|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
10.10.2008 22:36:33   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna

Spet tale Pušenjak; "V nosečnosti pa velja naslednja delitev pristojnosti: do 20 tednov 0/7 je pristojna urgenca na Bohoričevi ulici, torej ginekologija, od 20 1/7 tredna dalje pa porodnišnica v Ljubljani."

A zdej mi verjameš? Je stric Stanko povgedal. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
11.10.2008 7:34:13   
novo
Dobro jutro!
Vsem skuhano user posted image in lep vikend!
Spet me čaka sob. seminar. tak da sm se odločila, da bo to zadnji z moje strani, ker se mi ne da več. Utrujena sm že itak od službe, zdej pa že 3 dni pop. sedet in poslušat. Upam, da vas čaka prijetnejši viked, mene pa lepa nedelja.
Vsem en lep vikendski pozdravuser posted image

< Sporočilo je popravil novo -- 11.10.2008 7:35:08 >

Upanje in želja ter sreča

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
11.10.2008 8:50:57   
Infinity1
Dobro jutro marčevke, ste lepo ninkale?

Dobrodošle čebeica maja - me veseli da se je pridružila novomeščanka :)), tudi tebi babyg welcome - midve imava pa isti PDP :)) super!

Lejca oglasi se kaj, napiši kako je bilo na AC, kako se počutiš.

LP vsem

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
11.10.2008 9:01:51   
babyg
Dobro jutro!

Dali* Hvala za tako prijazne besede,ampak verjemi,da sem se prej do takšne postave kar namučila,zato mi je mogoče malo težje. Sicer pa vsem hvala za dobrodošlico in vzpodbudne besede. Tako kar malo pozabiš na takšne zadeve.

Naja30- Tema "hujšanje"-DEFINITIVNO pade drugo leto!

Lp vsem user posted image

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde,cvetlice in otroci.
Dante Alighieri

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
11.10.2008 10:13:32   
Pupa7
hojla punce,

no pa sem končno spet pri času in med vami, sem vas pa pridno brala s proti :)

Dobrodošle vse nove, čestitke jasni za pogodbo in poroko user posted image user posted image user posted image vsem ostalim za dobre preglede brcike in vse ostale lušne dogodke user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz imam novičko, tudi jaz se bom namreč poročila v začetku januarja (bo kr treba zarad papirjev v švici - da mali dobi kr dvojno državljanstvo, prej pa ni mogoče ker je tok dela z dokumentacijo) user posted image

Pa še eno vprašanje mam, dans sm mela nek čudn rumenkast izcedek, sicer me nič ne boli oz. ne čutim nobenih sprememb in tudi na pregledu 6.10. je blo vse ok. Mal pa me vseen skrbi, kaj mislite a bi morala klicat G al delam paniko brez veze?

hvala za odgovor, če bo kera opazla vprašanje ;) pa fino počivajte in se razvajajte, mi gremo danes po kostanj :)

(odgovor članu babyg)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
11.10.2008 13:12:54   
Naja30
jjasna, v zgornjem postu - povedal, ne povgedal. user posted image user posted image  Tako je, če hitro pišeš in počasi misliš. user posted image

Pupa, pri meni je rumenkast izcedek normalen. Imam vedno malce obarvanega, tako da... Mogoče se ti je povečala količina izcedka in je zato malo rumen.

Mene pa trebuh danes špika in tišči na ful! Vedno bolj se mi zdi, da glede na to, da sem rizična nos., da premalo počivam. user posted image  Sploh nimam tega v glavi, da bi mogla počivat. Premalokrat mi rečejo, zgleda. user posted image user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
11.10.2008 14:09:16   
čebeica maja
Infinity1-  smo edine iz nm

Pupa, z izcetkom mislim da ni nič narobe sm da te nič ne boli, peče,srbi in smrdi.

Naja30, magnesol in velik počitka.

Jaz sem tudi rizično noseča, ne smem dvigovat, počivat, krčne žile imam, v osmem tednu sem krvavela in imela krče. Sem doma od julija. Dopoldneve vse preležin. Ko pride pa 20mesečni sin iz varstva(v varstvu je pri mojih starših, včasih greva kar oba v varstvouser posted image ), pa se igrava tako da jaz spet leži on pa skače okrog mene-se igra. Ne gre drugače, vse zauser posted image .

