|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!!
12.10.2008 20:19:24   
ključek
user posted image                           user posted image   

user posted image  TEŽKO PRIČAKOVANI SEPTEMBRČKI 2008 user posted image

user posted image    

user posted image  Saraya              - R 27.8., user posted image  Marisa (49,5 cm, 3.410 g)
user posted image  Lea2007           -R 6.9.,   Patrik (51 cm, 3.510 g)
user posted image   pf                      R 26.8., user posted image  Lana (53 cm, 3.550 g)
user posted image   tasha23           - R 30.8., user posted image  Gabriel (52 cm, 3.690 g)
user posted image   gold fish            - R 17.8.,user posted image Jaka (49 cm, 3.030 g)
user posted image   *bubi*               - R 4.9., user posted image  *bubika* 
user posted image   talytha               -R user posted image , Neža     
user posted image   anckabancka   
 -R 4.9., user posted image  Jakob (51 cm, 3.680 g)
user posted image  KAHLO             
  -R 7.9., user posted image  Ronja (54 cm, 3.850 g)
user posted image  emi                   - R 18.8., user posted image  Ines (48 cm, 2.880 g)
user posted image  petrax               - R 7.9., user posted image  Kristjan (52 cm, 3.600 g)
user posted image  alysa                - R 14.9., user posted image Anže (52 cm, 3.370 g)
user posted image   AinB                  - R 18.9., user posted image Tarik (52 cm, 3.430 g)
user posted image   nosek5              -R 11.9., user posted image   Klara (53 cm, 3.840 g)
user posted image  timica                - R 2.9., user posted image
user posted image  anchy82          -R 10.9., user posted image  Vita (54 cm, 3.520 g)
user posted image  bark                 -R 18.9., user posted image   Tit (50 cm, 3.080 g)
user posted image  SashaB            - R 9.9., user posted image   Nik ( 52 cm, 3.245 g) 

user posted image  meta21            - R 13.9., user posted image   Lovro (52 cm, 3.920 g) 
user posted image   Tejchy              - R 13.9., user posted image   Nik (51 cm, 3.470 g)

user posted image   srki                   -R 31.8., user posted image  Nik
user posted image    gloria                - R 9.9., user posted image  Nik (52 cm, 4.200 g)

user posted image  JakoLUlana      -2. user posted image , PDP 12.9.user posted image user posted image
user posted image   nynna               -R 8.9., user posted image   Kaja (49 cm, 3.310 g)

user posted image   račkapk            -R 8.9., user posted image  Marija (50 cm, 2.900 g)
user posted image  najina pikica*   -R 15.9., user posted image Lana (50 cm, 3.350 g)
user posted image  Optimizem       - R 2.9., user posted image  Kaja (52 cm, 3.240 g)
user posted image  Me to you         - R 4.9., user posted image Lana Neja (54 cm, 4.120 g)
user posted image  *zoe*          
    - R 23.8., user posted image  Marko (47 cm, 2.500 g)
user posted image   morango          -R 19.9., user posted image  Lena

user posted image  jupi.pepsi         -2. user posted image , PDP 16.9.
user posted image  lana17              - R 10.9., user posted image  Jon (52 cm, 3.180 g)
user posted image  onina                - R 23.9., user posted image , Matic (51 cm, 3.510 g)
user posted image   taja1235         - R 18.9.,  user posted image  Ingrid (51 cm, 2.490 g)
user posted image  nosecka08       - R 19.9., user posted image Ana (51 cm, 3.470 g)
user posted image   Bambi D            -1. user posted image PDP 18.9 user posted image user posted image  
user posted image   mokatela          - R 2.8.,user posted image user posted image Minea(41,5 cm, 1.520 g) in Manja(43 cm, 1.600 g)
user posted image   budulove         -1. user posted image , PDP 20.9.
user posted image  amor real         -R 29.9, user posted image  
Tomaž (56 cm, 4.090 g)
user posted image  petra1978       -1. user posted image ,  PDP 22.9.user posted image user posted image
user posted image   virtualna          -R 28.9., user posted image Leyla (52 cm, 4.310 g)
user posted image   simat                  - R 14,9.,user posted image , Nina ( 51 cm, 3.200 g)
user posted image   coko                 - R 21.9., user posted image user posted image , Ela (50 cm, 2.970 g)
user posted image   nelly2629          - R 18.9., user posted image Niko (52 cm, 3.390 g)
user posted image  bučkabb            -1.user posted image , PDP 25.9.user posted image user posted image

user posted image  Marsy                -R 27.9., user posted image , Kaja ( 56 cm, 3.630 g)
user posted image   Tia                      - R 18.9., user posted image Maj (52 cm, 3.590 g)

user posted image   lana luna              -R 4.10.,user posted image  Sara (52 cm, 3.470 g)
user posted image   Čarli08             -    user posted image , , PDP 27.9. user posted image user posted image

user posted image  maruškaš         - R 10.9., user posted image  Enej
(54 cm, 3.860 g) 

user posted image   SasMami2be     - 1. user posted image , PDP 28.9. , user posted image   

user posted image   omni                    -1. user posted image , PDP 30.9., user posted image user posted image user posted image  user posted image  user posted image user posted image    
user posted image   leda                -R 18.9., user posted image , Ela (50 cm, 3.010 g) 
user posted image  tinka      - R 23.9., user posted image , Aljaž (52 cm, 3.400 g)
user posted image  Lara Croft   -R 19.9., user posted image , Lara (51 cm, 3.440 g)

user posted image

C.septemberka
user posted image user posted image
Varci user posted image user posted image  

copka user posted image user posted image  
B.septemberka user posted image  user posted image
Sunny24user posted image user posted image  

