|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI
10.10.2008 22:56:59   
mlinčka
Uh, rabim pavzo! Grem mal na frišn luft zadihat. Če mi slučajno pobegnete: nočkaaa!

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
10.10.2008 22:57:47   
kajsica
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka

Pa tale se spomnim, da te je zanč totalno na obrate spravu, kajši user posted image :

user posted image

Tale fotka, pa nima komentarja
user posted image

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
10.10.2008 22:57:51   
pikovit
user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
10.10.2008 23:00:01   
pikovit
Ok polgrem pa tudi jaz v mižule.Se beremo v ponedeljek.Jutri greva na morje.Punce dobro opravite čez vikenduser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
10.10.2008 23:02:34   
miska73
Pa grem še jst spančkat.
Fotosešn je več kot očitno uspel... vsaka je dobla svojga in gre zdej sladko sanjat...
Jst bom dežurala na RR tudi čez vikend.

Pikovitka, napolni si čimbolj baterije na morju.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
10.10.2008 23:03:00   
kajsica
Ja Žiži, sem brala o tvojem problemu...ti se kar pridi pokazat.....Pa kaj misliš da bo dr.V tud ET delal????

Pikovitka, je tale Vin zakon, a ne????

Mimiš, ne grem spat user posted image user posted image , danes sem še lahko žleht, jutri ko bom pa pikici dobila....no ja bomo pa pridni in tak čas že spali!!!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
10.10.2008 23:05:36   
pikovit
Thx Miška

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
10.10.2008 23:06:09   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica

Rulauser posted image

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
10.10.2008 23:08:19   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica

Ja Žiži, sem brala o tvojem problemu...ti se kar pridi pokazat.....Pa kaj misliš da bo dr.V tud ET delal????

Mimiš, ne grem spat user posted image user posted image , danes sem še lahko žleht, jutri ko bom pa pikici dobila....no ja bomo pa pridni in tak čas že spali!!!

Ja Kajši, mislim da za vikend dežurni dela UZje, punkcije in ET user posted image  user posted image  user posted image . Boš počakala 2 min da še mene pogleda z dildokamerco, a ne? Sej bo čist hitr user posted image

Zdej pa res nočko! Ti Kajši pa tud pančkat. Da boš spočita za deco user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
11.10.2008 5:10:35   
womanpolice
DOBRO JUTRO PUNCE.... prva sm, prva sm, prva sm... user posted image  user posted image  user posted image

Po dolgem času mi je uspelo... Hihihih..

No, jst šibam v službo, sm pa mal prej vstala, da sm vas prebrala od včeraj... in vidm, da ste imele "žurko" kr brez mene.. In to kakšne fotke, pa sej sem že na vsezgodaj zjutraj zdajle ratala mal m... in p.... uf, hudo, še dobr , da me moj včer ni spustu do računalnike (je rihtu nekaj za službo), saj bi ga po mojem po tem ogledu fotk kr grozovito pos...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image No, se mi že trga... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nič, punce, želim vam lep nedelaven dan; moj na žalost bo... pa nč se mi ne da, upam, da bo dans vsaj folk normaln, da ne bo kakšnih predlunarnih modulov.... sej včasih se kr nasmejimo (potem v avtu)user posted image

KAJŠICA... Vso srečo! Naj se lepo prlimata v tvoje gnezdece, in tam lepo rasteta user posted image Pa pokliči me OBVEZNO, ko boš lahko (po transferju)... če pa rabš kaj suporta, pa lahk prej....

PIKOVIT.. Huda je tista rita, k si jo prpela.... hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

čavči

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
11.10.2008 5:11:30   
womanpolice
aja, še nekaj ... GIGI1 (ŽIŽI), upam, da dans dobr zrihtaš, in da je to to kar ti je napisal-a anonimen.
vso srečo!!! in naprej skupaj v boj....