< Sporočilo je popravil čebeica maja -- 11.10.2008 14:33:15 >

(odgovor članu Infinity1)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
11.10.2008 14:25:20   
Pupa7
Naja30 - najprej hvala za odgovor, si me kar malo pomrila user posted image Ma ne morem rečt da je količinsko kaj več kot drugače, sam barva je drugačna, no pa sej če bi blo kej hudga bi tko kr čutla še kej ne sam vidla barve user posted image Ti pa le počivaj in pazi nase in na detece malo user posted image

sm se ravno zbudila (počitek po kosilu mi toooook paše user posted image )

zdaj pa ena švoh kafe pol bom pa še vidla kaj bom počela, mogoče štrikala štumfke (ma bi jih če bi znala štrikat - sm fouš babici user posted image user posted image user posted image )

bodite fino

(odgovor članu čebeica maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
11.10.2008 15:19:15   
Pupa7
Čebelica hvala še za eno pomiritev user posted image

Pa me z Najo 30 kr lepo ubogajta pa pridne bit pa počivat user posted image jst sm tko skor zmer na netu, tko da je zmer kdo tuki za čvekat user posted image

drgač mamo pr nas tko lep sonček jst pa sm čist švoh dans (pol ure nabirala kostanj pa me je uničlo čist user posted image ) ah sej bo, mamo čas za počivat ane

no bodite pridne papa

(odgovor članu čebeica maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
11.10.2008 16:29:26   
Naja30
Evo, počivam. Ampak sedenje za rač. ni počivanje, ker me v tem položaju začne trebuh bolet. user posted image  Prenosnega pa tud ne bom vlačila na posteljo. Se mi ne da. Grem tv gledat. Pa mal donata spit.
Aja, dragi mi je obljubil, da greva danes po AS. user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
11.10.2008 16:47:28   
Anonimen
Mi smo bili pa na sončku. user posted image Sedaj mož sesa, jst sem posteljnino zamenjala. Pa še kup cunj imam sedaj za oprat in speglat. Ampak sej me bodo tko al tko počakale, tako da se mi ne mudi. user posted image

Naja - Ja, zdej k je še stric Stanko tko povedu pa res verjamem. user posted image

Pupa7 - Ooo, čestitke tudi tebi k poroki! user posted image Tudi jaz sem iemla nek čuden izcedek, in sem dva dni uporabljala Vitagyn C (ne vem če se to dobi tudi v Švici), ampak je veliko bolje. Se pa dobi pri nas brez recepta, stane pa 12€, če imaš koga da ti po pošti pošlje gor, če vi tam tega nimate.

čebelica maja
- Ti samo počivaj, po marcu ne boš več mogla. user posted image

Šibam naprej pospravlajt... čau!

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3211
11.10.2008 16:47:59   
mama_milchy
Ojla,

kako je souser posted image ?
Evo, jaz sem končala službo za danes, prišla iz trgovine domov in sedaj čakam kolegico, ker gremo na roj.dan od enga kolega. Glede na to, da ima ona 4mesečnega user posted image , jaz Žigo in še user posted image  ne bomo ravno zažurale pozno v noč. Pa mene še čaka pol peka peciva in pospravljanje, pripravljanje za jutri. Namreč se postaram ze eno leto in bomo mal piknik varianto imeli;

Kak oste pa kej ve? Zunaj je tako lep sonček, da je škoda bit noter:

No, se beremo kaj zvečer oziroma jutri.

lepo se imejte;

aja, jaz sem vrnem z dopusta 26/10 tako da tisti teden, ki pride se lahko dobimo, primorke

papa

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
11.10.2008 17:42:23   
Pupa7
jjasna - hvala za nasvet, bom pogledala v lekarni če majo, drugač bom pa kr mami zagnjavla da mi pošlje :) in hvala za čestitike user posted image
pa fino da maš tko pridnga moža (moj je tud tko na obroke hihihi kar se pospravljanja tiče)

mama milchy ti pa lepo žuraj dokler se ti bo dalo user posted image pa vse najboljše !!!!  user posted image user posted image user posted image sej veš kako pravijo, prav vse kar si želiš, jaz pa ti poleg tega želim še čudovitega zdravega otročka (da bo čim manj jokal in tebi privoščil malce spanja user posted image ) in veliko veselja z družinico !!!

naja30 - jst mam zgleda srečo in mam sam prenosni računalnik, ki je priklopljen lepo ob kavču (ki je tako torej zelo urejeno zlikan, kot je bilo rečeno user posted image ) ti kar počivaj al ob tvju al pa kaki knjigiuser posted image

jaz pa grem zdaj malo ustvarjat (risat al pa delat nakit)

papa punce

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
11.10.2008 20:55:21   
Zasanjana
Živjo punce!user posted image

Kako kaj preživljate vikend? Upam, da imate lepo vreme.
Pri nas je še en košček poletja ostal... smo danes imeli 26 stopinj in smo skočili pogledat do morja, tako da ni blo s planiranim pospravljanjem stanovanja nič. Kako paše spet oblečt kratke hlače! user posted image Baje bo še ves teden takšno vreme, jupi!

