|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 6.del
13.10.2008 15:12:27   
Janey
no pa sem nardila kosilo tudi za naju. juhico in rižek sem dala malo več kuhat, nama sem pa spekla še piščančji file. upam da bo dober, ker sem vse na hitro nardila. ampak mi je moj sporočil da pride kasneje danes...grrrr...jaz mam pa vse že kuhanouser posted image user posted image pa še jakec je buban, danes ga res rabim. no pa sej ni kriv, nama je pustil avto, če bi slučajno mogla k zdravniku in zdaj je odvisen od tega do kdaj bo šef delal. on pa taki ko je bo to itak izkoristiluser posted image user posted image še dobro da bo menjal službo. v sredo gre podpisat pogodbouser posted image user posted image user posted image jupijeeeeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
13.10.2008 15:47:06   
itata
dan, mi smo bli dop mal po štacunah. hrana - nič pametnega. pa še pozabila sem pogledat datume na jogurtih in skuticah za jakoba in so zdej vsi do 18. in 19. sam dobriuser posted image  no, jih bom pa jaz snedla sej ni panike, sam me zmeri zjezi k to pozabim pol mam pa doma zdej 5 jogurtov s še 4 dnevnim rokom trajanjauser posted image  
pop šibava pa do ene prijateljice na obisk, pogledat stanovanje k se je preselila, pa upam, da bomo šle kej na sprehod, ker je tak lep sončekuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
13.10.2008 16:14:38   
mesecnica
Janey - full luštne slikice iz Zoo-ja. user posted image  Mi se moramo tudi enkrat odpravit. Me prav zanima, kako se bo naša odzvala na živali. V živo je namreč videla samo račke, muco in psa. Pa čestitke za mini RD.
Uhhh...berem, da ste zboleli user posted image . Upam, da vročina čimprej pade.

MetiLu - user posted image  za mini RD.

Februarka - upam, da je Larisa že kaj bolje. Si napisala, da vaša rada popije tist antibiotik. Mi imamo pa full probleme kako ga dol spravit. Naša že ko vidi tisto roza barvo noče več ust odpret.user posted image

Polonca78 - user posted image  za ponovno prespano noč.

Ella - čestitke Zoji za sedenje oz. da se je sama vsedla user posted image .

Listek1 - tebi tudi user posted image , da si se lahko malo naspala, da je tvoj dragi tako lepo poskrbel za user posted image .

Mala_pikica - user posted image user posted image user posted image  boga ti in Lukec. Samo meni se to res ne zdi ok, da imate že toliko časa vročino.user posted image  A potem vseskozi zbijaš vročino ali kako?
Kožica od Lune je pa tako - tako. Ni več čist rdeče, ampak še vedno srbi. Uporabljava pa sedaj Elidel kremico zjutraj in zvečer. Se mi zdi, da kar v redu pomaga, da se tako ne razpase po celem telesu rdečica. Nama je rekla zdravnica, da ga lahko uporabljava neomejeno. Kako dolgo si ga pa ponavadi uporabljala ti?

Jencili - ampak tvoj Taj je pa res priden, kar se tiče GH user posted image . Naša pa koker ima dan. En dan poje kar nekaj (po cca. 1 dcl sadja, potem zelenjave in zvečer mlečne kašice), drugi dan skoraj nič (cca. 30 ml sadja, pa toliko zelenjave in mlečne kašice). user posted image  Mi ni nič jasno.user posted image  Drugače pa mi nimamo še Lune v avtosedežu.

Mlavla - pri vas imate tudi pestro vidim user posted image . Upam, da Neža čimprej začne lepo spat.

Vrtnica76 - vi ste tudi med tistimi, ki ne spite. user posted image  Jaz bi tudi rabila nasvet, kako to izboljšati. Pauser posted image  za Janeza in za njegov napredek.

Nuka - user posted image  za zobek.

Buči - kar ne morem verjet, da jo ne gane, da je izdelek od njenega vnuka. Haloooo. Noro, res. user posted image  babji.

Itata - pri vas se tudi že počasi popravlja tole spanje, a? Samo tako naprej. user posted image

Suzi* - user posted image  pa da se čimprej pocajtata s tvojim. Pa glej, da se Žana kaj ne naleze user posted image . Aja - pa mlekec bo tud, sam ne se sekirat.

Pina-1 - zate tudi en velik user posted image .

