MetiLu
|
Čer! Se opravičujem, ker vas zadnje čase zapostavljam, men dnevi res letijo mimo ... Zdele uživam ob pečenih kostanjčkih, mi jih možek lupi, da lahko tlele tipkam čaka me pa še ene 8 gumbov za nazaj prišit na ene par različnih koncev Vsem bolnim februarčkom mi se zaenkrat še kar dobro držimo Buči, tudi mi smo še brezzobi Polonca, mi tudi nimamo otroške sobe, tako da bo Janez še kar nekaj časa pri nama, ko bo pa vsaj približno prespal noč (oz. ko bodo stopnice na galerijo končane ), se pa midva seliva iz sobe, tako da bo iz spalnice nastala otroška... Sicer se pa še zbujamo 1x-3x na noč, večinoma za dudo, dojiva pa se zdej okol 5.30 zjutraj, spi do 7. Ko najdeš način kako otroka navadit spat celo noč mi prosim sporoč Dolenjka za šoping in za pridno carico Plavanje vam pa kar malo zavidam, jaz bi tud šla sam se prov bojim telih virusov Midva tudi nisva cepljena, pa res ne bi rada kaj staknila Janey za tvojo mamiko, a ni fajn, ko te starši tkole malo razvajajo mene tudi moja mami kar precej Nizy, happy birthday Februarka za Larisino raziskovanje, naš je tud začel noro šponat po stanovanju, najbolj všeč so mu pa čevlji v predsobi Zdej je že tak frajer, da pripuza do mene, se povleče za trenirko, se na kolenih postavi pokonci in z eno nogo trenira vstajanje Mesečnica, vaša Lana je pa res ena bogica se spomnim, da je imela moja polsestrica vročinske krče in po pripovedovanju očeta me je bilo groza kako to zgleda. Si ne predstavljam, da se nam kaj tazga zgodi, mene bi pobral mi še vročine nismo mel do zdej, pomojem bom čist fertik ko mi bo enkrat zbolel Upam, da se kmalu porihtate Zdej grem pa šivat