*nana*user posted image user posted image  
uršula83user posted image user posted image  
babywishuser posted image user posted image user posted image  

*dotika* user posted image user posted image
pikica36user posted image user posted image  

maybebaby user posted image user posted image     

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 851
12.10.2008 21:56:02   
ključek
nočko..................user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 852
12.10.2008 22:06:30   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Tia user posted image  saj bo, priznam, da sem jaz tudi ful ful težko sama z obema. OK, ko gremo na sprehod, ja, ko pa smo doma, pa katastrofa. Bubi je star slaba 3 leta.

...tudi meni je to znano...s tem, da imam jaz po eni strani še malo večji #problem#...imam šolarja in poleg malega pikeca se moram še njemu posvetit in z njim delat naloge, se učit,.........   Pa nam ne preostane druga, če je user posted image  takrat v službi....  Pol pa še kuhanje, pranje, likanje, pospravljanje, .....   pa še s tamalim bi naj bil čimveč zunaj....dokler je še lepo......   Ma včasih je 24ur premalo....

Sem včasih že user posted image , zdaj še pa sploh, ko so letos naši šolarčki prvič začeli z ocenami....     

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 853
12.10.2008 23:03:04   
gold fish
...kje pa ste vseuser posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 854
12.10.2008 23:27:36   
arabela*
jaz sem tuuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 855
13.10.2008 0:07:12   
arabela*
nimam s kom čvekat,zato gremuser posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 856
13.10.2008 8:22:23   
ključek
ooooooooooooo, kakšna čast.........po zeloooooooooooooooo dolgem času vam danes jaz kuham kavo.............user posted image ........evo, za vse....................user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 857
13.10.2008 8:26:50   
ključek
neja spi vsak dan do štirih zjutraj..............pa če zaspi ob pol desteih ali ob enajstih zvečer..........bomo prakticirali okrog pol desetih-desetih...........user posted image

jutri pa pregled pri G..............mi nč ni za iti.....a to ti naredi vaginalni pregled al kaj???????user posted image jao, spet to žnoranje....................user posted image user posted image

pa zob me tok boli...............user posted image user posted image user posted image ...........pa ne upam k zobarju...........user posted image ........kaj sem reva, vem...........user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 858
13.10.2008 8:29:56   
ključek
KAHLO.....................jutro..............

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 859
13.10.2008 8:58:30   
lana17
Dobro jutro!

Vas najprej pozdravim predem vas grem brat. Ponavadi vas berem potem pa alarm in nič ne napišem.

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 860
13.10.2008 9:00:05   
lana17
Me to you ... dobro jutro.... kako kaj tvoja princeska ... spanča... naš user posted image
... pam, da bo danes kej prej sonček .. je megleno...

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 861
13.10.2008 9:19:05   
RAČKAPK
DOBRO JUTRO
še od mene

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 862
13.10.2008 9:24:15   
taja1235

Jutro tudi jaz sem ze pokonci user posted image kavica še od mene user posted image

Kok časa skupaj so vasi pikci pokonci......moja zdrzi tud 5 ur pokonc ne da bi zaspala za minuto....

Drgac pa je ful pridna.

Se tipkamo..

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 863
13.10.2008 9:27:23   
lana17
... jaz pa pijem Ašičev MAMIČIN ČAJ  št.22,  “vpliva na močnejše izločanje mleka, zmanjšuje nevarnost vnetja prsi in blaži krče pri dojenčkih “ . Na spletni strani Cisterijanske opatije pa piše, da se ga da tudi naročiti na tel 01 78-77-065 in ti ga pošljejo po pošti s povzetjem ali po elektronski pošti na: sitik@siol.net, prodajajo ga pa tud v SANLABORJU .... men se zdi, da mu pomaga, se manj joka ... zvija ga še, ampak pogosteje prdi... od kar pa ga pijem, pa vpliva tud na moje vetroveuser posted image user posted image user posted image ... neprijetni stranski učinki...

Rousseau

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 864
13.10.2008 9:29:14   
lana17
IZVIRNO SPOROČILO: taja1235

Jutro tudi jaz sem ze pokonci user posted image kavica še od mene user posted image

Kok časa skupaj so vasi pikci pokonci......moja zdrzi tud 5 ur pokonc ne da bi zaspala za minuto....

Drgac pa je ful pridna.

Se tipkamo..

Punce kako preživljate čas, ko so otročki budni, razen tega, da ste zunaj?