Mi smo drugače OK. Včeraj smo imeli krst pri svakinji. Je bilo luštno. user posted image
No med fešto me pa iz bolnice kliče zdravnica, da mi je povedala, da urin spet ni OK user posted image . Da naj se oglasim pri njih, da bom dobila nov recept za drugo zdravilo. No in smo dobile Zinnat antibiotik. Mala_pikica- ti je tole kaj znano? Morava pa zjutraj in zvečer eno celo žličko tega spit. Pa da ne govorim, kakšne borbe imam z našo, ker mi niti pod razno noče ust odpret user posted image . Se mi zdi, da gre pol mimo, ko ji v usta rinem. Amapak je res grozen okus, tako sladko in nekako prahasto - v glavnem bljak. Sploh ne vem, kako ga bomo jemale. user posted image  Morava pa ga jemati 10 dni.
Drugač pa bi bila naša frajla skoz na nogah. Kamor pride se gor vleče. Pa nogice je tudi že začela premikat ob sedežni, če se drži.
Danes mi spet ni hotela sadja zjutraj jest. Vase je spravla samo 20 ml. Sem bila jezna kot user posted image . Zdele ji kuham bučko, krompir in malo kolerabe. Bom videla, če bo kaj pojedla. Mam občutek, da je danes tisti dan, ko ji GH ne gre. Ne vem. Včasih razmišljam, da ji toliko časa ne bi zize dala, dokler ne bi GH pojedla. Sam kaj, ko se zmerja zlomim in ji dam zizo, da ja ne bo lačna. Aaaahhhh.....
Evo še pozdravi od naše bejbe:
c d   sx  x
Več ji ne rata, ker je treba bolj pritisnit na tipke user posted image .

< Sporočilo je popravil mesecnica -- 13.10.2008 16:15:31 >

Mesečnica

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
13.10.2008 17:02:32   
listek1
Mesecnica, upam, da se čimprej  pozdravite in da se vam ne bo vleklo predolgo. Jest sem našemu enkrat, ko ni hotel ust odpret za zdravilo, čisto nežno stisnila skupaj lička in se naredi kot neka špranjica in mu zlila notri zdravilo. POskusi, če ti bo tako ratalo. Glede GH, sem mu pa na začetku vedno po vsakem obroku dajala še flaško, pa sem vidla, da je mulo pogruntu, da če ne bo jedel bo itak dobil še flašo. Pa sem počasi začela, prvo pri malici ni blo flaške, potem čez čas pri kosilu, zdej smo jo pa še za zajtrk ukinili, ker on bi pa zdej samo na žlico jedu. Moram pa rečt no, da glede hrane nismo imeli nikoli problemov. Danes je pojedel makarone z zelenjavno omako (korenček, koleraba, bučke, por, mal paradižnika), pa je pojedel tavelik krožnik. Poskusita z malico, da ji ne daš joške, pa boš vidla kako bo potem z naslednjim obrokom. Mi jemo na cca 3,5 ure. Vmes mu ne dajem nič, razen vode za pit.

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
13.10.2008 18:14:19   
Februarka08
Mesečnica, ful si pridna, da vse tako lepo pokomentirašuser posted image user posted image user posted image ja, kot si napisala, Larisa ful rada popije tist sirupuser posted image vsaj touser posted image

Listek user posted image da David tako lepo papcauser posted image uf, da bi naša tolk pojedlauser posted image

Joj, kaj je bilo po kosiluuser posted image ... jaz pospravljam, tamala pa čist tih... sem vedla da je bla pod mizo, sam nisem vedla kaj točno počne... pa pogledam, ker se mi je čudno sumljivo vse zdelo tiho - in kaj dela - s pajkom se igra v kotuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bljekkkkkkkkkkkkkkkkuser posted image jest jih vidt ne mormuser posted image ona ga je lovila, pajk je pa bežal in ni blo bolj zanimivgauser posted image sem jo komaj stran spravlauser posted image

Sem pa neki ugotovila včeraj in zgleda me že preveč ljudi kle gor pozna in od zdaj naprej ne rečem sploh nobene žal besede nobenmu, bom raj v sebi zadrževalauser posted image tako da, pri meni je vse lepo in prav, nikol ni nič narobe, skratka kot da nas niuser posted image