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
11.10.2008 5:12:21   
womanpolice
sej bi vam kavico skuhala in rogljičke spekla, da bi vam pridišalo v posteljo, pa tale MOzzila NOČE lepit gor, da bi človk kr znorel...

ajd, zdaj pa res grem, da ne bom pozna

Neposredna povezava do sporočila: 2287
11.10.2008 6:56:51   
mismis
Dobro jutro vsem skupaj,

evo kot že rečeno, mene je moja naravna budilka ( user posted image ) spet vrgla ob 6.30 pokonci, moj pravi da si ure sploh ne bo več štimal, ker je kužon tako zanesljiv. Poglejmo kaj danes dogaja:

Želvica99 - prva špika, lepo se špikni, da bodo deca začela rasti

Kajsica - ET, želim ti da bi dobila dva najlepša zarodka, ki se bosta lepo vgnezdila in počakala, da ati pride s poslovne poti, da ga razveselita

Lana08 - UZ, tebi pa želim, da bo današnji UZ pokazal samo črnino zaradi foliklov

Žiži, te bi pa želim, da bo dr. V rekel da je vse ok s tabo in da nadaljuješ s postopkom,

Pikovit, dobro se imej na morčku

Vsem ostalim našim še zaspankam pa želim dobro jutro in lep dan

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

Neposredna povezava do sporočila: 2288
11.10.2008 7:34:20   
Pija76
Dobro jutro še od mene.

Jaz šibam na teren user posted image . Lepo soboto vam želim!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
11.10.2008 8:04:45   
pikovit
Dobro jutro,

pijem zelenjavni koktajl.Danes je na vrsti kumara,rdeča pesa in korenček.

Pija dobro opravi danes.BTW kdo pa predava danes v PO?
Mismis hvala za pozdravčke.Lahko prideš na kavo.Si/sta vabljena.
WP so dobre une ritke kajuser posted image .Upam,da bo dan šel kot je treba.

Punce lep dan vam želi in vikend tudi

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
11.10.2008 8:52:20   
želvica99
Jutro dečve. Zdj pa jest vem, zakaj se je men ponoči od nage moške riti sanjalo, ker ste takrat, ko sem že spala takele zadeve tule gor popaliuser posted image  Zarja sem vidla, je pa otročke kar spat peljala, ker tole je blo res bolj za odrasleuser posted image . A so otroci pridni?

Evo Gigi, Mismis, Pija, pri meni padla prva špika, blo b.p.Nobenega flekca.

Gigi prosim te lepo lubica ne nosi težkih stvari, ampak res ne. Sj bo vse ok, sam zdj so tvoji jajčniki mal bol občutljivi in jih paziuser posted image

Bravo Tina tudi tebi za špiko, sva ćist skupajuser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
11.10.2008 9:03:47   
lara light
Dobro jutro lepotičke moje!user posted image  Sem pokukala nazaj in vidim s5 cel žur!user posted image  Jebelacesta kaki komadi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , me kar poti že navsezgodajuser posted image ...sicer pol uleti tud murkič, ma dobro...sem kar spregledalauser posted image .

Pikovitek, čestitke za sokce, zelo pridna, pa za izogibanje cukru in vse ostalo, bravo!user posted image

Pija, lepa si! user posted image  Sem radovedna, kam pa si šla tko zgodaj? v Po?

Mismis, pridna jutranja kot vednouser posted image

Hope, hvala za vse dobre misliuser posted image ...fuzbaler in od Abre gimnastičarka se je pa tle hitro prijelouser posted image ...bodi lepo.

Abra, pritisk? Si kaj merila? Upam, da je vse ok...vem, da je, le bolj crtat te morajouser posted image

Gigi, letam okrog kot kura brez glave, zato nimam cajta...saj sproti vse pozabim, si predstavljaš zaljubljeno 15.letnico, e vidiš, taka sem zdaj jaz. Totalno v oblakih in nič me preveč ne ganeuser posted image  Kako si ti? Izcedek? Po mojem to ni nič takega. drži se.

Netka, sem ti poslala mail, da se spomniš, da morava na pijačkouser posted image ...bolj zarad mene, da jaz ne pozabimuser posted image  Upam, da si boljšeuser posted image

Sonček, siješ pridnouser posted image

Wp, čimmanj delauser posted image
Želvica, čestitam za prvouser posted image
Kajsica, mislim nateuser posted image ...in srčno upam, da si našla koga za kalamare...ne boš verjela moj se je ponudu, pa ugotovil, da dela, zlati fant ni kaj!user posted image
Lanauser posted image

Zarjica, kako se grejete? Vse v redu?user posted image  (zate prav posebno farbouser posted image )

