|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
12.10.2008 17:54:13   
Pupa7
Naja30 - na pa si  me prepričala in si ga bom šla kupit user posted image

jjasna - jaz bi tudi en košček, ga je še kaj ostalo? user posted image in ja bom poslikala, sam da prej končam kej hahaha, je vse na pol še zmer, dans gužva pa lenoba, verjetn jutr user posted image pol pa loh kopirate hehehe, če se vam bo dalo tok komplicirat user posted image

lejca - jst mam en kup soka (itak frucatalovega, pa pošlji naslov pa ti ga pošljem user posted image ) in ja še dobr da je cela evropa polna kostanja in vsaj s tem ni luštov, čeproooov se strinjam manjka mošt user posted image

Lolitka - ti pa samo mirno "prebavi" dobrote v svojem petem mesecu da ti ne poči želodček user posted image

no in sem se počasi zbudila user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
12.10.2008 18:39:13   
PERSIDA
Naja30 -mene ,pa zanima koliko si dala za AS,ker si ga že tako dolgo kupujem.Po pravici povedano mi cena ni všeč.Hvala za odgovor.

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
12.10.2008 19:47:24   
Anonimen
lejca - Kdaj pa dobiš rezultate AC? Na mošt boste pa drugo leto prišli vsi trije pa bo. Se ga boš pa takrat več napila - mošta. user posted image

Lolita23 - Tko recimo gredo tile tedni in meseci... Bom kar na svoj primer dala. Sem danes noseča 19t5d (19tednov in 5dni), pa rečem, da sem v 20t. Kar se pa mesecev tiče pa sem potem dejansko noseča 4,5 mesece, rečem pa da sem v 5 mesecu ali pa povem kar točno 4,5 meseca. Upam, da si razumela.

Aja, pa če si v 19t nisi konec 5. meseca, ker nosečnost po tednih traja 40t - kar bi po mesecih pomenilo (40t/4 - ker so cca. 4 tedni v mesecu), da nosečnost traja 10 mesecev, pa jih je na srečo samo 9. 40t pa se šteje, ker se šteje obdobje tudi ko nisi bila noseča, od zadnje M.

Pupa7 - Še malo ga je ostalo, ker sem naredila res ta velik pleh. user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
  Neposredna povezava do sporočila: 3228
12.10.2008 20:14:54   
lejca
PUPA bi pa res fructalovega pila, sem pa k sreci tukaj nasla "nekaj podobnega" tak,da se ga da tud pit,ampak fructal je fructal,ni kaj.
JJASNA izvide od AC naj bi dobila cez teden ali dva ,je pa tud G reku,da bodo njega tud kej prej obvestil in da naju on poklice cim izve kaj je na izvidu, naslednji pregled imam itak naslednji ponedeljek in upam,da bo kaj novic.

Nihce ni tako velik, da ne bi potreboval pomoci –
in nihce ni tako majhen, da je ne bi mogel nuditi.
(kralj Salomon)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
12.10.2008 21:11:17   
Nina00
mama_m VSE NAJBOLJŠE!

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
12.10.2008 21:24:59   
Nina00
Naja saj vem, da je bila šala user posted image

Pupa7 fino za poroko.

No, pri nas pa je mali dobil vnetje ušes in ima od sobote antibiotik. V petek je bil že bolj utrujen, a še ni imel temp. Ponoči je slabo spal.  V soboto pa je samo spal, malo pojokal in občasno rekel ajsi. se mi je zdelo sumljivo za ušesa in sem ga kar peljala k P. Še dobro, ker je bilo že kar hudo. Danes pa se fant že počuti bolje. A jutri, namesto da bi po dopustu za uvajanje v vrtec šla nazaj delat, bom že na bolniški.

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
13.10.2008 8:20:37   
Grahec
Dobro jutro user posted image !

Pa je vikend že mimo user posted image , bilo je prav lepo. V soboto sva z user posted image  šetala po trgovinah in sem kupila čevlje, ki ustrezaja skoraj vsem postavljenim kriterijem, so nizki, topli, udobni, enino eno pomanjkljivoist imajo - niso ravno višek estetike user posted image . Potem je pa mož čisto not padel v preučevanje vozičkov najprej v trgovinah in potem še na netu, tako da sploh nisem mogla do RR user posted image . Se bojim, da bo ta njegov študij trajal in trajal dokler končno ne bomo kupili enega od dražjih vozičkov ker ima to in to in to lastnost in je 100X boljši od kakega malo cenejšega. Jaz se sp'loh ne bom ukvarjala s tem, sem se odločila, da izberem samo barvo in dam končni blagoslov pred nakupom! user posted image  Samo, on pa pri cunjicah in vsem drugem... ne bo imel kaj dosti besede. Koliko pa ve že kaj preučujete opremo in nakupujete?