Zdje pa letim, mi spet rože obirauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
13.10.2008 18:15:22   
Janey
jaka je zaspal, ati je pa peljal nekaj z dedijem na deponijo. jaka je bolše, prej je mel 37,5 zdaj se mi sicer zdi malo bol vroč, ampak ni prehudo mu nisem niti merila, ko je bil že tak trujen. za kosilo se je napokaluser posted image user posted image user posted image user posted image priden je pojedel veliko juhice s korenčkom in potem še malo meseka, rižeka z bučkami in korenjem in cvetačin pire. za večerjo pa dobi še mlečno kašo, sem kupila neko novo za zvečer, pol pa še mlekeca če bo htel. danes je tak super jedel napram včeraj, tudi bruhal ni. se pa vidi da ga vročina utruja je čist bogi, ampak spat pa neuser posted image user posted image

mesečnicauser posted image user posted image user posted image user posted image da bi le zdaj to zdravilo pomagalo

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
13.10.2008 18:43:43   
Janey
sem dobila obisk..od spodajuser posted image toti moj je tut pritegnjen, je klical mamo naj mi gre gor družbo delat ker sem tak samauser posted image user posted image

jaka joka

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
13.10.2008 19:06:00   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

sem dobila obisk..od spodajuser posted image toti moj je tut pritegnjen, je klical mamo naj mi gre gor družbo delat ker sem tak samauser posted image user posted image

jaka joka

user posted image  user posted image  user posted image  mogoče bi pa tvoj rad, da se dokončno  pobijeta user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
13.10.2008 19:08:28   
ella79
čer user posted image al še dan user posted image
je mesecnica vse tok lepo pokomentirala, da se jaz sam podpišem pod to user posted image mala pikica user posted image user posted image user posted image

a ne obstajajo neke brizgalke za sirup, k jim sam stisneš v usta user posted image al pa jo moja sestra za user posted image uporablja od katerega odugega zdravila user posted image

user posted image user posted image za vse februarčke ki pridno jedo, tisti ki pa še ne, pa jaz tudi srčno upam, da bodo kmalu user posted image

midve sva bile cel dan na sončku, je tako lepa jesen user posted image jutri pa že komaj čakam spet plavanje user posted image aja, se mi pa zdi, da Zoja od prejšnjega plavanja doma ful bolj čofa, k prej je zelo rekdokdaj mal z rokami po vodi potolkla, zdej pa ful veselo šprica user posted image sej ne  vem, a se naj tega sploh veselim user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
13.10.2008 19:13:32   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

sej ne  vem, a se naj tega sploh veselim user posted image user posted image user posted image user posted image

čist odvisno kako vzameš...mi imamo zadnjih 5 mesecev al pa 4 skoraj vsak dan po tleh pomito kopalnico user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
13.10.2008 19:18:11   
pina-1
čer.

mi smo v bajti. ana mii nagaja in una kar kletvice ven mečeuser posted image user posted image . je hudič ker mora ona pol pospravit.

aja pa mamo novost. do prej je bil slab ton v bajti, zdej ga pa sploh ni- je gospod užaljen, ker sem rekla da nisem dobro. da sem v k**** ker imamo tako lepo življenje. user posted image  No pa mam,ko pa mam tako dolg jezik.

grem deco stuškat in v posteljo spravit pol pa nazaj pridem, ker očitno bo pri nas tihi večer.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
13.10.2008 19:33:04   
mary_lou
Čer bejbe....evo Tai pa ati se kopata jao meni kaka bo spet kopalnica pa generalko sm mela v sobotouser posted image

Drugač mi smo ok....v bistvu me zanima za kdaj se zdej menite za zoo?

Evo pa še en filmček kako moj Tai telovadi, ma mi je bil tok smesen....

http://shrani.si/f/3z/c9/2nmM1iOg/mvi0104.avi

lp

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
13.10.2008 19:51:46   
nizy
mary- lou madona vaš Taj je že skor shodu al kaj user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image ,  naša še puza ne,   tvoj se pa že obeša  na  kuhinjske elemente user posted image user posted image ,verjetno nimaš niti minutke miru user posted image

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
13.10.2008 20:04:24   
mlavla
čer končno mam spet mal časa za vas...

upam, da bo današnja noč kaj boljša od včerajšnje..zbudili smo se kar 4 krat..pa s težavo vsakokrat zaspali nazaj..jst sem že čist obupana..

