lara light
|
Dobro jutro lepotičke moje! Sem pokukala nazaj in vidim s5 cel žur! Jebelacesta kaki komadi , me kar poti že navsezgodaj ...sicer pol uleti tud murkič, ma dobro...sem kar spregledala . Pikovitek, čestitke za sokce, zelo pridna, pa za izogibanje cukru in vse ostalo, bravo! Pija, lepa si! Sem radovedna, kam pa si šla tko zgodaj? v Po? Mismis, pridna jutranja kot vedno Hope, hvala za vse dobre misli ...fuzbaler in od Abre gimnastičarka se je pa tle hitro prijelo ...bodi lepo. Abra, pritisk? Si kaj merila? Upam, da je vse ok...vem, da je, le bolj crtat te morajo Gigi, letam okrog kot kura brez glave, zato nimam cajta...saj sproti vse pozabim, si predstavljaš zaljubljeno 15.letnico, e vidiš, taka sem zdaj jaz. Totalno v oblakih in nič me preveč ne gane Kako si ti? Izcedek? Po mojem to ni nič takega. drži se. Netka, sem ti poslala mail, da se spomniš, da morava na pijačko ...bolj zarad mene, da jaz ne pozabim Upam, da si boljše Sonček, siješ pridno Wp, čimmanj dela Želvica, čestitam za prvo Kajsica, mislim nate ...in srčno upam, da si našla koga za kalamare...ne boš verjela moj se je ponudu, pa ugotovil, da dela, zlati fant ni kaj! Lana Zarjica, kako se grejete? Vse v redu? (zate prav posebno farbo ) Mlinčka, Daisy-pogrešana že 10 dni, Mlinček,Kruce fix-super nick, Nokes,Hedi, Zvezdica, Sonček2-čestitke za pregled in junaka, Miška2 in še cel kup k vas nisem naštela....VSEM SUPER SOBOTO! kej malga zapravte, dušo na boljše popravte, kej slastnega na mizo, zapojte kako dobro vižo, pa veselje v srcu, iskrivih oči in želim vam samo prijetnih ljudi