Lolita 23, ja ti meseci nosečnosti so kar komplicirana zadeva. Tašči sem že ne vem kolikokrat razlagala kako to gre pa še vedno ne razume. Zato zdaj takim, ki približno vejo kako gre to štetje povem v tednih ostalim pa sem že nekaj časa govorila, da sem skoraj na polovici nosečnosti, zdaj ko sem v 20 T 3 D, rečem da sem na polovici, potem bom pa še kake dva ali tri tedne govorila, da sem malo čez polovico nosečnosti. Če tako povem so vsi zadovoljni in noben več ne sprašuje koliko je to. user posted image

Aja, pa vsem, ki imate preglede želim, da jih dobro opravite... Kdaj ima prva MF, ali jo je že katera imela? Če bo kakšna pri volji naj napiše kako izglleda pregled prosim. Jaz imam 22.10.

Ljubezen je iznajdljiva do neskončnosti.
(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
13.10.2008 8:55:56   
Piruri
Živijo....

...hm...sem sicer zgodnjeaprilčica, ampak slutim, da bo moj otroček bolj marčevski...zato se bi priključila kar še k vam...may I?
Rok imam 3.4....je moj drugi otroček...prva ima tri leta in pol...stara sem 30 let...in prihajam iz S Primorske...
Upam, da se bom vklopila k vam, ker kot vidim...ste velike čakulone...user posted image

www.by-ab.si

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
13.10.2008 9:03:06   
Nina00
Piruri  seveda si dobrodošla!

Grahec morfologija je samo zelo podroben UZ pregled. Pogledajo in premerijo pa res vse. Zelo luštno!

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
13.10.2008 9:34:11   
buksi
Ojla!
Se zopet oglasam. Jaz se nisem zacutila brcik, vsaj mislim da ne.
me pa zanima ta aparatek angelsounds. Zanimam se, da bi gakupila. štirje tedni sekar vlecejo od pregleda in ko nic ne ves ali je vse v redu. Ali ima tudi kaksne stranske ucinke. Nekje sem zasledila, da lahko segreje plodovnico, da se greje.  Ste kaj slisale o tem? In koliko od vas ga ima ter vase izkušnje?

Sicer pa me vsake toliko časa malo špika po trebuhu in še vedno imam malo težave z nizkim pritiskom.

lep pozdravček vsem.user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
13.10.2008 10:07:13   
Pupa7
hojla punce,

no danes pa imam slab dan... že celo dopolne se matram z dokumentacijo na e-upravi (bljahhhhh) sploh več nevem kaj rabim in kaj ne... jutri pa mam sestank na konzulatu... user posted image no ja pa bo že ane... jst sam upam, da čim prej...

nina00 - hvala za čestitke !!! in upam da bo mali hitro spet zdrav ko ribica!!!

grahec - ti samo sporoči kaj je naštudiral tvoj ljubi, da bomo vedle kaj je res dobro user posted image jaz sem še vedno vraževerna in nisem kupila nič, si pa vsake tolko napasem očke v otroških trgovinah user posted image

piruri - dobrodošla marčevska aprilčica user posted image

buksi - jst sm tud še vedno pri metuljčkih, se mi pa zdi da bo user posted image nadoknadil z brcikami pač kasneje user posted image kar se pa tiče špikanja in nizkega pritiska pa sva na popolnoma istem. Sej bo minilo, hehehe, če ne prej po porodu user posted image kar se pa tiče AS pa ti ne znam povedat, tud jst razmišljam o nakupu (mah sm se že odločla da ga bom, samo kdaj je vprašanje), močno pa dvomim da bi lahko segreval plodovnico.

no grem dalje v borbo z birokracijo, če pa kera dela v javni upravi pa naj pove, mam en kup vprašanj zanjo ? (to sm tko napisala, da se bote raj skrile ane hihihih)

papa pupe moje

(odgovor članu buksi)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
13.10.2008 10:20:33   
helimaša
hej!
Evo jst mam Mašo še dpma.Smo boljš, tko da če bo vse po sreči gre jutri v vrtec.Mene dons ful v trebuhu špika.Me kr mal skrbi.Pa sej najbrž ni nič hudga.Sam se pr prvi nosečnosti ne spomnim, da bi mela kšne probleme.Vse je blo kul.In vse sm lepo prenašala.Zdej pa me vse boli in sm k ena stara kobilauser posted image .
Obseg trebuha 93 cm

