petra1978
|
Ojla babike! No, končno malo časa, da se še jaz javim. Sem se hotla že prej, pa se mi je spet, že drugič v enem mesecu, sesul računalnik. Zdaj smo zasilno usposobili enega drugega, dokler pravega ne popravimo. Me to you, vidim da si spraševala, če sem jaz rodila Gala. Pa sem ga res, velik je bil 51 cm in težak 3510 g. Bubi, ti si pa vprašala, zakaj sem imela CR. No, pri mojem porodu so bili malo zapleti. Zjutraj mi je odtekla voda (no, ni mi sama, so G pomagali), odpirala pa se nisem, tako da naš pikec nikakor ni mogel ven. potem so me še priklopili na umetne popadke (na ful, tako da se zadnjih dveh ur sploh ne spomnim), ko pa je bil malček že preutrujen od vsega tega rojevanja, mu je pulz padel na 44 in potem seveda panika. Tako medlo se še spomnim, kako smo na tistem vozičku leteli po bolnišnici do operacijske in kako so sestre govorile: "Hitro, hitro, nujno je!" Ampak glavno, da je zdaj vse OK . Potem sem ob 13h rodila, oz. so ga vzeli iz mene, najlepšega fanta. Žal mi je edino, da ga nisem takoj videla in mi je moj, ko sem bila še na intenzivni, kazal slike in posnetke, ko je jokal. Zdaj pa smo že par dni doma in uživamo in se razvajamo (čeprav se trudim, da ne preveč). Gal je non stop lačen, včasih čez daj nema vsako uro. Ne vem, če je to normalno? A še katera tako pogosto hrani svojega sončka? Gal kliče...
|