Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 9.10.2008 19:53:00
|
|
|
|
amaya
|
joj selitev...jaz sem že pravi Rom kar se tega tiče.....sem se selila že miljauženkrat Pa še nisem končala...me še čaka moja hiška v cvječu
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 9.10.2008 19:59:21
|
|
|
|
Šarki
|
ja, mi2 sva se tud že full selila. pa prej nama ni blo problema, zdej je pa vrtec, pa otroci to bl težko prenašajo... sama selitev nam ni problem.
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 9.10.2008 20:02:15
|
|
|
|
amaya
|
meni je pa grozno, ker imam vedno več krame za vozit sem in tja....no sej res: jo tudi kr nekaj ščistim tako. Samo vseeno bi se že rada ustalila in svoj mir našla! Trenutno sva v prenovi najine hiške in komaj čakam da bo nared.
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 9.10.2008 20:36:49
|
|
|
|
Šarki
|
vem kako se počutiš jest mam tud en kup krame pa spominov in se nikakor ne morem pripravt da bi stran dala... a naredim akcijo tko k plemenita??
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 9.10.2008 21:05:56
|
|
|
|
Šarki
|
ooo mič kje si se zgubila včerej??
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 9.10.2008 21:10:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla, cau :). Mislis danes zgodaj zgodaj zjutraj ? Pod kovter. Kdaj si ti zaspala?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 9.10.2008 21:11:32
|
|
|
|
Anonimen
|
a naredim akcijo Ja, naredi akcijo. To ni dobro, kramo s sabo nosit...z vsako selitvijo je fajn naredit prostor za nove stvari...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 9.10.2008 21:37:05
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Ojla, cau :). Mislis danes zgodaj zgodaj zjutraj ? Pod kovter. Kdaj si ti zaspala? ja, sej je mene verjetno prej zmankal k tebe uspela sm še tist napisat, k se je tamala prikobacala k meni, pol je pa tolk časa trajal, da je pokazal objavo posta, da sm tacajt že spala sm včer tok klela zarad wirelesa ampak nič tistih grdih besed jest sm bl iz Finske za take stvari
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 9.10.2008 21:47:06
|
|
|
|
Anonimen
|
jest sm bl iz Finske za take stvari Tega joka pa ne razumem...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 9.10.2008 21:59:32
|
|
|
|
Šarki
|
sm fina k sm s finske ne rečem p**** m******* ampak rečem ku** pa kisu zele
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 9.10.2008 22:05:27
|
|
|
|
Anonimen
|
sm fina k sm s finske Aja, ful dobro .
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.10.2008 18:12:05
|
|
|
|
zvesta
|
dan... ajmbek..
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.10.2008 18:44:25
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta dan... ajmbek..
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.10.2008 21:01:02
|
|
|
|
Anonimen
|
ČAu čau
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.10.2008 21:03:23
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II ČAu čau čau bau končno s5 ena k je moj podpis porajtala
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.10.2008 21:05:43
|
|
|
|
Anonimen
|
končno s5 ena k je moj podpis porajtala Ma jih ves cas berem, ker imas ves cas fajne in zabavne .
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.10.2008 21:10:06
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II končno s5 ena k je moj podpis porajtala Ma jih ves cas berem, ker imas ves cas fajne in zabavne . se trudim
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.10.2008 21:13:46
|
|
|
|
Anonimen
|
se trudim Vidim, vidim, ti kar tako naprej. Vsak dan novo presencenje . Odlocitev o selitvi se stoji?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.10.2008 21:21:14
|
|
|
|
Šarki
|
itaq stoji. zdej nimamo kej kva, je že zmenjen
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.10.2008 21:21:47
|
|
|
|
Anonimen
|
itaq stoji. Kul. A kaj kmalu?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.10.2008 21:30:26
|
|
|
|
Šarki
|
od 1. naprej plačamo, če pa prej pridemo pa ni treba nič doplačat. tko da na izi... iz kje si ti?? me firbec matra k se skos za kufete mente
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.10.2008 21:35:32
|
|
|
|
Anonimen
|
od 1. naprej plačamo, A ze novembra?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.10.2008 21:36:36
|
|
|
|
Anonimen
|
iz kje si ti?? me firbec matra k se skos za kufete mente Dobro vprasanje . Od vsepovsod po malo.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.10.2008 21:36:41
|
|
|
|
Šarki
|
jap. sam tle vn kao ne gremo. ji namo nč rekl pa tko...
< Sporočilo je popravil tanchi -- 10.10.2008 21:37:01 >
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.10.2008 21:37:13
|
|
|
|
Anonimen
|
jap. sam tle vn kao ne gremo. ji namo nč rekl pa tko... Prava drama je tale vasa dolina .
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?