ANGEL SOUNDS jst ga mam.Neki sm slišala, da baje ni neki dober in da vpliva na plod.Sm v navodilih pa piše da ni škodljiv in da je testiran.Tko da nimam pojma.Ga ne uporabljam vsak dan.Sam takrat k se res slabo počutim in me špika v trebuhu.To pomeni, da ga bom šla zdele uporabituser posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
13.10.2008 10:23:21   
helimaša
Sm pa prejle gledala en toook lškano zibko.Me kr neki ma, da ne bi zdej kupovala posteljce, ker bi bla še Maša v tej.Pa bi en luškan košek al pa zibko kupla.Bi že kr kupla.Me je res ful prjel.Ampak bom rajš še mal počakala.Kako pa kej ve razmišljate?A bote vse posteljce kupvale?

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
13.10.2008 10:25:08   
mama_milchy
Jutro punce,

mi smo si danes privoščli malo daljši spanec, sem fraj tako da sem lahko malo dlje spala. Včeraj smo se imeli lepo, mini piknik na dvorišču, no le moj user posted image  je moral v službo tako da sem ga kr pogrešala zvečer. Darila itak da so padala, koliko sem jamrala, da si moram it kupit novo pižamo sem jih kar tri dobila; nič hudega, bodo že prišle prav.

Dali, hvala za čestitke pa na seznamu lahko sedaj iz 26 narediš 27;
pa hvala tudi drugim za čestitke...

danes pa ne bom nič kuhala; imam juho in sarmo od včeraj pa peciva in torte je tudi ostalo tako da bo treba to počistit. bom pa danes cunje oprala in zlikala.
Hrbet me obšasno boli ampak samo če predolgo sedim.

Kako vaši trebuščki?

Naja30, kje pa si kupila AS? Cena? Mene tudi mika, no mogoče si ga v sredo kupim; grem v LJ H&M s kolegico pa morda ga vzamem.

no, uživajte,

aja, vse nove user posted image  dobrodošle

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
13.10.2008 10:30:23   
Infinity1
čebeica maja - kolikor sem jaz sledila temle marčevkam, čeprav so hitre, sva edine iz Novega mesta :)) a ze ves kaj boste imeli?

Leica mislim da rezultati amniocenteze ne morejo biti prej kot v 14-21 dneh, ker se celice enostavno ne morejo tako hitro deliti, ko se začnejo, to delitev v določeni fazi ustavijo in opazujejo kromosome. Jaz sem imela amniocentezo 30.9. in je danes 13 dan od preiskave, rezultatov še vedno nimam user posted image . Obstaja sicer hitra FISH metoda, pri tej so rezultati v dveh dneh.

Lep sončen dan vsem skupaj

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
13.10.2008 10:39:37   
helimaša
Mama m vse najboljše tud od mene.Boljš pozn kot nkol.OOOO, toetice in peciva bi pa še jst jedla.Njami.Če bi se mi kej dalo, bi še kej spekla.Pa se mi čist nč ne lušta.Sm jedla pa biuser posted image .

Drgač pa AS lahko kupiš v BAby centru in je 69 ojru.Ful drag, ampak kaj čmo.Sm da sm pomirjena in slišim srček.
Kaj bote kej kuhale?

(odgovor članu Infinity1)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
13.10.2008 10:40:04   
Infinity1
Lolita 23 - tudi meni je tole štetje mal nerodno, ker mi v materinsko knjižico vsakič pišejo drugače, oziroma se ne ujema z mojim izračunom (za dan ali dva). Jaz prav tako sedaj noseča 17t 6d, pravim, da sem v osemnajstem tednu in ko me vprašajo koliko mesecev je to, pravim da začatek četrtega.
LP

Neposredna povezava do sporočila: 3242
13.10.2008 10:58:22   
Dali*
                                    MARČEVKE 2009

PDP    Ime            (št. user posted image , št. user posted image )    Pregledi, kraj,spol,+ kg, cm buši

user posted image

27.02. 
chichinchek
(28)        (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)              

01.03.  
jjasna85 
(23) 

