|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!!
13.10.2008 10:43:44   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: lana17

... jaz pa pijem Ašičev MAMIČIN ČAJ  št.22, 

Super!!jim bom pisala, da mi ga pošljejo.... user posted image

< Sporočilo je popravil Lara Croft -- 13.10.2008 10:44:02 >

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 876
13.10.2008 10:47:35   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: lana17
Punce kako preživljate čas, ko so otročki budni, razen tega, da ste zunaj?

Lara zunaj ponavadi spi... user posted image
Ma ko je budna jo radi cartamo, se z njo pogovarjamo.... jo pa dam tudi v ležalniček... večino časa je pa itak po joškah.... user posted image

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 877
13.10.2008 11:02:13   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: taja1235
punce a pijete dost mleka ?? men se zdi da naso mal zvija ko spijem mleko ;(

Dvakrat na dan cca.... morda ima kak krček več takrat, ma ne bom mleka zato opustila... sej se bo navadla.... user posted image

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 878
13.10.2008 11:02:15   
arabela*
Dobro jutro še od mene,smo se končno prebudiliuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 879
13.10.2008 11:32:57   
maruškaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Tia user posted image  saj bo, priznam, da sem jaz tudi ful ful težko sama z obema. OK, ko gremo na sprehod, ja, ko pa smo doma, pa katastrofa. Bubi je star slaba 3 leta.

...tudi meni je to znano...s tem, da imam jaz po eni strani še malo večji #problem#...imam šolarja in poleg malega pikeca se moram še njemu posvetit in z njim delat naloge, se učit,.........   Pa nam ne preostane druga, če je user posted image  takrat v službi....  Pol pa še kuhanje, pranje, likanje, pospravljanje, .....   pa še s tamalim bi naj bil čimveč zunaj....dokler je še lepo......   Ma včasih je 24ur premalo....

Sem včasih že user posted image , zdaj še pa sploh, ko so letos naši šolarčki prvič začeli z ocenami....     

Evo pri nas je tut tko - edino z ocenami pričnemo šele naslednje leto. Moj je pa tut službeno odsoten od 5,30 zjutri do 16,30 popoldne.  Ta večji fant ima pa ob 16,30 že rokomet - 4x tedensko. Tko, da tut kosilo moram 2x pogret. Sam moram pa priznat, da je naš tavčeji fant zlo priden in samostojen in veliko stvari lepo naredi sam - včasih mi celo pomaga. Do bratca je zelo pozoren in zaščitniški. Zato z mojim paziva, da ga večkrat pohvaliva in pocrkljava.

Kar se tiče crkljanja se pa midva drživa tega, da dokler otrok spi - se ne beza v njega in mu damo mir - edino glasnost ostaja normalna. Da bi ga kdo dvigoval pa znorim - tut dojenček rabi svoj mir. Ko je pa buden - če je priden ostane v ležalniku, vozičku, .... ko pa postane tečen gre lahko v roke. Jaz mislim, da crkljanje takrat ko te dojenček potrebuje - ni razvajanje. Crkljanje takrat, ko dojenček tega ne potrebuje - pa je hitro lahko razvajanje - oziroma navajanje na naročje. In tega ne počneva midva z dragim, niti tega ne dovoliva drugim. Je blo mal vihanja nosu s strani babic - sam men je itak najbolj pomemben moj mali in njegove potrebe, želje - ne pa želje drugih, ki bi ga crkljali takrat ko je priden in nima potrebe po crkljanju.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 880
13.10.2008 11:43:48   
arabela*
mene je enkrat razjezilo eno dejanje,ko sta bila znanca na obisku,pa je mala spala,znanka pa je nekaj drezala in ji govorila naj se zbudi,da zdaj ko je ona prišla njo gledat,že nebo spala.user posted image Malo sicer v hecu ampakuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 881
13.10.2008 11:44:22   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

petra1978.................pomagajte ostale........je ona rodila gala??????????