Vse tanove
lepo pozdravljene! Zdaj nas je pa res že kar nekaj.

Pupa7 in jjasna85, čestitke za poroko!user posted image user posted image user posted image

Pupa7, iz česa pa delaš nakit? Se da kje videt slikce? Jaz sem to tudi zelo rada počela včasih, zdaj pa kar nimam časa več za to.

Brcike sem tudi jaz začela čutiti. Sicer še niso ful izrazite, mož jih še ne občuti, jaz pa, če položim roko na trebuh.

No, ko sem se usedla za računalnik, sem imela en kup vprašanj v glavi za vas, zdaj so mi pa že vsa ušla. user posted image Aja, zanima me, koliko vas je na bolniški in če boste ostale do konca ter koliko vas namerava delati do konca? Pa ne me ignorirat, prosim. user posted image

Zdaj me začenja pa glava bolet, tako da se grem še malo k možku stisnit, ko že oba otroka spita, pol pa spat.

Uživajte nedeljo!

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
12.10.2008 6:38:46   
mama_milchy
Dobro jutro,

no jaz sem tudi danes žal delovno; sej do 13-ih bom nekako zdržala; punce moje, včeraj smo šli na en roj.dan v eno lepo ribiško kočo in seveda Žigca prime da bi kakal, greva na WC in je bil na počep, zdaj si pa predstavljajte v kakšnem položaju sem ga mogla držat in seveda me je zagrablo v hrbtu, sedaj je že dobro vendar me še vedno boli desno zgoraj, ne vem. bo treba več počivat....

no, grem kaj delat da čimprej zbežim domov;

lep dan, lepo nedeljo

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
12.10.2008 9:50:47   
Pupa7
dobro jutro v sončno nedeljo user posted image

verjetno danes ne bo nobene na spregled, pa sej je prov ob tako lepem vremenu user posted image

Zasanjana - hvala za čestitke user posted image glede nakita pa tako, delam ga sedaj iz fimo mase, žice, usnja, perlic, lesa, laksa, elastike,... skratka kateregakoli materiala, ki mi pride pod roke. Na žalost nimam nobene fotke, ker vse sproti potalam, oz. mi težijo da skor moram dat, čeprav se včasih od kakega kosa kar ne morem ločiti. Ampak zdaj delam zalogo za novoletna darila, in ko bo pripravljeno, ti obljubim fotko  user posted image Pa tebi čestitke za brcike in še zame namoči nogice v morje user posted image

Mama_milchy - bogica, upam da je križ boljš in da te buši ne boli več!!!

No tko, jst grem zdej odkofetkat potem pa verjetno s tastom in taščo na izlet, ker moj mora delat user posted image Pa bom vidla če bom pri volji, da sploh grem, sam je tko lep sonček da me matra jit ven. Joj kok bluzim, no kar bom pa bom ane.

Bodite fajn!!!

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
12.10.2008 11:55:01   
PERSIDA
babyg - lepo pozdravljena med nami user posted image .

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
12.10.2008 14:13:21   
Naja30
Danes pa sameva tale naš forum. Sej je prav, dan je preveč lep za sedenje za rač.
Mi smo tudi bili že malo vzunaj, zdaj pa Tija spi. Aja, punce, včeraj sem dobila AS. Joj, kako je to lepo poslušat! user posted image  Moj mali user posted image  ki lepo in hitro tiktaka. Če bi me vprašale pri prvi nos., ali bi imela to zadevo, bi vam rekla ne. No zdaj sem pa nekako "Čudna" nosečnica! user posted image  Sem malo razmišljala, če bi kljub trdni odločenosti le vprašala za spol... bom še vidla.

Zasanjana, jaz sem na bolniški. No, če bi imela službo, bi ziher bila, saj sama veš zakaj. user posted image

mama_milchy, ti pa le počivaj malo. user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
12.10.2008 14:56:27   
Dali*
mama_milchy - Vse najboljše in najlepše...

Tko, samo na hitro sem vas prišla pozdravit, sedaj pa grem pripravljat kostanje za peko in mošt, ki seveda sodi zraven.

Lepo nedeljo vam želim!