(št.1 user posted image , št. user posted image 0) 29.10., Izola, user posted image  , +3,5 kg 
Anonimna user posted image (32)  (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)      
cita (27)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 22.10.
02.03
ada2 
(29)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2) 20.10., ?, user posted image  

hedviga (34) user posted image user posted image      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 07.11., LJ user posted image user posted image (?)
03.03. 
jjasna
(26)                  (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)
20.10. , LJ, user posted image -0,5kg, 103cm
Miša99 (33)                (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)     
SanjaB                        (št. ? user posted image , št. user posted image ?)   
05.03. 
Linda25
(28)              
(št. 1 user posted image , št. user posted image 0)          
06.03. 
Grahec (30)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 22.10., LJ, user posted image +1,5 kg, 99 cm   
07.03. 
spps
(26)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 24.10., CE, user posted image
+5,5 kg, 90 cm
08.03. 
yania
(29)                    (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 23.10.,
LJ, user posted image +0,5kg, 85cm
Lolita23 (23)               (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 3.11, CE , user posted image +4kg
11.03. 
petrcaK
(25)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 03.11., CE, user posted image
mama_milchy (27)      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 03.11., Izola, user posted image +3 kg
12.03. 
michell
(28)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)
PERSIDA (32) user posted image  user posted image   (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)21.10., MB,user posted image user posted image +2,1 kg,104 cm
helimaša                      (št. 3 user posted image , št. user posted image 1) 20.10.,             -4,5 kg, 93 cm
mizi
13.03.
imam
(24)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)
trezika (24)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 21.10., Ptuj, user posted image
14.03. 
juli@
(24)                    
(št. 2 user posted image , št. user posted image 0)  
trinity22 (30)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  
škratka (23)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)             
*TEJČI*                        (št. ? user posted image , št. user posted image ?)   
15.03. 
lejca
(32)                    
(št. 2 user posted image , št. user posted image 0) 19.10.,ITA user posted image  +6 kg, 100 cm 
tina_r                           (št. ? user posted image , št.  user posted image ?)
brskale                         (št. 4 user posted image , št. user posted image ?)
16.03.
dana
(30)                      (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1) 03.11., LJ, user posted image

pocka (29)                   (št. 2 user posted image , št. user posted image   1) 05.11., Izola, user posted image  +5 kg       
Infinity1                      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 04.11., NM,   -0,5 kg 
babyg                           (št. 1  , št.  0) 30.10., CE, user posted image   +7kg 
17.03. 
mediuhec
(29)
            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 11.11., MB, user posted image   +3,5 kg, 85 cm
18.03. 
Dali*
(28)                    
(št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 28.10., CE, user posted image
+2 kg, 81 cm
buksi                            (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 21.10., PO, user posted image
tasa_m (25)                      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 11.10., MB, user posted image +1 kg, 82 cm
20.03.
KOKICA32
(32)             (št. 2 user posted image , št. user posted image 0) 13.10, MB, user posted image
evica23                       (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)
gaja (28)                      (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)
21.03. 
_andreja_
  (23)           (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) ?, TRB-CE, user posted image   0 kg, 110 cm     
sanna                           (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  
mojčika (32)                (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 14.10., LJ, user posted image
+2,5kg, 88cm
pupa7 (28)                   (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 7.11., CH, user posted image +2 kg
jadrnica                        (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 24.10, LJ, user posted image +2,5kg, 83cm
čebeica maja                (št. 2user posted image , št. user posted image  1) 14.10., NM
23.03.
Zasanjana
(26)              (št.3 user posted image , št. user posted image 2) ?, Francija,user posted image
+5 kg, 98 cm
1hruska (24)                 (št. 1 user posted image , št.  user posted image 0) 14.10., LJ, user posted image
pikapoka12345            (št. 1user posted image , št. user posted image 0)  4.11., LJ,        +2 kg
25.03.
piamaria
                       (št. 4 user posted image , št. user posted image 2) 24.10., LJ, user posted image
+5 kg
MONIKQ                        (št. ? user posted image , št. user posted image ?)
štručka** (25)              (št. 2 user posted image , št. user posted image 0)
marec2009 (31)            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)         
27.03.
lotoska

(št. 2user posted image , št. user posted image 1 )
SRCCEK                         (št. 2user posted image , št. user posted image 1 ) 03.11.
novo (29)                       (št. 3 user posted image ,  št. user posted image 0) 22.10., CE, user posted image +5 kg, 90 cm
28.03.
Nina00
(35)                  (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1) 21.10., LJ, user posted image   +2,5 kg
suncicica (29) user posted image  user posted image     (št. 2 user posted image , št.  user posted image 0) 21.10., Ptuj, user posted image +5kg
Tejči H                           (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 15.10., LJ, user posted image +1 kg
29.03.
mikroB
(25)                   (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 15.10.,Velenje,user posted image

