kapica
|
Ajvy, kak fajn a ne? A uzivas prost dopoldan, si se mal naspala za nazaj ? Pri meni se nic ne dogaja, ampak vcerajsni lezalni dan, mi ej tako dobro del, da sem se danes zjutraj prvic zbudila brez zatecenih nog. Se vidi koliko pocitek pomaga .Bravo za Tarjo, da gre z veseljem v vrtec. Z mamo sva se zmenile da pride drug ponedeljek, pa kak bo bo. Rumba, ne, ni moja fotka gor, kje bi pa uspela kaj tak fajnega poslikat . Dino je v sekundi ze kje drugje, preden jaz letim po aparat in stisnem. A torej je Hana doma? No, sam da gre na boljse. Pa pridna Julija, da je ze sama v vrtcu, kak se to fajn slisi . Ulla, uhh, da se cimprej vsi pozdravite no, predvsem mala Ula. Pa ne vec pisat taksnih hudih zgodbic , kako bo, ko bosta dva . Saj bomo se prehitro jamrale, ko bo res tako dalec Backo, saj prav, kr doma ostani, kaj pa drugega, ce se tako pocutis. In to brez slabe vesti. Poldy, fajn da vam lepo gre in se lepo imate. ja, nas Dino je tud tak pogumnes kot vasa mala, kaj cemo, vcasih samo cakam, kje pa bo vrglo. Midva sva ze opravila standardni enourni sprehod, se mi zdi prav neverjetno koliko ze lahk Dino prehodi . Sedaj spancka, jaz bom ap tud mal oci zaprla . Ah ja, kako pase v postelji lezat .
< Sporočilo je popravil kapica -- 13.10.2008 13:08:21 >