Mlinčka, Daisy-pogrešana že 10 dni, Mlinček,Kruce fix-super nick, Nokes,Hedi, Zvezdica, Sonček2-čestitke za pregled in junaka, Miška2 in še cel kup k vas nisem naštela....VSEM SUPER SOBOTO!user posted image user posted image kej malga zapravte, dušo na boljše popravte, kej slastnega na mizo, zapojte kako dobro vižo, pa veselje v srcu, iskrivih oči in želim vam samo prijetnih ljudiuser posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
11.10.2008 10:21:16   
zarja1
Dans kr namesto zajtrka
user posted image
za našo Kajsico. Ker ne vem katere imaš rajši še te;
user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
11.10.2008 10:34:42   
zarja1
Zdaj pa še vsem ostalim prav dobro, lepo, sončno jutro. Joj kak lep vikend bo.user posted image

Larči lubek pa kaj bi jaz brez tebe....user posted image

Kje hodi pa naš Shukec....kje si šugarček?user posted image

Želvica kako si kaj s špikami. Gre?user posted image

Gigi ti maš tud dans UZ? vSE NAJ BO POLNO IN ČRNOuser posted image

Arnejči naša borka javi user posted image se kaj bolj pogosto, te je tolk fajn čitat....

Abra darling, kako je stanje? Pritisk ok, dieta začela?mantram zate.user posted image

Mlinčka včeraj pa je kr nekaj hudih padlo.....kje je bil pa Mlinček?

Netka kolk še do D dneva?

Pikovitek in Lučka uživajta na morju.....user posted image pa ne plavat v bližini Visa preveč

Mismis, Mišek 73, Grethy, Blanči zverinca, Pija, Pika74, Goldy, BBpikica (si kaj boljš), Sabsa, Nokes, Sončki vsi 33+85+moj,.....lubike moje, rada vas mam.....user posted image

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 11.10.2008 10:37:28 >

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
11.10.2008 10:39:39   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: želvica99
 Zarja sem vidla, je pa otročke kar spat peljala, ker tole je blo res bolj za odrasleuser posted image . A so otroci pridni?

a si predstavljaš, da že zdaj vidijo naravne katastrofe (beri Murko)?

Horny Teddy

(odgovor članu želvica99)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
11.10.2008 11:34:45   
želvica99
Zarja to da si jim prihranla Murka je definitivno dobra potezauser posted image . Kako pa se počutiš, greš kaj na sončka, da tvoje user posted image  pogreje?

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
11.10.2008 12:04:35   
kajsica
Babike moje!

Hvala za navijanje, res vam hvala!!!!

Zarja tebi še posebej za postrežene, prave bova pa z Gretko jedle user posted image user posted image , pride do mene!!!

LL, mami, res maš zlatega...reci mu hvala na ponudbi!!!

No pa da poročamo: Čuvamo menda 2 res prelepi blastocisti in dr.V je rekel, da to mora biti to!!!user posted image user posted image user posted image  Iz njegovih ust.......No 2 pa sta v pripravi za pingvinčke, upam, da jih ne bom več rabla!!!

Test pa 27.10, do takrat pa bomo malo nohtke grizli user posted image

(odgovor članu želvica99)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
11.10.2008 12:24:30   
sabsa
Čestitke Kajsica. Lepo varuj tvoji pikici, držimo pesti, da boš tudi ti pristala med oktobrskimi nosečkami.  Smem vprašati koliko si stara?

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
11.10.2008 12:30:17   
kajsica
Sabsa, hvala in letos v decembru bom napolnila 36 let!!!

(odgovor članu sabsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
11.10.2008 12:33:35   
miska73
No pa da poročamo: Čuvamo menda 2 res prelepi blastocisti in dr.V je rekel, da to mora biti to!!! Iz njegovih ust.......No 2 pa sta v pripravi za pingvinčke, upam, da jih ne bom več rabla!!!

Test pa 27.10, do takrat pa bomo malo nohtke grizli

TOOOOOOOOOOOO user posted image user posted image user posted image user posted image
Dobr sta to zrihtala z Dr. V.
Zdaj pa bomo držale pesti, da se primeta. Pa če je še dr.V bil tako prepričan, pol pa res ni druge variante kot da porata. Res super.

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?