30.03.
janaja
(25)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 21.10., KR, user posted image  
+0,6kg, 108cm
31.03.
Naja30
(30)                  
(št.2 user posted image , št. user posted image 1) 15.10., LJ, user posted image +2 kg
frulica                           (št. ? user posted image , št. user posted image ?)
kataka21                      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 
Irena 83

xx.03. 
julam 
(33)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)                

anonimnauser posted image (29)     (št.  2user posted image ,  št. user posted image 1)     
kayica24 (24)                (št. 1 user posted image ,  št. user posted image 0) 
pondelak (19)                 (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0)

03.04
Piruri (30)                     (št. 2user posted image , št. user posted image 1)

Trentno je 70 nosečk!

user posted image

user posted image  

Z nami so pot začele:
user posted image   fragola , Nikita,  zasavka, pikica36 user posted image

user posted image    MAŠKA, ajja, enkratna   user posted image  

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST                user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image  NOSEČNIŠKI KALK.     user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo
TUKAJ                          TUKAJ

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1     priloga S-1
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2        Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
Priznanje očetovstva
Kako do otroškega dodatka?
Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

< Sporočilo je popravil Dali* -- 13.10.2008 10:59:54 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3243
13.10.2008 11:02:50   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri

Živijo....

...hm...sem sicer zgodnjeaprilčica, ampak slutim, da bo moj otroček bolj marčevski...zato se bi priključila kar še k vam...may I?
Rok imam 3.4....je moj drugi otroček...prva ima tri leta in pol...stara sem 30 let...in prihajam iz S Primorske...
Upam, da se bom vklopila k vam, ker kot vidim...ste velike čakulone...user posted image

Ciao Piruri,

me veseli, da si se priključila tudi nam, mogoče te pa res kaj prehiti.
Kako se imate kaj v mojem kraju?

Punce, Piruri je naša umetnica. Poglejte si njeno stran v podpisu in boste videle kakolepe dekice za malčke izdeluje.

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
13.10.2008 11:04:24   
Pupa7
Helimaša-  glede postelce, jst jo kr bom kupla ker nimam nič za otroka (no v sloveniji mi bo par stvari posodla sestra, za takrat ko bom tam), ne mislim pa kupovat zibke, se mi zdi brez veze ker jo tko al tko hitr prerastejo (so pa lušne ni kej). Glede današnjega kosilca bo pa kar jota padla (sam pogret jo moram, smo jo zadnjič skuhali malo več). Kako sta že rekla Picko in Packo - kislo zelje to je zdravo, to ti uredi prebavo user posted image .

mama_milchy - sam da si se imela lepo in da maš dans na easy dan, vse že skuhano in to tko prov pride :)

No in sem nekako uspela spravit dokumentacijo v red, vsaj kar se pridobitve tiče, za našga konzula tle mam pa tok vprašanj, da me bo po mojem kr vn vrgu user posted image

Zdej na hitrco posesam, potem pa po vsej verjentosti če bom še mela voljo malo ustvarjanja user posted image

vmes vas pa tko al tko berem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3245
13.10.2008 11:04:37   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

Jutro punce,

Darila itak da so padala, koliko sem jamrala, da si moram it kupit novo pižamo sem jih kar tri dobila; nič hudega, bodo že prišle prav.

Dali, hvala za čestitke pa na seznamu lahko sedaj iz 26 narediš 27;
pa hvala tudi drugim za čestitke...

mama_ milchy...ker pa zame vedo, da rada berem, sem dobila prejšnji teden za darila 5 knjig o dojenčku in nosečniški planer, hehe.

