Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Izdelki Budget iz Spara 9.10.2008 18:15:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Midva sva zadnjič kupila nekaj Budget zadev(sol, pomfri,...) za pr njih doma, pa moj še ni nič rekel, da bi blo kaj narobe, da ne bi bilo vredu. Pa pistacijo te znamke sma tud že nekajkrat kupila in je zelo dobra.
|
|
|
|
RE: Izdelki Budget iz Spara 9.10.2008 18:22:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Moka,pistacije,jogurt,žemlje,lepinje,......to sem poskusila in mi je ok
|
|
|
|
RE: Izdelki Budget iz Spara 9.10.2008 18:22:47
|
|
|
|
Tejči
|
Zadnjič sva kupila kr nekaj njihovih izdelkov: colo, ledeni čaj, mleko,...in je vse bilo super, pa še cena na blagajni je bila nižja
|
|
|
|
RE: Izdelki Budget iz Spara 9.10.2008 18:43:35
|
|
|
|
Irena88
|
Jaz sem samo 1x kupila paket žemelj in nikoli več.
|
|
|
|
RE: Izdelki Budget iz Spara 9.10.2008 18:44:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Irena88 Jaz sem samo 1x kupila paket žemelj in nikoli več. Zakaj pa ne?
|
|
|
|
RE: Izdelki Budget iz Spara 9.10.2008 18:50:37
|
|
|
|
Hope2
|
Mleko kupujem. Danes sem pa še listnato testo, vendar še nisem sprobala
|
|
|
|
RE: Izdelki Budget iz Spara 9.10.2008 19:05:32
|
|
|
|
Mišni
|
Mi smo do sedaj kupili oranžado, mleko, makarone, žemlje ... za to se spomnim, pa je bilo vse čisto O.K. Kot pač vse drugo. Za žemlje se res ne spomnim, da bi bilo kaj narobe. A so bile mogoče hitro suhe, ker so pa ene enkrat bile? Ampak tudi če so bile te, niso bile edine. Saj v bistvu je čudno, da bi žemlja dolgo ostala sveža. Taka ima gotovo polno konzervansov notri. V glavnem, meni se zdi tale budget čisto enak, kot so drugi izdelki. Jaz ne vidim razlike.
|
|
RE: Izdelki Budget iz Spara 9.10.2008 19:17:20
|
|
|
|
doroteja23
|
Pa saj je to isto, kot je blo prej. Prej je pač gor pisalo spar ali se motim? Saj pijača je tak, ker one spar ni več.
|
|
|
|
RE: Izdelki Budget iz Spara 9.10.2008 19:50:18
|
|
|
|
amaya
|
jaz sem kupila majonezo pa ne vem še kaj in je blo tudi tisto
|
|
RE: Izdelki Budget iz Spara 9.10.2008 19:54:41
|
|
|
|
jernejav
|
Jaz sem kupila sir in bil je zelo dober .
|
|
RE: Izdelki Budget iz Spara 9.10.2008 19:59:08
|
|
|
|
ključek
|
jaz sem kupila nekaj izdelkov (sir, jogurt, ledeni čaj, testenine) pa so mi bili vsi ok.
|
|
|
|
RE: Izdelki Budget iz Spara 9.10.2008 20:20:22
|
|
|
|
Naja30
|
Do zdaj sem kupila samo mleko 0,5 in kislo smetano. Pa je vse ok. Če pravite, da so tudi druge stvari ok, bom še kaj poskusila.
|
|
|
|
RE: Izdelki Budget iz Spara 9.10.2008 20:50:41
|
|
|
|
Netopirčy81
|
Jest sm tut zaenkrat samo mleko, kislo smetano, danes pa ene makarone. Mi je čist ok - pač samo drugo ime.
|
|
RE: Izdelki Budget iz Spara 9.10.2008 21:02:11
|
|
|
|
lukec
|
Za probo sem kupila ementaler pa sem bla zelo pozitivno presenečena. Pa sem sicer zelooo izbirčna.
|
|
RE: Izdelki Budget iz Spara 9.10.2008 21:08:01
|
|
|
|
dmavrel
|
Jaz sem prav tako kupila že mleko, žemlje prašek, kislo smetano, oranžado, colo, jajca in se mi zdi vse čist vredu! No, razen majoneze!!! Tista je pa res nekam čudna! Sploh nima okusa po majonezi, ampak čist neki ekstra okus je!!! Je ne morem jest ne jaz in ne moj!!! Drugi izdelki se nam pa vsi dopadejo!
|
|
|
|
RE: Izdelki Budget iz Spara 9.10.2008 21:12:45
|
|
|
|
Azzurra
|
jaz pa sem vzela lepinje, nisem gledala katere so, prisežem, zato sem bila zelo prijetno presenečena, ker so bile odlične.
11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam. 21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša. 7.7.2009, Milano...Bono&Co.
|
|
|
|
RE: Izdelki Budget iz Spara 9.10.2008 21:13:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Sir za sendvic. Pojedla sem ga in je bil dober kot sendvic .
|
|
|
|
RE: Izdelki Budget iz Spara 9.10.2008 22:25:45
|
|
|
|
MTFP
|
Tiste, ki gor piše spar imajo še vedno, cena pa je par centov višja od buget. Jaz kakor se spomnim sem kupila samo kruh in bila zadovoljna.
|
|
|
|
RE: Izdelki Budget iz Spara 9.10.2008 22:26:54
|
|
|
|
lelaval
|
Samo mleko - je bilo vredu
|
|
RE: Izdelki Budget iz Spara 10.10.2008 2:11:41
|
|
|
|
TRIŠ
|
Meni je vse dobro razen majoneza
|
|
|
|
RE: Izdelki Budget iz Spara 10.10.2008 8:11:22
|
|
|
|
puncica
|
ne ne kupujem, ker ne hodim v špar če pa že grem sem mal čekirala pa mi pa niso všeč, ker so taki kar pri nas ne jemo (bela moka, bel cuker, bele testenine, špagete, bel kruh, baterijska reja jajc, mleko je v čudni embalaži ki je ne moreš zapret, cola, ledeni čaji...) so pa seveda dost ugodni izdelki. če bi pa imeli v tej branži tudi polnozrnate izdelke, mleka zapakirana v embalažah da jih lahko zapreš, bio sadje, zelenjavo, pol pa bi vrejetno tudi jaz to kupovala ampak če bi bila kdaj v šparu načrtno pa tja ne hodim ker mi je enostavno predaleč okol nas so sami mercatorji.
< Sporočilo je popravil puncica -- 10.10.2008 8:13:39 >
|
|
RE: Izdelki Budget iz Spara 10.10.2008 8:17:59
|
|
|
|
Dr. House
|
IZVIRNO SPOROČILO: decembrka Saj ne vem če smem o tem odpreti temo..... Ali kupujete znamko Budget iz Spara in kaj vam je od tega všeč? Cenene robe ne kupujem
|
|
RE: Izdelki Budget iz Spara 10.10.2008 8:22:13
|
|
|
|
lemavrica
|
Pomfri in nama ni bil všeč.
|
|
RE: Izdelki Budget iz Spara 10.10.2008 8:40:52
|
|
|
|
ninini
|
žemljice so ful o.k. samo morjo bit sveže tako kot vse ostale. moja 5 letna punčka jih obožuje ker so take majčkene.pa jih dam v skrinjo in ko jih hoče jest vzamem ven in dam v mikrovalovko in je sveža žemljica na mizi-
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?