za Ulo.  Tebi pa na zdravje! Meni bi se tud prilegel kak deci pira zajle...
A Ula je še ful zainteresirana za dojenje? Pravijo, da se jih veliko med nosečnostjo odstavi, ker se mleko spremeni... Al se boš pa kar tandemca šla?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
13.10.2008 21:00:50   
Ajvy
Baja...kako pa to ,da so te prestavili v vrtec??Aha...sem prebralauser posted image ...superca...zakaj pa potem ne greš v vrtec??ZA stalno mislim....zakaj pa je Ulla vesela tega.....a sem firbec a ne??

Kapica....sej jst tudi ne....se je moj..jst sem pa navijala....user posted image user posted image
Še malo pa bo...a ne...NIas....

Ulla...bogica Ula...no ,samo da ni dehidrirana pa ste na konju

Rumba...kaj pa je narobe s Haninim srčkom??
Bogica. si se morala pa ustrašit....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
13.10.2008 21:07:52   
Anonimen
rumba ma kaj vem....bradavice so bolj občutljive, samo se preživi. je pa cel podvig to, ker je trebuh napoti.
in ja, pravijo da se naj bi sami odstavili, sploh v zadnjem trimesečju, samo Ula je zgleda obsedencuser posted image nje nič ne moti. pa v levi joški se sploh ne tvori več mleko, tam se tak že dolgo noče dojit. samo kolostrum priteče. v desni pa je še mleko, pol k neki časa vleče, na začetku pa tud neuser posted image pa je ne moti pretiranouser posted image čudak. joške se intenzivno pripravljajo na novega otročka, samo Ula pač to ignorirauser posted image kaj čem, bo pač tandemc, na silo se mi pa ne da. zdej ko je pa bolana, pa sploh kr na joški visi, tko da prov čutim spet, kako se povečano proizvaja vse skpuser posted image

baja ma super, no, resuser posted image sem že študirala, pa se mi je zdejle ko sem prebrala prov čist hudo zdelouser posted image ostalo beri zgorajuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1844
13.10.2008 21:09:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy
..zakaj pa je Ulla vesela tega.....a sem firbec a ne??

zato k je noseča pa jo hormoni mečejouser posted image user posted image user posted image a ti ni poznano?

user posted image

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1845
13.10.2008 21:11:02   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

zato k je noseča pa jo hormoni mečejouser posted image user posted image user posted image a ti ni poznano?

user posted image

čakaj, čakaj...user posted image  kje pa piše ,da je noseča?????al sam jst ne vidmuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
13.10.2008 21:11:36   
Ajvy

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

user posted image

čakaj, čakaj...user posted image  kje pa piše ,da je noseča?????al sam jst ne vidmuser posted image

al si to misnla pod svojo nosečnost...mah zdej nič ne razumem

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
13.10.2008 21:12:32   
kapica
Rumba, ma ne, saj jamrim tud tu velik, sam ti na sreco tega zgleda ne vidis. Oziroma odkar si spet aktivna, sem raje mal vtihnila, ker mi ej nerodnouser posted image . A tako grozo ste imeli te dni? Si sploh ne predstavljam, vem pa , kaksni so dohtarji, ko nihce prav ne vem, pa sam sem in tja. Sam naj se pozdravi pupika, pa naj se vrocina ne vraca.
Jaz se nic kaj ne cutim, tu pa tam se mi zdi da imam mal smesen obcutek, ampak nic resnega. Si pa zeloo  zelim da je cimprej mimo. Ker niti ne vem kako kaj zgleda, glede na to da sem imela prvic CR brez da bi se kaj dogajalo. Nimam treme, se mi zdi da bom vse skupaj hrabro prestala, ne glede na to kako bouser posted image .
Z dojenjem ej bilo tud pri nam tak, da ko sem zanosla, mu zgleda ni biloi vec dobro mleko. S emi je zdelo cudno, zakaj da naenkrat noce vec toliko pit in pol sploh ne, en teden pozneje pa mi je test vse razjasniluser posted image .
Baja, fajn za vrtec, a bos lahk tud tam ostala?
Ulla, super da gre navzgoruser posted image .
Corfu, hvala za odgov oruser posted image .
Ajvy, a si ze mal zaspana, da nic ne kapirasuser posted image ?

< Sporočilo je popravil kapica -- 13.10.2008 21:14:24 >

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
13.10.2008 21:13:07   
Ajvy
Rumba...Julijin ticker je potekel....user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
13.10.2008 21:13:26   
baja*
ja ajvy si pravi firbecuser posted image  zakaj ne grem za stalno v vrtec? Ker nimam prave izobrazbe, sem pa že razmišljala o prekvalifikaciji... ampak sem šele v fazi razmišljanja... Zakaj je Ulla vesela? Ja ker jo hormoni dajejouser posted image  pa ker sma se nekaj o tem menili, ko mi je razlagala mojo karto...

joj rumba ti imaš pa res težke dni za sabouser posted image user posted image  samo, da je vse v redu!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
BLOG: Nakupovanje ni "čas za mamo"
Tuširanje ne bi smel biti odmor, nakupovanje in pregled pri zdravniku prav tako ne. To so osnovne potrebe, ampak izgleda...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?