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
13.10.2008 20:05:12   
mlavla
mary...tale tvoj fantič je pa že res pravi akrobatuser posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
13.10.2008 20:11:50   
kati kati
dan,

a je blo kej novega? mene ni blo celo večnost...kaj se je vse zgodlo.

drgače pa stalnica kot ponavadi...vikend smo bli na kozjanskem sejmu...vse domače in bio.super stvar

mela obiske itd....luda kuča

lp

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
13.10.2008 20:18:04   
Februarka08
Eno ?: Včeraj je Larisa 1. jedla Hipp kašico borovnica-jabolko in zdej že cel dan kaka črnouser posted image upam, da je to sam posledica te kašice in da ni kaj drugegauser posted image kaj mislite??? Mene je kar groza ko odprem plenicouser posted image upam da bo jutri bolje, če ne bo treba k zdravniku al kaj??? Sam sigurno so krive borovnice...user posted image

Mary vaš Tai je pa pravi superboyuser posted image ne morm verjet da je tud februarčekuser posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
13.10.2008 20:19:53   
Janey
mary je pa res faca tale vaš taiuser posted image user posted image user posted image

jaka razgraja po postelji in noče spat.

vročine več nimauser posted image user posted image sma ga skopala in se je fajn najedel, zdaj mora pa samo še zaspatuser posted image user posted image pa bo perfekten večer.

lubek je rekel, da ker sem bla cel dan sama bo on kuhinjo pospravil tak da se je odkupil za vseuser posted image user posted image tudi za mamo.

no nisem prej mogla napisat...jaz ne vem ampak a sem jaz tupa al pa sem jaz tupauser posted image user posted image user posted image jaka se  je v joku zbudil kar pomeni da bo še dalje spal, letim tja ga pocartat, ona se pa dere iz dnevne meni v spalnico nekaj...aaaaaaa valda ni več htel spat. ma....sem že pozablauser posted image user posted image

grem malega pokrit in malo pocartat

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
13.10.2008 20:20:09   
ella79
mlavla user posted image user posted image user posted image upam, da se ti uspe naspat in odpočit user posted image user posted image
mary tvoj Tai pa res oblada user posted image jaz si Zoje sploh ne predstavljam, da bi takole plezala user posted image
Zoja je ob osmih čist omagala in že pridno spančka user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
13.10.2008 20:20:24   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Eno ?: Včeraj je Larisa 1. jedla Hipp kašico borovnica-jabolko in zdej že cel dan kaka črnouser posted image upam, da je to sam posledica te kašice in da ni kaj drugegauser posted image kaj mislite??? Mene je kar groza ko odprem plenicouser posted image upam da bo jutri bolje, če ne bo treba k zdravniku al kaj??? Sam sigurno so krive borovnice...user posted image

Mary vaš Tai je pa pravi superboyuser posted image ne morm verjet da je tud februarčekuser posted image user posted image user posted image

februarka po borovnicah kakjo črno, ne skrbi

Neposredna povezava do sporočila: 1345
13.10.2008 20:22:43   
ella79
februarka naša večkrat je to kašico in ima tudi temnejši kakec, sam predvidevam, da je Larisa te kašice mal več pojedla kot običajno Zoja (pol kozarčka)

Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 1346
13.10.2008 20:26:07   
pina-1
naša pa godrnja v postelci. JE bla koma in je zaspala, ko sem jo pa v posteljo dala se je zbudila. zdej pa čakam da zaspi.

PA še mio je treba porajtat...

No kako bo kaj s temle našim ZOO obisko? je nekam mrko vrme napovedano za konec tednauser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
13.10.2008 20:31:09   
buči
fak - we are sorry - men pa ni!

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
13.10.2008 20:31:59   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

februarka naša večkrat je to kašico in ima tudi temnejši kakec, sam predvidevam, da je Larisa te kašice mal več pojedla kot običajno Zoja (pol kozarčka)

Ja, sej to... Larisa je včer pojdela cel kozarček, sicer 2x po malo...user posted image verjetno je res od tega, sam me je kar zvil ko sem prejle plenico vidlauser posted image bom vidla kaj bo jutri...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
13.10.2008 20:34:00   
buči
ella, ne vem za količino, dam 0,5 kg grozdja, limono, palčko cimeta, zavrem odcedim.

pina user posted image user posted image user posted image

ne bom še enkrat na široko: Aljaž se je spet stepel v vrtcu, razbil enemu očala s kostanjem, ki mu ga je vrgel v glavo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Mami tega fantka se mi ne javi, ker sem se hotela pomenit, če je treba plačat očala, pa da naj nakulira njenega, ker je našega s palco po glacvi, da ima cele štrafne, pa nič.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
9 vprašanj, ki jih NE smeš postaviti mami ...
Preden novopečeni mami postavite katero od v članku navedenih vprašanj, raje dvakrat premislite. Ali še bolje - teh vpra...

menite da si vzamete dovolj casa za sebe?
cupacups

da (34%)

ne (66%)

Število vseh glasov: 199

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!