Sm šla mal čekirat za nazaj, ma ne najdem.user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 882
13.10.2008 12:35:30   
maruškaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

mene je enkrat razjezilo eno dejanje,ko sta bila znanca na obisku,pa je mala spala,znanka pa je nekaj drezala in ji govorila naj se zbudi,da zdaj ko je ona prišla njo gledat,že nebo spala.user posted image Malo sicer v hecu ampakuser posted image

Čist zastopm - men tut take stvari dvignejo pritisk. Al pa neumna vprašanja kot so: "Joj - a ta otrok spi vedno, ko ga pridem jaz obiskat?" A ljudem, ki so nekoč celo imeli otroke ni jasno, da novorojenček veliko spi in hvala bogu, da spi - ker to pomeni, da mu nič ne fali? A bi raje vidl, da joka?

Pa še na tiste sem kr fajn občutljiva: "Kar pusti ga - naj mal pojoka - ga bomo vsaj slišal..." No men je zadnja faza, da bom pustila otroka jokat na željo drugih, sploh ko vem, da je lačen!

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 883
13.10.2008 12:39:59   
taja1235

katere pesmice pojete vasim bebijem?

ja lih zdele mala brskam na netu ce je kej pametnga...

Neposredna povezava do sporočila: 884
13.10.2008 12:44:06   
maruškaŠ

Bila je huda mravljica, Čebelica Maja, Dekle je po vodo šla, Kje so tiste stezice, Kuža pazi, Marko skače, Dan ljubezni, .....

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 885
13.10.2008 12:54:25   
arabela*
no evo mene opet.
Kako se pozna,da je lepo vreme,je tako zatišje tuuser posted image

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 886
13.10.2008 12:56:35   
arabela*
No,skratka v soboto smo imeli pestro noč.Je Aneja bruhala in trebušček jo je bolel.Včeraj pa še je zvečer dobila vročino.Sem ji hitro dala sirup,prezračla in v posteljo.Danes zjutraj je bilo vredu.Upam,da ostane tako.Zdaj pa sta obe šmrkljice z babico na sprehodu.Tak da imam nekje do štirih freeeeeeeeeeuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 887
13.10.2008 12:57:46   
Lara Croft
katere pesmice pojeteasim bebijem?

Samo otroških ne.... ne vem,kak bo o pr nas....ma men niso všeč...user posted image user posted image

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 888
13.10.2008 13:03:38   
arabela*
jaz tud ne pojem otroških pesmic.user posted image

mi imamo vedno Mtv prižgan,tak da.....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 889
13.10.2008 13:14:00   
monika30
Jaz tud ne pojem otroških pesmic (zaenkrat še ne). Sem pa glih danes ugotovila, da ko sem sama doma z user posted image , se kr neki pogovarjam sama s sabo.

Tia, verjamem, da ti je blo težko. Te kr razumemo. Mi imamo sicer 2,5 let starega otroka, se še ni treba učiti z njim, ampak zahteva pa svojo pozornost, ko pride z vrtca. Je bil pa tudi bolan prejšnji teden (trebušno virozo), sem bla tud kr panična, da ne bi tamali kej dobil.
Mi pa gre na živce, ker mi vsak reče, da bo zdej ta veliki vse bolezni domov prinesel z vrtca in nalezel tamalega (sploh ker ga ne dojim), da naj ga rajši iz vrtca izpišem. Kot da mi vse to z boleznimi ni jasno in me je že vnaprej strah, ampak z dvemi doma user posted image .
No, pa sem se še jaz malo izkašljala, se opravičujem.

Nisem še šla ven, ker se je pri nas šele zdaj megla dvignila, bom šla mal kasneje, ko se najeva.
LP.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 890
13.10.2008 13:23:41   
arabela*
me to you,zakaj si pa sploh dol dala prstan med nosečnostjouser posted image

(odgovor članu monika30)
Neposredna povezava do sporočila: 891
13.10.2008 14:12:43   
*bubi*
želje - ne pa želje drugih, ki bi ga crkljali takrat ko je priden in nima potrebe po crkljanju.

