kapica
|
Freycha, ha, to sem s etud jaz nasmejala, kako zlahka st eukinili nocno hranjenje . Pri nas ni sans da bi slo tako zlahka, ko je ze tak vsaka stvar do sedaj bila tak zahtevna, da je joj. Mah, nic ni slo samo od sebe . Rumba, je fajn, te mal vec prebrati no, res da . Rok imam naslednjo soboto, to je 25.10. . Ja, to da si ti pri porodih carica, pa se se dobro spomnim. Pa tud nosecka nisi bila nic kaj tecna pa te zadeve, ne spomnim se da bi kaj dosti jamrala, ne pa tako kot jaz zdaj, ko vsak dan nekaj najdem . Corfu, super za sobico. Slikice bi pa tudi jaz z veseljem pogledala . Si spregledala moje vprasanje, glede tistega Latex... nekaj za posteljo, ko sem govorila da nama tak poka les. A je to tisto za pod jogi in iz kaksnega drugega materiala, al kako si lahko to predstavljam? Ajvy, mah, saj sam pocivat tud pase, ni treba skoz spat . Fajn za sprehod, na tobogan se pa ne morem vec spravit, ni sans. Je dino danes popoldan hotel na vsak nacin gor, pa zal ni slo. Cesnca, sploh se ne spoznam na te dodatke in to, ampak slisi se zelo malo no . Mah, glej tako, da bos imela vsaj kaksno izkusnjo vec, seveda tud vec dela, sam zal tak imamo. Z placo pa tak menda nihce ni zadovoljen... Madejka, lepo da si se oglasila. Ja, pa res, ti se kr z cd-ji od piknika mrdas . Sem se nasmejala .