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
12.10.2008 15:15:43   
tasa_m
hei punce..tolo ste napisale da bom rabla en čas da bom vse prebrala.
Pregled včeraj je potekal tak kot večini pri vseh..voda, pregled, malo sva se pogovarjali in to je blo to. Je bla sobota pa tudi njej ni bilo verjetno. Hehe
user posted image
Naslednji pregled imam 11.11. in sicer imam že morfologijo. Tak da punce se slišimo.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
12.10.2008 16:23:47   
Pupa7
no pa smo zaključili z izletom in kosilom (vsega preveč...) zdej sm pa čist hin, tko da grem kar malo počivat...

naja30 tudi jaz razmišljam o AS ker tko redko lahko pri G sploh slišim ali vidim našega srčka. Sm te hotla vprašat a se dobro sliši s tem ali je bolj tako tako? Hehe, dobra si da si "trdno odločena" da nočeš vedet, jaz komaj čakam, da izvem mam pa tak občutek da bo fantek, nevem zakaj...

dali- mi smo včeraj meli kostanj, pa mi je blo potem skor žal da sm ga jedla, tok me je napenjalo hihihi

tasa - čestitke za uspešen pregled, maš pa morfologijo 3 dni za mano user posted image

no tko na kratko, bodite fino!!!

aja tudi jaz sem doma na "bolniški" ;)

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
12.10.2008 16:30:23   
Naja30
Pupa, s AS je ful dobro sliši. Pravijo pa nekatere punce, da če zamenjaš slušalke, se še bolje. No, jaz sem za enkrat s temi zadovoljna. Ko najdeš srček, se ful dobro sliši. user posted image
In ja, jaz imam tudi občutek, da je user posted imageuser posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
12.10.2008 16:49:31   
Anonimen
Sem si vzela 5 minutk, da vas pozdravim. user posted image Čisto na hitro, ker je zuni tak lep sonček. V glavnem mi smo ok, danes smo bili na enem krstu, potem domov na kosilo (tam ga nismo čakali, ker je bilo prepozno, ker naš fant še spi popoldne), potem smo šli pa vsi trije pančat. Jaz sem si končno naredila tiramisu! user posted image Njami. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Naja30
In ja, jaz imam tudi občutek, da je user posted imageuser posted image

Naja, jst sem že ti itak povedala, da sem sanjala, da boš imela fantka Tomaža. user posted image user posted image user posted image Pa super za AS! user posted image Men se tud zdi, da z vsako nosečnostjo navlečeš več "krame". PRi prvem sem rekla,d a tega in onega ne bom rabila, sedaj pa nisem več takšnega mnenja. user posted image

mama_m - Vse najboljše! user posted image user posted image user posted image

tasa_m - No, potem le nisi šla zastonj k G! user posted image user posted image

Pupa7 - Le hitro poslikaj kakšen kos nakita, da bom kopirala od tebe. user posted image Tudi jaz razmišljam kaj takšnega za novoletna darila. Lani sem imela angelčke za home-made darilo (poleg vsega ostalega, kar sem kar kupila). Ampak je letos še toliko RD, ap enih žurk in vsega, da sem že malo pozna z novo letnimi darili, ker še tistih vmes nisem naredila.

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3223
12.10.2008 17:02:17   
lejca
Ciao,
po dolgem casu se spet oglasam.Po AC sem morala lezati in pocivati,sedaj sem pa spet na nogah. Jutri zacnem tudi s predavanji na universiteti ,tak da se zacenjajo spet aktivni dnevi. Danes je en zelo lep soncni dan,in tasca in tast sta mi prinesla pecene kostanje. K sreci tega niti pri nas ne zmanjkuje ,tako da mi ne boste spet luste delale. Seveda manjka most,ampak bo ze, upam,da bom prihodnjo jesen lahko prisla v slovenijo na kaksno trgatev. user posted image

lp Lejca

Nihce ni tako velik, da ne bi potreboval pomoci –
in nihce ni tako majhen, da je ne bi mogel nuditi.
(kralj Salomon)

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
12.10.2008 17:40:41   
Lolita23
Živjo!

Upam, da vse izkoriščate današnji dan!!Mi smo imeli piknik in smo pekli,tako da se zdaj ne od vsega dobrega ne morem premakniti.user posted image

No počasi vsi opažajo mojo nosečnost, tako da tudi to ni  več skrivnost.

Me pa nekaj zanima!!Jaz sem zdaj v 19 tednu in če pač grem po tednih sem skoraj konec petega oz. 4m in 3 tedne ampak če pa prešetejem v mesecih sem pa komaj v 4 mesecu in še nekaj dni. No v bistvu me zanima, v katerem mesecu rečete da ste???Mogoče je smešno vprašanje, ampak...

Hvala za odgovor!!

caw

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.