Ja, valjda, ko so krči, pa naj ga kar mama miri user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 892
13.10.2008 14:14:35   
*bubi*

jaz pa kdaj zapojem kakšno, ki jo bubi zna. Mi je tak user posted image , ko pride pomagat pet. Najraje pa ji nina nana poje - valjda, bubika naj hitro zaspi, da bo mamica imela čas za njega user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 893
13.10.2008 14:37:33   
ključek
me to you,zakaj si pa sploh dol dala prstan med nosečnostjouser posted image

ker sem bila vsa zatečena...........poglej kakšne noge sem imela........................user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

in mi ni preostalo drugega..............

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 894
13.10.2008 15:33:37   
alysa
Dan.

Dans sm pa prvič pustila najinega Anžeta v varstvu pri babici (moji mami) za eno uro. Imam namreč rojstni dan in sva si z dragim privošla kosilo v dvoje user posted image user posted image user posted image . Ta mali je bil zelo priden, najprej sm ga podojila, pol je pa zaspal, tk da babica ni imela kaj preveč za delatuser posted image user posted image user posted image . Ravnokar se prebuja ... user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil alysa -- 13.10.2008 15:34:41 >

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 895
13.10.2008 16:03:37   
petra1978
Ojla babike!

No, končno malo časa, da se še jaz javim. Sem se hotla že prej, pa se mi je spet, že drugič v enem mesecu, sesul računalnik. Zdaj smo zasilno usposobili enega drugega, dokler pravega ne popravimo.

Me to you, vidim da si spraševala, če sem jaz rodila Gala. Pa sem ga res, velik je bil 51 cm in težak 3510 g.

Bubi, ti si pa vprašala, zakaj sem imela CR. No, pri mojem porodu so bili malo zapleti. Zjutraj mi je odtekla voda (no, ni mi sama, so G pomagali), odpirala pa se nisem, tako da naš pikec nikakor ni mogel ven. potem so me še priklopili na umetne popadke (na ful, tako da se zadnjih dveh ur sploh ne spomnim), ko pa je bil malček že preutrujen od vsega tega rojevanja, mu je pulz padel na 44 in potem seveda panika. Tako medlo se še spomnim, kako smo na tistem vozičku leteli po bolnišnici do operacijske in kako so sestre govorile: "Hitro, hitro, nujno je!" Ampak glavno, da je zdaj vse OKuser posted image . Potem sem ob 13h rodila, oz. so ga vzeli iz mene, najlepšega fanta. Žal mi je edino, da ga nisem takoj videla in mi je moj, ko sem bila še na intenzivni, kazal slike in posnetke, ko je jokal.

Zdaj pa smo že par dni doma in uživamo in se razvajamo (čeprav se trudim, da ne preveč). Gal je non stop lačen, včasih čez daj nema vsako uro. Ne vem, če je to normalno? A še katera tako pogosto hrani svojega sončka?

Gal kliče...

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 896
13.10.2008 16:50:50   
*bubi*
Imam namreč rojstni dan in sva si z dragim privošla kosilo v dvoje

Vse najboljše, alysa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 897
13.10.2008 16:52:55   
*bubi*
Ampak glavno, da je zdaj vse OK

ja, res je, petra. konec dober, vse dobro user posted image

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 898
13.10.2008 17:40:05   
Tejchy
Gal je non stop lačen, včasih čez daj nema vsako uro. Ne vem, če je to normalno? A še katera tako pogosto hrani svojega sončka?

jaz. Sem brala, da je normalno... da je čist ok, če ti otrok sam narekuje kdaj je lačen in kdaj ne. Ma js ne mislim dojit po urniku... user posted image  ... pa če to pomeni, da jeva na 1h, pač jeva na 1h. Sčasoma se bo že spremenilo.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 899
13.10.2008 17:41:13   
Tejchy
Drugače pa smo bili danse v posvetovalnici. In sicer smo stari točno 1 mesec, zrasli za 3 cm (torej smo veliki 54cm), tehtamo pa 4600g. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  .. Vse ostalo BP.

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?