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
13.10.2008 11:07:51   
tasa_m
hei punce, kako ste?
Zunaj je tako lepo vreme, da zdaj malo napišem pa grem ven..moram itak v trgovino, pol pa se mi zavleče ker si grem še malo oči "pasit" v otroške trgovine user posted image
jjasna- še vedno sem brez rač., user posted image  prav muka mi je,ko moram pol brat tolko za nazaj da vem kaj se sploh dogaja na RR. Tak da v nedeljo greva itak k tašči na kosilo tak da izkoristim tam njegovega brata vmes ko na kosilo čakamo..grem toliko prej da vas malo prečikiram.user posted image

Pogovarjale ste se glede posteljic, midva jo dobiva od sestrične tak da..vsaj tega ne gledava. Bolj vozičke, ker ostalo več ali manj dobiva. In jee končno sva se odločila da bova vzela Quinnyev voziček ker je obema všeč. Midva moramava samo izbrat,kupijo nama ga (spet) njegovi. user posted image   Tak da po morfologiji greva lepo ga naročit,..

mama_milchy vse najboljše..saj če bi imela com. bi ti pravočasno čestitala tak pa je zdaj z zamudouser posted image
jjasna85- čestitam za pogodbo..obilo uspehov v službi..

brcike- tudi jaz jih čutim. Ne vsak dan amoak nekje vsak drug dan. Ko sem jo prvič začutila so mi kr solze po licu spolzele..nekaj enkratnega..
Seveda pa sem v sob. že bila v dvomu, če je to to ker mi sestra (ni bilo prave sestre ampak je bila sestra iz sprejemne) pri G. ni našla srčka in je videla da je pri meni nastala panika..me  pogleda tak pomirjajoče in mi rece: ne skrbi, to tak malokrat delam da če mi ne bo ratalo bomo šli na UZ. Pa ravno hoče G. rečt da gremo tja, ko najde user posted image  in mi pusti da se ga naposlušam, v opravičilo da je tako dolgo iskala. Pa smo bili pomirjeni, ko smo slišali našega user posted image . Dan je postal kar lepši..

Glede morfologije- punce, katere ste jo že imele ali je lahko partner zraven pri morfologiji ali ne? Pozabila sem vprašat G.,če je lahko  zraven ? Veste ve mogoče ?

Zdaj pa sem razpisala, tak da zdaj pa res grem,..ker drugače nebo nič nareto..
lep sončen pozdrav iz Mb.

Neposredna povezava do sporočila: 3247
13.10.2008 11:08:19   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: lejca

PUPA bi pa res fructalovega pila, sem pa k sreci tukaj nasla "nekaj podobnega" tak,da se ga da tud pit,ampak fructal je fructal,ni kaj.
JJASNA izvide od AC naj bi dobila cez teden ali dva ,je pa tud G reku,da bodo njega tud kej prej obvestil in da naju on poklice cim izve kaj je na izvidu, naslednji pregled imam itak naslednji ponedeljek in upam,da bo kaj novic.

lejca, držim pesti, da bodo rezultati super, ma sej drugače niti ne more bit.

Kako kaj na Siciliji. Najbrž imate še vedno super vreme. Ma saj se tudi pri vas najdejo fini sokci, samo je pa res, da šele ko greš ven iz države pogrešaš avtohtpne stvari. Čeprav meni mi je blo bolj kul na Siciliji, kot pa v Holandiji kar se hrane tiče. Sem prav rada šla k tašči na Sicilijo. V holandiji pa sem iskala italijanske stvari, ki sem jih hodila nabavljat v Nemčijo. Joj, cela logistika.

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
13.10.2008 11:12:40   
Dali*
Posteljica  - moja mami je mojo posteljico lepo shranila na podstrešje. Mi je pa moja posteljica zelo všeč, ker takšnih več nikjer ne delajo, niti jih ne moreš kupiti. Takrat je bila ta posteljica najbolj IN. Je od Lipe in je masivna, pa tako lepo ima razbarjeno. Prava retro posteljica je. Nevem še, kajko se bom odločila glede barve. Je namreč temno rjava. Morem najprej videt, kako kaj lak, sicer jo bom prešmirglala in jo pobarvala na belo ali krem barvo.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3249
13.10.2008 11:21:27   
čebeica maja
Dan vsem,  vsem ki ste praznovale vse naj naj, pa tudi vam ki nisteuser posted image .

Infinity1, na nuhalni nama je rekla da vidi user posted image . Priuser posted image pa lahko lulček tudi kasneje zraste. Vem za kar šest primerov, ko so napačno G. napovedale, staršem je bilo kar hudo. Tudi na 3D  so se zmotili. En očka je na veliko jokal ker niso dobili user posted image , tudi drugi so bili vidno razočarani. Tako da jaz vse z rezervo jemlem. Prvič nisem vprašala, pa sem imela občutek da bouser posted image  in je bil. Sedaj nimam nobenga občutka, verjetno ker je blo že na začetku vse drugač, nevem.

Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.