Rousseau

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 865
13.10.2008 9:41:29   
ključek
Punce kako preživljate čas, ko so otročki budni, razen tega, da ste zunaj?

jaz se pogovarjam z njo, ji pojem (vem, boga reva..........user posted image user posted image user posted image ), jo dam na igralno blazino, da poslušava glasbo, gledava igračke..........včasih jo pa pustim v košku ali na kavču, da je malo sama, saj se mora tudi to navaditi.......jaz pa vmes mal tv gledam, kaj berem ali pa samo ležim zraven na kavču..........mami more tud malo počiti..........user posted image user posted image

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 866
13.10.2008 9:47:07   
ključek
tko, speglano imam že, kosilo na pol kuhano..........user posted image user posted image user posted image .......še potleh pobrišem, obesim cote.............user posted image

morm povedat kaj sem v petek naredila..............user posted image .......na vsak način sem želela na prst spraviti poročni prstan...in je šel lepo, do členka...........ko pa sem ga porinila čez...........adijo, konec..........takšen vakum se je naredil, da sem imela takoj rdeč prst, boleti me je začel...........letim v kopalnico, porabim skoraj celo tekoče milo, da ga bom ja dol spravila..........ja seveda..............mila je zmanjkalo, prstan je pa še vedno bil gor.............prst pa čedalje bolj zatečen, rdeč........................mene je že panika grabila.............in nisem ga spravila dol, dokler popoldne nisem šla k zlatarju, da mi ga je precviknil....................user posted image user posted image user posted image ..............tok sem jezna sama nase.................zlatar je rekel, da bi mogla še par mesec počakati, da bi ga lahko nosila..................user posted image user posted image user posted image ...in zdej imam poročni prstan precvikan, raztegnjen, ima obliko jajca, ne pa prstana..............user posted image user posted image user posted image ...........sej vem, da se da popravit, sam vsejn sem jezna...........in žalostna...............user posted image user posted image user posted image ...........joj, kaj sem smotana.........user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 867
13.10.2008 9:48:22   
ključek
Me to you ... dobro jutro.... kako kaj tvoja princeska ... spanča...

jp, zaenkrat še. vsake toliko časa je alarm, ker pade duda ven, ampak je potem takoj ok...............user posted image ............čakam, da se naredi sonček, trenutno je takšna megla.............user posted image

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 868
13.10.2008 9:50:41   
ključek

odvisno. zadnjič je bila budna od 9 zjutraj do 5 popoldne. jaz pa čist adijo.............user posted image ....zdej pa.....predvsem zvečer.............po 6 uri postane izredno živahna, budna tudi 4 ure................sicer pa ponoči spi, hvala bogu.....sicer pa že trkam po lesu..........user posted image

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 869
13.10.2008 10:27:11   
taja1235

me to you men tud ne gre prstan gor sm tok jezna.....joj boga ti in tvoj prst...

punce a pijete dost mleka ?? men se zdi da naso mal zvija ko spijem mleko ;(

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 870
13.10.2008 10:29:04   
taja1235

js tud cakam soncek da gremo vn moja je ze cela tecka...tale megla panoce in noce stran

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 871
13.10.2008 10:35:01   
ključek
petra1978.................pomagajte ostale........je ona rodila gala??????????

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 872
13.10.2008 10:36:41   
ključek

me to you men tud ne gre prstan gor sm tok jezna.....joj boga ti in tvoj prst...

vsaka šola nekaj stane...............če bomo še imeli user posted image , ga ne dam gor eno leto..................user posted image ............je preveč bolelo zdej...........user posted image user posted image

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 873
13.10.2008 10:38:36   
ključek
punce a pijete dost mleka ?? men se zdi da naso mal zvija ko spijem mleko ;(

jaz ga pijem mogoče vsak drug dan, po 2 deci..............mi je pa pediatrinja rekla, naj pijem mleko.....ampak ne pomaga, da bi imela jaz kaj več mleka zato..............zdej sem začela jesti tablete tametil, upam, da bodo pomagale........user posted image

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 874
13.10.2008 10:39:59   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

neja spi vsak dan do štirih zjutraj..............pa če zaspi ob pol desteih ali ob enajstih zvečer..........

To smo td mi ugotovili.... spi do 5ih pa če zaspi ob 11h al 12h... user posted image

jutri pa pregled pri G..............mi nč ni za iti.....a to ti naredi vaginalni pregled al kaj???????

Ma menda ja..user posted image
Drgač ga pa js kumi čakam... da vidim mojo gineko pa k vem da bm končnu lahk sexalauser posted image user posted image user posted image

pa zob me tok boli

šibaj k zobarju, ošta!!! več ku boš čakala, slabi bo....user posted image

morm povedat kaj sem v petek naredila.............. .......na vsak način sem želela na prst spraviti poročni prstan

Ojooooooooooj, škoda...

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poskok v rasti: Dojenček neprestano joče
S t.i. poskoki v rasti se pri dojenčku pojavijo spremembe v ritmu hranjenja, pogosta prebujanja, spremembe v vedenju - o...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?